>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Golas na boisku

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Z tego co czytałem, to @30 był tylko w dniu wystawienia przez Totolotka - a następnie zaczął bardzo szybko nurkować, aby wkrótce zniknąć z oferty.

Y 0

yhy

Użytkownik
Na samym początku była tylko Wisła i Lechia, później dodali górnika. Zakład był tylko w totomixie, jak już kurs spadł na 15 to już musiało być dobrze zagrane, a później usunęli. Mnie ciekawi czy był to blok jednozdarzeniowy, bo jak ktoś sobie pogral trzy zdarzenia to totomix się nieiu wypłaci z tym wszystkim, jak wybiegną na wszystkich

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@BrotherM, może zacznij czytać zanim coś równie &quot;newsowego&quot; napiszesz - bo od wczoraj na ten temat zostały w tym wątku zamieszczone informacje z linkami...

T 0

tenznany

Użytkownik
Ponawiam swoje pytanie...czy jakikolwiek inny bukmacher, mogą być zagraniczne, oferuje zakłady tego typu(na kibiców/golasów na boisku) ma ktoś takie informację? Może w przeszłości gdzieś pojawiały się takie zakłady? Jeśli tak to proszę o tym napisać !

piotrex007 121,7K

piotrex007

Użytkownik
Ponawiam swoje pytanie...czy jakikolwiek inny bukmacher, mogą być zagraniczne, oferuje zakłady tego typu(na kibiców/golasów na boisku) ma ktoś takie informację? Może w przeszłości gdzieś pojawiały się takie zakłady? Jeśli tak to proszę o tym napisać !
Nie pojawiały się nigdzie, bo żaden zagraniczny bukmacher nie wystawia raczej takich zakładów na polską ekstraklasę. Totolotek zrobił to tylko dlatego, że sponsoruje Górnik, Lechię i Wisłę. Jak widać był to genialny chwyt marketingowy, bo sporo się o nich teraz mówi, nawet kosztem wypłacenia tych wygranych kuponów. Totolotek wystawił te kursy na zasadzie podobnej jak Unibet na Mundialu z tym, czy Suarez kogoś ugryzie, a że zakład wszedł, to kasę wypłacili, ale jak głośno o nich było i jaką to dla nich było świetną reklamą, to już inna sprawa ;)

A tu już widać &quot;odpowiedź&quot; na ten zakład &quot;goły&quot; zakład w Totolotku ze strony konkurencji ;)

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
No to jeśli dotyczył ten bet tylko Lechii i Wisły to ja juz nie wiem o co chodzi...Myślałem, że ogólnie dotyczył całego sezonu ekstraklasy. A co ma do tego STS edi ?

piotrex007 121,7K

piotrex007

Użytkownik
No to jeśli dotyczył ten bet tylko Lechii i Wisły to ja juz nie wiem o co chodzi...
Ten bet dotyczył konkretnie Górnika, ale były wystawione identyczne kursy na golasa na stadionie Wisły i Lechii. Generalnie wystawili takie &quot;zabawne&quot; zakłady dla wszystkich 3 drużyn, których zostali sponsorem ;)

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
A co ma do tego STS edi ?
Czytaj uważnie poprzednie wpisy wg kolejności ich zamieszczenia, a będziesz wiedział o co tu chodzi - bo to przecież nie ja a @maniek1906 napisał o STS:

Właśnie oglądam mecz Górnik - Lech i co widzę?? Golas na boisku!!! ???? Chyba może iść jutro do sts kaskę odebrać ;d
zaś ja wiedząc iż to był zakład z Totolotka, zadałem mu wtedy pytanie:

A dlaczego do STS?
Bo na 1. stronie jest mowa o Totomixie - czyżby więc i STS też miał wtedy taki zakład w swojej ofercie wystawiony?
Tak więc źródłem wpisu z STS w tle, nie byłem wcale ja...

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Wybacz edi zebym czytal co pare dni caly watek. Nie pamietam o co chodzilo z stsem bo wiem ze zaklad byl tylko w totolotku.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Tak samo i ja wiedziałem iż zakład był tylko w Totolotku i dlatego właśnie wyraziłem swoje zdziwienie na wpis od @maniek1906 o tym odbiorze kasy w STS, co jak przyznał było pomyłkowe z jego strony.

Zatem Twoje personalnie do mnie kierowane pytanie:

A co ma do tego STS edi ?
także było tu klasycznym - teraz Twoim - nieporozumieniem, gdyż mój wcześniejszy wpis ze znakiem zapytania przy STS, nie miał charakteru informacyjnego a wyrażał zdziwienie i stanowił moją reakcją na wpis @maniek1906.

bonaventura 270

bonaventura

Użytkownik
Kluczowe pytanie w tej sprawie brzmi, czy na fakt wbiegnięcia tego golasa na stadion miał w jakimkolwiek stopniu zakład wystawiony przez totolotka? ????
Osobiście wydaje mi się, że tak. W moim odczuciu ten człowiek był łatwym obiektem do manipulacji, zrobił to dla dziewczyny... która zapewne dowiedziała się o zakładzie od kolegów i wymyśliła coś takiego.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
ciekawe rzeczy piszesz, na jakiej podstawie snujesz taką ciekawą teorię?
pytanie jaki limit na taki zakład był, bo człowiek mógł mieć długi i ktoś kazał mu to zrobić ale gdybać sobie można nad gołym grubasem

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Po necie krąży plotka, że skończyła mu się lokata i ta lokatę zagrał po kursie 30...Ale nie wierzę, że nie było limitów...Chociaż z samego początku, 1wsze dni może nie było - sam nie wiem.
A, że samo wbiegnięcie było powiązane z zakładem to jest pewne na 100%. Pytanie tylko jakie te powiązania były :]

Do góry Bottom