>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Fakt, patrząc na wynik do przerwy (0-0) - to nie był najlepszy wybór, Olimpi.
Spróbuję zagrać SJK. Destro, liczę na Ciebie ;)

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Fakt, patrząc na wynik do przerwy (0-0) - to nie był najlepszy wybór, Olimpi.
A co ma piernik do wiatraka ? Przecież mecz po 1 połowie nie kończy się tylko tylko trwa kolejne 45 minut ????

Poczekajmy na końcowy rezultat a potem oceniajmy czy to był dobry czy zły wybór.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
SJK - VPS ✅18&#39; - pablovsky47 mam nadzieję, że również skorzystałeś z zakładki ;)
Yamakasi po przerwie zostaje 35 minut - zakładając, że gramy do 80 min ;)
Aż z ciekawości oglądam tego japońskiego gniota - kopanina na poziomie ekstraklasy ????

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
SJK - VPS ✅18&#39; - pablovsky47 mam nadzieję, że również skorzystałeś z zakładki ;)
Aż z ciekawości oglądam tego japońskiego gniota - kopanina na poziomie ekstraklasy ????
No ta do 80 minuty zostaje 35 :p
Ja też ten szajs oglądam i faktycznie to gniot :p Ale bardziej mi się podoba ten japoński gniot niż polski ????

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
faktycznie gniot nie gram do końca, szkoda że nie puściłam lay na 1-1 miał to być mój typ na dziś a ja zamiast stosować się do swoich zasad znowu tego nie robię.

D 0

darkov92

Użytkownik
HJK- Mariehamm ktoś sledzi? Bo na razie do polowy 0-0, a mam juz postawione wszystkie progi do 50 minuty i nie wiem czy odpuscic czy cisnac

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Tak Destro, zakładka przepiękna, dziękuję Ci za typ! ????

kielon89 98

kielon89

Użytkownik
HJK- Mariehamm ktoś sledzi? Bo na razie do polowy 0-0, a mam juz postawione wszystkie progi do 50 minuty i nie wiem czy odpuscic czy cisnac
Dla mnie under w przerwie dałem Lay 3:0
edit: mozna bylo zarobic ładnie brama w 68&#39;

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Ja dzisiaj nie widzę meczy godnych uwagi dla siebie wiec raczej odpuszczę ale wam życzę powodzenia.
Destro tydzień temu pisałeś, ze Fiorentine-Sevile na bank odpuszczasz po wyniku w Hiszpani. Co Cie skłoniło, żeby jednak grać?
Dzięki za wczorajsza podpowiedz z Realem wczoraj nie miałem czasu nawet odpisać.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Delikatnie spróbuję ten mecz ugryźć, scenariusz jak Barca-Bayern. Myślę, że Fiorentina mimo wszystko spróbuje rzucić się do odrobienia strat i popłynie po raz drugi ;) Na zwycięzcę bałbym się typować, ale co do tego, że jakiś gol wpadnie raczej jestem spokojny.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
I po raz kolejny historia zatacza koło...
Całkiem przyzwoity okres był ostatnio to zaczynaja się ekspyrementy z ligi japońskiej, fińskiej itd. Początek sezonu + przewaznie wiedza o spotkaniu bliska zeru.
Do końca miesiąca pewnie znowu zostaną ze 3-4 osoby w temacie, potem dojda nowi... i tak w kółeczko ????
Wchodzimy w najbardziej dochodowy okres w roku, ale jak lubicie tracić kase na pierdołach to wasza sprawa ;)

zyzo 0

zyzo

Użytkownik
Wlasnie takiego Fogninniego lubie nie stawia sie poddal sie, takie duble moge byc Ferdek + Berdych easy ????

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
A czy ja Ci mówiłem że masz nie grać ? To przecież Twoja kasa.
Tylko jestem w temacie już trochę czasu i bawi mnie trochę ta cykliczność oraz przewidywalność forumowiczów. Zwłaszcza tych początkujących z tym małym budżetem. Bo między taką liga fińska w tym momencie a np kończaca sie Angielska itp dysproporcja stawek powinna być rzędu x30. Ale większość nie ma do tego budżetu i dysproporcja jest 2,3- krotna. Tym samym większość was zdaje się głownie na los, a jak powszechnie wiadomo w dłuższym okresie czasu on zawsze Cię kopnie w dupe :razz:
Średnio taki post umieszczam co 3 miesiace a malo kto go czyta dwa razy bo już go w tym temacie nie ma ^^

No właśnie dlatego że ligi się kończą to okres jest najbardziej dochodowy ;)

Do góry Bottom