>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grubaśne Lokomotywy

tedddy2060 11,2K

tedddy2060

Użytkownik
majestica jeśli rzeczywiście masz taką wiedzę jaką się chwalisz i masz dodatni długoterminowy yield to zrób to porządnie, albo wcale... Załóż osobny temat, a nie tutaj w dziale kupony ze statystykami lub tutaj (ale prowadząc statystyki) i pokaż nam jak w ciągu choć miesiąca grasz... Ale żeby to miało sens powinieneś podawać wszystkie typy jakie grasz, a nie od czasu do czasu jakieś wybiórcze. Napisałeś, że już coś zagrałeś, coś weszło, ale oprócz tego jednego nic innego nie podawałeś...
Masz rację ale ja już na takie wypociny tych &quot;milionerów&quot; nie zwracam uwagi bo jeden odejdzie to drugi przyjdzie,drugi odejdzie to trzeci przyjdzie itd., więc nie ma co sobie głowy zaprzątać nimi bo takich bogaczy to tutaj było opór i słuch po nich zaginął po jakimś czasie!!!!!

Otrzymane punkty reputacji: +13
wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Ja jestem prawie od początku istnienia forum przyjaciele!
Dziś mam kolejną LOKOMOTYWE! Oj będzie grane i liczone później księgowane i balowane. Dziś na wiosce u mnie w Miercurea jest impreza bo za tydzień córka największego Cygana wychodzi za mąż. Cała wieś i okoliczne są zaproszone!

majestica 82

majestica

Użytkownik
Ja jestem prawie od początku istnienia forum przyjaciele!
Dziś mam kolejną LOKOMOTYWE! Oj będzie grane i liczone później księgowane i balowane. Dziś na wiosce u mnie w Miercurea jest impreza bo za tydzień córka największego Cygana wychodzi za mąż. Cała wieś i okoliczne są zaproszone!
Miercurea-Ciuc – miasto w Rumunii nad rzeką Olt, stolica okręgu Harghita. Miasto jest handlowym i kulturowym centrum Szeklerszczyzny – 81% mieszkańców korzysta z języka węgierskiego i nazywa siebie Szeklerami.Wikipedia
Liczba ludności: 42 029 (2002)
Burmistrz: Róbert Kálmán Ráduly
Miercurea-Ciuc – miasto w Rumunii nad rzeką Olt, stolica okręgu Harghita. Miasto jest handlowym i kulturowym centrum Szeklerszczyzny – 81% mieszkańców korzysta z języka węgierskiego i nazywa siebie Szeklerami.Wikipedia

Zamek Mikó
Ślady osadnictwa w okolicach Miercurei-Ciuc pochodzą z epoki kamienia łupanego, ale w regionie nigdy nie rozwinął się ważny ośrodek polityczny czy centrum wymiany handlowej. Nazwa Miercurea, jako wspólne określenie kilku scalonych w jeden organizm miejski wiosek, pojawiła się po raz pierwszy w dokumencie Izabeli Jagiellonki z1558. W pierwszej połowie XVII wieku wybudowano w mieście zamek i nadano miastu status stolicy komitatu Ciuc (węg. Csík), obejmującego oprócz Miercurei także kilka sąsiednich miast. W 1661 roku Turcy i Tatarzy splądrowali miasto. W 1668 roku franciszkanin János Kájoni założył pierwszą w historii Miercurei-Ciuc szkołę, a kilka lat później również drukarnię. Był to impuls do rozwoju kulturalnego w regionie.

Zamek Mikó
Ślady osadnictwa w okolicach Miercurei-Ciuc pochodzą z epoki kamienia łupanego, ale w regionie nigdy nie rozwinął się ważny ośrodek polityczny czy centrum wymiany handlowej. Nazwa Miercurea, jako wspólne określenie kilku scalonych w jeden organizm miejski wiosek, pojawiła się po raz pierwszy w dokumencie Izabeli Jagiellonki z1558. W pierwszej połowie XVII wieku wybudowano w mieście zamek i nadano miastu status stolicy komitatu Ciuc (węg. Csík), obejmującego oprócz Miercurei także kilka sąsiednich miast. W 1661 roku Turcy i Tatarzy splądrowali miasto. W 1668 roku franciszkanin János Kájoni założył pierwszą w historii Miercurei-Ciuc szkołę, a kilka lat później również drukarnię. Był to impuls do rozwoju kulturalnego w regionie.
ciekawe kiedy sie rozwinęlo bukmacherstwo w tej wiosce .......:rolleyes:

Zamek Mikó

ciekawe kiedy sie rozwinęlo bukmacherstwo w tej wiosce .......:rolleyes:
ale niezła imprezka sie szykuje 42 tysiące ludzi zaproszonych .......:gift::bell:

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
GRUBASNA LOKOMOTYWA
Perugia 1,11
Modena 1,23
Stawka 10 000
Wejdzie bez problemowo. Ja zawijam na potancowke wiejski romski bal!

