>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

'' Gram grubo'' Typy by Rambo131

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Witam. Postanowiłem zacząć od nowa swój temat, gdyż w tamtym nie szło najlepiej a poza tym był on nie prowadzony przez kilka ładnych miesięcy. Także zaczynamy od nowa i miejmy nadzieję że będzie na plus. Czasami będą się pojawiać analizy jednak nie zawsze gdyż czasem mogę nie mieć na to czasu. Typy wraz z kursami będę podawał z jednego bukmachera którym będzie Unibet. Statystyki zobaczę jak będe robił, chyba po miesiącu lub po 20 kuponach czy jakoś podobnie. W zależności ile będę typów podawał. Aha, będę obstawiał czasem single, duble, triple. Taśmy sporadycznie za bardzo małą stawkę. Stawki podawane w PLN-ach ;) Kupony przedmeczowe będą zaznaczane kolorem różowym, w przypadku poprawnego typu napis &#39;&#39; wygrana&#39;&#39; i suma będzie zaznaczana kolorem zielonym, zaś w przypadku kuponu nietrafionego będzie to oznaczane kolorem czerwonym. Nie każdy kupon zagrany na forum jest grany w świecie realnym, ponieważ gram dużo nie mam czasu podawać wszystkich kuponów. Gra na własną odpowiedzialność, nie odpowiadam za to jeśli moje kupony będą nieprawidłowe i ktoś przeze mnie przegra pieniądze. Są to zakłady sportowe, odbywa się tu czysta rywalizacja i wszystko się może zdarzyć. Kupony będę się starał robić w miarę systematycznie, ale też nie za dużo, co za dużo to niezdrowo. To tyle. Komentarze mile widziane.

Otrzymane punkty reputacji: +5
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
To zaczynamy. Singielek z damskiego kosza w Stanach, uważam go dziś za bardzo dobry jeśli chodzi o tę noc, niestety nie mam czasu na zbyt długo analizę, czy okaże się trafiony zobaczymy.

Kupon I

????Los Angeles Sparks- San Antonio Silver Stars over 157,5 -&gt; 1,90 ⛔⛔⛔
Stawka:50zł
Wygrana: 0zł

Edit: 79-69 wygrała drużyna gości czyli San Antonio Silver Stars, II kwarta zadecydowała o tym że over nie wszedł, padło tylko 28 punktów ;/ Mecz overowy jednak trochę zabrakło. Lecimy dalej ;)

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Na dzisiaj przygotowałem dubel składający się z piłki nożnej i baseballa. Urugwaj po wygraniu karnych z jednym z faworytów turnieju Argentyną sadzę że jest mocno podbudowany psychicznie i zamierza w tym roku wygrać Copa America zwłaszcza że Brazylia i reprezentacja Albicelestes odpadła czyli główni konkurenci Urugwaju. Peru na pewno będzie atakowało z kontry, ale o to się nie boję bo defensywa Urugwaju jest solidna, którą dyryguje Diego Lugano a w bramce jest młody i perspektywiczny ale zarazem doświadczony bramkarz Muslera, bohater bronienia jedenastek z Argentyną i całego meczu. Urugwaj sądzę, że wygra łatwo 2-0 ale jednak Peru może ustawić autobus na 20 metrze od swojej bramki i Urugwajczykom ciężko będzie się przebić. Ja gram bezpiecznie że Urugwaj awansuje dalej, uważam że kurs na takie zdarzenie i tak jest bardzo dobry. Do tego dokładam Philadelphie Phillies z Baseballa, licząc że po wczorajszej wpadce z Cubs dzisiaj wygrają, bilans bezpośrednich spotkań z Cubs jest 50/50 ale Phila jest zdecydowanie lepsza.

