>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
W zasadzie to chyba dzisiaj lepiej nic nie grać u Włochów. Fiorentine i Torino czekają już w czwartek mecze rewanżowe w LE. Składy też jakieś nie teges mają.

emm 99

emm

Użytkownik
Ja gralem do drugiego gola Juve.. ale ten prog co padl gol zagralem zeby bylo na zero, udalo sie. Chytry oj chytry..

Ogladal ktos Borussie, ona faktycznie taka padline gra?
2x 0:0, dzis 0:3. W weekend z Hannoverem - zaczna strzelac w koncu? :roll:
Na jutro.. pod dyskusje:
Roma - Fiorentina
Inter - Wolfsburg

@Hank
zaprzestales grac, czy tylko obserwujesz temat zalozony przez siebie?
@Straszak
juz po sesji, nie wierze ze nie grasz ;)
@marcimmm
szkoda, ze odpusciles bo jestem przekonany ze gdybys operowal stawka bylbys dalej z Nami, niezle typy podawales!

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Tylko obserwuje :p
Już wspominałem że wypowiadam się na temat systemu a typy to od święta ;)
Osobiście Rome z Fiorą odpuszczam bo nie sądze żeby ktoś tu się odsłonił i poszedł va banque od początku.
Moim zdaniem na pierwszy rzut oka już lepiej wygląda Napoli, Ajax czy Villareal

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Ja pogralem obydwa mecze ale tylko do 1 gola. Z reszta u Barcy byl tylko 1 :p

BvB ja nie ruszam juz raczej do konca sezonu. Graja fatalnie.

Na jutro myslalem o:

Ajax - Dnipro ✅✅✅ 60&#39;

Ajax chyba w koncu zaskoczyl i powinni od poczatku meczu ruszyc do przodu i starac sie odrobic ta nie wielka strate. Tylko ze kursy moga byc niziutkie.

Mecz makaroniarzy mnie nie przekonuje aczkolwiek po remisie 1:1 moze cos tam wpadnie bo Roma ostatnio nie zachwyca. Edit: Roma jednak nie zachwyca. ✅

Wolfsburg ma dobra zaliczke na rewanz, wiec moga bronic rezultatu. Tylko ze oni sa na gazie wiec jakas brame moga wpakowac. Trzeba poczekac na podanie skladow. Edit: Sa na gazie ✅

S 440

straszaksam

Użytkownik
@Straszak
juz po sesji, nie wierze ze nie grasz ;)
Pewnie że po, ja już dawno mam spokój i gram oczywiście cały ten czas, aczkolwiek nie chce mi się wklejać typów, bom leniwy...
ogólnie nie lubię grać LE i LM, ale jak już miałbym grać, to na jutro:
Besiktas- Club Brugge
Sevilla- Villarreal

ale też nie jakoś mega grubo, bo nie przekonują mnie tak kompletnie te spotkania... zresztą jak żadne z ww. rozgrywek :razz:

emm 99

emm

Użytkownik
Rozwaliliscie moja glowe :p
Predzej mysle ze Dnipro bedzie bronic :&gt;
Inter musi atakowac, jesli chca cos ugrac po prostu, a wtedy kontra Wilkow moze okazac sie zabojcza ????
W weekend sa porzadne mecze to moze jutro odpuszcze albo faktycznie delikatnie zagram.

S 440

straszaksam

Użytkownik
ja raczej nie gram przeciwko ukraińskim drużynom w pucharach, bo one się stosunkowo zbyt dobrze bronią, a zbyt niechętnie atakują.
Club Brugge nie da rady, moim zdaniem, tym bardziej w Stambule, gdzie Besiktas musi atakować i gonić wynik... może nawet sami coś zapakują z kontry jak Besiktas przegnie.
Co do drugiego wyboru to analogicznie jak wyżej + zespoły z &#39;wyższej półki&#39;, zarówno jśli chodzi o atak jak i o obronę - pytanie tylko jak Sevilla podejdzie do tego meczu.
Z tych dwóch zdecydowanie mój faworyt to mecz Besiktasu.

E 0

ecu

Użytkownik
Ogolnie mam takie pytanie, bo chcialbym zaczac swoja przygode z tym o to system, pzregladajac wiekszosc postow w tym watku nie moglem znalesc nic na temat stawkowania na tych prograch.
Chcialbym wejsc z kapitalem £100, i nie wiem zbytnio jak sobie rozdzielic na 8 progów by miao to jakis sens.

Do góry Bottom