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
GRUBASNA LOKOMOTYWA
Perugia 1,11
Modena 1,23
Stawka 10 000
Wejdzie bez problemowo. Ja zawijam na potancowke wiejski romski bal!
dzięki przyjacielu mojej zdechłej pszczoły za modene... sprzedałem mieszkanie i dwie nerki żeby obstawić grubaśnie i jutro jeżdze maybachem...
hmm zaraz zaraz przecież modena nie weszła :cwl: :cwl: :cwl:

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Aj aj aj jak mnie łeb boli nie dość że w robocie siedzę na kacorze po wczorajszym bibmrze z cyganami to jeszcze ta Modena wczoraj tak frajersko przegrała.
No ale co by nie było to zawsze gdzieś plus się znajdzie. Wczoraj trochę pobalowalismy a przy okazji poznałem ziomeczka roma Caruzo który lubuje się w bukamcherce. Ma 36 lat a od prawie dwudziestu obstawiam z niezłym skutkiem. Jakbyście zobaczyli jego chatę to klekajcie narody. Popilismy obgadalismy różne meczyki. Odpowiedziałem mu o SP Dziadku.
W nocy pokazał mi próbkę swojej wiedzy.
Liga Urugwajska jakąś Penarola przegrywa 0-1 z Juventudem kurs po stracie bramki ponad 1,8 i zaczyna spadac. Caruzo mówi że gra grubo na zwycięstwo Penaroli jak to przegrywają jakieś nolnejmy latynosi i tyle kasy chce stawiać na ich zwycięstwo. Mówię że obstawie ale lekko i puściłem za jakieś grosze może 50 euro. On mi pokazał że zagrał za 5000 euro i ta cała Penarola wygrała 4-1 na relaksie. Ja pinkole gość ma łeb i wiedzę. Dziś znowu się z nim widzę bo coś mi gadał żeby wejść w spółkę połączyć kapitały i grać za wyższe stawki. Ja trochę ostroznie podchodzę bo mimo wszystko to rumuński cygan a ja biały z dalekiej polski to wiadomo może chcą mnie opykac na hajs Cyganie. Muszę uważać. Ale jak co będzie fajnego wynajdywal Caruzo to będę wam tu zapodawl może uda się ograć buka na gruby hajs jak kiedyś ogrywalismy z Dziadkiem! Zrobię zdjęcie tej jego chaty to wam wrzucę jutro. Pozdro!

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Aj aj aj jak mnie łeb boli nie dość że w robocie siedzę na kacorze po wczorajszym bibmrze z cyganami to jeszcze ta Modena wczoraj tak frajersko przegrała.
Ale po co ci jakaś robota Wawo ??? Jestem w szoku... Ja myślałem, że Twoja jedyna robota to picie drinków na Maderze i podrywanie lasek... :dance::dance::dance:A zapomniałbym o testowaniu złotych bentleyów... ???? ????
A co do Modeny to o czym mówimy ? Modena wczoraj wygrała z Fiorenzuola 3:0... Ja wiem, że ty sobie tu piszesz bajki z typami, ale tym razem nawet nie sprawdziłeś, że ci typ wszedł...:facepalm::facepalm::facepalm: Zresztą w sumie się nie dziwię, skoro ty nic nie grasz, a prowadzisz sobie wątek dla jaj to po co coś sprawdzać...
Apel do adminów: weście stwórzcie jakiś dział pod nazwą &quot;kupony dla jaj&quot; i wszystkie tego typu wątki przesuwajcie tam... forum stanie się czytelniejsze... Ten co będzie się chciał pośmiać, pośmieje, a ten co będzie chciał coś pograć - pogra... ????

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Modena przegrała 1-3 z Monza, najwyraźniej jest Pan ograniczony tylko do piłki nożnej Panie Adamo osiemdziesiąty.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Modena przegrała 1-3 z Monza, najwyraźniej jest Pan ograniczony tylko do piłki nożnej Panie Adamo osiemdziesiąty.
Hmm... to może warto Panie Wawo pisać coś więcej niż Modena 1,23 bo nikt nie jest duchem świętym żeby wiedzieć co Pan Panie Wawo ma na myśli, szczególnie, że wczoraj Modena w piłce nożnej też grała... W każdym razie jednak wtopa.... ???? i to za 10000zł... Mnie by było szkoda takiej kasy..., nawet wirtualnie... ????
Apel o stworzenie działu: &quot;kupony dla jaj&quot; podtrzymuję... ????