Kupon 2
:baseball: Chicago Cubs - Philadelphia Phillies 2 --&gt; 1,60 ✅✅ 2-4 Phila
⚽ Peru - Urugwaj goście awansują --&gt; 1,34✅✅ 0-2 Urugwaj
▶AKO:2,14
Stawka:40zł
Wygrana:85,60zł

Edit: Phila wygrała w ostatnich 2 inningach dopiero ale jednak ;) Urugwaj prowadził grę, zasłużenie wygrał a po profesorsku zagrał Luis Suarez. Kupon wygrany. Za chwilę podam kolejny na noc, tylko pomyślę nad typami

Otrzymane punkty reputacji: +4
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Na dzisiejszą noc przygotowałem 2 kupony. Widzę bardzo dużo fajnych typów. Pierwszy tripel będzie się składał ze zdarzenia z Copa America, MLB, oraz z ligi brazylijskiej. Paragwaj- Wenezuela, na ten mecz zdecydowałem się na opcję Paragwaj awansuje 1,47 w Unibet ;), uważam że podopieczni Gerardo Martino są drużyną zdecydowanie lepszą od Wenezueli i dzisiaj udowodnią to a Barrios poprowadzi ich do zwycięstwa. Paragwaj jest drużyną o wiele bardziej doświadczoną od ekipy Wenezueli. Wenezuela i tak daleko zaszła w Copa America i moim zdaniem dzisiaj zakończy swoją rywalizację. Kolejny typ będzie z baseballa amerykańskiego mianowicie over 8,5 New York Mets vs St. Louis Cardinals, mecze miedzy tymi zespołami są w większości overowe, wczoraj zwycięstwo Mets 4:2 dzisiaj sądzę, że wynik będzie o wiele okazalszy. I na koniec do tripla over 1,5 pomiędzy drużyną Botafogo a Corinthians. Obie drużyny w tym sezonie spisują się bardzo dobrze, ekipa z Sao Paulo jest liderem, a jeszcze jak dojdzie do nich Carlos Tevez będą robili miazgę :cool: Przejrzałem statystyki w meczach pomiędzy tymi zespołami było overowo, zawsze padało sporo bramek, jednak ja dla pewności biorę tylko over 1,5. Ze stawką nie przesadzam bo to w końcu tripel. 2 kupon to dubel będzie się składał z Paragwaju 1X oraz wygranej Manchesteru United stawka mocna, gdyż uważam, że ten kupon ma bardzo duże szanse powodzenia, towarzyskich się nie stawia ale jednak Manchester po letnich wzmocnieniach i po takim kursie zdecydowałem się postawić. Czy to będzie dobra decyzja zobaczymy.

Kupon 3
⚽ Paragwaj - Wenezuela -&gt; Paragwaj awansuje 1,47 ✅✅✅ 5-3 po rzutach karnych dla Paragwaju.
:baseball: New York Mets - St. Louis Cardinals -&gt; over 8,5 1,95 ✅✅✅ 6-5 dla New York Mets
⚽ Botafogo - Corinthians -&gt; over 1,5 1,30 ✅✅✅ 0:2 dla Corinthians
AKO:3,73
Stawka:20zł
Wygrana:74,60zł

Kupon 4
⚽ Paragwaj - Wenezuela -&gt; gospodarze wygrają lub zremisują 1,25 ✅✅✅ 0-0 po 90 minutach.
⚽ Seattle Sounders- Manchester United 1,30 ✅✅✅ 0-7 dla United
AKO:1,62
Stawka:80zł
Wygrana:129,60zł

Edit: Nocka bardzo udana. Wszystkie typy trafione, nie były to może kursy jakieś mega wysokie, ale AKO w 1 kuponie ładne przynajmniej dla mnie. Paragwaj nie zawiódł, choć rozegrał słaby mecz, ale ważne że awansował. Over w MLB izzi, już po 3 inningach czułem że będzie dobrze. Corinthians gola na 2:0 strzeliło w 94 minucie meczu, trochę szczęście mi dopisało jednak z przebiegu meczu okazji było sporo ale zabrakło skuteczności. Pogrom 7:0 United to chyba dobry znak że są bardzo dobrze się przygotowują żeby ponownie być mistrzem Anglii. Hattrick Wayne Rooney&#39;a wszystko mówi. Tyle na dzisiaj. Dobranoc, jutro kolejne kupony jakieś wrzucę po południu, bądź na wieczór.

