thenormalone-144206
Użytkownik
Powiem Ci ze wczoraj wieczorem myslem o tym żeby odpuścić 1 mecz w nowym roku ale jak zwykle chec zysku była silniejsza ;D no cóż miejmy nadzieje ze teraz bramka wpadnie w 2 połowie ;D
Myślę, że w tym pierwszym może nie być minutówek.a co myślicie o middlesbrough-leicester i braga-covilha?
Widzisz kolego. Ten system w głównej mierze opiera się na odpowiednim dobieraniu stawek i oglądaniu meczu. Jak mecz uwarzam za pewny to wchodze X5. A jak chce się pobawić to gram stawką X1. Oglądam mecze i widze czy grać dalej czy nie. Ale drugiego, trzeciego itd gola zawsze gram za mniejszą stawke. Przykład. Melbern grałem X5, potem X3,X3, X1,X1. Nawet jsk by niebyło 4czy 5 gola to i tak byłbym mocno do przodu. Jak widze, że mecz się nie klei to modle się:grin: o pierwszą bramke i uciekam. Ja mam taki sposób gry który się sprawdza. Ty masz inny to Twoje sprawa ale nie miej nas za śmieciarzyTak czytając ten śmietnik to nie wiem czy Wam pogratulować czy Wam współczuć.
Granie do 3 czy 4 a nawet 5 bramek to jest jakieś szaleństwo albo decydować się na mecz chociaź wiedząc, że mecz jest ciężki. No ale skoro tak ładnie wchodzi to czemu miało by teraz nie wejść. A później płacz.
W sumie to Wasza kasa i Wasz portfel. Tylko że tutaj 1 wtopy tak szybko się nie odrabia a tym sposobem to daleko nie ujedziecie. Ale życze powodzenia ????