>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Grupa F - Włochy, Paragwaj, Nowa Zelandia, Słowacja

Status
Zamknięty.
david-beilan 46

david-beilan

Użytkownik
Nic, tylko śmiać się z tych słabych Włochów. Meeega drewniaki. Sukcesem będzie jeśli dostaną się dalej. Grają taką padakę, że szok. Na pochwałę niewątpliwie zasługuje De Rossi - nie dlatego, że strzelił bramkę, tylko dlatego, ze ciągle rozdziela piły na lewo i prawo jako jedyny w tej drużynie. Reszta na podwórko i potrenować trochę :] Dziwi trochę decyzja trenera - taki walczak jak Gatusso na ławie.. tosz to są jaja ???? Paragwaj na prawdę przyzwoity mecz, bardzo ciekawą ofensywę mają i nie zdziwie się jeśli dobrną do 1/8 ;)

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Nic, tylko śmiać się z tych słabych Włochów. Meeega drewniaki. Sukcesem będzie jeśli dostaną się dalej. Grają taką padakę, że szok. Na pochwałę niewątpliwie zasługuje De Rossi - nie dlatego, że strzelił bramkę, tylko dlatego, ze ciągle rozdziela piły na lewo i prawo jako jedyny w tej drużynie. Reszta na podwórko i potrenować trochę :] Dziwi trochę decyzja trenera - taki walczak jak Gatusso na ławie.. tosz to są jaja ???? Paragwaj na prawdę przyzwoity mecz, bardzo ciekawą ofensywę mają i nie zdziwie się jeśli dobrną do 1/8 ;)
Bez przesady. NAstepne mecze wygraja i beda dalej juz nie raz Wlosi zaczynali podobnie, chociaz gra nie zachwycaja.

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Mam pytanko :smile:
W meczu Włochy - Paragwaj to włosi są gospodarzami meczu, zgadza się ?
A dlaczego pytam? Ponieważ jest taki zakład na Expekcie:
Home Team Booking Points
ponizej 20.5 1,75
powyzej 20.5 1,95
oraz:
Away Team Booking Points
ponizej 30.5 1,40
powyzej 30.5 2,75

Dla niewtajemniczonych dodam ze chodzi o to że żółta kartka to 10pkt a czerwona 25pkt. A więc stawiając że gospodarze będą mieli powyżej 20,5pkt wystarczy że Włosi złapią 3 żółte kartki i już liczymy pieniążki... A 3 kartki to włosi mogą dostać w pierwszych 30min:razz: A dlaczego ? Bo moim zdaniem Italiano ma zawodników, zwłaszcza w defensywie, zaawansowanych wiekiem i może im czasami brakować szybkości a jeśli to się nie sprawdzi to wszyscy znamy Włoski temperament :]
Dobrze myślę??? :grin::grin::grin:

Edit: W ostatnim meczu towarzyskim z Szwajcarami makarony dostali 3 żółte. Wiem że nie ma to nic do znaczenia ale w 1 meczu grupowym MŚ na pewno będą grali ostrzej niż w sparingach.
Z 2 strony ciekawe czemu Expekt uważa że to Paragwaj będzie miał więcej kartek.
Ehh jednak Włosi tylko 1 kartka:/ Ale nie dlatego że grali jakoś ostrożnie czy coś w tym stylu, po prostu sędzia zapomniał że ma kartki w kieszeni. Dziwiło mnie to ze nie wyciągał kartek przy takich &quot;włoskich&quot; faulach na początku 2 polowy, włosi ewidentnie to gdzieś kopali to popychali swoich przeciwników a sędzia nic nie widział. Camoranesi mecz powinien dokończyć oglądać w szatni a wtedy wynik mógł być inny.
Moim zdaniem mecz słabo sędziowany zresztą jak oglądam mecze grupowe to w większości z nich sędziowie się nie popisują. :]

