el_mago
Użytkownik
Peru zagralo wg mnie bardzo dobre zawody z faworyzowanymi Dunczykami, ale jak to bywa w zyciu i w pilce, czesto nie ma sprawiedliwosci. Zabraklo skutecznosci, wyrachowania i zimnej krwi. Moze jeszcze doswiadzenia.
Francja natomiast ma 3pkt po slabym meczu.
Nawet bez tych danych kursy na Francje sa zdecydowanie nie warte gry, wszak rywalem nie jest team z Azji czy Afryki, ale druzyna z Am.Pld., ktora przez poltora roku byla niepokonana. Zespol, ktory na ostatnim Copa America ogrywal Brazylie, a w eliminacjach nie dal sie ogrywac lub wygrywal z silnymi ekipami Argentyny, Urugwaju czy Kolumbii.
Osobiscie w dwoch dzisiejszych meczach widze undery oraz wyniki oscylujace wokol remisow, byc moze nawet 2 remisy.
Moje bety:
PERU draw no bet 4.5 x 5/10
FRA-PERU dokladny wynik 0-0 11.5 x 1/10
UNDER dubel 1.73 x 1.58 x 4/10
kursy FORTUNA.
Francja natomiast ma 3pkt po slabym meczu.
Nawet bez tych danych kursy na Francje sa zdecydowanie nie warte gry, wszak rywalem nie jest team z Azji czy Afryki, ale druzyna z Am.Pld., ktora przez poltora roku byla niepokonana. Zespol, ktory na ostatnim Copa America ogrywal Brazylie, a w eliminacjach nie dal sie ogrywac lub wygrywal z silnymi ekipami Argentyny, Urugwaju czy Kolumbii.
Osobiscie w dwoch dzisiejszych meczach widze undery oraz wyniki oscylujace wokol remisow, byc moze nawet 2 remisy.
Moje bety:
PERU draw no bet 4.5 x 5/10
FRA-PERU dokladny wynik 0-0 11.5 x 1/10
UNDER dubel 1.73 x 1.58 x 4/10
kursy FORTUNA.