>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

L 25

lukasz_

Użytkownik
Polecam mecz Penarol - Cerro Largo, 13&#39;

/ i ✅✅ chociaz mogli troche poczekac :zoltakartka:

Otrzymane punkty reputacji: +2
P 22

pgrom

Użytkownik
River plate gol w kazdym meczu u siebie. Ostatnie 0-0 h2h w 2012
River grałem ładnie siadło z zakładką:grin:

Jakby komuś się chciało czekać to Criciuma - Internacional 23.30 też wygląda ciekawie

muntar 506

muntar

Użytkownik
Dzisiaj zdecydowanie dzień na plus i podwoiłem stan konta. To teraz zobaczę czy coś jeszcze do gry na dzisiaj jest. Po mojej wczorajszej wtopie dzisiaj dobra passa, wszystkie typy podawane na forum siadły.
Następne mecze: Vitoria - Palmerias za dobre pół godziny, stawki 3/5
Ciriciuma - International też za pół godziny stawki 3/5
Vitoria - Atletico ewentualnie lekko 1/5 ale to jeszcze sie zastanowię.

P 22

pgrom

Użytkownik
Dzisiaj zdecydowanie dzień na plus i podwoiłem stan konta. To teraz zobaczę czy coś jeszcze do gry na dzisiaj jest. Po mojej wczorajszej wtopie dzisiaj dobra passa, wszystkie typy podawane na forum siadły.
Jak stawkujesz jeśli można wiedziec?

muntar 506

muntar

Użytkownik
Jak stawkujesz jeśli można wiedziec?
Ustawiam sobie skalę od 1 do 5, przy czym jedynka 1/5 to mniej pewny typ i gram to najniższym mnożnikiem 1x, potem analogicznie 2/5, 3/5, 4/5 i 5/5 czyli mnożnik 2x, 3x, 4x i 5x. Mnożnik dotyczy pierwszego progu progresji czyli zamiast 1j przy mnożniku 3x lub 3/5 mam 3j stawkę wyjściową.
A dla tych co mają mniej kasy i progresja wydaje się droga a chcą jednak pograć proponuję wykorzystać dźwignię jaką daje wysoki kurs i można zmniejszyć przykładowo 2 pierwsze progi zagrać płaską stawką. Co przy uśrednieniu kursu do 3,00 w zagraniu gola do 20:00 minuty da i minimalny ale jednak zysk jeżeli coś do tej 20 minuty padnie. Ja na początku sam tak zaczynałem zabawę z tym systemem. Najlepszy przykład to wczorajszy mecz Olimpia - Rubio Nu gdzie do 20 minuty weszły aż 2 zakładki grając na live i mając na podglądzie mecz. Kursy były koło 8,00-9,00

Do góry Bottom