Otrzymane punkty reputacji: +1
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Na dzisiaj przygotowałem 1 kupon na noc, sorry że w dzień nic nie dałem ale po prostu nie miałem zbytnio wiele czasu na analizę. Mój nocny kupon będzie składał z ligi WNBA oraz ligi MLB. Zacznę od WNBA. Indiana lider konferencji wschodniej ostatnio złapał zadyszkę, notując 3 porażki z rzędu. Ta seria musi się skończyć, a że Indiana gra u siebie z dobrym w tym sezonie również Chicago to 1,36 wraz z ewentualna dogrywką biorę z pocałowaniem ręki. Indiana jest lepsza, ma bardziej doświadczony team, gra u siebie, gra po 3 porażkach z rzędu. Nie widzę dzisiaj innej opcji jak zwycięstwo Indiany, zwłaszcza że na swoim parkiecie nie mają one litości dla dziewczyn z Phoenix. Drugi typ to over 7.0 w meczu MLB pomiędzy Tampą Bay Rays vs New York Yankees, nie lubie stawiać underów na tak niskie linie bo zazwyczaj źle się to dla mnie kończy. Wczoraj łatwe i underowe jednocześnie zwycięstwo &#39;&#39;Jankesów&#39;&#39; 4:0, dzisiaj mam nadzieję będzie overowo, linia nie za wysoka, na dodatek w przypadku 7 zwrot. Ze stawką jednak nie szaleję zbytnio, bo MLB to MLB. Po głębokim namyślę, zdecydowałem sie dołożyć drugi kupon na dzisiejszą noc, Indiana dzisiaj sądzę że wygra wysoko, a linia 7 nie jest zbytnio wygórowana. Stawka średnia, gdyż handi to handi :p :cool:

Kupon 5
???? Indiana Fever- Chicago Sky 1 -&gt; 1,36✅✅ 77-63
:baseball: Tampa Bay Rays - New York Yankees over 7 -&gt; 2,01⛔⛔ 2-1 Tampa
AKO:2,73
Stawka:35zł
Wygrana:0zł

Kupon 6
???? Indiana Fever - Chicago Sky gospodarze handicap (-7) -&gt; 1,95✅✅✅ 77-63 Indiana
AKO:1,95
Stawka:25zł
Wygrana:48,75

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Po głębszym przemyśleniu zdecydowałem się jeszcze postawić dziś over w WNBA w meczu Seattle Storm- San Antonio Silver Stars. Drużyna gospodarzy mistrz WNBA z ubiegłego sezonu przechodzi kryzys w tym sezonie, nie funkcjonują dziewczyny jak w tamtym, w dodatku grają bez Lauren Jackson, która doznała kontuzji, więc grają niższą piątką. Goście z Becky Hammon na czele spisują się bardzo dobrze grają ciekawą piłkę dla oka, często rzucają trójki na dobrej skuteczności. Niska linia na over więc decyduję się to grać. Mecz w Canal + Sport.

Kupon 7
???? Seattle Storm- San Antonio Silver Stars over 147 -&gt; 1,90⛔⛔⛔ 73-55 dla gospodarzy
Stawka:30zł

Otrzymane punkty reputacji: +2
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Dzisiaj w Teksasie wielki mecz. All Star Game w damskim odpowiedniku męskiego kosza WNBA. Mój typ to over 207,5. W tym roku obie piątki są naprawdę mocne, faworytem na pewno drużyna Wschodu ale nie skreślałbym też Zachodu. Jak to w ASG bywa w takich meczach każdy chce się pokazać nie broni się na siłę, często są przeprowadzane skuteczne akcje, trójki wpadają aż miło się ogląda. Każdy walczy o MVP. W tym roku sądzę że o rzuty dystansowe nie mamy co się martwić bardzo dobrze za 3 rzucają Diana Taurasi, Cappie Pondexter czy też Swin Cash. Akcje podkoszowe to fenomen Diany i Cappie. W rezerwach Becky Hammon która tez potrafi dobrze rzucać z dystansu, a że mecz rozgrywany jest w San Antonio to na pewno sporo minut rozegra i się pokaże. Taki mecz musi sie podobac kibicom, tu nie ma mocnej obrony, a linia którą wystawił Betsson to dla mnie perłka po takim kursie. Zapewne linia będzie wzrastać więc radzę się pospieszyć i brać jak najszybciej tego overa, sądzę że dzisiaj ujrzymy świetne akcje punktowe i dobre show. Stawka bardzo mocna. KUPON WYJATKOWO Z BETSSONA.

