To mecz o konkret. Takie radze omijac z daleka. Nie trzeba bylo byc specjalnie domyslnym, aby po chwili zastanowienia biorac pod uwage klase druzyn odpuscic to. Nie grajcie zadnych jednomeczowych finalow, gier o awans czy utrzymanie itp.Gadasz tak bo jest pierwsza przegrana (przynajmniej moja) ? Nawet przy dokładnej analizie kiedyś ten wynik 0:0 sie pojawi... Fakt co niektórzy grają egzotyki lub na więcej bramek co jest drogą do bankructwa.
Nie dalej jak z 10 dni temu Wigan-QPR 0-0 w pierwszym meczu play-off, wczoraj po prostu czulem, ze nasi wyjda na 0-0 z Niemcami. Ale np dzis mnie zaskonczyli meczem ostaniej ekipy ligi lotewskiej z wiceliderem z Rygi w ogole go wystawiajc do tego typu zakladow. Skorzystalem wiec skwapliwie. I takich okazji proponuje szukac.Ja uwielbiam znowu grać na mecze angielskich play offów nie wiem jak Ty ????
Z tymi jedno meczowymi finałami masz rację ale cóż każdy kiedyś jakiś błąd popełnia ja się kierowałem motywacją akurat w tym meczu ale jak sam na sam z bramkarzem nie umieją wbić bramki to cóż... ????
Jeszcze nie wiem. Anzlize zrobie z rana, okolo 11 i wtedy wybiore ze 2 mecze do pogrania. Z reguly ekipy musza wykazywac sie dosc scisle narzuconymi przeze mnie warunkami np zadnych 0-0 w ostanich spotkaniach, a przede wszystkim w bezposrednich starciach, no chyba ze to np drugi mecz jakichs rozgrywek i w pierwszym bylo 0-0 tak jak wspomniany dwumecz QPR-WIganZ meczem polaków miałem podobnie przez to nie grałem. Cóż pogodziłem się ze stratą dzisiaj teraz trzeba mozolnie odrobić dzisiejsze straty może jutro się uda... Decline11 jakieś meczyki masz na jutro? Ja myslę nad Zenitem,City,CSKA moskwa
Kurs 1.025... słaby ten system.kiedy rozkminicie ze granie tym na staly zysk nie ma sensu bo 3x korzystniej jest grac over 0.5 na betfairze? ????
wydac 411 zeby uzyskac 11, przeciez to jest kurs 1.025 a nawet na becie jest wyzszy na over 0.5
glowny zysk jaki mamy tym systemem to sa zakladki a nie "o na kazdym progu mamy 5j zysku wow taki bogacz"