19:00 Lorient-Nice (grane od 40'
21:00 Dijon-Auxerre (odpuszczone w 60'
Dzisiaj (2.12.15)
Barcelona (odpuszczone)
Cracovia
Real (odpuszczone)
Daniel pisanie dzien po fakcie ze zaczales w xx minucie albo skonczyles w xx jest tak absurdalne ze jak masz pisac takie pierdoly to lepiej podaj jakis przepis albo nam zaspiewaj. Bedzie mialo wiecej sensu
Bóldupy widzę ostatnio moczno ????Hank okres masz ? ????
Mnie to rybka czy zaczete w xx minucie czy skonczone w xx minucie. Minus to minus.
Lepiej bys zrobil dajac ludziom pare typow na weekend i to tez bedzie mialo wiecej sensu ????
I i piszac ze to jest Twoj system to robisz sobie obciach ... Moze go zmodyfikowales czy tam ulepszyles. Ale raczej Ty go sam nie wymysliles.
To ze go tu na forum podales to chwala Ci za to , ale nie pisz ze to Twoj system ...
PS: Ta czepiam sie bo mam zly dzien
Nie po wtopach Panie kolego tylko pierwszy mecz nie wszedl a reszta weszla. Wiec nie przekrecaj.Co do typów to nie pamietam kiedy Ty ostatnio podałeś ... a nie czekaj pamietam, po wtopach w poczatkowych meczach usunałeś liste xD
Wystarczylo tak napisac i by nie bylo problemu Bo czasami mam wrazenie ze od tego Twojego bycia "ojcem" tego systemu to Ci sie w glowie popier..... ????System w obecnej formie jest tylko i wyłącznie mój ...
Zadnego bólu dupy nie mam. Dla mnie to mozesz sobie ten system z tego forum nawet opatentowac.Ale jak Ci ból dupy zejdzie to mozesz go sobie nazywać Twoim ????
Co Ty masz od ludzi robiacych na magazynie ?PS: Dla Twojej swiadomosci to ja nie pracuje na magazynie ...
Nie robmy tu smietnika. Po za tym to nie bylo do Ciebi tylko pewnego Pana ktory powinien wiedzic o co chodzi.Co Ty masz od ludzi robiacych na magazynie ?
Masło maślane :razz:Moje propozycje na dzisiaj z LM ale to tez zalezy od skladow i kursow:
Manchester City - Monchengladbach (City ma zapewniony awans, Gladbach wystarczy remis zeby grac w LE)
Sevilla - Juventus ( Sevilla musi wygrac i liczyc na porazke Gladbach jezeli chce grac w LE)
PSG - Shakhtar (PSG ma juz awans zapewniony. Shakhtar musi wygrac jezeli chce grac w LE)
Real Madrid - Malmö (Real ma zapewniony awans ale graja z najslabsza druzynya grupy i u siebie to wstyd nie wygrac z Nimi a Malmo potrzebuje wygranej i porazki Shakhtaru zeby grac w LE)
PSV - CSKA Moscow (PSV musi wygrac jezeli chce grac dalej w LM i liczyc na porazke UTD lub remis)
Wolfsburg - Manchester Utd (Szkopom wystarczy remis, ale jak przegraja moga nie awansowac dalej w LM tylko grac w LE a UTD musi wygrac bo w przypadku porazki lub remisu beda grac w LE)
Galatasaray - FC Astana (Turasom wystarczy remis zeby grac dalej w LE a Astana musi wygrac zeby grac w LE.
Te Pyrka udzielilo Ci sie od Hanka czepialstwo ?Masło maślane :razz:
widze wszystko weszlo wiec post nieusuniety. analityk jestes pierwsza klasa, sama tabela zadnych rzetelnych informacji jak mozesz grac mecze skoro zespolowi wystarcza remis?Moje propozycje na dzisiaj z LM ale to tez zalezy od skladow i kursow:
Manchester City - Monchengladbach (City ma zapewniony awans, Gladbach wystarczy remis zeby grac w LE)
Sevilla - Juventus ( Sevilla musi wygrac i liczyc na porazke Gladbach jezeli chce grac w LE)
PSG - Shakhtar (PSG ma juz awans zapewniony. Shakhtar musi wygrac jezeli chce grac w LE)
Real Madrid - Malmö (Real ma zapewniony awans ale graja z najslabsza druzynya grupy i u siebie to wstyd nie wygrac z Nimi a Malmo potrzebuje wygranej i porazki Shakhtaru zeby grac w LE)
PSV - CSKA Moscow (PSV musi wygrac jezeli chce grac dalej w LM i liczyc na porazke UTD lub remis)
Wolfsburg - Manchester Utd (Szkopom wystarczy remis, ale jak przegraja moga nie awansowac dalej w LM tylko grac w LE a UTD musi wygrac bo w przypadku porazki lub remisu beda grac w LE)
Galatasaray - FC Astana (Turasom wystarczy remis zeby grac dalej w LE a Astana musi wygrac zeby grac w LE.