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Mnie bylo szkoda jak na Niemców stawiałes samochody i domy na MŚ w Rosji ale każdy gra za swoje. Tym bardziej ja i Caruzo

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Mnie bylo szkoda jak na Niemców stawiałes samochody i domy na MŚ w Rosji ale każdy gra za swoje. Tym bardziej ja i Caruzo
Tak... jasne stawiałem na Niemców domy i samochody... ???? Wiesz ja nie jestem tobą i nie mam ani domów ani samochodów... A może przyśnił ci się duch dziadka z Węgier i to on stawiał te domy i samochody... ???? ?
Ja to kolego drogi miałem pograne długoterminówki na Niemcy i zagrałem kontrę na Koreę, a jedyne o co miałem do siebie pretensję to to, że nie była ta kontra większa... Praktycznie nikt na świecie nie przypuścił co zrobią Niemcy w tym meczu, ale Ty jeden jedyny Wawo - bóg bukmacherki przewidział... ???? No i już wiadomo skąd masz tyle kasy na te wakacje o których niedawno pisałeś... ???? Ja to przy tobie jestem taki malutki, że właściwie tylko powinienem obserwować ten temat i bić pokłony jakim jesteś kozakiem... ????

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
No i okej.
A według mnie to powinienes przestać pisać w tym temacie jeśli Ci nie odpowiada to co tu jest grane i w jaki sposób. Załóż swój temat i graj tam te swoje długoterminowki i później kontruj. Kończę tą rozmowę. Pis joł!

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
No i okej.
A według mnie to powinienes przestać pisać w tym temacie jeśli Ci nie odpowiada to co tu jest grane
Ależ mi bardzo odpowiada !!! To bardzo dobre dla zdrowia pośmiać się przed snem... ???? Szkoda, że już nie ma dziadka z Węgier... ???? No, ale teraz masz cygana więc nadal będzie wesoło... Do tematu dołączył majestica...
Pisz jak najwięcej... ????

majestica 82

majestica

Użytkownik
Tak... jasne stawiałem na Niemców domy i samochody... ???? Wiesz ja nie jestem tobą i nie mam ani domów ani samochodów... A może przyśnił ci się duch dziadka z Węgier i to on stawiał te domy i samochody... ???? ?
Ja to kolego drogi miałem pograne długoterminówki na Niemcy i zagrałem kontrę na Koreę, a jedyne o co miałem do siebie pretensję to to, że nie była ta kontra większa... Praktycznie nikt na świecie nie przypuścił co zrobią Niemcy w tym meczu, ale Ty jeden jedyny Wawo - bóg bukmacherki przewidział... ???? No i już wiadomo skąd masz tyle kasy na te wakacje o których niedawno pisałeś... ???? Ja to przy tobie jestem taki malutki, że właściwie tylko powinienem obserwować ten temat i bić pokłony jakim jesteś kozakiem... ????

