>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gramy co chcemy

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
???? San Antonio Spurs - Los Angeles Clippers
Suma punktów [C. Paul]: Over 20.5 @ 1.85 Betclick Stawka 120 zł ✅
Suma punktów [C. Paul]: Under 23.5 @ 1.87 Betano Stawka 100 zł ✅
✅ 189
22

Otrzymane punkty reputacji: +7
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ja zdecyduję się na kartkę dla zawodnika w dzisiejszym meczu. Początkowo miałem puścić Krychowiaka, który po kontuzji może być lekko wybity z trybu meczowego, ale kurs mnie nie przekonuje. Zdecydowałem się na Coke. Po jego stronie będzie latał Ronaldo i Marcelo. Ronaldo często szuka faulu, a Marcelo gra bardzo ofensywnie zapominając o obronie. Moim zdaniem w tym meczu będziemy często świadkami pojedynku Coke - Marcelo, ale nie chcę ferować zwycięzcy. Do tej pory w 30 meczach tego sezonu zarobił 9 kartek (1 superpuchar, 4 puchar króla, 1 LM i 3 w lidze).
Coke dostanie żółtą kartkę 3,00 Betsson/Unibet Stawka 200 zł ⛔

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
BV Cloppenburg - Vfv Hildesheim
DW 0:0 8,00 Betano Stawka 40 zł ⛔
CD Belen Siglo Xxi - Municipal Liberia
2/1 HT/FT 22,00 Betano Stawka 20 zł ⛔
Polska - Serbia
DW 2:1 8,50 Betano Stawka 40 zł ⛔

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Oman - Guam
Powyżej 2,5 gola w 1. połowie 4,90 Unibet | Stawka 50 zł ⛔ 50 zł

Enppi - Al Nasr
Enppi - 1,5 AH 2,65 Bet365 | Stawka 100 zł ✅ 165 zł

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Bytovia - Chojniczanka Poniżej 2,5 bramki 1,65 Bet365 Stawka 150 zł ✅ 97,5
+ mały bonus
Powyżej 11 rzutów rożnych 2,62 Bet365 Stawka 50 zł ⛔ 50

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Miedź w ostatnich meczach tragicznie wygląda w ofensywnie. Kilka okazji na krzyż o ile rywal się nieco odsłoni lub popełni błąd. GieKS-a underowo na wyjazdach. W tym sezonie jest dla nich bez znaczenia, czy grają u siebie czy na wyjeździe, bo te punkty rozkładają się mniej więcej po równo. Piłkarze z Legnicy w domowych meczach z nieco lepszymi ekipami raczej nie notują overów i te mecze są strasznie wyrównane. Jedyny przykład to porażka z Zagłębiem, ale Panowie z Sosnowca grają wesoły futbol i może dlatego taki wynik. Dziś nie przewiduję mnóstwa goli i po tym co ostatnio widziałem w wykonaniu gospodarzy to under mur beton.
Miedź Legnica - GKS Katowice
Poniżej 2,5 gola 1,70 Bwin Stawka 200 zł 1:1 ✅ 140

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Palermo U19 - Entella U19
Entella + 0,25 1,70 Bet365 | Stawka 200 zł ⛔

Constantine - Saoura
Constantine 1,80 Bet365 | Stawka 200 zł ⛔
Malmo FF (Swe) - HJK (Fin)
Powyżej 2,5 gola 1,57 Bet365 | Stawka 250 zł 4:0 ✅ 142,5

oba w doliczonym czasie - trąba.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
GKS Bełchatów - Wisła Płock
Remis + Under 2,5 3,70 Betano | Stawka 75 zł ⛔

