Pożyczyłeś już 2000 zł ? Czy kobieta już samochód oddała?On przynajmniej pokazuje swoje poczynania na forum a nie udaje niewiadomo jakiego typera a w gruncie rzeczy nigdy nic nie pokazał tak jak Ty.
No i dobrze wawo, ja korzystam spory plus niedlugo dom kupie dzieki twojej pomocy, nie ma co żywic hejterow, jeszcze bryka mi sie marzy to nie ma coPrzekonalem Dziadka i da Nam ostatnia szanse i bedzie nadal analizowal dla Nas typy szczevolnie wegierskie.
Videowywiad z Dziadkiem jak zapowiadalem w maju gdy bede sie z nim widzial!
buahahahaha... Skończy jak Konar : )
Prawdopodbnie to byl ostatni typ na tym forum, Dziadek wszedl i poczytal ile nienawisci i zla jest w opini jego typow, nie bedzie juz wiecej analizowal dla nas typow, a co za tym idzie ja tez bede zmuszony zaprzestabia typowanja na tym forum, bez Dziadka nie bede mial juz tej radosci co niegdys. Wiele wygranych typow od Dziadka, mnostwo zarobionych monet, ahh piekne czasy ale kiedys wszystko sie konczy. Zobaczymy jak to bedzie, jeszcze z Dziadkiem porozmawiam, pokaze jak wielu ma tu fanow i fejmu. Moze zgodzi siw bym podawal jego przeanalizowane pewne typy tutaj, typy doswiadczonego starszego typera ktory wiedze ma wieksza jak nawet 1000 uzytkownikow forum. Do uslyszenia moi mili dzis del potro zawiod nas, krol fedex to krol. No coz zobaczymy co dalej Dziadek powie. Ahh piekne czasy ahh.
Przekonalem Dziadka i da Nam ostatnia szanse i bedzie nadal analizowal dla Nas typy szczevolnie wegierskie.
Videowywiad z Dziadkiem jak zapowiadalem w maju gdy bede sie z nim widzial!
duch konara wiecznie żywy ???? . Jeden uważał się za proroka, drugi ma dziadka ???? Dzięki wam odkryłem nową zaletę forum oprócz typowania - można naprawdę się pośmiać. Piszę to naprawdę szczerze i nie odnoszę się do samych typów bo u konara widziałem zalety a typów wawo nie analizowałem. Chodzi mi o ta całą "otoczkę" - dziadka, proroka itd ????No i dobrze wawo, ja korzystam spory plus niedlugo dom kupie dzieki twojej pomocy, nie ma co żywic hejterow, jeszcze bryka mi sie marzy to nie ma co