olo
Użytkownik
Ode mnie, pierw spotkanie Korei:
over 4.5 spalonych 1.95
Bwin
Koreańczycy dobrze łapią na spalone, po 4 razy złapali Greków i Argentyńczyków, dziś nie widzę przeszkód, żeby mieli łapać Nigeryjczyków.
over 35.5 wolnych 1.85
Bwin
Mecz walki, sporo fauli, do tego spalone i wszystko jasne. 36 wolnych to nie jest dużo.
over 10.5 rożnych 2.20
Bwin
Tak po prostu mi się widzi.
A teraz o meczu Argentyny.
over 35.5 wolnych 1.95
Bwin
Argentyna dziś będzie grała na luzie, swobodnie, a to znaczy, że będą sobie pozwalali na więcej klepy i kiwek. A Grecy gubią się przy takiej grze, więc fauli będzie sporo. Do tego Grecy dają się łatwo łapać na spalone, co zwiększy liczbę wolnych.
over 4.5 żółtek 2.70
Bwin
Irmatov potrafi dawać kartki, a Grecy pewnie nie raz mu pokażą, że na nie zasługują. Argentyńczycy też myślę, że ze 2 wyłapią.
over 10.5 rożnych 1.85
Argentyna over 6.5 rożnych 2.10
Bwin
Bo tak będzie, nie mam czasu na pisanie więcej.
over 4.5 spalonych 1.95
Bwin
Koreańczycy dobrze łapią na spalone, po 4 razy złapali Greków i Argentyńczyków, dziś nie widzę przeszkód, żeby mieli łapać Nigeryjczyków.
over 35.5 wolnych 1.85
Bwin
Mecz walki, sporo fauli, do tego spalone i wszystko jasne. 36 wolnych to nie jest dużo.
over 10.5 rożnych 2.20
Bwin
Tak po prostu mi się widzi.
A teraz o meczu Argentyny.
over 35.5 wolnych 1.95
Bwin
Argentyna dziś będzie grała na luzie, swobodnie, a to znaczy, że będą sobie pozwalali na więcej klepy i kiwek. A Grecy gubią się przy takiej grze, więc fauli będzie sporo. Do tego Grecy dają się łatwo łapać na spalone, co zwiększy liczbę wolnych.
over 4.5 żółtek 2.70
Bwin
Irmatov potrafi dawać kartki, a Grecy pewnie nie raz mu pokażą, że na nie zasługują. Argentyńczycy też myślę, że ze 2 wyłapią.
over 10.5 rożnych 1.85
Argentyna over 6.5 rożnych 2.10
Bwin
Bo tak będzie, nie mam czasu na pisanie więcej.