+Dzięki, zakładeczka jak się patrzy, 10 s przed 30:00 wpadł gol19.00 Norrkoping - Brommapojkarna
Bardzo dobry typ jeśli spojrzec na szalone kursy jakie wystawił bukmacher, tu można było przez minutę łąpac potrójną zakładkę A że to dwa beniaminki to można było przypuszczac iż będą szukac punktów w bezspośrednim starciu. Dziękioraz 2 wariaty:
20.45 Eibar - La Coruna
Zakładki jak zakładki wątpie, żeby na to były 10 minutówki :razz:Co myślicie? Liverpool będę grał raczej na pewno. Tylko czy będą zakładki..
A na wieczór LM. ????
Tu znajdziesz wszystkie odpowiedzi ---> http://forum.bukmacherskie.com/f18/gol-do-xx-minuty-progresja-105169.htmlWitam wszystkich.
Otóż chciałbym spróbować tego systemu jednakże nie do końca wszystko rozumiem.
Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi jak ktoś piszę 'zakładka lub zakładeczka' ? ????
I w sumie jak stawiacie... Czy np. Gol przed 30 minutą, czy 10-minutówki czy np. gol między 30:00, a 45:00 ?
Byłbym bardzo wdzięczny jakby mógł mi ktoś to wytłumaczyć.
Pozdrawiam
Moim zdaniem to tak jak w kazdej progresji. Jak uwazasz ze mecz nie rokuje nadziei to chyba lepiej sie wycofac i zaakceptowac straty niz pchac sie na sile w wyzsze progi. Ja ogolnie wchodze w mecz i wychodze kiedy uwazam np. Obejrzalem 20 min, a gra druzyn rokuje nadzieje na szybkiego gola to wchodze od 30:00. Wychodze najczesciej po 1 lub rzadziej po 2 golu.Ja bym na dzisiaj proponował Liefering - Hartberg jeśli będą miniówki.
+pytanie (nie ten dział). Skoro wchodzimy w jakieś spotkanie to zakładamy że będzie bramka, ale gra już powyżej 60' generuje spore koszty (w zależności od indywidualnego stawkowania). Czy ktoś próbował grać tylko i wyłącznie do 60' i przerywać jak coś ?
Oglądam tak jednym okiem, myślę że wbiją tego gola i wymęczą zwycięstwo, bo już parę okazji mieli. Sterling setkę zmarnował. Bułgarzy raczej bez wyraźnej sytuacji, ale motywacja jest zdecydowanie po ich stronieOglada ktos Liverpool i moze kilka slow napisac?