Kupon 8
????East- West over 207,5 -&gt; 1,82 ✅✅✅ 118-113
Stawka:200zł
Wygrana:364zł

Otrzymane punkty reputacji: +3
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Na dzisiaj przygotowałem tripel, nie są to jakieś typy z kursami nie wiadomo jakimi ale uważam, że są bardzo pewne. Cały tripel będzie się składał z zdarzeń z piłki nożnej. Celtic jedzie do Edynburga, 1 kolejka Scottish Premier League i teoretycznie ciężki mecz przed podopiecznymi Neila Lennona. Gospodarze dzisiejszego meczu w okineku transferowym nie zaszaleli, a wręcz odwrotnie stracili kluczowych graczy takich jak: Derek Riordanem, Liam Miller, i John Rankin. A Celtic? Jedyna zmiana z poprzedniego sezonu to nasz rodak Łukasz Załuska w bramce The Bhoys, oraz dzisiaj w Edynburgu zabraknie kapitana Celticu Scotta Browna. Mimo tego wszystkiego według mnie to Celtic jest zdecydowanym faworytem tego spotkania, patrząc również na statystyki przedmeczowe ekipa Lennona lubi grać na stadionie Hibernianu. Do tego dokładam X2 na Spartaka Moskwa oraz Red Bull Salzburg. Kursy nie są zacne ale do tripla za większą stawkę sądzę że w sam raz. Te zespoły przegrać nie powinny, Spartak ma już sporą stratę do strefy pucharowej i jeśli nie zacznie punktować solidnie to zabraknie go w przyszłym roku. A Salzburg? 2 kolejka austriackiej Bundesligi, w I Red Bull pokonał Austrię Wiedeń 2:0 u siebie i sądzę że dziś wywiezie komplet punktów z Innsbrucka. Zabezpieczam się jednak opcją z remisem, gdyż piłkarze Salzburga walczą w LE i maja w pamięci ostatni mecz u siebie 0:0 z Metalurgiem. Przegrać nie powinni. Stawka mocna. Potem na wieczór jakieś kupony pewnie też poleca, jednak narazie skupię się na tym jednym.

Kupon 9
⚽Hibernian - Celtic 2 -&gt; 1,35✅✅✅ ▶ 0-2 Celtic Glsagow
⚽Novgorod - Spartak Moskwa X2 -&gt; 1,20✅✅✅ ▶ 0-2 dla Spartaka Moskwa
⚽Wacker Insbruck - Salzburg X2 -&gt; 1,20✅✅✅ ▶ 0-1 dla Red Bull Sazburg
Kurs:1,94
Stawka:120zł
Wygrana:232,80zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Na teraz nie widzę nic ciekawego, co by zwróciło moja uwagę, więc przygotowałem kupon 2 zdarzeniowy na wieczór. Będzie on się składał z obu zdarzeń under/over. IFK Goteborg to jedna z najlepszych szwedzkich drużyn w ostatnich latach, ten sezon jest jednak wyraźnie nieudany, gdyż zajmują dopiero 9 miejsce w swojej rodzimej lidze. Na pewno jest to przeciw oczekiwaniom kibiców a także zarządu szwedzkiego klubu. Dzisiejszy rywal IFK to Halmstad- drużyna która jest czerwoną latarnią ligi i raczej nic już się nie zmieni, ponieważ mają aż 10 pkt straty do przedostatniego rywala. Ekipa gości traci sporo bramek, strzela mało. Nic nie zapowiada przyszłości dalszej w tym klubie. Zdecydowałem się postawić over 2,5 w tym meczu ponieważ, Goteborg to bardziej utytułowana drużyna, gospodarze jeśli z takimi rywalami nie będą wygrywać to z kim? Goteborg musi gonić czołówkę i takich rywali pokonywać co najmniej 3 bramkami, gdyż ma to ogromne znaczenie w końcowym rozrachunku. Zaglądając w statystyki to mecze w Goteborgu pomiędzy tymi drużynami są overowe, i sądzę że dzisiaj będzie podobnie. Drugi mecz to pobrałem z ligi islandzkiej. Hafnarfjordur vs Valur under 3,5 bramki. Sądzę że będzie to mecz maksymalnie z 2 bramkami a ciekawe czy i tyle padnie. Gospodarze środek tabeli jeśli wezmą się w garść to mają szanse być w czołówce, Valur to 2 ekipa ligi w tym momencie. Moim zdaniem mecz underowy, za wszelką cenę gospodarze będą chcieli wygrać, ale goli raczej dużo nie powinno być. Stawka średnia, bo z zakładami u/o nigdy nie wiadomo co może się zdarzyć, ale myślę że ma spore szanse powodzenia. Kupon także z Betssona -&gt; wyzsze kursy na ten kupon.