M 4

michaszek250

Użytkownik
czemu mam zartowac? jestes mlody to nie pamietasz jak Wlosi zwykle zaczynaja mistrzostwa zawsze idzie im ciezko w grupie dla kazdego beda grozni i jako jedyni potrafia grac z Niemcami W tym meczu mieli pecha ze stracili pierwsi bramke. Gdyby to Wlosi pierwsi strzelili Paragwaj by nawet nie mial szans. Ogromny sukces Paragwaju ktory dzieki temu remisowi najprawdopodobniej wyjdzie z grupy. Chcialem przypomniec ze w ostatnim Euro Wlosi niby byli bez formy a ,,boska&quot; Hiszpania w cwiercfinale meczyla sie z tymi ,, slabymi&quot; Wlochami wygrywajac po karnych

boromir 134

boromir

Użytkownik
Włosi nawet jak wygrywali mistzostwo świata to byli dla mnie pseudo zawodnikami pseudo zespołem.Sama liga Włoska poziomem przypomina Belgijska i jak by nie Ci zagraniczni zawodnicy to warta by byla tyle co nic.Ja z calego serducha zycze Wlochom szybkiego powrotu do domu.Za nie długo beda sie zaczynac wszelakiego rodzaju zbiory trzeba sie przyszykowac a mistrzostwa niech zostawia dla druzyn z &quot;jajami&quot;

K 23

kajzer

Użytkownik
Nowa Zelandia - Słowacja

Typ:2
Kurs:1.40

Po wielkich emocjach związanych z meczem Włochy- Paragwaj przyszedł czas na kolejny mecz mistrzostw świata tym razem już pomiędzy dużo słabszymi zespołami, które skazane są raczej na pożegnanie się z mistrzostwami już po fazie grupowej a są nimi Nowa Zelandia i Słowacja. Oczywiście faworytem tego spotkania jak można doskonale zauważyć po kursie jest zespół Słowacji, wiadomo, że europejskie drużyny są dużo lepsze o ekip z Oceanii nawet jeżeli są one tylko przeciętne. Myślę, że mimo iż kurs nie jest jakoś ekstra wysoki to warto postawić na ten mecz ponieważ Słowacja dysponuje owiele lepszymi graczami, którzy na codzień grają w mocnych klubach europejskich w przeciwieństwie od Nowo Zelandczyków, których piłkarze pochodzą głównie z rodzimej ligi, która do najsilniejszych nie należy.

horus 129

horus

Użytkownik
Włosi nawet jak wygrywali mistzostwo świata to byli dla mnie pseudo zawodnikami pseudo zespołem.Sama liga Włoska poziomem przypomina Belgijska i jak by nie Ci zagraniczni zawodnicy to warta by byla tyle co nic.Ja z calego serducha zycze Wlochom szybkiego powrotu do domu.Za nie długo beda sie zaczynac wszelakiego rodzaju zbiory trzeba sie przyszykowac a mistrzostwa niech zostawia dla druzyn z &quot;jajami&quot;
Akurat liga włoska w tym sezonie była bardzo ciekawa. Gra była prowadzona bardziej ofensywnie niż w poprzednich latach, padało też dużo goli. Także coś tam może drgnęło.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Włosi zawsze odnoszą sukcesy bo mądrze rozkładają siły, a nie jadą całą parą już od początku (oby wyszli z grupy żeby kompromitacji nie było a potem niech się dzieje co chce)
Zremisowali z Paragwajem teraz 2 leciutkie mecze i awans
W piłce nie chodzi o to żeby ci się fajnie mecz oglądało

