rambo131
Forum VIP
Witam. Postanowiłem zacząć od nowa swój temat, gdyż w tamtym nie szło najlepiej a poza tym był on nie prowadzony przez kilka ładnych miesięcy. Także zaczynamy od nowa i miejmy nadzieję że będzie na plus. Czasami będą się pojawiać analizy jednak nie zawsze gdyż czasem mogę nie mieć na to czasu. Typy wraz z kursami będę podawał z jednego bukmachera którym będzie Unibet. Statystyki zobaczę jak będe robił, chyba po miesiącu lub po 20 kuponach czy jakoś podobnie. W zależności ile będę typów podawał. Aha, będę obstawiał czasem single, duble, triple. Taśmy sporadycznie za bardzo małą stawkę. Stawki podawane w PLN-ach Kupony przedmeczowe będą zaznaczane kolorem różowym, w przypadku poprawnego typu napis '' wygrana'' i suma będzie zaznaczana kolorem zielonym, zaś w przypadku kuponu nietrafionego będzie to oznaczane kolorem czerwonym. Nie każdy kupon zagrany na forum jest grany w świecie realnym, ponieważ gram dużo nie mam czasu podawać wszystkich kuponów. Gra na własną odpowiedzialność, nie odpowiadam za to jeśli moje kupony będą nieprawidłowe i ktoś przeze mnie przegra pieniądze. Są to zakłady sportowe, odbywa się tu czysta rywalizacja i wszystko się może zdarzyć. Kupony będę się starał robić w miarę systematycznie, ale też nie za dużo, co za dużo to niezdrowo. To tyle. Komentarze mile widziane.