>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

emm 99

emm

Użytkownik
Majstry, gdzie sprawdze kiedy dokladnie padl gol na Ajaxie ✅?
@
Z Zakladka! ????
Napoli odrobione z nawiazka.. Szkoda Besiktasu bo tez by pieknie wszedl!

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Ehhh dopiero wróciłem i dzisiaj udało mi się zagrać aż 1 mecz...Napoli.....

Kto zagrał moje propozycje to pomimo początkowej wtopy i irytacji wyszedł dzisiaj na ladny +. 2/3 trafione kursy ~1.1 i ++, może jednak nie jest taki zły ten system :p

emm 99

emm

Użytkownik
Dzieki.
Na jutro bo w koncu temat zobowiazuje ;)
18:30
Liefering - LASK ✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Jak dla mnie:
#HOLANDIA : EREDIVISIE
⚽Utrecht - Breda ( startuje od 20:00 )
Typu nie neguje, ale nie pamietam kiedy na holenderska byly minutówki w piatek. W sobote tez prawie nigdy, tylko w niedziele zwykle 2 meczyki.
Co nie znaczy że nie warto sprawdzic przed samym meczem ;)

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Ogolnie mam takie pytanie, bo chcialbym zaczac swoja przygode z tym o to system, pzregladajac wiekszosc postow w tym watku nie moglem znalesc nic na temat stawkowania na tych prograch.
Chcialbym wejsc z kapitalem £100, i nie wiem zbytnio jak sobie rozdzielic na 8 progów by miao to jakis sens.
@Hank, jako ojciec-założyciel odpowiedz nowemu adeptowi ????
Pozdrawiam

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
edi8, takim gestem się popisałem że koledze nawet pw wysłałem z informacjami i zrobionym plikiem który mu będzie dzielił budżet na progi :p
Inna sprawa że ani be ani me ani kukuryku jak mawiał klasyk więc nawet nie wiem czy skorzystał.

Otrzymane punkty reputacji: +22
_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Mam tylko nadzieje że kolega nie poszedł va banque w 1 mecz czyli Napoli ????
Bo jednak budżet skromny. Wciąż zachodzę w głowe jak udało mi się zrobić taki budżet przy początkowym 350zl. System systemem ale w czepku urodzony ^^

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Wciąż zachodzę w głowe jak udało mi się zrobić taki budżet przy początkowym 350zl. System systemem ale w czepku urodzony ^^
Ja też, bo ostatnio zaszła potrzeba obrotu u brata małym wkładem i bonusem. Pomyślałem - minutówki. No i na pierwszy ogień Ajax - Excelsior. Do 80 minuty bieda, oglądałem w tv, pomyślałem że nie ma sensu dawać over 0,5 przy takiej grze. 83 minuta, jedna dobra akcja i gol. Ok, pomyślałem. Późnym popołudniem Liverpool u siebie w pucharze. Tu już leciałem do końca, było 0:0. Szybki zjazd do zera, dziadowska niedziela :]

Budżet musi być jednak porządny, nie ma co z groszami wchodzić.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Typu nie neguje, ale nie pamietam kiedy na holenderska byly minutówki w piatek. W sobote tez prawie nigdy, tylko w niedziele zwykle 2 meczyki.
Co nie znaczy że nie warto sprawdzic przed samym meczem ;)
Tak jak pisałeś, minutówek na Utrecht niestety nie ma.

emm 99

emm

Użytkownik
Zupelnie nie rozumiem rozmowy na temat budzetu i zabiore glos w tej sprawie z racji tego ze wchodzilem z budzetem 2.000 - 3.000 i co, glowa fiksowala bo gralem wysokie stawki i konczylo sie malo przyjemnie..
Dlatego jesli ktos ma fiksowac przy stawkach xxx, to niech wejdzie z budzetem 500zl i dobierze stawki tak, zeby mecz nie zabieral wiecej niz 100zl, tak tu pojawia sie problem bo wiekszosc chce szybko i duzo, a tutaj sie tak nie da.
Aktualnie miesiac zajelo mi, zeby zrobic budzet x2,5 - uwazam ze to niezle i tego nalezy sie trzymac, a takze co bardzo wazne OPEROWAC stawka, nie grac sztywno.

emm 99

emm

Użytkownik
15:00
D. Zagrzeb - Istra [grubiej] @ brak min ✅

16:00
Austria - Ried [aleee fart - lekki minus, odrobiony na Arsenalu, bo stawkowanie psulo glowe.. ] ✅
16:00
Newcastle - Arsenal [grubiej] ✅✅

18:30
Schalke - Leverkusen [grrrubo] ✅✅

20:45
Milan - Cagliari ✅✅

Do dopiskow prosze podejsc rozwaznie, nalezy pamietac ze to w dalszym ciagu gra!

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Proponuję za grubszą kasę wejść nawet od teraz w mecz:
⚽ Man City - West Brom ✅27&#39; ( city gra z przewagą 1 zawodnika i ostro siedzą na rywalach )

Do góry Bottom