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Włosi to typowa drużyna na Mundial. Podczas turnieju systematycznie z meczu na mecz grają coraz lepiej. Nie wiem jak po 1 meczu można mówić że Włosi mogą mieć problem z awansem do 1/8. Paragwaj to chyba najtrudniejszy rywal w tej grupie dla Włochów więc myślę że teraz zainkasują pewnie 6 punktów (Nowa Zelandia, Słowacja) . Włosi to porządna marka i liczą się w światowej piłce. Może wczoraj stylem nie zachwycili, ale remis w pierwszym meczu nie jest złym wynikiem.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Mi wczorajszy mecz najbardziej przypadł do gustu obok Urugwaju z Francuzami, nie wiem jak można się jarać Niemcami grającymi ze słabą Australią która w składzie ma zawodników nie grających w żadnym klubie czy Argentyną ze średnią Nigerią, będą grać z kimś godnym zaczniemy weryfikować.
Włosi jeszcze sporo pokażą w tym turnieju tak samo jak Paragwaj
Argentyna jak dla mnie ogromny potencjał tak samo mogą sprawić ogromny zawód
Niemcy mocne rozpoczęcie wkładanie wszystkich sił i pokazywanie swojego potencjału w mecz z takim przeciwnikiem to pomyłka, element zaskoczenia powinni zostawić na lepszego rywala

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Mi wczorajszy mecz najbardziej przypadł do gustu obok Urugwaju z Francuzami, nie wiem jak można się jarać Niemcami grającymi ze słabą Australią która w składzie ma zawodników którzy nie grają w żadnym klubie czy Argentyną ze słabą Nigerią i już dawać ich na podium
Każdy z Nas ma inny punkt postrzegania widowiska piłkarskiego najwidoczniej. Niektórych rajcuje ofensywna i ciekawa gra z klepki czy mnóstwo prostopadłych podań i dryblingi zawodników. A niektórych gra taktyczna, chociaż w meczu Francji z Urugwajem tej taktyki nie można było za bardzo dostrzec. Bo Francuzi grali jak komu się podobało. Dostawali piłke to szli na przebój, zrobic tzw rajd, a kończyło się na pierwszym rywalu ???? Nie widzieli nawet swoich partnerów z zespołu lepiej ustawionych.
Nikt nie mówi że Argentyna po jednym meczu od razu będzie na podium, bynajmniej ja tak nie sądze, ale potencjał w ofensywie mają spory. A, że ofensywna piłka mi się podoba więc bardziej wole Albicelestes oglądac przez cały mundial niż Francje lub Włochy.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
No mi też się podoba ofensywna piłka ale nie jednostronna, bo nie ma w niej nic fascynującego ;)

Robson// No i tutaj się zgodze, ale sam przyznaj, że lepiej oglądało się mecz Niemców z Kangurami aniżeli np Urugwaju z Francją gdzie akcji było tyle co nic. A jak już próbowlai strzelac to z dystansu i panu Bogu w okno. Dlatego takie mecze jak Niemców czy Argentyny to na ten moment tychże MŚ to spektakle bo inne mecze poziomem niestety nie grzeszą.

///no mecz był lepszy pod względem dograń i wykończenia akcji bo przeciwnik na to pozwalał, ale mecz Francuzów z Urugwajem choc nie był finezyjny mógł przynieść różne zwroty akcji i to lubie w piłce.
mecze jednostronne są mało interesujące z biegiem czasu stają się monotonne.

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Nie wiem, skąd tyle negatywnych opinii na temat Włochów. Wczoraj byli dużo lepsi od mocnego rywala, a że Paragwaj miał jedną sytuację, rzut wolny, który im się nie należał, ponieważ Valdez nie był faulowany, a następnie ją wykorzystał, to inna sprawa. Włosi mają wielki potencjał z przodu, są Pazzini, Quagliarella, Di Natale, Iaquinta i Gilardino, nie ma w RPA takich graczy, jak Floccari, Toni, Totti, G. Rossi, Miccoli, Cassano. Włosi spokojnie mogliby przygotować na Mundial dwa różne zestawy napastników na najwyższym poziomie. Z tyłu nie jest gorzej, a doświadczona pomoc zrobi swoje. Wczorajszy wynik nie był sprawiedliwy. Nie ma co oceniać zespołu przez jego pryzmat. Holendrzy nie zrobili absolutnie nic, by wygrać, a bramki podarowali im Poulsen i Kjaer. Teraz ich się nie krytykuje, bo przecież wygrali. Tylko że nie powinni. Włosi przeciwnie. Taka jest piłka, ale pokazali, że nie należy ich skreślać. Zbyt mocni są na to. Forza Italia!

