>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

arni87 52

arni87

Użytkownik
Wejdż sobie np w mecz Hiszpania - Kostaryka ( MS Women ) i 3 zakład od dołu. W meczu już jest 1-1. Wybierasz czas 3 gola i masz przedziały minut.
Nie w każdym meczu opcje takowego grania ;)

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Idiotyczne pytanie Panowie, bo mnie za chwilkę szlag trafi.
Od godziny szukam i nie mogę znaleźć tej opcji, więc powiedzcie mi proszę, czy istnieje opcja wyszukania spotkań w których jest możliwośc gry tym sposobem ???? ? Czy da się jakoś na stronie bet365 włączyś jakiś filtr który pokaże mi tylko spotkania w których jest opcja zagrania w ten sposób?
Czy może ta opcja widoczna jest dopiero po rozpoczęciu spotkania ???? ?
Jeżeli jednak jest taka możliwośc to proszę w możliwie najprostszy sposób o wytłumaczenie krok po kroczku jak takową znaleźć ????
Bo jeszcze chwila i mój laptop nauczyłby się latać.
Nie ma zadnego fitru do wyszukania spotkan z minutowkami na bet365. Poprostu z 10-15 minut przed rozpoczeciem interesujacego Ciebie meczu. Wchodzisz w ten mecz i widzisz czy sa minutowki. Za pierwszym razem znajduja sie na samym dole listy. Potem najlepiej dodac je do ulubionych. Wiec bede na samej gorze.
Nie w kazdym meczu znajdziesz minutowki.

M 0

michalek-74437

Użytkownik
Panowie, ktoś robił sobie miesięczne/tygodniowe podsumowanie? Ile udaje wam się ugrać? Bo zastanawiam sie od jakiego poziomu bet blokuje konta.
A ja dzisiaj pierwszy męczyk i od razu zakladeczka, U19.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Panowie, ktoś robił sobie miesięczne/tygodniowe podsumowanie? Ile udaje wam się ugrać? Bo zastanawiam sie od jakiego poziomu bet blokuje konta.
A ja dzisiaj pierwszy męczyk i od razu zakladeczka, U19.
Limitami i blokada konta sie nie martw. Tylko o to zebys dobre mecze do grania dobieral.
Po za tym mezczyzni o pieniadzach nie dyskutuja. Jezeli chodzi o wygrane sumy to po co Ci to wiedziec ? Kazdy inaczej stawkuje i ma inny poziom budzetu.

emm 99

emm

Użytkownik
Cichutko, monitorowalem temat ale nikt nic..
18:00
Kazachstan - Turcja [gol gosci]
@
Czuje piz... z ta Turcja.
20:45
Łotwa - Holandia [gol gosci]

P.s
Zobacze jak beda ksztaltowaly sie kursy i wtedy podejme decyzje czy gram gola odpowiedniej druzyny.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Chorwacja- Włochy, Belgia-Walia nie ruszacie?
Chorwacja - Wlochy jeszcze moze sa do ruszenia, ale Walia - Belgia raczej nie jest do ruszenia.
Jak ktos spac nie moze to mozna by pomyslec cos nad tym:
World Cup Women
01:00 Switzerland W - Ecuador W ✅
02:00 USA W - Sweden W ⛔
Copa América
01:30 Mexico - Bolivia ⛔
Edit: Nie wiem czy byly minutowki ale by byly 2 minusy. Chociaz Meksyk byl nie do grania bo patrzac na sklad to wystawili 2 garnitur. Co do kobitek to nie spodziewalem sie tam wyniku 0:0.
Ale dobrze ze tak pozno wszyscy grali ????

emm 99

emm

Użytkownik
Turcy pograni tylko do 80`... a teraz walcze z Holandia - czarny piatek widze.. :roll:
@
Ufff... wymeczyli! I bylaby zakladka, jednak czekalem z kursem, no nic - Turca odrobiona!
Jutro przyloze sie zdecydowanie bardziej...

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Euro - Qualification
18:00 Armenia - Portugal ✅ 29&#39;
18:00 Poland - Georgia ✅ 61&#39;
Friendly International
18:00 Albania - France ✅ 43&#39;
Euro - Qualification
20:45 Gibraltar - Germany ✅ 28&#39;
Copa América
21:00 Uruguay - Jamaica ✅ 52&#39;
World Cup Women
22:00 Brazil W - Spain W ✅ 44&#39;
Po obejrzeniu 20 minut - odpuszczone
Copa América
23:30 Argentina - Paraguay ✅ 29&#39;

thestig 71

thestig

Użytkownik
Co do kobitek to nie spodziewalem sie tam wyniku 0:0.
W meczach kobiet jak spotykają się dwie dobre drużyny to zwykle nie ma wielu goli. Z tego co oglądam, to różnica w piłce kobiet tworzy się przede wszystkim w obronie i dyscyplinie taktycznej. W ofensywie nie ma aż tak dużej różnicy. Nie warto grać szlagierowych meczów... A z tego co obserwowałem ten turniej to najlepsza do grania jest Nigeria... słaba obrona, a naprawdę klasowy atak. No i nie jest to słaba drużyna, więc kursy nie są takie jak w tych meczach gdzie padają pogromy.

M 0

michalek-74437

Użytkownik
Te minutówki to całkowita loteria? czy jest jakaś zależność?
Teraz np. jest jakieś 25 spotkań na żywo... a nie ma ŻADNEJ minutówki.

(Sorki za tyle pytań, ale dopiero zaczynam)

Może wieczorem jest ich więcej? z uwagi na większy ruch na bet365?

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Nie wiem jak Wam, ale mi mecz Portugalii to nie pasuje w ogóle. Zwłaszcza po tym jak wymęczyli u siebie 1:0 z Armenią, pamiętam doskonale bo odpuściłem mecz w 70 minucie a chwilę potem Ronaldo w zamieszaniu w polu karnym wcisnął farfocla, choć wcale nie zasłużyli na zwycięstwo.

Do góry Bottom