adamo80
Użytkownik
Kolejny raz się nie zgadzam. Może być remis lub wygrana Egiptu... Ja gram Egipt nie na podstawie tego czy będzie Salah czy nie tylko Egipt świetnie się zaprezentował z Urugwajem gdzie nie było przecież Salaha... Rosja jest wciąż słabą drużyną, która dobrze się zaprezentowała na tle najsłabszej drużyny mundialu czyli Arabii Saudyjskiej. Równie prawdopodobny może być remis, który również da dobrą pozycję Rosji. Fakt, że trybuny będą za Rosją, ale kibiców egipskich też jest mnóstwo. Dodatkowo dla Egiptu to mecz o wszystko, a dla Rosji i remis będzie do przełknięcia. Występ Salaha uznaję za wartość dodaną bo jak piszesz nie wiadomo jak będzie po kontuzji, ale to jest genialny piłkarz i nawet po kontuzji może zrobić różnicę. Zanim obejrzałem mecz z Urugwajem też się śmiałem z Egiptu... Przeszło mi... Egipt jest świetnie poukładany. Zobaczymy jak będzie...Rosja - Egipt
Salah sam niby ma wygrać ten mecz? Załóżmy że nawet jest zdrowy... Czy aby na pewno będzie miał dostateczne wsparcie ze strony partnerów? Jest sens aby w ogóle grał skoro jest kontuzjowany? Więcej jest tu pozaboiskowych spekulacji. Wszyscy trochę przyzwyczaili się do ogrywania Rosjan... a Rosjanie mogą tą grupę nawet i...wygrać....Fakt, jest to wyjątkowo łatwa grupa. Można nawet napisać, że to grupa pod gospodarzy. Ktoś słusznie napisał, że jest to mecz 50 na 50 - siąt. Można by wspomnieć też o kilku smaczkach pozaboiskowych ale..teorie spiskowe na tym forum nie są miło widziane.: )
Dla mnie Rosja to wygrywa. Powodzenia!
kurs 2,10 STS
Jeżeli analiza się przydała kliknij "dzięki "
Rosja vs Egipt (DNB) kurs: 2,81 buk: Fortuna
Rosja vs Egipt (2x) kurs: 1,87 buk: Fortuna