Ale coz sam kiedys przechodziem podobne stany emocjonalne,zucalem caly ten bajzel kilka razy...zawsze wracalem do gry.Przerwy byly rozne ale wrocilem i...nie zaluje tego.Czlowiek uczy sie najwiecej tylko na wlasnych bledach.Jednak widzisz podliczyles swoje &quot;zyski&quot; i ogarnela cie irytacja,polaczona z agresjaPewnie miales problemy nie tylko z przegrywaniem ale rowniez z rodzina itp.Widzisz szkoda mi cie bo poddales sie jednak z drugiej strony jesli zrezygnujesz raz na zawsze to bedziesz wolny od naprezen psychicznych jakie ja przezywam codziennie niemal ze.Mimo tego radze ci wrocic do gry tylko przygotoj sie odpowiednio.Pewnie doszles juz do tego czemu przegrales te kase.Pamietaj przegrywa tylko ten kto nie probuje raz jeszcze.Wiedz ze pocieszalem juz nie jednego frustrata hehe naprawde wspomnienia mnie naszly.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Ale coz sam kiedys przechodziem podobne stany emocjonalne,zucalem caly ten bajzel kilka razy...zawsze wracalem do gry.Przerwy byly rozne ale wrocilem i...nie zaluje tego.Czlowiek uczy sie najwiecej tylko na wlasnych bledach.Jednak widzisz podliczyles swoje &quot;zyski&quot; i ogarnela cie irytacja,polaczona z agresjaPewnie miales problemy nie tylko z przegrywaniem ale rowniez z rodzina itp.Widzisz szkoda mi cie bo poddales sie jednak z drugiej strony jesli zrezygnujesz raz na zawsze to bedziesz wolny od naprezen psychicznych jakie ja przezywam codziennie niemal ze.Mimo tego radze ci wrocic do gry tylko przygotoj sie odpowiednio.Pewnie doszles juz do tego czemu przegrales te kase.Pamietaj przegrywa tylko ten kto nie probuje raz jeszcze.Wiedz ze pocieszalem juz nie jednego frustrata hehe naprawde wspomnienia mnie naszly.
Ale co ja niby przegrałem ? Ja od kilku lat kończę każdy rok z niezłym plusem... Nie mam żadnego problemu typu hazard czy jakieś stany psychiczne... ???? Wszystko było i jest w jak najlepszym porządku... Cały czas gram swoje, a temat z wynikami i statystykami prowadziłem i każdy może sprawdzić yield jaki osiągnąłem... W zeszłym roku i tym roku nie prowadzę co też wyjaśniałem powód w swoim temacie...
Powtarzałem Ci to już z 20x ale powtórzę jeszcze raz, może teraz zrozumiesz - na forum istnieje funkcja ignoruj.
Ale kogo ja mam niby dać do ignorowanych.... ? Przecież ja Wawo, Tomcia, Robina itd bardzo lubię... ???? Dzięki nim jest fajny koloryt na forum... Ja wiem, że jestem na cenzurowanym i co drugi mój post ci przeszkadza i tylko szukasz okazji do bana... No cóż sorry, że nie trafiłem w odpowiednie poglądy polityczne admina, ale jak widzisz nie udzielam się już w polityce i nie zamierzam na tym forum więcej, bo rozumiem, że to twoja władza, więc proszę odpuść...

K 2K

kfjatek

Użytkownik
Ale co ja niby przegrałem ? Ja od kilku lat kończę każdy rok z niezłym plusem... Nie mam żadnego problemu typu hazard czy jakieś stany psychiczne... ???? Wszystko było i jest w jak najlepszym porządku... Cały czas gram swoje, a temat z wynikami i statystykami prowadziłem i każdy może sprawdzić yield jaki osiągnąłem...
Weź skończ z tymi przechwałkami. Czytam o nich już w n-tym temacie na tym forum.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Weź skończ z tymi przechwałkami. Czytam o nich już w n-tym temacie na tym forum.
Ale jakimi przechwałkami ??? Chyba coś jest nie tak na tym forum jak gość, który pisze, że kończy każdy rok na plusie to już jakiś wyczyn ??? Mam słabą skuteczność, gram rzadko jak na osoby, które widzę tutaj i mam do siebie jako typera wciąż mnóstwo zastrzeżeń... Nie gram też dużymi stawkami więc ten roczny plus to nie jest nie wiadomo co, kilka średnich krajowych, to wszystko... Ja chcę wierzyć w to, że są osoby na tym forum dla których kończenie każdego roku na plusie to jest norma..., a nie jakieś przechwałki... Przechwałki to by były jak bym pisał, że dorobiłem się z bukmacherki domu, rzuciłem pracę i utrzymuję się wyłącznie z tego
I nie pisałem na zasadzie chwalenia się tylko odpisywałem koledze majestica...
W porównaniu z Wawo, który tylko wczoraj umoczył 10000zł czy Tomcio, który gra po 10 tyś zł na stawkę to ja jestem taki malutki przy nich, że mnie wcale nie widać.... ????

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Właśnie dostałem smsa od Caruzo by grać na Raja Casablanca!
Jakąś Marokanska liga!
Spróbuję!
RAJA Casablanca
1.86
5 000

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
No niestety Caruzo tyn razem wpuścił mnie na minę ale dla pocieszenia dla wszystkich którzy zagrali z nami to Crauzo przegrał 10000 euro. Troche się wkurzylem bo nie było nawet blisko.
Zamiast odrabiać straty to wtapiam przez typy od Cygana:/
Sam wtopilem 10000 na Modenie które oddała mi koleżanka teraz 5000 na jakichś nolnejmach z Maroka. Ehh zostało mi na bankrollu nieco ponad 10 000 muszę się odbić od dna :/
Caruzo mówi żeby wziąć przegrana na spokojnie że się odkujemy a w ostateczności to mi pożyczy hajs bez procentu. Ale pożyczanie kasy od Cyganów może się kiepsko skończyć.
Dlatego zagram dziś sam na wieczór za swoje ostatki z konta
Porto wygra 1,84
Stawka 11500
Pinn
Albo wejdzie albo nie wiem ????

Do góry Bottom