lechsus
Użytkownik
Widzę, że północ wybiła i zaczyna się wymiana zdań ???? Ja też dorzucę swoje 3 grosze a właściwie 4 typy:
1. Richard Gasquet v Carlos Berlocq za 1,53 Bet365 3:0
Widziałem mecz Francuza z odtworzenia i biega całkiem dobrze. Myślę że publiczność go wesprze i powinien wygrać z solidnym Argentyńczykiem sklasyfikowany przeszło 30 pozycji niżej.
2. Philipp Kohlschreiber v Denis Istomin za 1,36 Bet365 3:0
Panowie grali ostatnio półfinał w Dusseldorfie i wygrał Niemiec. Myślę, że przez siedem dni niewiele się zmieniło w ich umiejętnościach i dyspozycji.
3. Gael Monfils v Jan-Lennard Struff za 1,25 Bet365 3:0
Francuz lubi ten turniej, biega jak szalony i miał trudniejszego przeciwnika w poprzedniej rundzie.
4. Axel Michon v Kevin Anderson za 1,10 Bet365 0:3
Tu kończy się sen Francuza z dziką kartą. Zawodnik z RPA jest jak dla mnie zbyt solidny a wymęczone zwycięstwo nad Klahnem mi nie imponuje bo to tenisista, który potrafi grać tylko na kortach twardych.
Mnożnik 2,8 albo single dla kunktatorów.
1. Richard Gasquet v Carlos Berlocq za 1,53 Bet365 3:0
Widziałem mecz Francuza z odtworzenia i biega całkiem dobrze. Myślę że publiczność go wesprze i powinien wygrać z solidnym Argentyńczykiem sklasyfikowany przeszło 30 pozycji niżej.
2. Philipp Kohlschreiber v Denis Istomin za 1,36 Bet365 3:0
Panowie grali ostatnio półfinał w Dusseldorfie i wygrał Niemiec. Myślę, że przez siedem dni niewiele się zmieniło w ich umiejętnościach i dyspozycji.
3. Gael Monfils v Jan-Lennard Struff za 1,25 Bet365 3:0
Francuz lubi ten turniej, biega jak szalony i miał trudniejszego przeciwnika w poprzedniej rundzie.
4. Axel Michon v Kevin Anderson za 1,10 Bet365 0:3
Tu kończy się sen Francuza z dziką kartą. Zawodnik z RPA jest jak dla mnie zbyt solidny a wymęczone zwycięstwo nad Klahnem mi nie imponuje bo to tenisista, który potrafi grać tylko na kortach twardych.
Mnożnik 2,8 albo single dla kunktatorów.