Kupon 10
⚽ IFK Goteborg - Halmstad over 2,5 -&gt; 1,57✅ 3-1 gospodarze
⚽ Hafnarfjordur - Valur under 3,5 -&gt; 1,45⛔ 3-2 gospodarze
AKO:2,28
Stawka:65zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Na nockę puszczam jeden mecz singlem rodem z MLB. Texas wczoraj pechowo przegrał z Twins 8-9 i sądzę że dzisiaj to on będzie zwycięzcę, że role się odmienią. Texas jest wyżej w tabeli i jest lepsze niż średnie Twins. Dodatkowo Rangersom dobrze się gra często z Twins i liczę na łatwe zwycięstwo. Przepraszam z drugiej strony za krótką analizę, jednak na laptopie nie lubie pisać a tymbardziej korzystać z niego, a niestety dziś nie mam innej możliwośći. Stawka mocna na to zdarzenie gdyż uważam, że ma to duże szanse powodzenia. Kurs znowu z oferty Betsson.

Kupon 11 :baseball: T exas Rangers - Minnesota Twins 1 -&gt; 1,48 ⛔⛔ 2-7
Stawka:130zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Dzisiaj stawiam ponownie na Texas Rangers z podwojoną stawką i liczę na to że się na nich nie zawiodę tak jak wczoraj. Lepszy kurs, większa stawka dokładam do tego WNBA New York Liberty wyjdzie zwycięsko w pojedynku z Washington Mystics. Każdy kibic śledzący damskiego kosza w USA wie co się dzieje w ekipie z Waszyngtonu a jaki poziom gry prezentuje ekipa z Nowego Yorku. Miejmy nadzieję, że kupon 12 okaże się udany . Typy ponownie z oferty Betsson.

Kupon 12
:baseball:T
exas Rangers - Minnesota Twins 1 -&gt; 1,64✅✅✅ 4-1 Rangers
????New York Liberty - Washington Mystics -&gt; 1,18✅✅✅ 75-71 Liberty
Kurs:1,94
Stawka:260zł
Wygrana:504,40zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Od teraz wszystkie kursy będą podawane od bukmachera Betsson. Na dzisiaj przygotowałem dubelek z polskiej ekstraklasy, która po 2 miesiącach przerwy wreszcie startuje. Dubel będzie się składał z obu zdarzeń under 2,5 bramki, gdyż uważam że w 1 kolejce bramek nie b ędzie zbyt wiele, gdyż nie znana jest forma rywali, może szwankować skuteczność, niecelne podania. Ze stawką nie przesadzam i uważam ją za bardzo ostrożną, gdyż w naszej lidze różne rzeczy się dzieją, a bramkarze lubią puszczać &#39;&#39;balony&#39;&#39;.

