U
2,7K
uzytkownik-148179
Użytkownik
Dla mnie Chorwaci są trudni do obstawiania i meczu z Argentyną nie będę tykał w pre.Po wczorajszym meczu Chorwacji jakieś przemyślenia ? Jak dla mnie Nigeria ostatnie miejsce w grupie do gry... Bardzo ciekawie będzie wyglądał ostatni mecz w grupie Chorwacji i Islandii. Jak by Chorwacja wygrała z Argentyną może chcieć celowo wywalić Argentynę z grupy remisując lub przegrywając z Islandią... Oczywiście jak Islandia będzie miała choć 1 pkt z Nigerią... Będzie tu naprawdę ciekawie...
Sportowo mimo wszystko uważam, że Chorwacja będzie bardziej "leżała" Argentynie niż Islandia, ale zobaczymy... Islandia może w tej grupie jeszcze sprawić dużą niespodziankę.
Nigeria - Islandia
X2 @1.40
Chcę to zaatakować jak najszybciej, wiec juz szukam czegoś do ako, myślę, że spadnie do 1.33. To będzie super widowisko - dla Nigerii mecz o wszystko, dla Vikingów w sumie też jest to mecz o wyjście z grupy, bo z Chorwatami, dobrze uporządkowanymi w obronie, będzie im ciężej niż z Argentyną chyba, pewnie spróbują zagrać na 0-0 przeciw Chorwacji. 2 scenariusze dla meczu Nigeryjczyków z Vikingami:
1) Czarni obejmują prowadzenie 1-0: poprawiam Vikingów na X2 i wchodzę w btts/over (oby nie wyłapali czerwa),
2) Islandia obejmuje prowadzenie 1-0: nie martwie się o pokrycie X2:movember: i może zaatakuje jakis overek, bo Nigeria sie otworzy na maxa wtedy.
0-0 tutaj nie będzie może padnie remis, który pokryje wspomniane X2, ale wątpie????
E: Może jeszcze kilka słów o tym dlaczego tak wierzę w wyspiarzy. Powodem na pewno jest ostatni występ na Euro. Sprawili ogromną niespodziankę, po czym zakwalifikowali się na mundial i po upływie 2 lat od Euro nabrali jeszcze większej mocy. To pokolenie Vikingów będzie groźne do końca swojego istnienia. Teamwork na najwyższym poziomie, są jak wataha, która czeka na błąd ofiary żeby zaatakować z morderczym skutkiem ???? Lekko zdesperowana Nigeria, która musi atakować w tym meczu, będzie idealna pod styl Islandczyków. Nie mogę się doczekać tego spotkania.
Do boju Polska! Do boju Islandia!