>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

GramyNaWakacje

wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Cześć. Dziś zaczynam swój temat. Nie mniej nie więcej będę starał się tutaj zarobić na jakieś solidne wakacje. Typy moje głównie single i double . Będę starał pisać analizy do spotkań.

Stawka :
100j = 100
200j = 200
300j = 300

Lecimy.
Post automatycznie złączony:

#Kupon1

Piłka nożna/Portugalia
Boavista vs Gil Vicente
Bet : over 1.5 gola
Kurs : 1,73
Buk : Fortuna
Start : 22:00 ; 5.02.21

Pierwszy mecz to spotkanie w ramach Portugalskiej najwyższej klasy rozgrywkowej. Myślę że ten kurs na overek bardzo przesadzony. Oczywiscie z reguły poza tuzami w Portugalii pada mało bramek jednak myślę że tu będzie inaczej. Boavista ma tak jak swój przeciwnik problemy zarówno w ofensywie jak i defensywie a takie mecze akurat lubią klarować się na over z niczego. Myślę że taki kurs to tutaj duży prezent mimo slabego H2H

Tenis/ATP Cup
Fognini vs Carreno Busta
Typ : DW 0:2
Kurs : 1,78
Buk : fortuna
Start : 00:10 ; 06.02.21

Drugim spotkaniem będzie pojedynek w ramach starego Hopman Cup i mecz pary Włosko Hiszpańskiej . Oglądałem obu panów i jak na razie zdecydowanie lepiej na korcie i świeżej wygląda Hiszpan. Fognini już od pierwszego starcia z Novakiem gra strasznie meczach dla oka i widać że daleko tu do optymalnej formy. Hiszpan za to solidnie na serwisie i z głębi kortu. Wydaje mi się że to będzie gra do jednej bramki. Włoch ma zawsze problemy z zawodnikami o takiej specyfikacji gry jak Hiszpan i dlatego typuje jego porażkę.

Kurs ogólny : 3.08
Stawka : 200j
Pot.wygrana : 526,23j ❌❌❌

Ostatnia edycja:
wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Siemka. Tak jak w temacie codziennie będę wrzucał swoje typy dotyczące wyścigów konnych. Niestety Polskie buki nie dorosły jeszcze do wrzucenia tego do oferty dlatego typy będą z 22bet.

1j=100zł

wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Miejsce gonitwy : Stratford
Wyścig : Gonitwa nr 1
Start : 15.06.21 / 14:20
Koń : She's All Is Gold
Typ : Zajmie miejsca 1-3✔
Kurs : 1,98
Buk : 22bet
Stawka : 2j

Bardzo ciekawa gonitwa nr 1 w Stratford. Moim zdaniem tutaj mocna przesada tak słabe stawianie szans konia She's All Im Good. W ostatnim czasie osiąga on naprawdę mega wartościowe wyniki i dzisiaj ta stawka też nie jest jakoś wyjątkowo mocna że nie mógłby się zakręcić w pierwszej trójce. Według wskaźników mocy jest nawet wskazywana jako najmocniejszy w tym wyścigu z wynikiem 406pkt. Wydaje mi się że miejsce w pierwszej trójce po takim kursie jak najbardziej jest do gry.

Ostatnia edycja:
wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Miejsce gonitwy : Tirsk
Wyścig : Gonitwa nr 3
Start : 15.06.21 / 15:10
Koń : Arrow Of Gold✔
Typ : Zajmie miejsca 1-2
Kurs : 2,20

Tym razem gonitwa w Tirsk . Według mnie mocno niedoszacowany jest tutaj Arrow bo dla mnie to jeden z głównych faworytów do wygrania. Jakościowo według skali punktowej jest zdecydowanie najmocniejszy z całej stawki i myślę że może tu powalczyć nawet o wygrana. Nie sądzę że przybiegnie dalej niż w pierwszej dwójce.

Ostatnia edycja:
wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Miejsce gonitwy : Thirsk
Wyścig : Gonitwa nr 7
Start : 15.06.21 / 17:30
Koń : Tromso
Typ : Zajmie miejsca 1-3✔
Kurs : 2,25

Drugi i ostatni mój bet jesli chodzi o dzień wyścigowy w Thirsk. Tym razem dziesięć koń będzie rywalizować o wygrana handicapową. Bardzo interesujący kurs tutaj mamy na konia Tromso. Każdy faworyzuje Asjada jednak na moje to właśnie Tromso może namieszać. Z 432pkt w klasyfikacji jest najmocniejszym z całej stawki i jeśli nie wygra to miejsce w TOP 3 jest bardzo prawdopodobne. Kurs jak najbardziej atrakcyjny.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +14
wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Miejsce gonitwy : Brighton
Wyścig : Gonitwa nr 3
Start : 15.06.21 / 19:50
Koń : Doc Sportello
Typ : Zajmie miejsca 1-3
Kurs : 2,02

Bardzo niedoszacowany jest w tym wyścigu Sportello. Jest to koń który od jakiegoś czasu ustabilizował formę i z biegi na bieg wygląda coraz stabilniej. Dzisiaj wyciągając ranking punktowy ma szansę na TOP 2 i dlatego uważam że ten kurs jest mimo wszystko mocno przesadzony. Jakościowo te konie tu biegnący nie są na tak dużej przepaści i uważam że w Trójce ten koń na spokojnie się znajdzie.

wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Miejsce gonitwy : Hamilton
Wyścig : Gonitwa nr 1
Start : 15.06.21 / 14:30
Koń : Frisky
Typ : Zajmie miejsca 1-2
Kurs : 3,74
Stawka : 4j

Bardzo mocny becik ode mnie. Frisky go koń w rankingu punktowym ma ponad 80pkt więcej od drugiego. Z racji że staram się tu grać Safe i minimalizować ewentualną wtopę gram na jego miejsce w pierwszej dwójce. Jakościowo to koń biegający ostatnio bardzo dobrze i będący w mega formie. Dziś na swoim. Dystansie biegnie dlatego tym bardziej dziwi tak wysoki kurs na jego zajęcie miejsca w pierwszej dwójce.

wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Siemka !

Miło mi wrócić na forum po dłuższym czasie przerwy. Od dzisiaj będę starał się regularnie typować zdarzenia z wyścigów konnych. Główny buk do gry to 888 Starz, gdzie jest zdecydowanie największy rynek do wyboru.

Post automatycznie złączony:

11:35 Cagnes-Sur-Mer (France) 09 Dec 2024
@Nous TOP2 (1.90)
Wynik : 7 miejsce 🔴

Pierwsza gonitwa dziś w Cagnes i bieg na dystansie 2m88y dla koni trzyletnich. Nous wydaje się być tu bezpieczna opcją jeśli chodzi o TOP2. Salamalek wydaje się być faworytem jednak jego ostatnia forma na przeszkodach jest słaba. Nous posiadamy przez Marchanda, a więc jokeja który lubi agresywną jazdę. Myślę że TOP2 jest tu realne.

Ostatnia edycja:
wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
13:10 Cagnes-Sur-Mer (France) 09 Dec 2024
@Kathleen TOP3 (2.00)
Stawka : 3j
Wynik : 3 miejsce 🟢

O ile Slinky jest tutaj na pierwszy rzut oka faworytem i ciężko mi sobie wyobrazić żeby przegrała o tyle TOP3 w wykonaniu Kathleen wygląda bardzo fajnie. Jest to ulubiony dystans tego konia i wydaje mi się że potencjał jest tutaj spory żeby ten wynik zrobiła. Tylko raz w ostatnich 5ciu biegach tego nie pokryła i miało to miejsce w gonitwach z dużo mocniejszymi końmi. Dziś stawka wyrównana i myślę że to ogarnie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1464
wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
22:42 Turf Paradise (USA) 09 Dec 2024
@Khaiky's Command TOP3 (2.62 - 888Starz)
Wynik : 2 miejsce 🟢

Gonitwa numer pięć na Turf Paradise i bardzo ciekawy bieg przed nami. Na papierze walka o wygraną powinna rozegrać się pomiędzy Ferociously i Market Kingiem, jednak ja idę tu w kierunku Khaiky's, a więc jednego z bardziej doświadczonych koni w stawce. Koń który wygrał 17 wyścigów na dystansach 5 i 6 furlongów. Wygrał po drodze Emerald Downs, gdzie nikt na niego nie stawiał i dziś możemy mieć powtórkę z rozrywki. Wraca po sporej przerwie i myślę że stąd tak wysokie kursy na niego bo dzisiaj prowadzony przez Alexa Cruza mogą stworzyć fajna parę.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1634
wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
00:12 Turf Paradise (USA) 10 Dec 2024
@Distinctive Deb TOP3 (1.90 - 888Starz)
Wynik : 8 miejsce 🔴

Ostatni bet tego dnia wyścigowego i idę w kierunku Deb. Po wycofaniu się z wyścigu Capital Heat można powiedzieć że brak tu zdecydowanego faworyta. Na papierze Octane wygląda najmocniej jednak ja tu idę w kierunku Distinctive Deb, która biegnie tu na swoim ulubionym dystansie z końmi, które fizycznej powinna ograć na dystansie. Dodatkowo dzisiaj dosiadana przez jednego z ciekawiej zapowiadających się jokejów. Myślę że to może wypalić, bo ogranie Octane na dystansie powinno dać wygrana. Na ostatnich furlongach Octane z reguły traci więc kwestia przypilnowania jej na dystansie. Te TOP3 wygląd tu więcej niż dobrze.

Ostatnia edycja:
wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
01:00 Mountaineer (USA) 10 Dec 2024
@Knobiesmagicsonde TOP3 (3.00 - 888starz)
Stawka : 1j

Szczerze mega ciężko jest przejść obojętnie obok tak wysokiego kursu na Knobiego. Jest to koń, którego stać na pewno na zrobienie mini sensacji w tej gonitwie. Wygrywała cztery razy na dystansach 4-5 furlongów i dziś wcale nie zdziwiłbym się jakby powalczyła o coś więcej niż TOP3. W ostatnim miesiącu ograła już Whiskey Talking na Mountaineer Park, gdzie kurs oscylował w granicach 25/1. Dziś zadanie wydaje się być nie tak trudne jak wtedy. Dosiadana dziś przez Jose Leona z którym lubi biegać i który potrafi z niej wyciągnąć to co najlepsze. Myślę że warto drobniej spróbować .

Do góry Bottom