>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Granger - panuj nad emocjami

G 92

granger

Użytkownik
trochę sobie poprzeinaczałeś fakty Granger na rzecz swojego typu ;)
Po pierwsze to Chorwaci wcale dobrze nie bronią, Corluka w środku to średni pomysł i pokazali to zarówno w meczu z Irlandczykami jak i Włochami. Tych sytuacji co nie miara też sobie nie przypominam. W 2 połowie owszem byli lepsi, ale w pierwszej właściwie nie istnieli i to Makarony mogły prowadzić wyżej niż 1-0.
Chorwaci raczej nie mają szans, jeżeli im się jakoś super nie ułoży ten mecz, chociaż chciałbym żeby awansowali.
Tak, napisałem co moim zdaniem może dac zwycięstwo Chorwatom i uważam, że było naprawdę blisko, obrona Chorwacji na 5, z atakiem było dużo gorzej, ale też mieli swoje okazje (przynajmniej jedną świetną) i ten mecz mógł się równie dobrze skończyc 0:1. Kto stawiał na Hiszpanię po śmiesznym kursie miał niezłą nerwówkę do samego końca.
Żeby nie było offtopu podsumuje pierwsze czerwcowe typy:
Typy: 5 (+1 zwrot)
Trafione: 2
Postawione: 5j
Wygrane: 6.75j
Zysk: ✅ 1.75j

G 92

granger

Użytkownik
Philipp Kohlschreiber - Andreas Seppi 2 @ 2.0 Bet365
Zabezpieczam się przed jakimś dziwnym kreczem, bo to zawsze możliwe na kilka dni przed wielkim szlemem. Seppi i Kolba to tenisiści o bardzo podobnym potencjale, różni ich 4 miejsca w rankingu co tylko to potwierdza. Dlaczego wiec decyduje się na taki typ? Niemiec zagrał już na trawie 6 spotkań, to że ma problemy po rozegraniu kilku gier w ciągu tygodnia na tej nawierzchni udowadniał rok w rok na Wimbledonie, gdzie najczęściej odpadał w 1 rundzie, mimo że w Halle od lat potrafi osiągac świetne wyniki. W tym roku wymyślił sobie turniej w Eastbourne, mimo dobrego występu w Halle. Nauczki z zeszłych lat nie miał żadnej, zobaczymy co z tego wyjdzie, ja nie wróżę mu nic dobrego. Seppi ma najlepszy sezon w karierze, tydzień temu osiągnął najwyższy ranking (22). Posiada niezłe podanie, technicznie też nie odstaje od Niemca. Stawiam na Włocha, bo jestem pewny, że nie odpuści, jeśli nie przytrafi się jakiś uraz to będzie walczył jak na szlemie, bo broni tu punktów za zwycięstwo przed rokiem. To też pokazuje, że poważnie traktuje imprezy rozgrywane przed samym szlemem. Jako ostatni czynnik dodam to, że grali w tym roku raz, w szybkiej hali w Rotterdamie, wygrał Seppi 6:4 6:2, dziś spodziewam się podobnego spotkania.

G 92

granger

Użytkownik
Witam po kilku tygodniowej przerwie ;) Mam nadzieję, że dobrze mi ona posłuży i pozwoli na to by w tym temacie dominował kolor zielony. Wkrótce startują najsilniejsze ligi Europy, także nasza Ekstraklasa, zwrócę na nie sporo uwagi, ale dalej najwięcej uwagi będę poświęcał tenisowi. Przez ostatnie tygodnie śledziłem bacznie rozgrywki, oby to przyniosło wymierne efekty. Utrzymuję płaską stawkę 1j na wszystkie typy, przynajmniej na razie, o nowych pomysłach będę informował na bieżąco w temacie.
Od pierwszego typu ryzykuje. Debiut Fornalika w roli selekcjonera, zmiany personalne w składzie. Gramy na dwóch napastników, może to przynieść katastrofę, ale może coś zaiskrzy? Kto wie, typ szalony, ale wierzę w chłopaków. Rywal nie powala na kolana. Powodzenia!
#1 Bet365
Estonia - Polska (-2) 2 @ 7.0 ⛔ 1:1
1j
0 | 1 | 0 | -1j

