>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

S 440

straszaksam

Użytkownik
Nie można było zadać głupszego pytania chyba... :razz:
może być tydzień, że wyjdzie się 500zł na minus, a może być tydzień, że wyjdzie się 2000zł na plus i to zależy chociażby od ilości zakładek jaka wpadnie, bądź (niestety) porażki/porażek.
Już nie wspominając, że zależy od &#39;oferty&#39;, czyli ilości spotkań, która się kwalifikuje.
Jeżeli jakiś okres ma być miarodajny, to jest to minimum miesiąc.

S 69

s1916

Użytkownik
19:00 Lorient-Nice ⛔ (grane od 40&#39;)
21:00 Dijon-Auxerre ⛔ (odpuszczone w 60&#39;)
Dzisiaj (2.12.15)
Barcelona (odpuszczone)
Cracovia ✅✅
Real (odpuszczone)

koczek11 524

koczek11

Użytkownik
18:30 Nurnberg - Paderborn ✅
19:00 Galatasaray - Bursaspor ✅
20:00 AZ - Den Haag ✅
20:15 Slovacko - Teplice ✅
20:30 Schalke - Hannover ✅

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
19:00 Lorient-Nice ⛔ (grane od 40&#39;)
21:00 Dijon-Auxerre ⛔ (odpuszczone w 60&#39;)
Dzisiaj (2.12.15)
Barcelona (odpuszczone)
Cracovia ✅✅
Real (odpuszczone)

Daniel pisanie dzien po fakcie ze zaczales w xx minucie albo skonczyles w xx jest tak absurdalne ze jak masz pisac takie pierdoly to lepiej podaj jakis przepis albo nam zaspiewaj. Bedzie mialo wiecej sensu ;)

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Daniel pisanie dzien po fakcie ze zaczales w xx minucie albo skonczyles w xx jest tak absurdalne ze jak masz pisac takie pierdoly to lepiej podaj jakis przepis albo nam zaspiewaj. Bedzie mialo wiecej sensu ;)

Hank okres masz ? ????

Mnie to rybka czy zaczete w xx minucie czy skonczone w xx minucie. Minus to minus.

Lepiej bys zrobil dajac ludziom pare typow na weekend i to tez bedzie mialo wiecej sensu ????

I i piszac ze to jest Twoj system to robisz sobie obciach ... Moze go zmodyfikowales czy tam ulepszyles. Ale raczej Ty go sam nie wymysliles.
To ze go tu na forum podales to chwala Ci za to , ale nie pisz ze to Twoj system ...

PS: Ta czepiam sie bo mam zly dzien :p

Otrzymane punkty reputacji: +2
_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Hank okres masz ? ????
Mnie to rybka czy zaczete w xx minucie czy skonczone w xx minucie. Minus to minus.
Lepiej bys zrobil dajac ludziom pare typow na weekend i to tez bedzie mialo wiecej sensu ????
I i piszac ze to jest Twoj system to robisz sobie obciach ... Moze go zmodyfikowales czy tam ulepszyles. Ale raczej Ty go sam nie wymysliles.
To ze go tu na forum podales to chwala Ci za to , ale nie pisz ze to Twoj system ...
PS: Ta czepiam sie bo mam zly dzien :p
Bóldupy widzę ostatnio moczno ????
Co do typów to nie pamietam kiedy Ty ostatnio podałeś ... a nie czekaj pamietam, po wtopach w poczatkowych meczach usunałeś liste xD
System w obecnej formie jest tylko i wyłącznie mój i nie jest wzorowany na zadnym innym. Co nie oznacza że jakiegoś pokrewnego przy odrobinie chęci w internecie znaleźć się nie da ;) Skoro koze grajaca na gitarze mozna to i pewnie to, a do urzedu patentowego przyznam sie że nie zgłaszalem.
Ale jak Ci ból dupy zejdzie to mozesz go sobie nazywać Twoim ;)

Edit: Zastanawiałem się mocno skąd ten wrzut na MÓJ system i zauwazyłem że po odblokowaniu skrzynki wróciła sygnatura która dałem dawno temu aby pomóc ludziom którzy szukali oryginalnego tematu. Sygnatura miała pomagać innym a nie mojemu ego, ale już zmieniłem. Myśle że &quot;Weszło ? Kliknij &quot;Dzięki&quot; &quot; jest bardziej pomocne. Jak masz jeszcze jakieś ale to na priv możesz wysłać to poprawie ????

cock 756

cock

Użytkownik
Pomijam fakt głupich do szpiku kopistów - przecież ludzie czytają forum i widzą.
Ale z czego wynika ta potrzeba dowartościowania się - i to gdzie - wśród hazardzistów wierzących, że zabawa może być inwestycją? Fenomen - facet fajnie wymyślił, miał łeb na karku, a potem jak dziecko w piaskownicy...

Hank miej ty dystans do siebie i ludzi... I swoich wynalazków.

A właśnie, że nie, bo mój system. ;)

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Co do typów to nie pamietam kiedy Ty ostatnio podałeś ... a nie czekaj pamietam, po wtopach w poczatkowych meczach usunałeś liste xD
Nie po wtopach Panie kolego tylko pierwszy mecz nie wszedl a reszta weszla. Wiec nie przekrecaj.
System w obecnej formie jest tylko i wyłącznie mój ...
Wystarczylo tak napisac i by nie bylo problemu :p Bo czasami mam wrazenie ze od tego Twojego bycia &quot;ojcem&quot; tego systemu to Ci sie w glowie popier..... ????
Ale jak Ci ból dupy zejdzie to mozesz go sobie nazywać Twoim ????
Zadnego bólu dupy nie mam. Dla mnie to mozesz sobie ten system z tego forum nawet opatentowac.
PS: Dla Twojej swiadomosci to ja nie pracuje na magazynie ...

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Moje propozycje na dzisiaj z LM ale to tez zalezy od skladow i kursow:
Manchester City - Monchengladbach ✅ (City ma zapewniony awans, Gladbach wystarczy remis zeby grac w LE)
Sevilla - Juventus ✅ ( Sevilla musi wygrac i liczyc na porazke Gladbach jezeli chce grac w LE)
PSG - Shakhtar ✅ (PSG ma juz awans zapewniony. Shakhtar musi wygrac jezeli chce grac w LE)
Real Madrid - Malmö ✅ (Real ma zapewniony awans ale graja z najslabsza druzynya grupy i u siebie to wstyd nie wygrac z Nimi a Malmo potrzebuje wygranej i porazki Shakhtaru zeby grac w LE)

PSV - CSKA Moscow ✅ (PSV musi wygrac jezeli chce grac dalej w LM i liczyc na porazke UTD lub remis)
Wolfsburg - Manchester Utd ✅ (Szkopom wystarczy remis, ale jak przegraja moga nie awansowac dalej w LM tylko grac w LE a UTD musi wygrac bo w przypadku porazki lub remisu beda grac w LE)
Galatasaray - FC Astana ✅ (Turasom wystarczy remis zeby grac dalej w LE a Astana musi wygrac zeby grac w LE.

Otrzymane punkty reputacji: +2
arni87 52

arni87

Użytkownik

Manchester City - Monchengladbach (City ma zapewniony awans, Gladbach wystarczy remis zeby grac w LE)

Sevilla - Juventus ( Sevilla musi wygrac i liczyc na porazke Gladbach jezeli chce grac w LE)

PSG - Shakhtar (PSG ma juz awans zapewniony. Shakhtar musi wygrac jezeli chce grac w LE)

Real Madrid - Malmö (Real ma zapewniony awans ale graja z najslabsza druzynya grupy i u siebie to wstyd nie wygrac z Nimi a Malmo potrzebuje wygranej i porazki Shakhtaru zeby grac w LE)

PSV - CSKA Moscow (PSV musi wygrac jezeli chce grac dalej w LM i liczyc na porazke UTD lub remis)

Wolfsburg - Manchester Utd (Szkopom wystarczy remis, ale jak przegraja moga nie awansowac dalej w LM tylko grac w LE a UTD musi wygrac bo w przypadku porazki lub remisu beda grac w LE)

Galatasaray - FC Astana (Turasom wystarczy remis zeby grac dalej w LE a Astana musi wygrac zeby grac w LE.
Masło maślane :razz:

X 1

xrazorx

Użytkownik
Olympiakos - Arsenal ( na bramkę Arsenalu )
Roma - Bate ( na bramkę Romy )
Faworyci jednym zdaniem, potrzebują punktów do awansu, będą walczyć będą strzelać po jednej bramce muszą zdobyć minimum, sprawdzajcie sobie kursy na bramke do 10, 20, 30 itd ale na drużynę wczoraj PSV zaczynało od 7zł a na przedostatnim progu było 4,33 gdzie na bramkę w meczu było 3,25 chyba

K 1

kaoak

Użytkownik
Manchester City - Monchengladbach ✅ (City ma zapewniony awans, Gladbach wystarczy remis zeby grac w LE)
Sevilla - Juventus ✅ ( Sevilla musi wygrac i liczyc na porazke Gladbach jezeli chce grac w LE)
PSG - Shakhtar ✅ (PSG ma juz awans zapewniony. Shakhtar musi wygrac jezeli chce grac w LE)
Real Madrid - Malmö ✅ (Real ma zapewniony awans ale graja z najslabsza druzynya grupy i u siebie to wstyd nie wygrac z Nimi a Malmo potrzebuje wygranej i porazki Shakhtaru zeby grac w LE)

PSV - CSKA Moscow ✅ (PSV musi wygrac jezeli chce grac dalej w LM i liczyc na porazke UTD lub remis)
Wolfsburg - Manchester Utd ✅ (Szkopom wystarczy remis, ale jak przegraja moga nie awansowac dalej w LM tylko grac w LE a UTD musi wygrac bo w przypadku porazki lub remisu beda grac w LE)
Galatasaray - FC Astana ✅ (Turasom wystarczy remis zeby grac dalej w LE a Astana musi wygrac zeby grac w LE.
widze wszystko weszlo wiec post nieusuniety. analityk jestes pierwsza klasa, sama tabela zadnych rzetelnych informacji jak mozesz grac mecze skoro zespolowi wystarcza remis?

Do góry Bottom