Najpierw dziadek się musi urodzić .Maj już dawno za pasem a video z dziadziem to gdzie ? ????
ehh przykro... ciekawe od kogo typy tera będziesz miał może od Ciotki z Nowego Yorku, którą nagle znalazłeś na fejsiku ???? Ludzie to mają fantazje...czyli wideowywiadu nie bedzie? ????
Co to hazard robi z ludzmi... ???? Co do pogrubionego to przypomnial mi soe tekst z filmu " Sprawa sie Rypla" i scena jak babka Kornelia przychodzi po odbior kasy z gminy ???? ????Zagram dzis za czesc spadku po S.P Dziadku, specjalnie dla NIEGO!!!
Cilic 1.18
Svitolina 1.09
Kontinen/Pears 1.1
50 000
jesli to nie wpadnie to niestety ale bede musial sie z Wami pozegnac na dlugi czas bo ostatnie dni byly dla mnie czarne i jestem pod kreska. Nie chce pozyczac wiec biore dzis ze spadku Dziadka zeby odbudowac bankroll. Cilic najtrudniej ale jest w gazie, Harrison meczyl sie z Dudim i kiepsko z clayowcem Cuevasem. Svitolina gra z polamatorka, umowmy sie koniec szczescia mlodziutkiej Ukrainki i tak zrobila mega robote. Kontineny jako byle jedynki, wygrywaja tur za turem, bronia tuta triumfu, graja ze skladakami, Chung juz myslami w meczu ze Zverevem.
Kontinen/Pears utapiają 50 tysięcy zapałek.Zagram dzis za czesc spadku po S.P Dziadku, specjalnie dla NIEGO!!!
Cilic 1.18
Svitolina 1.09
Kontinen/Pears 1.1
50 000
jesli to nie wpadnie to niestety ale bede musial sie z Wami pozegnac na dlugi czas bo ostatnie dni byly dla mnie czarne i jestem pod kreska. Nie chce pozyczac wiec biore dzis ze spadku Dziadka zeby odbudowac bankroll. Cilic najtrudniej ale jest w gazie, Harrison meczyl sie z Dudim i kiepsko z clayowcem Cuevasem. Svitolina gra z polamatorka, umowmy sie koniec szczescia mlodziutkiej Ukrainki i tak zrobila mega robote. Kontineny jako byle jedynki, wygrywaja tur za turem, bronia tuta triumfu, graja ze skladakami, Chung juz myslami w meczu ze Zverevem.
już lepiej piłeczke by pograł a nie tenis co połowe postów na forum to płacz że sprzedawczyki...Tak się kończy gra po 1.1 olbrzymimi stawkami. Niech to będzie przestroga dla innych... Granie takich kursów wymusza ogromne stawki i prędzej czy później kończy się to bardzo źle..., a w sporcie nie istnieją "pewniaki"