>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

GramyNaWakacje

wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Cześć. Dziś zaczynam swój temat. Nie mniej nie więcej będę starał się tutaj zarobić na jakieś solidne wakacje. Typy moje głównie single i double . Będę starał pisać analizy do spotkań.

Stawka :
100j = 100
200j = 200
300j = 300

Lecimy.
Post automatycznie złączony:

#Kupon1

Piłka nożna/Portugalia
Boavista vs Gil Vicente
Bet : over 1.5 gola
Kurs : 1,73
Buk : Fortuna
Start : 22:00 ; 5.02.21

Pierwszy mecz to spotkanie w ramach Portugalskiej najwyższej klasy rozgrywkowej. Myślę że ten kurs na overek bardzo przesadzony. Oczywiscie z reguły poza tuzami w Portugalii pada mało bramek jednak myślę że tu będzie inaczej. Boavista ma tak jak swój przeciwnik problemy zarówno w ofensywie jak i defensywie a takie mecze akurat lubią klarować się na over z niczego. Myślę że taki kurs to tutaj duży prezent mimo slabego H2H

Tenis/ATP Cup
Fognini vs Carreno Busta
Typ : DW 0:2
Kurs : 1,78
Buk : fortuna
Start : 00:10 ; 06.02.21

Drugim spotkaniem będzie pojedynek w ramach starego Hopman Cup i mecz pary Włosko Hiszpańskiej . Oglądałem obu panów i jak na razie zdecydowanie lepiej na korcie i świeżej wygląda Hiszpan. Fognini już od pierwszego starcia z Novakiem gra strasznie meczach dla oka i widać że daleko tu do optymalnej formy. Hiszpan za to solidnie na serwisie i z głębi kortu. Wydaje mi się że to będzie gra do jednej bramki. Włoch ma zawsze problemy z zawodnikami o takiej specyfikacji gry jak Hiszpan i dlatego typuje jego porażkę.

Kurs ogólny : 3.08
Stawka : 200j
Pot.wygrana : 526,23j ❌❌❌

Ostatnia edycja:
wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Siemka. Tak jak w temacie codziennie będę wrzucał swoje typy dotyczące wyścigów konnych. Niestety Polskie buki nie dorosły jeszcze do wrzucenia tego do oferty dlatego typy będą z 22bet.

1j=100zł

wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Miejsce gonitwy : Stratford
Wyścig : Gonitwa nr 1
Start : 15.06.21 / 14:20
Koń : She's All Is Gold
Typ : Zajmie miejsca 1-3✔
Kurs : 1,98
Buk : 22bet
Stawka : 2j

Bardzo ciekawa gonitwa nr 1 w Stratford. Moim zdaniem tutaj mocna przesada tak słabe stawianie szans konia She's All Im Good. W ostatnim czasie osiąga on naprawdę mega wartościowe wyniki i dzisiaj ta stawka też nie jest jakoś wyjątkowo mocna że nie mógłby się zakręcić w pierwszej trójce. Według wskaźników mocy jest nawet wskazywana jako najmocniejszy w tym wyścigu z wynikiem 406pkt. Wydaje mi się że miejsce w pierwszej trójce po takim kursie jak najbardziej jest do gry.

Ostatnia edycja:
wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Miejsce gonitwy : Tirsk
Wyścig : Gonitwa nr 3
Start : 15.06.21 / 15:10
Koń : Arrow Of Gold✔
Typ : Zajmie miejsca 1-2
Kurs : 2,20

Tym razem gonitwa w Tirsk . Według mnie mocno niedoszacowany jest tutaj Arrow bo dla mnie to jeden z głównych faworytów do wygrania. Jakościowo według skali punktowej jest zdecydowanie najmocniejszy z całej stawki i myślę że może tu powalczyć nawet o wygrana. Nie sądzę że przybiegnie dalej niż w pierwszej dwójce.

Ostatnia edycja:
wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Miejsce gonitwy : Thirsk
Wyścig : Gonitwa nr 7
Start : 15.06.21 / 17:30
Koń : Tromso
Typ : Zajmie miejsca 1-3✔
Kurs : 2,25

Drugi i ostatni mój bet jesli chodzi o dzień wyścigowy w Thirsk. Tym razem dziesięć koń będzie rywalizować o wygrana handicapową. Bardzo interesujący kurs tutaj mamy na konia Tromso. Każdy faworyzuje Asjada jednak na moje to właśnie Tromso może namieszać. Z 432pkt w klasyfikacji jest najmocniejszym z całej stawki i jeśli nie wygra to miejsce w TOP 3 jest bardzo prawdopodobne. Kurs jak najbardziej atrakcyjny.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +14
wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Miejsce gonitwy : Brighton
Wyścig : Gonitwa nr 3
Start : 15.06.21 / 19:50
Koń : Doc Sportello
Typ : Zajmie miejsca 1-3
Kurs : 2,02

Bardzo niedoszacowany jest w tym wyścigu Sportello. Jest to koń który od jakiegoś czasu ustabilizował formę i z biegi na bieg wygląda coraz stabilniej. Dzisiaj wyciągając ranking punktowy ma szansę na TOP 2 i dlatego uważam że ten kurs jest mimo wszystko mocno przesadzony. Jakościowo te konie tu biegnący nie są na tak dużej przepaści i uważam że w Trójce ten koń na spokojnie się znajdzie.

wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Miejsce gonitwy : Hamilton
Wyścig : Gonitwa nr 1
Start : 15.06.21 / 14:30
Koń : Frisky
Typ : Zajmie miejsca 1-2
Kurs : 3,74
Stawka : 4j

Bardzo mocny becik ode mnie. Frisky go koń w rankingu punktowym ma ponad 80pkt więcej od drugiego. Z racji że staram się tu grać Safe i minimalizować ewentualną wtopę gram na jego miejsce w pierwszej dwójce. Jakościowo to koń biegający ostatnio bardzo dobrze i będący w mega formie. Dziś na swoim. Dystansie biegnie dlatego tym bardziej dziwi tak wysoki kurs na jego zajęcie miejsca w pierwszej dwójce.

wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Siemka !

Miło mi wrócić na forum po dłuższym czasie przerwy. Od dzisiaj będę starał się regularnie typować zdarzenia z wyścigów konnych. Główny buk do gry to 888 Starz, gdzie jest zdecydowanie największy rynek do wyboru.

Post automatycznie złączony:

11:35 Cagnes-Sur-Mer (France) 09 Dec 2024
@Nous TOP2 (1.90)
Wynik : 7 miejsce 🔴

Pierwsza gonitwa dziś w Cagnes i bieg na dystansie 2m88y dla koni trzyletnich. Nous wydaje się być tu bezpieczna opcją jeśli chodzi o TOP2. Salamalek wydaje się być faworytem jednak jego ostatnia forma na przeszkodach jest słaba. Nous posiadamy przez Marchanda, a więc jokeja który lubi agresywną jazdę. Myślę że TOP2 jest tu realne.

Ostatnia edycja:
wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
13:10 Cagnes-Sur-Mer (France) 09 Dec 2024
@Kathleen TOP3 (2.00)
Stawka : 3j
Wynik : 3 miejsce 🟢

O ile Slinky jest tutaj na pierwszy rzut oka faworytem i ciężko mi sobie wyobrazić żeby przegrała o tyle TOP3 w wykonaniu Kathleen wygląda bardzo fajnie. Jest to ulubiony dystans tego konia i wydaje mi się że potencjał jest tutaj spory żeby ten wynik zrobiła. Tylko raz w ostatnich 5ciu biegach tego nie pokryła i miało to miejsce w gonitwach z dużo mocniejszymi końmi. Dziś stawka wyrównana i myślę że to ogarnie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1464
wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
22:42 Turf Paradise (USA) 09 Dec 2024
@Khaiky's Command TOP3 (2.62 - 888Starz)
Wynik : 2 miejsce 🟢

Gonitwa numer pięć na Turf Paradise i bardzo ciekawy bieg przed nami. Na papierze walka o wygraną powinna rozegrać się pomiędzy Ferociously i Market Kingiem, jednak ja idę tu w kierunku Khaiky's, a więc jednego z bardziej doświadczonych koni w stawce. Koń który wygrał 17 wyścigów na dystansach 5 i 6 furlongów. Wygrał po drodze Emerald Downs, gdzie nikt na niego nie stawiał i dziś możemy mieć powtórkę z rozrywki. Wraca po sporej przerwie i myślę że stąd tak wysokie kursy na niego bo dzisiaj prowadzony przez Alexa Cruza mogą stworzyć fajna parę.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1634
wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
00:12 Turf Paradise (USA) 10 Dec 2024
@Distinctive Deb TOP3 (1.90 - 888Starz)
Wynik : 8 miejsce 🔴

Ostatni bet tego dnia wyścigowego i idę w kierunku Deb. Po wycofaniu się z wyścigu Capital Heat można powiedzieć że brak tu zdecydowanego faworyta. Na papierze Octane wygląda najmocniej jednak ja tu idę w kierunku Distinctive Deb, która biegnie tu na swoim ulubionym dystansie z końmi, które fizycznej powinna ograć na dystansie. Dodatkowo dzisiaj dosiadana przez jednego z ciekawiej zapowiadających się jokejów. Myślę że to może wypalić, bo ogranie Octane na dystansie powinno dać wygrana. Na ostatnich furlongach Octane z reguły traci więc kwestia przypilnowania jej na dystansie. Te TOP3 wygląd tu więcej niż dobrze.

Ostatnia edycja:
wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
01:00 Mountaineer (USA) 10 Dec 2024
@Knobiesmagicsonde TOP3 (3.00 - 888starz)
Stawka : 1j

Szczerze mega ciężko jest przejść obojętnie obok tak wysokiego kursu na Knobiego. Jest to koń, którego stać na pewno na zrobienie mini sensacji w tej gonitwie. Wygrywała cztery razy na dystansach 4-5 furlongów i dziś wcale nie zdziwiłbym się jakby powalczyła o coś więcej niż TOP3. W ostatnim miesiącu ograła już Whiskey Talking na Mountaineer Park, gdzie kurs oscylował w granicach 25/1. Dziś zadanie wydaje się być nie tak trudne jak wtedy. Dosiadana dziś przez Jose Leona z którym lubi biegać i który potrafi z niej wyciągnąć to co najlepsze. Myślę że warto drobniej spróbować .

Do góry Bottom