Panowie widzę duże zamieszanie wokół tego jak wybieram mecze i jak obstawiam, także wam wyjaśnię. Trochę już gram tym systemem i też zawsze analizowałem każdy mecz jaką ma formę, ile goli strzelają, h2h itp. i jakimś dziwnym trafem często było tak że moje pewniaki kończyły się wynikiem 0-0 i całodzienny zysk szedł się ...... . A od zeszłego poniedziałku wybrałem sobie wszystkie drużyny które w tym sezonie nigdy nie zakończyły się wynikiem 0-0 i chciałem sprawdzić czy to się potwierdzi. Na cały tydzień miałem 39 spotkań i wszystkie skończyły się na plusie i rzeczywiście grałem też takie drużyny na które wcześniej w życiu nic bym nie postawił a tu jednak
Nawet pomyślałem niech mi jeden czy dwa mecze się złamią to i tak będzie plus ????
A co do wczorajszego meczu Villrreal - Real Madryt to na tym meczu sporo zarobiłem, ale obstawiałem oddzielnie gola na Villrreal i oddzielnie na Real Madryt bo na ogólnego się nie opłacało
A widziałem po kursach że bukmacher przewiduje powyżej 2.5 gola także spodziewałem się że będzie dużo bramek, zresztą oglądałem ten mecz i wyglądał obiecująco
Najgorzej było jak już Villrreal prowadził 2-0 to już trochę zacząłem się bać że Real nie strzeli, ale jakby nie było to jest Real ????
Ogólnie mówiąc w tym tygodniu też gram tak samo jak w zeszłym, kto chce może grać moje typy ale żeby później nie było na mnie
Chociaż teraz to dużo by musiało paść 0-0 żeby zbankrutować
Edit: Tak mi się przypomniało że w zeszłym tygodniu w czwartek nie miałem nic do grania z moich meczy bo była
liga europejska, no to oczywiście jakbym miał nie zagrać, wybrałem meczyki, obstawiłem i oczywiście jeden się złamał FC Kopenhaga wkurzyłem się i mówię sam do siebie, po co obstawiam na siłę mecze jak mam wybrane na cały tydzień te które wchodzą
Dlatego teraz obstawiam tylko ligi, chyba najbardziej pewne