>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gra tylko zakładów DNB

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
DNB to nic innego jak połączenie w jeden zakład dwóch typów, na wygraną i na remis.
Ale wystarczy przecież samemu odpowiednią stawkę postawić na zwycięstwo i odpowiednią na remis (żeby w razie remisu całość wyszła na 0) .
Aby wyliczyć ile należy postawić rozdzielając kasę na 2 zakłady , pomocą służy kalkulator:
http://www.betcalc.com/savercalc.php

wstawiasz kursy, stawkę i wylicza Ci samo , tak więc na dobrą sprawę DNB możesz mieć - robiąc go samodzielnie pomimo braku zakładu DNB w ofercie - w każdym buku , a nawet zagrać to oddzielnie w 2 firmach bukmacherskich , oferujących najlepsze kursy na 1 i na x.
Ponadto należy pamiętać , że handicap azjatycki 0-0 jest tym samym co DNB , ponieważ:
Handicap 0:0
Jeśli w meczu nie ma faworyta mamy wówczas handicap 0:0, czyli tak naprawdę jakby go nie było, gdyż obie drużyny traktowane są na równi.
Jeśli mecz skończy się remisem to zwracana jest nam stawka.
Przegrywamy wówczas, gdy błędnie obstawimy typ na zwycięstwo którejś z drużyn.

Z 1

zolw123

Użytkownik
Edi8 jest dla mnie niezłym obnibusem bukmacherskim ! w pozytywie tego ????
Jak by odemnie zalezało dal bym ci &quot;złoty kurs&quot; za pracę w 2010 !
A może stworzymy coś takiego ?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
zolw123 &gt;&gt;&gt; jeśli już , to omnibusem... ????
Trochę już wiem o bukmacherce , ale wciąż się uczę!
Pzdr.
edi8

wincent 150

wincent

Użytkownik
Sposób niby fajny, sam tak jakiś czas grałem... ale niespodzianki się zdarzają. I to dość często. Wystarczy przypomnieć ostatnie dni - Legia, Bayer, Bayern , Vfl, Koguty .... na dobrą sprawę hp 0-0 ogranicza zyski tam gdzie można zarobić, i nie ogranicza strat w przypadku kompletnej mogiły i porażki. No ale wszystko zależy od grającego ;)

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Ponadto należy pamiętać , że handicap azjatycki 0-0 jest tym samym co DNB , ponieważ:
Handicap 0:0
Jeśli w meczu nie ma faworyta mamy wówczas handicap 0:0, czyli tak naprawdę jakby go nie było, gdyż obie drużyny traktowane są na równi.
Jeśli mecz skończy się remisem to zwracana jest nam stawka.
Przegrywamy wówczas, gdy błędnie obstawimy typ na zwycięstwo którejś z drużyn.
Zasadniczo to samo...
Ale...
Moja wypowiedź w tym temacie - http://forum.bukmacherskie.com/f57/draw-no-bet-vs-handicap-azjatycki-0-a-47474.html

Do góry Bottom