Ostatnie
Grand Prix, choć Mistrza Świata już mamy to pojedynek o srebrny medal zapowiada się znakomicie. Jarosław Hampel i Andreas są w doskonałej formie. Ogólnie podoba mi się zakład
Jarek-Greg typ 1 @ 1.70. Hampel powinien dzisiaj zajść do finału, a może wygrać? W DPŚ pojechał bardzo dobrze, ale mi w głowie zapadł jego ostatni występ na Jancarzu, kiedy zdobył komplet 18 punktów. Wtedy latał na tym torze. Andreas ma jeden punkt przewagi, więc to praktycznie nic. W Gorzowie szło mu różnie. Wydaję mi się, jednak, że przy obecnej formie to nawet na tym torze może pojechać znakomicie. W ostatnich pięciu turniejach zwyciężył trzy razy! Ja skusiłem się na zakład, że AJ będzie najlepszym ze
Szwedów @ 1.75 Expekt. Lindgren niby dobrze, jednak nie wierzę, że będzie lepszy od swojego kolegi z reprezentacji. Antonio już spokojny o przyszłoroczną jazdę nie spisuję się najlepiej.
Nicki Pedersen w półfinale @ 1.70 bwin. Tutaj wydaję mi się, że Duńczyk będzie chciał zaliczyć dobry występ na koniec sezonu. Początek był bardzo bo przecież wygrał, wiec może i na koniec pojedzie dobrze. Jedzie na swoim torze, więc niby to plus, choć w DPŚ spisał się katastrofalnie.
Bjerre-Holta typ 1 @ 1.70 betsafe. Tutaj gram oczywiście przeciwko Holcie, który chyba chcę już zakończyć ten sezon. To był jego zdecydowanie jeden z najgorszych sezonów. Niby tor w Gorzowie zna bardzo dobrze, ale przy obecnej formie nawet to nie pomoże. W meczu przeciwko Stali nie zdobył punktu... Bjerre to solidny zawodnik, który zawsze te 6-7 punktów zrobi, a tyle powinno wystarczyć. Na koniec jeszcze
Harris-Laguta 1 @ 1.40 betsafe. Harris w ostatnich meczach pokazał dobra formę, a do tego zajął drugie miejsce w Gorican! Tor w Gorzowie jakoś mu nie przeszkadza, ponieważ w meczu ligowym zdobył 11 punktów. Rosjanin raczej nic wielkiego nie pokaże. Od ostatniego
Grand Prix dzielą nas już minuty. Mam nadzieję, że walka o srebrny medal rozstrzygnie się w biegu finałowym!