Wydaje mi się, ze o wyniku tego spotkania powinno rozstrzygnąć pierwsze 15 min, jeżeli
Austria straci bramke to koniec dla nich, jesli natomiast bramke strzelą sami Austriacy to deutchlandy rzucą sie żeby to odrobić i zostanie z tyłu praktycznie 2 słabych środkowych obrońców (wolni i mało zwrotni), jezeli Niemcom nie uda sie w pierwszych probach odrabiania to moze sie to skonczyc udaną kontrą i wynikim 2-0 ewentualnie 2-1 do przerwy. No i 2. połowa w przypadku niekorzystego wyniku Niemcyy pewnie rzucą wszystkie siły aby odrobić w miare szybko i sytuacja taka sama jak w 1. czesci gry, kontra , 3-1..
Inna sprawa ze pewnie panowie z Austrii nie wykorzystają większości sytuacji ktore będą mieli, natomiast
Niemcy coś tam strzelą z pozycyjnego ataku. Liczę jednak ze nie zagra Podolski który ponoć jest kontuzjowany, bo jest on zdecydowanym nr 1 w ataku, Klose z Gomzezem kompletnie mnie nie przekonują.
Jak ktoś wspomniał wyżej ten mecz to też batalia między dwoma krajami, których kibice nie są w sobie raczej zakochani, także walki i kartek pewnie nie zabraknie.
Mam nadzieję, iż moje prognozy okażą sie trafne, tj.
Austria pokona Niemców, choć znająć trafność moich typów moża by sądzić iż mecz zakonczy sie wysokim zwyciestwem deutchlandów. Oby nie.