G 92

granger

Użytkownik
ATP Masters w Cincinnati i znów mocno ryzykowny typ na zwycięstwo Amerykanina Mardy&#39;ego Fisha. Kurs bardzo kuszący a Mardy nigdzie nie czuje się tak dobrze jak na korcie twardym w USA. Cinnci to jeden z jego ulubionych turniejów, grał tu w poprzednich latach znakomicie, wspomnę choćby o pokonaniu tu Nadala w ubiegłym roku, czy przegrany z Federerem (1:2) finale z 2010. Roger miał z nim duże problemy w poprzednich meczach, ostatni gładko wygrany to rok 2005. Federer ma najlepszy sezon od lat, rozegrał już 63 spotkania, to zaledwie 13 mniej niż w całym roku 2011! Biorąc pod uwagę to, że US OPEN rozpocznie się za nieco ponad tydzień, nie można wykluczyć scenariuszu w którym Roger nie będzie grał na 100%, nie twierdzę że nie będzie się angażował, ale choćby skracał wymiany, ryzykował, co nie zawsze wychodzi na dobre. Biorąc pod uwagę możliwości Fisha na tej nawierzchni i w tym miejscu a także rosnącą z każdym kolejnym tygodniem formę, uważam, że warto spróbować zagrać na jego zwycięstwo.
#2 Bet365
Roger Federer - Mardy Fish 2 @ 6.0
1j

Otrzymane punkty reputacji: +3
G 92

granger

Użytkownik
Typ bardziej przeciwko Li. Chinka ma straszne wahania formy, Agnieszka ostatnio grała za dużo słabych spotkań. Liczę na przełamanie, drugi raz scenariusz sprzed tygodnia raczej się nie powtórzy.
#3 Bet365
Na Li - Agnieszka Radwańska 2 @ 2.05
1j

G 92

granger

Użytkownik
WRZESIEŃ

Witam ponownie swoich fanów i przeciwników ;) Kolejny raz wracam do typowania i dzielenia się swoimi wyborami na forum. Kilka razy próbowałem prowadzić ten temat, nigdy nie udawało się tego robić regularnie, postaram się o to, by tym razem było inaczej.
Nie będę pisał tu analiz do spotkań, jeśli będę miał coś do powiedzenia na temat danego meczu, napiszę o tym w dziale. Tu znajdziecie same typy, stawki, ewentualnie przemyślenia i ustalenia. Po każdych 5 podanych typach/kuponach będę robił krótkie podsumowania.
Stawki: 1-4j
1j = 50 PLN
Wynik z którego będę zadowolony to 25j zysku tygodniowo, czyli średnio około 4j dziennie. Niemożliwe? Okaże się w najbliższym czasie.​

G 92

granger

Użytkownik
#4 Bet365
Roger Federer - Mardy Fish | Tie-break w meczu | TAK @ 1.90 zwrot
2j
#5 Bet365
Bryan/Bryan - Gonzalez/Lipsky 1 @ 1.16 ✅
Agnieszka Radwańska - Roberta Vinci 1 @ 1.36 ⛔
Legia Warszawa - Podbeskidzie B-B 1 @ 1.28 ✅
@2.04
4j
-4j

G 92

granger

Użytkownik
Kupony #1-5: -4j
Pierwsze dwa dni w plecy, dziś znów znalazłem kilka propozycji, tym razem bardziej ryzykownie niż wczoraj ;)

#6 Bet365

Victoria Azarenka - Samantha Stosur 2 @ 4.33
2j
#7 Bet365
Victoria Azarenka - Samantha Stosur 1 set 2 @ 3.40
1j

G 92

granger

Użytkownik
Witam po krótkiej przerwie
Zaczynamy mocno, turniej w Rosji, &quot;specyficzny&quot;, szykuje się jakiś wałek z tego co słyszałem, o urazach nic mi nie wiadomo i tak nic mnie już nie zdziwi w tym tygodniu. Kursy na Włocha spadają, może to coś znaczy, może nie, dawno nie grałem a to szansa na odrobienie wszystkich wrześniowych strat ;) Czy uczciwie czy nie, ważne żeby Lorenzi wygrał! Stać go na to.

#9 Bet365
Paolo Lorenzi - Guillermo Garcia-Lopez 1 @ 3.25
4j

Do góry Bottom