A ja na dziś rzucam luźne typy z zakładki SuperBets
Ekwador - Senegal,
Over 1.5 gola w meczu, over 7.5 rzutów rożnych w meczu, over 2.5 kartek w meczu @ 2,35 /
SuperBet
Analiza: Mecz o wyjście z grupy, ponieważ
Holandia najpewniej wygra dziś z Katarem dwu, trzybramkową różnicą. 1.5 gola myślę spokojnie tu będzie. Jeśli mecz o stawkę, jaką jest wyjście z grupy Mistrzostw Świata, to powinna być walka i duża ilość akcji, co może dać nam rożne. Ale skoro walka, to również faule, więc linia 2.5 kartek jest bardzo prawdopodobna.
Holandia - Katar,
Holandia wygra mecz,
Holandia wykona więcej rzutów rożnych, Katar otrzyma więcej kartek @ 2,60 /
SuperBet
Analiza: Ten mecz jak pokazują statystyki i kursy bukmacherów ma tylko jednego faworyta - drużynę Holandii.
Holandia jest poprostu drużyną o wiele lepszą i o wiele lepiej radzi sobie w ataku. Myślę, że sprawę awansu będą chcieli załatwić sobie już w pierwszej połowie. To, że
Holandia wygra, jest niemal pewne. Raczej będziemy świadkami widowiska, gdzie akcje będą toczyć się pod bramką gospodarzy turnieju, więc myślę, że i sporo kornerów będą mieli gracze Oranje. A skoro jednostronne widowisko, to i piłkarze Kataru będą sfrustrowani i przy próbach przerwania ciągłych ataków Holendrów będą faulowali. Poza tym Holendrzy nie powinni chcieć łapać zawieszeń na fazę pucharową. Oczywiście, Katar być może, będzie miał okazję do kontrataków co może skończyć się faule taktycznym i ukaraniem któregoś z graczy Holandii, ale miejmy nadzieję że sędzia będzie częściej zaglądał do kieszeni po kartonik dla piłkarzy Katarskich.