aka-shakal
Użytkownik
Kurs podobno 30,00.
Nie pojawiały się nigdzie, bo żaden zagraniczny bukmacher nie wystawia raczej takich zakładów na polską ekstraklasę. Totolotek zrobił to tylko dlatego, że sponsoruje Górnik, Lechię i Wisłę. Jak widać był to genialny chwyt marketingowy, bo sporo się o nich teraz mówi, nawet kosztem wypłacenia tych wygranych kuponów. Totolotek wystawił te kursy na zasadzie podobnej jak Unibet na Mundialu z tym, czy Suarez kogoś ugryzie, a że zakład wszedł, to kasę wypłacili, ale jak głośno o nich było i jaką to dla nich było świetną reklamą, to już inna sprawaPonawiam swoje pytanie...czy jakikolwiek inny bukmacher, mogą być zagraniczne, oferuje zakłady tego typu(na kibiców/golasów na boisku) ma ktoś takie informację? Może w przeszłości gdzieś pojawiały się takie zakłady? Jeśli tak to proszę o tym napisać !
Ten bet dotyczył konkretnie Górnika, ale były wystawione identyczne kursy na golasa na stadionie Wisły i Lechii. Generalnie wystawili takie "zabawne" zakłady dla wszystkich 3 drużyn, których zostali sponsoremNo to jeśli dotyczył ten bet tylko Lechii i Wisły to ja juz nie wiem o co chodzi...
Czytaj uważnie poprzednie wpisy wg kolejności ich zamieszczenia, a będziesz wiedział o co tu chodzi - bo to przecież nie ja a @maniek1906 napisał o STS:A co ma do tego STS edi ?
zaś ja wiedząc iż to był zakład z Totolotka, zadałem mu wtedy pytanie:Właśnie oglądam mecz Górnik - Lech i co widzę?? Golas na boisku!!! ???? Chyba może iść jutro do sts kaskę odebrać ;d
Tak więc źródłem wpisu z STS w tle, nie byłem wcale ja...A dlaczego do STS?
Bo na 1. stronie jest mowa o Totomixie - czyżby więc i STS też miał wtedy taki zakład w swojej ofercie wystawiony?
także było tu klasycznym - teraz Twoim - nieporozumieniem, gdyż mój wcześniejszy wpis ze znakiem zapytania przy STS, nie miał charakteru informacyjnego a wyrażał zdziwienie i stanowił moją reakcją na wpis @maniek1906.A co ma do tego STS edi ?