Kupon 13
⚽ŁKS Łódź - Lech Poznań poniżej 2,5 bramki -&gt; 1,55⛔⛔⛔ 0-5 dla Lecha
⚽ Polonia Warszawa - Lechia Gdańsk poniżej 2,5 bramki -&gt; 1,57✅✅✅ 1:0 Polonia
Kurs:2,43
Stawka:35zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kupon 14
???? San Antonio Silver Stars - Minnesota Lynx under 160 -&gt; 1,86✅✅✅ 69-70 Minnesota Lynx
Stawka:50zł
Wygrana:93zł

Nie mam czasu niestety na analizę, ale typ przemyślany powinien wejść. Później podam kolejne na noc.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Tak jak zapowiadałem kolejny kupon przygotowałem na nockę. Będzie to singiel składający się ze zdarzenia z damskiego kosza. Mianowicie Indian Fever będzie podejmować u siebie Los Angeles Sparks. Goście wczoraj po cięzkim meczu pokonały na wyjeździe team z Chicago 88:84. Indian jest wypoczęta, gra u siebie, jest liderem konferencji wschodniej,gra naprawdę ciekawą koszykówkę w tym sezonie. Dzisiaj nie widzę innej opcji jak zwycięstwo Indiany Fever na własnym parkiecie. Kurs nie jest jakoś specjalnie zachęcający ale ja uważam to spotkanie za wystarczająco pewne i stawkę do tego zdarzenia stawiam bardzo mocną. Drugi kupon to to samo zdarzenie tylko z handicapem ale stawka kilkukrotnie mniejsza.

Kupon 15
???? Indiana Fever - Los Angeles Sparks 1 -&gt; 1,18✅✅✅ 98-63 Fever
Stawka:230zł
Wygrana:271,40zł

Kupon 16
???? Indiana Fever(-9) - Los Angeles Sparks -&gt; 1,86✅✅✅ 98-63 Fever
Stawka:30zł
Wygrana:55,80zł

Edit: Wszystko zgodnie z planem. Kolejne kupony jutro ;)

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Na dzisiaj wybrałem sobie singielek z pucharu Niemiec. Beniaminek 2 Bundesligi Braunschweig zmierzy się z wielkim i rodzącym się ponownie Bayernem Monachium. Dla mnie faworyt w tym spotkaniu może być tylko jeden - jest to drużyna z Monachium. Bukmacherzy wystawili dosyć ciekawe moim zdaniem kursy na ten pojedynek. W składzie Bawarczyków zabraknie skrzydłowych Francka Ribery oraz Arjena Robbena. Mimo tego skład Bayernu jest dosyć okazały i na beniaminka 2 Bundesligi powinien spokojnie wystarczyć. Stawiam na zwycięstwo przynajmniej 2 bramkami, ale sądzę że dzisiaj zobaczymy efektowną i efektywną grę ze strony Bayernu. Ze względu na to, że jest to puchar stawka średnia.

Kupon 17
⚽Braunschweig - Bayern Monachium(-1) -&gt; 1,90✅✅✅ 0-3 Bayern Monachium
Stawka:65zł
Wygrana:123,50zł

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Uboga oferta na dzisiaj powoduje to, że nie gram dzisiaj nic przynajmniej teraz. Na nocke polecam typ z WNBA. Seattle Storm u siebie jest naprawdę mocne. Mistrzynie WNBA u siebie przegrały tylko 1 raz z Minnesotą Lynx na początku sezonu. Z każdym meczem ekipa ze Seattle gra coraz lepiej. Brakuje nadal Lauren Jackson ale w grze Sztormu tego nie widać. Ekipa z San Antonio na wyjazdach radzi sobie średnio, lepiej gra u siebie w domu, na wyjazdach mają problemy ze skutecznością, popełniają sporo błędów. Ostatnio wynik na parkiecie Seattle był miażdżący, ekipa z Texasu przegrała tutaj 73:55. San Antonio w hali Storm nigdy nie lubiła grać, ostatnie 5 meczy to wyraźne zwycięstwa Storm nawet przewagą kilkunastu punktów. Dla mnie 1,40 to świetny kurs biorąc wszystkie czynniki pod uwagę. Dla mnie pewne zwycięstwo Storm dzisiaj. Na drugim kuponie stawiam na zwycięstwo handicapem tez powinny dziewczyny ogarnąć spokojnie. Stawki różne na obu kuponach. SAS może być troszeczkę zdenerwowane ostatnio porażką zarówno u siebie jak i na wyjeździe i grać skutecznie w obronie, ale raczej w tym meczu nic nie powinno nieprzewidzianego się nie zdarzyć, ale WNBA to sport nieprzewidywalny ;)

Kupon 18
????
Seattle Storm - San Antonio Silver Stars 1 -&gt; 1,40✅✅✅ 78:64 Seattle
Stawka:150zł
Wygrana:210zł

Kupon 19
????
Seattle Storm(-5) - San Antonio Silver Stars -&gt; 1,90✅✅✅ 78:64 Seattle
Stawka:45zł
Wygrana:
85,50zł

E: Wszystko zgodnie z planem. Prowadzenie Seattle od początku spotkania, totalna dominacja gospodarzy. Po 20 kuponie zrobię statystyki, jak narazie idzie bardzo dobrze, ale zawsze może iść lepiej ;) To tyle. Jutro kolejne kuponiki. Pozdrawiam wszystkich tych, którzy grają wspólnie ze mną.

Otrzymane punkty reputacji: +2
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Nie mam czasu niestety na analizę dzisiaj, ale kupon bardzo dobrze przemyślany i jak na dubla stawka mocna.

Kupon 20
⚽
Wisła Kraków - Litex Łowecz under 3,5 gola -&gt; 1,28⛔⛔⛔ 3-1 Wisła
????Los Angeles Sparks - Connecticut Sun under 158,5 -&gt; 1,86✅✅✅ 70-79 Connecticut
Kurs:2,38
Stawka:95zł

Edit: Niestety 2 głupie gole i dubelek nie wchodzi. Za chwilę podam statystyki moich pierwszych 20 kuponów.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Statystyki pierwszych 20 kuponów
Kupony podane: 20
Kupony wygrane: 13

Typy podane: 31
Typy trafione: 24

Stawki zainwestowane: 1755zł
Stawki wygrane: 2278,95zł
Zysk: ✅523,95zł Yield:✅ 29,85%

Statystyki szczegółowe poszczególnych dyscyplin:
⚽ Piłka nożna -&gt; 11/14 trafionych --&gt; 78%
???? Koszykówka -&gt; 10/12 trafionych --&gt; 83%
:baseball: Baseball -&gt; 3/5 trafionych --&gt; 60%

Podsumowanie
Po 20 kuponach moje oczekiwania względem bukmacherki się spełniły, jestem bardzo dobrze do przodu, bo ponad 500zł w 16 dni to wynik mnie zadowalający ale zawsze może być lepszy. Piłka nożna mimo że weszła na bardzo dobrej skuteczności to jestem troszeczkę zawiedziony ponieważ, w kilku przypadkach brakowało niewiele. Koszykówka moja najlepsza dyscyplina bardzo dobrze sądzę że typowałem, 2 razy overki nie weszły ale brakowało niewiele. Cóż, idziemy dalej z bukmacherką która może przynosić zyski, jeśli gra się rozważnie i posiada się jakąś wiedzę w różnych dziedzinach sportu. Z Baseballu podałem mało typów, ale to dlatego że dopiero powoli zaczynam się interesować tą dyscypliną. Mimo tego 3/5 typów weszło więc jestem zadowolony. Z kursami bywało różnie raz mniejsze, raz większe ale ogólnie yield na poziomie 29,85% ✅ czyli jest dobrze. Jutro kolejny jakiś kupon zapodam, chyba że mi przyjdzie coś do głowy jeszcze dzisiaj. Aha, nie gram wogóle live także nie podaję żadnych typów, sądzę że to co się stawia na początku wejdzie, nie lubię bawić się w rachunki i robić kontry. Typy w dziale podaję wyłącznie swoje, nie biorę od innych użytkowników z forum, a także z innych stron internetowych. Pozdrawiam i liczę na dalszą dobrą grę.​

