Nie ma zadnego fitru do wyszukania spotkan z minutowkami na bet365. Poprostu z 10-15 minut przed rozpoczeciem interesujacego Ciebie meczu. Wchodzisz w ten mecz i widzisz czy sa minutowki. Za pierwszym razem znajduja sie na samym dole listy. Potem najlepiej dodac je do ulubionych. Wiec bede na samej gorze.Idiotyczne pytanie Panowie, bo mnie za chwilkę szlag trafi.
Od godziny szukam i nie mogę znaleźć tej opcji, więc powiedzcie mi proszę, czy istnieje opcja wyszukania spotkań w których jest możliwośc gry tym sposobem ???? ? Czy da się jakoś na stronie bet365 włączyś jakiś filtr który pokaże mi tylko spotkania w których jest opcja zagrania w ten sposób?
Czy może ta opcja widoczna jest dopiero po rozpoczęciu spotkania ???? ?
Jeżeli jednak jest taka możliwośc to proszę w możliwie najprostszy sposób o wytłumaczenie krok po kroczku jak takową znaleźć ????
Bo jeszcze chwila i mój laptop nauczyłby się latać.
Limitami i blokada konta sie nie martw. Tylko o to zebys dobre mecze do grania dobieral.Panowie, ktoś robił sobie miesięczne/tygodniowe podsumowanie? Ile udaje wam się ugrać? Bo zastanawiam sie od jakiego poziomu bet blokuje konta.
A ja dzisiaj pierwszy męczyk i od razu zakladeczka, U19.
Ja nie ruszylem tego meczu ufff ale bramka wpadla w 83'. Pograles do konca ?18:00
Kazachstan - Turcja [gol gosci]
@
Czuje piz... z ta Turcja.
Chorwacja - Wlochy jeszcze moze sa do ruszenia, ale Walia - Belgia raczej nie jest do ruszenia.
W meczach kobiet jak spotykają się dwie dobre drużyny to zwykle nie ma wielu goli. Z tego co oglądam, to różnica w piłce kobiet tworzy się przede wszystkim w obronie i dyscyplinie taktycznej. W ofensywie nie ma aż tak dużej różnicy. Nie warto grać szlagierowych meczów... A z tego co obserwowałem ten turniej to najlepsza do grania jest Nigeria... słaba obrona, a naprawdę klasowy atak. No i nie jest to słaba drużyna, więc kursy nie są takie jak w tych meczach gdzie padają pogromy.Co do kobitek to nie spodziewalem sie tam wyniku 0:0.