>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

K 13

kapa3991

Użytkownik
mi napisali cos takiego:

Kontaktujemy się z Panem odnośnie wymienionego powyżej zakładu.

Nagranie ze spotkania zostało sprawdzone, bramka została zdobyta już w 41 minucie spotkania. Zgodnie z nagraniem była to dokładnie 40:01 w spotkaniu. Faktyczny czas bramki to 40:01, bramka musiałaby wpaść w 39:59 by zaliczyć się do 40 minuty.

www . laliga.es/en/live/temporada-2016-2017/laliga-santander/27/real-madrid_betis - także zewnętrzne źródła potwierdzają 41 minutę meczu

Ponieważ szanujemy Pana jako klienta, możemy zaproponować Panu bonus w wysokości 3 PLN bez wymogu obrotu jako jednorazowy gest dobrej woli. Rozliczenie zakładu jest poprawne i zgodne z oficjalnym wynikiem spotkania. W przyszłości podobny bonus nie będzie możliwy. Prosimy o informację czy akceptuje Pan taki bonus.

Dziękujemy za Pańską cierpliwość w tej sprawie i przepraszamy za wszelkie wynikłe z tego powodu niedogodności.

Serdecznie pozdrawiamy

Ps. postawilem wlasnie 3zl na gola do 40min
Napisalem do nich, zobacze czy mi zwroca moje 80 zl. Dzieki za informacje.
Ciekawe jak rozliczyli ten zaklad uzytkownikow Quick.

hajczos 37

hajczos

Użytkownik
Juventus - FC Porto 20:45 ✅
Leicester - Sevilla 20:45 ✅
Fullham - Blackburn 20:45 nie ma minutówek

Otrzymane punkty reputacji: +4
D 33

darecki11111

Użytkownik
Jak myślicie w meczu Monaco - Man chyba obydwa zespoły strzelą jakąś brameczkę? Tak się zastanawiam czy nie postawić odzielnie na Monaco i oddzielnie na Man. Co o tym sądzicie?

S 0

szffagier

Użytkownik
Jak myślicie w meczu Monaco - Man chyba obydwa zespoły strzelą jakąś brameczkę? Tak się zastanawiam czy nie postawić odzielnie na Monaco i oddzielnie na Man. Co o tym sądzicie?
Pisales ostatnio o minimalizowaniu ryzyka ;-) ja mysle, ze to dosyc ryzykowna sprawa, ale na pewno oplacalna wzgledem takiego BTTS - 1,36 na bet365, co jest prawie smieszne ????
tylko jeden meczyk cisniesz dzis?

D 33

darecki11111

Użytkownik
No chyba tylko tym meczem się zajmę bo czuję w nim duży potencjał ????
Oczywiście podstawa do mojego planu będzie sprawdzenie składu obu drużyn przed meczem i wtedy dopiero zadecyduję co z tym zrobić ;)

D 33

darecki11111

Użytkownik
Po sprawdzeniu składów obu drużyn, stwierdzam że się nie opłaca ryzykować i stawiam na gola ogólnego.
Jednak nie gram tego meczu, niech sobie w dupę wsadzą taki kurs, połowa dobrych zawodników nie gra a oni taki niski kurs wystawiają.
Dobranoc

cmaj13 2

cmaj13

Użytkownik
Gracie Atletico Madryt - Bayer Leverkusen?
ja gram, a przynajmniej probuje... edit: odpuszczam, atletico *****
PS nienawidze atletico, graja jak szmaty a i goli malo wpada. najlepiej jakby bayer wygral to 5:0 ????

Do góry Bottom