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kolejny 21 kupon stawiam na zdarzenie singlowe rodem z koszykówki damskiej WNBA. Typ pobrałem od bukmachera Bet365. Zdecydowałem się dzisiaj na postawienie dodatniego handicapa na drużynę San Antonio Silver Stars +12,5 po 1,52 kursie. Sądzę, że jest to dzisiaj najlepszy a zarazem najpewniejszy typ na ten mecz. Ciężko wytypować faworyta w tym spotkaniu mimo że firmy bukmacherskie wyraźnie wskazują na zwycięstwo Minnesoty dając za ich ewentualną wygraną 1,20. Ja natomiast pobieram podwyższoną linię handicapową, ponieważ dzisiaj sądzę że ekipa z Texasu jest w stanie powalczyć z zawodniczkami z Lynx, po ostatnich porażkach na pewno chęci są duże, możliwości Lynx i SAS jest duża różnica, w ekipie Lynx zawodniczki są po prostu lepsze, ale uważam, że dziś Becky Hammon z współpartnerkami nawiążą walkę, Lynx może być troszeczkę zmęczone, zwłaszcza że ostatnie kilka meczy grają na pełnych obrotach i mają już 7 winów z rzędu. Mój typ popieram również tym, że zawodniczkom z Minnesoty cięzko walczy się z dziewczynami z Texasu na parkiecie Lynx aż 3 wygrane SAS na ostatnich 5 meczy. Uważam dzisiaj że bukmacherzy wystawili za wysoki handicap na drużynę gości, lecz ja bardziej bezpiecznie stawiam +12,5 po bardzo dobrym kursie według mnie. Stawka bardzo mocna, nie przewiduję innej opcji niż ewentualna porażka SAS wyższa niż 12 pkt.

Kupon 21
????
Minnesota Lynx - San Antonio Silver Stars(+12,5pkt) -&gt; 1,52✅✅✅ 62-60 Lynx
Stawka:250zł
Wygrana:380zł

Otrzymane punkty reputacji: +4
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kolejny 22 kupon przygotowałem sobie z mojej ulubionej dyscypliny jaką jest koszykówka, w tym okresie typy podaję z WNBA. Znowu typ pobrany od bukmachera Bet365 , gdyż tam mam możliwość zniżenia sobie zarówno linii punktowej jak i handicapowej. Na dzisiaj przygotowałem typ na mecz który odbędzie się na parkiecie w Seattle o 4 godz. czasu polskiego, jednak uważam, że będzie on o wiele bardziej ciekawszy niż pierwszy dzisiejszy mecz Tulsa Shock - Indiana Fever. Ale przejdźmy do typu, na dzisiaj wymyśliłem oto taki bet: powyżej 140 pkt w meczu. Obie ekipy to drużyny bardzo ciekawe, po obu stronach mamy m.in MVP ostatniego ASG Swin Cash czy po drugiej stronie bardzo dobrego centra Tinę Charles która mimo bardzo młodego wieku gra koszykówkę dojrzałą. Ostatnie wyniki obu zespołów są bardzo dobre, Connecticut mimo słabszego występu przeciwko Los Angeles Sparks( rzucanie na niższej skuteczności niż ich sredni %) zdołały zdobyć 79 pkt na gorącym terenie w Staples Center. Wszyscy wiemy jaką obroną potrafią grać zawodniczki Stormu ale sądzę, że dzisiaj zobaczymy mecz ofensywny, może nie do końca linia zostanie pokryta ( 147,5 -&gt; 1,90) ale oba zespoły na pewno stać żeby zdobyć po 70 pkt. Są to 2 równorzędne zespoły, oba mają dalej o co walczyć więc walki o każdą piłkę na pewno nie zabraknie. Zawodniczki z Connecticut na pewno przewagę pod koszem mają, bardzo ważne będą zbiórki ofensywne. Ciężko tutaj wytypować zwycięzcę, dlatego ja gram właśnie na taki typ, a jak przeglądałem historię, to ekipa Storm zawsze toczy wyrównane boje ze &#39;&#39;Słońcami&#39;&#39; także spodziewam się wyrównanego meczu. Po kursie 1,50 ten typ mi odpowiada. Stawka podobna jak wczoraj.

Kupon 22
????
Seattle Storm - Connecticut Sun over 140 pkt -&gt; 1,50✅✅✅ 81 - 79 Seattle
Stawka:220zł
Wygrana:330zł

Otrzymane punkty reputacji: +5
Do góry Bottom