>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Gorąca głowa II

B 34

bigblackdenis

Użytkownik
Newell&#39;s v San Martin de San Juan over 1,5 (@1.40) ✅
Olimpo B Blanca v River Plate over 1,5 (@1.44) ✅
Santamarina Tandil v CA Douglas Haig under 2,5 (@1.47) ⛔ cholerne undery
@2.98
Stawka: 18
Budżet: 1520​

B 34

bigblackdenis

Użytkownik
Malaga v Cordoba LIVE Malaga awans
@6.00
Stawka: 50 ⛔
Malaga v Cordoba LIVE 1
@1.53
Stawka: 300 ⛔
2:3. No to kaplica. Co ta Malaga odstawiła. Cordoba nawet nie gra pierwszym składem(!).
Koniec! 3:4. Trzy kliknięcia i kaski nie ma.
Jeszcze tą 50 muszę wdupić, ale nie ma nawet gdzie.
Budżet: 1050​

B 34

bigblackdenis

Użytkownik
Jak widać nie nadaję się do tego. Nie ta psychika.
Przerzucam się na buka naziemnego. Warunki gorsze - wiadomo, ale muszę walczyć z sobą; tam nie będzie odkuwania na gorąco.
Tymczasem wrzucili mi bonus 10, więc dla czystej rozrywki można nim poobracać.
Lecce v Monopoli wynik do przerwy 1
@2.00
Stawka: 5 ⛔

B 34

bigblackdenis

Użytkownik
U naziemnego puściłem jak dotąd 4 duble i 2 siadły. Z kasą minimalnie na plus, ale stawki póki co niskie, bo atakuję wyższe kursy.
Ogólnie wrażenie pozytywne; fajny klimat i mam czas na głębszą analizę w domu.
Następne już będę tutaj wrzucał.

B 34

bigblackdenis

Użytkownik
Straszna lipa dzisiaj. Po wczorajszej analizie postanowiłem zagrać odważnie, że Liverpool wygra obie połowy (trochę poniżej @3.00). Skoczyłem do buka, ale trafiłem akurat na ulewę, więc postanowiłem posiedzieć tam aż się skończy. Oczywiście zacząłem przeglądać oferty i... spękałem. Zamiast założonego typu wleciałem w prowadzenie L&#39;poolu do 30 min (@2.30). Efekt? Wynik do 30 min - 0:1, wynik do przerwy - 2:1, wynik końcowy - 4:1, broda - opluta. Stawka: 90. ⛔

B 34

bigblackdenis

Użytkownik
Jutro atakuję Kogutów. Wszyscy będą ładować w remis, szczególnie, że kurs kusi. Tottenham ostatnie 5 wyjazdów w PL: LLDLD. Ale radzę spojrzeć na rywali: United, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Bournemouth. Teraz Southampton u siebie: WWDLW. Rywale? Boro, Everton, Liverpool, Chelsea, Sunderland. A więc podpucha. Dodatkowo w zeszłym sezonie sytuacja była podobna - obie ekipy miały twierdze na własnych stadionach, a wyniki między nimi, to zwycięstwa na wyjazdach: 1:2 Świętych i 0:2 Kogutów.
Kane zawiódł po całości w meczach z Hull i Burnley; jutro o wiele cięższe zadanie, ale to dodatkowa motywacja żeby się odkuć.
Czuję też, że Pochettino wejdzie potężnie w ten mecz, bo następna potyczka jest z Watfordem; będzie można zluzować i posadzić kilu gwiazdorów, żeby byli gotowi na derby z Chelsea. Warunek - 3 pkt jutro. Z kolei Southampton to niższa półka, więc powinni skupić energię na dwóch kolejnych meczach - z WBA i Evertonem. Spotkania co trzy dni, więc takie fakty mają znaczenie.

B 34

bigblackdenis

Użytkownik
Jutro kontynuujemy walkę z Premier League.
Hull v Everton to ciężki orzech do zgryzienia. Tak się złożyło, że oglądałem ostatnie trzy mecze Tygrysów. 0:3 z Tottenhamem (A), 0:1 z WHU (A) i 0:3 z City (H). Na papierze dramat, ale w takich właśnie momentach kluczowe jest oglądanie spotkań. We wszystkich ww. prezentowali się naprawdę pozytywnie; rywale nie mieli łatwej przeprawy. Dobra gra prędzej czy później musi zostać nagrodzona, a starcie na własnym boisku ze słabym na wyjazdach Evertonem brzmi obiecująco.
Z kolei z ostatnich trzech meczów The Toffees oglądałem dwa: 2:1 z Arsenalem (H) i 2:0 z Leicester (A). Dla mnie to jest kolejny haczyk; z Kanonierami istotnie zaprezentowali się nieźle, ale z drugiej strony trafili na ich dołek formy. Z Leicester natomiast wypadli fatalnie; Lisy grały w pół rezerwowym składzie, bez największych gwiazd, a i tak sprawili Evertonowi niemałe kłopoty. Gdyby nie nadziali się na kontrę, to do ostatnich minut goście drżeliby o wynik.
Ostatnie 5 meczów Hull u siebie: LDDWL, czyli nie najgorzej jak na ekipę z dna tabeli.
Ostatnie 5 meczów Evertonu na wyjeździe: WLLLL - to mówi samo za siebie.
Dla mnie to jest mecz pułapka. Na pewno nie zagram w stronę przyjezdnych.

B 34

bigblackdenis

Użytkownik
Hull v Everton do przerwy 1
@4.45
Stawka: 100 ⛔
SAMOBÓJ W 46 MIN. No to już wiem komu życzę spadku. Polecam obejrzeć tą bramkę; kryminał...
Typ niesamowity; kto oglądał pierwszą połowę, ten powinien się zgodzić. Ale jak oni takiego klopsa sami sobie wpychają, to ręce mam związane.

Do góry Bottom