A jak bym chciał postwaić na remis to też otrzymuje zwrot w przypadku innego rezulatu niż remis ?Deutsche Nationalbibliothek
nie no zartuje
DRAWnoBET czyli jak bedzie remis to otrzymasz zwrot.
Faktycznie, trochę bez sensu, nie pomyślałem ;pJak Ty to sobie wyobrażasz??? Stawiasz na remis a jak go nie będzie to zwrot?? Haha ????
Zakłady DNB są dwu drogowe i nie możesz tam postawić na remis.
Bwin taką ofertę ma tylko w przypadku meczów z wyższej półki jak Real - Barca, Arsenal - ChelseaAczkolwiek czasem niektórzy bukmacherzy (np Bwin) oferują również zakłady, gdzie masz do wyboru 1 albo X, a w przypadku wygranej gości otrzymujesz zwrot ( i odwrotnie)
Ja takie zakłady gram najczęsciej w William Hill. Duża oferta dla lig, które mnie interesują + bardzo niska marża na ligi angielskie...Witam, mam taką prośbę jaki buk na chwilę obecną ma największą i najlepszą bazę typów Draw_n0_beT ? W mojej ocenie jest to Bet365, ale może coś źle wyszukałem i jest jednak coś lepszego ???? Z góry dzięki
Wybierasz "arka 0" - 1,67, w przypadku remisu dostajesz zwrot stawki, jak arka wygra dostajesz stawkę * 1,67Witam, to moj pierwszy post na forum, czytam je od niedawna, zazwyczaj udawalo mi sie wszystko zrozumiec po tym co piszecie, ale teraz akurat nie kumam ;p Ponizej dalem linka do zdjecia, ktore pokazukej oferte bet365 dotyczaca grania DNB. Moze mi ktos powiedziec i wytlumaczyc, co musialbym zaznaczyc, aby dac minimalny handicap Arce Gdynia w ten sposob, ze podczas remisu otrzymalbym zwrot stawki? Przepraszam, ze nei wrzucilem na forum, ale nie chce bezsensownie nabijac 10 postow, aby tylko umieszczac grafike albo linki.
Oto ten link
i43.tinypic.com/213j7cx.jpg
nie rozumiem:-|Zagrałem wczoraj na bwin fajnym sposobem dnb.
Mecz Athletic - Malaga.
Bilbao jest lekkim faworytem, powinno wygrać lub ewentualnie zremisować.
Typujemy X (przy założeniu, że jak wygrają gospodarze to pieniądze zostaną zwrócone)
Kurs - 1,80 - dużo wyższy, niż na 1 zwykłym sposobem dnb.
Mecz zakończył się remisem, więc wygrałem.
Co o tym sądzicie?
Patrz. Dzisiejszy mecz Feyenoord Rotterdam - Ajax.nie rozumiem:-|
Kurs jest 1,95, a nie 1,65Lukaszowi chodzi o to, że zagrał NIE DNB tylko "Faworyt_No_Bet"
X - wygrywa, a jak faworyt wygrywa to zwrot stawki. Tylko policzmy jak się to opłaca w stosunku do DNB (inna sprawa, że to nie jest typ analogiczny, bo tylko remis daje zysk, a jak wiadomo, że jest mecz remisowy, to i każda drużyna może wygrać, a DNB jest niejakim zabezpieczeniem w przypadku jednak niewygranej faworyta), ale cóż przyjrzyjmy się kursowi:
Feyenoord-Ajax
a) 1X2
3.80 3.50 1.90
b) X2
1.22
c) DNB 2
1.4
d) Twoim sposobem (x- wygrywa, 2 - zwrot) dostajemy kurs w granicach:
1.65