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Szkoda że mecz wczoraj oglądałeś chyba tylko w przerwach Men in Black II na Polsacie. Paragwaj zaprezentował sie bardzo słabo, jak tutaj wyżej dobrze napisano oddali jeden celny strzał na bramkę po wolnym i tyle, 90 minut sie bronili bez ani jednej ciekawej akcji. Włosi grali swoje, jak wyszli na 1-1 to dalej dążyli do zwycięstwa.
Gatusso???? jaja to sobie robisz ze o nim wspominasz, cały sezon przesiedział w Milanie na ławce bo grał beznadziejnie, Lippi wziła go jedynie chyba dlatego że ciagle w niego wierzy, podobnie jak w Camoranesiego.
???? ????
Ciekawe jacy to ci &quot;zagraniczni zawodnicy&quot; ? Poza Interem który jest jedynie klubem reprezentującym Włoch, to w reszcie zespołów zdecydowanie dominują Włosi. Cała kadra jest z ligi, 4 lata temu również wszyscy byli z serie A, na euro08 jedynie Rossi był z Hiszpani. Tak samo trenerzy, poza Interem reszta to praktycznie sami Włosi, dodatkowo Ancelotti, Mancini, Spalletti czy Capello to wybitni fachowcy pracyjący za granicą. Wszystko i wszystkich to sie kupuje w Hiszpani czy Angli, ,a wyspach nawet grubo ponad połowa zawodników to obcokrajowcy.
Poziom ligi belgijskiej ???? Włosi mieli zawsze 4 drużyny w LM w przyszłym sezonie będa mieć 4 i za 2 lata również. Oglądając raz na dwa lata mecz nie wiesz skąd sie to bierze:| Miejsca przyznawane są na podstawie rankingów z ostatnich 5 lat, a rankingi są budowane na podstawie osiagnięć drużyn w Europie (i tak ranking jest oszukiwany bo win w Lm liczy sie tak samo jak win w LE) Belgia na 2 drużyny w LM

P 95

piotrek_

Forum VIP
Mnie się mecz Włochów podobał pod względem widowiskowym. Dużo ciekawych akcji ale też niepewnych interwencji, błędów , które mogły zaważyć na wyniku. Nie widziałem nic &quot;drewnianego&quot; w grze Włochów tylko niską skuteczność i dość ostre murowanie bramki przez Paragwajczyków w końcowej fazie meczu, chociaż mimo tego też starali się atakować. Mecz ciekawy i do końca nie można było stwierdzić jakim wynikiem się zakończy. Na pewno prezentem w zakładzie live był kurs 2.20 na Obie strzelą w 60min gdy jeszcze było 0:1 dla Paragwaju. Liczę, że Włochy będą grać z meczu na mecz coraz skuteczniej. Dla mnie to pierwszy mecz, który trzymał w napięciu i fajnie się go oglądało.

bezcenny 6,2K

bezcenny

Użytkownik
Po prostu Słowacja zaczęła bronić wyniku po strzeleniu bramki i pozwalała na ataki Nowej Zelandii (w większości nie udane) aż do 93 minuty. Słowacja w taką grą z najsłabszą drużyną w grupie i pewnie na mundialu ma marne szanse w tej chwili na wyjście z grupy

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
mnie zaskoczyła ale Słowacja tak słabą i nieporadną grą. Po strzeleniu gola przez Słowaków stanęli. Nic nie grali, nie wiem co chcieli osiągnąć ? Nowa Zelandia grała do końca i brawo im za ten remis bo bez wątpienia im się należał.

K 0

krycha1101

Użytkownik
Z taką grą to Słowacy dostaną niezłe lanie z Włochami i Paragwajem. Grali słabiutko, mocno się zawiodłem, szczególnie, że za przeciwników mieli dużo słabszą drużynę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom