>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

S 440

straszaksam

Użytkownik
Obyło się u Ciebie bez interwencji pogotowia? :grin:
Pogotowie to jest jak 2x wychodzi 0:0 na meczach takich dość przyzwoitych jak Villarreal, a nie jak sie wygrywa. To że ostatnio wszystko ładnie wchodziło i wszystkich uspokoiło, to nie znaczy że zawsze tak będzie, tutaj był piękny przykad wczoraj :razz:

Ciekaw jestem co tak sie nagle wszyscy uspokoili z typami na dziś po wczoraj, hehe.

Dziś oferta tak uboga że lypa z grania

gajin 150

gajin

Użytkownik
@UP
Lekki peszek, 2 mecze z rzędu bez gola i kasa pusta. Dodatkowo jeśli ktoś gra tylko do 80, &quot;bo kurs się nie zgadza&quot;, to tylko zwiększa swoja szansę na szybkiego bankruta.
Obstawiam, że część ludzi już popłynęła, czy to przez pazerność, czy złe zarządzanie bankiem.
Ta metoda gry nie jest zła, ale wymaga dopracowania stawkowania i rozsądnego zarządzania kasą. Dla mnie dużym minusem jest konieczność ślęczenia przy każdym meczu, pod warunkiem że bUk łaskawie wystawi minutówki i nie zdejmie ich nagle ot tak sobie.
Aczkolwiek podoba mi się wasz tok rozumowania, by grać na gole, a nie zwycięzców meczy ;)

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Obyło się u Ciebie bez interwencji pogotowia? :grin:
No jakoś dałem radę to przetrzymać ???? Ale nerwówka nie ukrywam była.

Tak ubogiej oferty jak dzisiaj, to nie było dawno. Jedynie można rozważyć, podkreślam rozważyć poniższe mecze:

21.00 Napoli - Udinese (Chociaż patrząc na kursy, to chyba nie ma co w to wchodzić)

21.00 Rennes - Reims

22.00 Espanyol - Sevilla

Przy tym meczu skłaniam się do gry, bo dla jednych i drugich jest to ważny puchar, który może dać przepustkę na europejskie salony. Espanyol zdaje sobie sprawę z tego, że u siebie Sevilla jest bardzo mocna, więc jedyna nadzieja na awans, to dobry wynik przed własną publicznością.

No i znowu ten PNA, kursy są świetne. Ale dla mnie to są tak anonimowe drużyny, że strach to grać. A może znalazł się ktoś odważny?

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
(Chociaż patrząc na kursy, to chyba nie ma co w to wchodzić)
Przed meczem jest kurs na gola do 10 minuty.
Na bazie tego można ocenić jakie będą kursy na dalsze 10-minutówki?
Edit: Zambię jednak można było ryzykować, zakładka poszła.

ms15 87

ms15

Użytkownik
Przed meczem jest kurs na gola do 10 minuty.
Na bazie tego można ocenić jakie będą kursy na dalsze 10-minutówki?

Edit: Zambię jednak można było ryzykować, zakładka poszła.
A także po kursie na over i under 0,5 w meczu. Chyba najczęściej jest to 1.04 do 13. W takich meczach już nie powinno być problemu z łapaniem kursu 3.00. Jeżeli kurs jest niższy to w zależności od meczu możliwe że albo będzie bardzo krótka zakładka albo trzeba zejść na niższe kursy.

Otrzymane punkty reputacji: +1
F 0

fijal

Użytkownik
Nie takie złe te kursy na Napoli chociaż skład nie do końca ten;p
karny w 3 min pudło ...
normalnie trzeba zacząć je liczyć

M 8

mgawo

Użytkownik
popłynąłem dziś na finlandii, bo pograłem ją z emocji, jak debil...
w związku z tym mam prośbę: proszę odpowiednie osoby o rzucenie klątwy na espanyol i napoli, żeby był gol i tutaj prośba do straszaka: nic nie mów o tych meczach jeśli możesz, bo wiem co powiesz ????

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Z całym szacunkiem ale co można analizować skoro każdy mecz jest inny ?
Też zachodziłem o to w głowę, lecz z grzeczności postanowiłem ugryźć się w język ;)
A gol w meczu Espanyolu będzie i to myślę, że nawet szybko. Także na luzaku

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
MGAWo nie ma za co, chyba nawet zakładeczka powinna wejść w Espanyolu.
A co do Napoli to nie chciałbym być pesymistą ale zerkam jednym okiem na to spotkanie i .. Ale poczekajmy jeszcze, sporo czasu jest.

Do góry Bottom