kamiljw
Użytkownik
Obyło się u Ciebie bez interwencji pogotowia? :grin:Ufff...
Barcelona - Atletico
Tottenham - Sheffield
Villarreal - Getafe
Stałe fragmenty dzisaj rządzą
Obyło się u Ciebie bez interwencji pogotowia? :grin:Ufff...
Barcelona - Atletico
Tottenham - Sheffield
Villarreal - Getafe
Stałe fragmenty dzisaj rządzą
Pogotowie to jest jak 2x wychodzi 0:0 na meczach takich dość przyzwoitych jak Villarreal, a nie jak sie wygrywa. To że ostatnio wszystko ładnie wchodziło i wszystkich uspokoiło, to nie znaczy że zawsze tak będzie, tutaj był piękny przykad wczoraj :razz:Obyło się u Ciebie bez interwencji pogotowia? :grin:
No jakoś dałem radę to przetrzymać ???? Ale nerwówka nie ukrywam była.Obyło się u Ciebie bez interwencji pogotowia? :grin:
Przed meczem jest kurs na gola do 10 minuty.(Chociaż patrząc na kursy, to chyba nie ma co w to wchodzić)
A także po kursie na over i under 0,5 w meczu. Chyba najczęściej jest to 1.04 do 13. W takich meczach już nie powinno być problemu z łapaniem kursu 3.00. Jeżeli kurs jest niższy to w zależności od meczu możliwe że albo będzie bardzo krótka zakładka albo trzeba zejść na niższe kursy.Przed meczem jest kurs na gola do 10 minuty.
Na bazie tego można ocenić jakie będą kursy na dalsze 10-minutówki?
Edit: Zambię jednak można było ryzykować, zakładka poszła.
Rzetelna analiza i mamy gruby z zakladkaDzisiaj wbijam Reims-Rennes grubo
Z całym szacunkiem ale co można analizować skoro każdy mecz jest inny ?Rzetelna analiza i mamy gruby z zakladka
Też zachodziłem o to w głowę, lecz z grzeczności postanowiłem ugryźć się w językZ całym szacunkiem ale co można analizować skoro każdy mecz jest inny ?
mówisz i masz ????to jak espanyol mamy załatwiony, poprosze jeszcze napoli