A tak w ogóle poza wyśmiewaniem wszystkiego, co nieznane - robicie coś konstruktywnego? Testujecie jakieś systemy, tworzycie statystyki, których nie ma w formie ogólnodostępnej, pomagacie młodym ludziom w stawianiu pierwszych kroków? Czy działalność 99% ludzi na forach sprowadza się do krytykowania i wyśmiewania?
Nie sądzisz, że to trochę żałosne? Szczególnie, że najwięcej do powiedzenia mają "fachowcy", którzy puszczają kuponiki po 10 zł.
Delikatna złość mnie ogarnia, gdy ktoś stara mi się wmówić, że to, co odpowiednio sterowane przynosi dochody - generuje straty.
Chciałbym się dowiedzieć, na podstawie czego formułujesz swoje sądy, osądy i opinie. Tylko nie mów, że spróbowałeś i Ci nie wyszło...
Zajrzyj na moje forum, gdzie regularnie "testuje" się 5 systemów w oparciu o progresję. Nie są to testy tygodniowe, tylko kilkumiesięczne. Zobacz, że wszystkie generują zyski i nie są to kwoty niewielkie. Zobacz również, że to, na czym się opierają ma niewiele wspólnego z progresją stereotypowo rozumianą. Może to pozwoli Ci otworzyć trochę szerzej oczy, a nie pisać w kółko tego samego. Nie wiedząc o czym sie rozmawia...