>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Gorąca głowa II

B 34

bigblackdenis

Użytkownik
Dzisiaj dwa sztosy na wejście w nowy rok: Boro v Leicester i Everton v Southampton.
Atakuję pierwszy, bo już rzygam tym Evertonem.
Szykują się mega szachy. Teoretycznie piłkarze już zmęczeni intensywnością i bramki coraz łatwiej wpadają, ale tutaj overowy wynik mnie zdziwi.
Ostatnie 5 meczów Boro u siebie: WLWLW. Rywale: Swansea, Liverpool, Hull, Chelsea, Bournemouth. Wóz albo przewóz. Jedyny remis na Riverside Stadium zdarzył im się na otwarcie sezonu, ze Stoke.
Ostatnie 5 meczów Leicester na wyjeździe: DLLLD. Rywale: Stoke, Bournemouth, Sunderland, Watford, Tottenham. Dramat. W obecnym sezonie Lisy przywiozły tylko 2 pkt z delegacji.
W pierwszym meczu tych drużyn padł wynik 2:2.
Tu musi wjechać czysta jedynka.

B 34

bigblackdenis

Użytkownik
Nie zdążyłem do buka przed meczem... Zobaczymy jak na tym wyjdę.
W sumie ciekawym testem byłoby trzymanie się jednej drużyny co kolejkę. Terminarz The Toffees wygląda ciekawie pod tym kątem.
Everton v Southampton 1
@2.14
Stawka: 200 ✅

B 34

bigblackdenis

Użytkownik
Dzisiaj zapraszam gorąco na Selhurst Park. Pierwszy mecz u siebie Big Sama, pora na 3 pkt. Z Watfordem zabrakło wyrachowania i szczęścia, a Arsenal to rzecz jasna za wysokie progi. Swansea kandydat nr 1 do spadku, dodatkowo na ten moment bez trenera - obraz nędzy i rozpaczy.
Ostatnie 5 meczów Crystal Palace u siebie: LLWLL. Rywale(uwaga!): Chelsea, Manchester United, Southampton, Manchester City, Liverpool. Tym samym odkrywamy skąd wzięły się lepsze rezultaty Orłów w delegacjach.
Ostatnie 5 meczów Swansea na wyjeździe: LLLDL. Rywale: Boro, WBA, Tottenham, Everton, Stoke.
Pierwszego spotkania nie trzeba przypominać - 5:4 dla Łabędzi. Dzisiaj nie spodziewam się takich fajerwerków, bo era zdezorganizowanej ekipy Pardew skończyła się.
Jedyne co mnie martwi, to aż @1.80 na czystą 1. Zdecydowanie za dużo. Błąd bukmachera, czy o czymś nie wiemy?

B 34

bigblackdenis

Użytkownik
Crystal Palace v Swansea 1
@1.83
Stawka: 300 ⛔ Finalnie 2 niepodyktowane rzuty karne. I jeszcze zamiast dociągnąć to 0:1 do końca, to w 85 postanowili dać mi nadzieję, tylko po to, że by w 88 wypiąć się na 1:2. Mam drugą ekipę której życzę spadku. Zostało ostatnie miejsce, zapraszam zapraszam.
&quot;Bestia&quot; zablokował się ostatnio; 4 kolejki bez bramki, w tym niewykorzystany rzut karny przeciwko Watford. Dzisiaj świetny dzień na odblokowanie, może nawet o więcej niż jedno trafienie się pokusi. Ja wszedłem na lajcie dla urozmaicenia, ale tym co nie są przekonani do obstawiania wyników naprawdę polecam ten typ.
Crystal Palace v Swansea gol Benteke
@1.91
Stawka: 25 ⛔ Tak jak mówiłem - na drugą nie wyszedł.

B 34

bigblackdenis

Użytkownik
Wow, tak dramatycznej gry jeszcze w życiu nie widziałem. Allardyce chyba przyszedł sprzedać kilka meczy, zgarnąć kasę i cześć.
Niepodyktowany rzut karny dla Orłów, bezsensowna gra w ofensywie (jakiś skrót gry Townsenda trzeba zrobić, bo to jest hit), a w defensywie kompletni statyści. Benteke się połamał, pewnie na drugą już nie wyjdzie.
Z kasą już się pożegnałem, więc drugą połowę będzie mi się lżej oglądało.

D 99

domcab

Użytkownik
Wow, tak dramatycznej gry jeszcze w życiu nie widziałem. Allardyce chyba przyszedł sprzedać kilka meczy, zgarnąć kasę i cześć.
Niepodyktowany rzut karny dla Orłów, bezsensowna gra w ofensywie (jakiś skrót gry Townsenda trzeba zrobić, bo to jest hit), a w defensywie kompletni statyści. Benteke się połamał, pewnie na drugą już nie wyjdzie.
Z kasą już się pożegnałem, więc drugą połowę będzie mi się lżej oglądało.
Daj spokój...porażka ten mecz:-|

B 34

bigblackdenis

Użytkownik
Koguty dzisiaj kuszą niemiłosiernie, ale wystarczy mi na razie angielskich boisk, tym bardziej, że Sevilla Sampaoliego gra. Po wczorajszej totalnej klapie nie chce mi się rozpisywać, ale w nocy wrzuciłem skromną analizę na Typy dnia.
Muszę się dzisiaj odbić, bo budżet topnieje. Jeżeli wyjdę dzisiaj na plus, to opracuję jakiś schemat gry, żeby nie kręcić się jak kakao w przeręblu.

B 34

bigblackdenis

Użytkownik
Real Madryt v Sevilla 2
@5.11
Stawka: 100 ⛔
Real Madryt v Sevilla x2
@2.15
Tottenham v Chelsea over 2,5/1
Real Madryt v Sevilla over 2,5/2
@28.35
Stawka: 25 ⛔
Jeńców nie bierzemy.

B 34

bigblackdenis

Użytkownik
Po 10 min wyłączyłem. Real piękny wyważony składzik bez hamulcowych, a Sevilla zapomniała jak się gra. Kapitalny N&#39;Zonzi oczywiście dzisiaj pierwszy zły mecz w tym sezonie. Po co ja w ogóle prowadzę ten temat (?)

B 34

bigblackdenis

Użytkownik
Bilbao v Barcelona over 2,5/2
@2.10
Bilbao v Barcelona 2/bts ⛔
Doncaster v Portsmouth 1 ✅
Platanias v Panathinaikos 1 strzeli gola ✅ YAYA BANANA, warto było
@14.36
Stawka: 25
Dlatego nie stawia się &quot;swoich&quot; drużyn.

B 34

bigblackdenis

Użytkownik
Espanyol v La Coruna over 2,5/1
@3.65
Stawka: 150 ⛔
1:1, w doliczonym czasie gracz Espanyolu nie trafił na pustą bramkę z metra. Pierdolone ścierwo; wszystko przeciwko mnie ***** jebana pierdolona twoja mać. Czy tak wiele wymagam??? Jebać to wszystko.

Do góry Bottom