Wyniki idealne pod Wisłę, ale w Bełchatowie czeka ich ciężka przeprawa. Gospodarze w meczach wiosennych mają trochę pecha, bo powinni złapać więcej punktów. Wisła ciągle gra w ten sam sposób - dla mnie to takie 1 ligowe Atletico Madryt (zachowujmy proporcje), ale głównie chodzi mi o to, że ich sposób gry w miarę łatwo przewidzieć. Nie grają efektownie, ale efektywnie. Stawiają głównie na punkty, a po zdobytej bramce mocno się cofają i liczą na kontry. Mecze z GKS-em do najłatwiejszych nigdy nie należały. Z tego co słyszałem to jest to obecnie dobry klub dla trenerów i zawodników, bo nie nakłada się szczególnie wysokiej presji. Grają sobie w tej 1 lidze i jak się uda coś więcej zdziałać niż utrzymanie to super. Ulatowskiego nigdy szczególnie nie ceniłem sympatią, ale teraz może pokazać na co go stać. Z personaliów warto wspomnieć, że do składu wraca Papikjan, więc da jakości w ofensywie. Wisła wsiadła do autobusu w takim samym zestawieniu jaki desygnowany był do meczu z Miedzią, ale jest kilka znaków zapytania. Iliev ciągle mierzy się z urazem barku, ale na ilu mu to pozwala na tyle gra. W kilku ostatnich meczach było jednak widać jak wiele razy łapie się za niego i potrzebne jest dodatkowe zmrożenie. Druga nieprzyjemna informacja to uraz Recy. Nie pojechał przez to na kadrę, a w autobusie może być jako straszak. Podejrzewam, że usiądzie na ławce i trener nie będzie chciał ryzykować. Stępiński grał do tego mecz w kadrze U20, ale raczej nie powinno to wpłynąć na jego dyspozycję. Spodziewam się trudnego meczu dla Wiślaków. Kibice już teraz chcą dopisywać komplet punktów, bo rywale je potracili, ale Bełchatowianie to wymagający rywal. Czuję świąteczny podział punktów. Na jesieni Wiślacy długo się męczyli z GKS-em. Dziś będzie podobnie, ale po prostu zabraknie argumentów z jednej i drugiej strony by ten mecz zakończył się zwycięstwem jednej ze stron.

Otrzymane punkty reputacji: +1
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ja jutro pójdę w over w meczu Wisły z Rozwojem. Wisła 5 ostatnich spotkań to 5 underów, ale w dużej mierze to zasługa rywali, którzy nie zawsze chcą grać w piłkę. Rozwój to ekipa, która walczy o utrzymanie, ale grają fajną i ofensywną piłkę. Do Płocka na pewno przyjadą z myślą powalczenia o coś więcej. Statystyka jak na 1 ligę wybitna. Wszystkie mecze na wiosne były overowe. Bilans goli z całego sezonu to 30:40. W Płocku ostatnio ćwiczyli nad polepszeniem gry w ofensywie i myślę, że przy takim rywalu to może zaprocentować. Na jesieni było 2:1, dziś może być podobnie albo i wyżej. Jestem dość mocno przekonany co do tego typu.

Wisła Płock - Rozwój Katowice
Powyżej 2,5 gola 2,00 Bet365 Stawka 200 zł ⛔

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Al-Kharitiyath - Umm-Salal
Al-Kharitiyath 2,10 Bet365 Stawka 325 zł ⛔

Dziś bardzo egzotycznie. Katarska Premier League - nie znam obu tych zespołów. Nie wiem kto tam gra. Wiem jedynie, że liga ma 14 zespołów, więc każdy rozgrywa w sezonie po 26 spotkań. Jutro jest właśnie ta ostatnia kolejka. Gospodarze walczą o utrzymanie i potrzebują zwycięstwa. Umm Salal nie bije się już kompletnie o nic, a do tego mają mecz na wyjeździe, więc nie będą musieli się spinać. Maraton przy wystawieniu miał kurs 4+, ale po 3 godzinach zmienili. Ewidentnie nie ogarnęli co jest grane. Reszta rynku wystawiła +- 2,20. Lekko idzie w dół. Do rana pewnie niewiele zostanie lub całość będzie zblokowana. Tak jak mówię - kieruję się tylko tym, że jest to ostatnia kolejka.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Brak czerwonej kartki w meczach
Bayern - Hannover 1.20
Augsburg - Hamburg 1.22
Troyes - Marsylia 1.22
PSG - Nantes 1.22
Rennes - Bastia 1.22
Bilbao - Sevilla 1.22
Atl. Madryt - Celta 1.25
Malaga - Las Palmas 1.22
Espanyol - Eibar 1.22
Podbeskidzie - Wisła 1.12
Korona - Jagiellonia 1.15
Juventus - Sampdoria 1.25
Genoa - Atalanta 1.22
Empoli - Torino 1.22
Chievo - Bologna 1.22
Watford - Sunderland 1.22
Everton - Norwich 1.22
26,26
Stawka 100 zł
EW 2310
STS

⛔

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Wyżebrałem w Betssonie kurs na kartkę Ibry. Myślę, że jeśli strzeli to zrobi jakieś fajne pożegnanie i kto wie, czy nie zdejmie koszulki. Oczywiście mój typ to czysty strzał, ale Ibra mocno grzeje się na ten mecz. Człowiek z charakterem, więc ostatni mecz na stadionie PSG może być wyjątkowy. Jeśli kartkę dostanie w sytuacji boiskowej to odbiorę to w perspektywie farta. Głównie nastawiam się na zdjęcie koszulki po golu.
PSG - Nantes
Ibra dostanie żółtą kartkę 5,00 Betsson

⛔

Do góry Bottom