>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Golas na boisku

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Ale nie wiadomo czy ten limit 30 zł został nałożony od razu w momencie podania tego zakładu do oferty. Mogło minąć parę dni...Jeśli został nałozony limit 30 zł od razu to grubas nie wiem co by musiał zrobić, żeby na tym zarobić...A juz postawienie większej gotówki w stylu 10 tys zł chyba jest niemożliwe - 1000 zakładów by trzeba postawić...

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@dawczan, co to jest 1000 kuponów?
4 lata temu w Totolotku miałem takie dni, że i po 3500 kuponów ( trzy tysiące pięćset ) dziennie nadawałem, a było to w tym okresie gdy eksplorowałem tę wykrytą u nich lukę w systemie ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
W moim przypadku wystarczyło &quot;materialnie zainteresować&quot; ???? pracowników 4 kolektur i telefonicznie wydawać dyspozycje z 5. kolektury, w której nadawałem osobiście...

duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
Cóż była prosta kasa do zgarniecia więc ktoś postanowił ten fakt wykorzystać.Ciekawi mnie (chociaż tego sie nie dowiemy) ile kasy łącznie postawiono na ten zakład.

F 0

fringg

Użytkownik
Ja znów słyszałem, że gościu postawił 18 500(nie pamiętam dokładnie ile), a wygrana była ponad 500 000 zł, ale jest to informacja z internetu, więc pewności 100% nie ma.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Ponawiam swoje pytanie...czy jakikolwiek inny bukmacher, mogą być zagraniczne, oferuje zakłady tego typu(na kibiców/golasów na boisku) ma ktoś takie informację? Może w przeszłości gdzieś pojawiały się takie zakłady? Jeśli tak to proszę o tym napisać !
Przed Mundialem firma STS wystawiła zakład na kompletnie gołą babkę ???? na boisku:

Czy kompletnie naga kobieta wbiegnie na boisko w trakcie meczu?

https://www.sts.pl/pl/oferta/zaklady-bukmacherskie/wyniki/?resultDate=2014-06-21&amp;amp;sport=243&amp;amp;region=6797

mak0s 8

mak0s

Użytkownik
Jeśli ktoś będący na tym forum, wierzy, że buk pozwolił na przepuszczenie tego typu zakładu nawet zlozonego z kilkudziesieciu kuponow to powinnien sie zastanowic co tu jeszcze robi. Rozumiem, ze na onecie kto kupuje takie bajki, ale tu?

piotrex007 121,7K

piotrex007

Użytkownik
Jeśli ktoś będący na tym forum, wierzy, że buk pozwolił na przepuszczenie tego typu zakładu nawet zlozonego z kilkudziesieciu kuponow to powinnien sie zastanowic co tu jeszcze robi. Rozumiem, ze na onecie kto kupuje takie bajki, ale tu?
A powiedz mi, co to za problem obstawić ten sam typ w kilkudziesięciu Totolotkach po całej np. Warszawie? Idziesz z punktu do punktu i wysyłasz ten kupon. Taka anonimowość jest właśnie plusem ziemniaków przy takich zakładach :]

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Ktoś tam się pieklił, że Totolotek na tych zakładach zarabia, a nie że chodzi o marketing:
Pana konkurencja też. Ostatnio Totolotek dał zakład, że golas wbiegnie na meczu Górnika. Wbiegł i podobno ktoś zainkasował 30 tysięcy złotych.
Wydaje mi się, że to ściema. Nie sądzę, żeby ktoś przyjął taki zakład. Też mamy u siebie tego typu zakłady, ale jeśli ktoś postawi większą sumę, to wiadomo, że szykuje się coś podejrzanego. Dlatego jeśli ktoś w takim wypadku postawiłby powiedzmy 500 złotych, to bym zakładu nie przyjął. W ofercie STS nigdy nie znalazłoby się zdarzenie mogące mieć wpływ na przebieg, a nawet przerwanie widowiska sportowego
To po co są tego typu zakłady?
By wzbudzić zainteresowanie mediów. Moi znajomi pytają się mnie o to, jak obstawiali klienci. Wtedy ja im daję statystyki, że np. większość postawiła na Anglię w meczu z Polską. Dziennikarzy tego typu fakty nie interesują. Dla nich suche statystyki nie są ciekawe, wolą mówić o golasach wbiegających na boisko.
całość: http://natemat.pl/112837,bukmacher-dla-natemat-raczej-nie-wyplacimy-pieniedzy-tym-co-postawili-na-awans-celtiku

Do góry Bottom