>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Powiem Ci ze wczoraj wieczorem myslem o tym żeby odpuścić 1 mecz w nowym roku ale jak zwykle chec zysku była silniejsza ;D no cóż miejmy nadzieje ze teraz bramka wpadnie w 2 połowie ;D

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
A ja go gram telikatnie bo jednak drużyny te nie są chętne do strzelania bramek i uważam że ten mecz jest strasznie niebezpieczny dla naszegoxsytemu a ja będzie zobaczymy

R 367

romeo12345

Użytkownik
Tak czytając ten śmietnik to nie wiem czy Wam pogratulować czy Wam współczuć.

Granie do 3 czy 4 a nawet 5 bramek to jest jakieś szaleństwo albo decydować się na mecz chociaź wiedząc, że mecz jest ciężki. No ale skoro tak ładnie wchodzi to czemu miało by teraz nie wejść. A później płacz.

W sumie to Wasza kasa i Wasz portfel. Tylko że tutaj 1 wtopy tak szybko się nie odrabia a tym sposobem to daleko nie ujedziecie. Ale życze powodzenia ????
Widzisz kolego. Ten system w głównej mierze opiera się na odpowiednim dobieraniu stawek i oglądaniu meczu. Jak mecz uwarzam za pewny to wchodze X5. A jak chce się pobawić to gram stawką X1. Oglądam mecze i widze czy grać dalej czy nie. Ale drugiego, trzeciego itd gola zawsze gram za mniejszą stawke. Przykład. Melbern grałem X5, potem X3,X3, X1,X1. Nawet jsk by niebyło 4czy 5 gola to i tak byłbym mocno do przodu. Jak widze, że mecz się nie klei to modle się:grin: o pierwszą bramke i uciekam. Ja mam taki sposób gry który się sprawdza. Ty masz inny to Twoje sprawa ale nie miej nas za śmieciarzy;)

R 367

romeo12345

Użytkownik
No może i troche bałaganu jest, ale przynajmniej coś się dzieje w temacie. Ale ok, postaramy się pisać bardziej wartościowe rzeczy.
A tak swoją drogą, skoro grasz to mógłbyś dodać swoje trzy grosze do typów.

K 15

kolewacz

Użytkownik
Caranthir, skoro grasz od 2 sezonów, to doskonale powinieneś wiedzieć, że od zawsze trafiali się tacy, którzy postowali: gol, zakładka, dali zarobić ????
Kwestia grania następnych bramek po strzelonej pierwszej to indywidualna sprawa każdego gracza. Nie gratuluj, nie współczuj tylko to zaakceptuj ????
Sam zapewne miałeś mecze, w których grałeś kolejne gole.

Do góry Bottom