EURO 2012
Hiszpania - Chorwacja 2 @ 11.0 Bet365
Liczę na wiele bramek, ale patrząc obiektywnie to
Hiszpania nie grała rewelacyjnie z Włochami, jeśli chodzi o ofensywę, z Irlandią to zupełnie inny level a Chorwaci udowodnili mi w dwóch meczach, że potrafią znakomicie bronic (stracili dwa, oba po stałych fragmentach).
W ataku są jeszcze mocniejsi, Irlandii też wbili 3 bramki, z Włochami jedną, sytuacji mieli za to co nie miara, w przeciwieństwie do rywali. Stawiałem wtedy na Włochów, mecz zakończył się remisem, natomiast dużo więcej z gry mieli Chorwaci. Dla mnie ta drużyna jeśli chodzi o potencjał dorównuje powoli czołówce Europy, nie brakuje gwiazd, mimo to w drużynie panuje znakomita atmosfera, przynajmniej tak to wygląda.
Hiszpania bez napastnika, który pasowałby do ich stylu gry. Torres może strzelic 2 gole Irlandii, ale z Chorwacją będzie o wiele trudniej o sytuacje a w kombinacyjnej grze już tak dobrze się Fernando nie odnajduje co udowadniał ostatnio bardzo wiele razy. Sądzę, że Chorwaci mają szansę wygrac, nie spodziewam się kalkulowania, Bilic to bardzo dobry trener, wie że licząc na remis prawdopodobnie przegrają. Mecz moim zdaniem mogą wygrac obie ekipy, kurs na Hiszpanów zdecydowanie zaniżony, na Chorwatów w ciągu kilku dni wzrósł z 8.0 na 11.0 w tym momencie. Moim zdaniem to idealny moment do spróbowania, choc szanse są niewielkie, zważywszy na kurs warto spróbowac (tak zwane value, przynajmniej w mojej opinii).