>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

emm 99

emm

Użytkownik
nawet Liverpool dal co nie co zarobic ;)

Na jutro ode mnie:
20:45
Roma - Cesena
[czyzby Roma byla w kryzysie? No to z kim jak nie z Cesena..]

20:45
Man City - Newcastle

N 0

nokdawn

Użytkownik
Pytanie ode mnie - Załóżmy, że stawiam w 9 minucie na to, że do 20&#39; wpadnie gol z kursem @3,25. W której minucie stawiacie drugi zakład, że bramka padnie do 30&#39;, aby mogła wpaść zakładka?

ms15 87

ms15

Użytkownik
Wszystko w zależności od kursów. Jeżeli będziesz chciał łapac to 3,25 jak na gola do 20min no to będziesz mógł to zrobic w granicach 19min. Wtedy masz minutę na ew. zakładkę.
Zapewne obserwowałeś mecz, w którym kursy na over 0,5 były bardzo niskie. W innym przypadku kurs 3,25 może byc znacznie wcześniej niż X9min.

emm 99

emm

Użytkownik
Wszystko zalezy od stawki w jaki sposób ja zwiekszasz. Rozsadnie jest lapac kurs 2,75 zwiekszajac stawke np 2,4,8 - czyli o 100% lub np 3,5,8,13,21.. Z tym ze przy kursie 3.

Zakladka to nic innego jak poslanie nastepnego zakladu podczas trwania poprzedniego.
Jezeli w tym czasie pada gol wtedy mowimy o zakladce.

[pisane z tel]

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Ja stawiam kolejny zakład w momencie gdy kurs na niego wskoczy na 3. Zależnie od meczu, taki kurs może pojawić się już w x5-x6 minucie, ale zdarzają się mecze, gdzie taki kurs wchodzi nawet dopiero w okolicy x9 minuty, a to już dość mały przedział czasowy aby złapać się na ewentualną wygraną na dwóch progach, dodatkowo dochodzi ryzyko, że zanim zdążysz puścić zakład, nastąpi blokada rynków z jakiegoś powodu (np. rzut karny) i nie zdążysz puścić kolejnego progu a wspomniany rzut karny będzie zaliczony już w kolejnym progu którego akurat posłać nie mogłeś (zdarzyło mi się tak na samym początku). Poobserwuj trochę meczy live to będziesz miał jakieś rozeznanie.

Zresztą to od Ciebie zależy jakie dobierzesz sobie stawki oraz jakiego zysku będziesz oczekiwał, wtedy zobaczysz po jakim kursie musiałbyś grać aby coś zarobić.

Ja dziś postanowiłem zaryzykować Chelsea za troszkę więcej niż zazwyczaj gram (a są to póki co małe stawki, bo na razie poznaję system) i opłaciło się. Kurs 3 wszedł jakoś w okolicy 47 minuty, od razu puściłem zakład, a bramka padła w 48 min. co dało mi wygraną w dwóch progach: do 50 i do 60 minuty. Tak udało się dość szczęśliwie odrobić 3/4 straty którą poniosłem w sobotę na meczu Lecha.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Tak z ciekawości bo dziisaj nie miałem czasu grać, na liverpoolu była zakladka w 66 min czy brakło ? ????
oczywiście myśle o kursie 3

Do góry Bottom