>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

jako47 130

jako47

Użytkownik
Nie chce zapeszac ale podejście &quot;trzeba się odkuć&quot;to droga w jedną stronę, a granie ameryki południowej podchodzi pod masochizm. Poczekajmy na lepsze mecze.
nie takie ligi sie juz gralo najlepsza liga to chyba indyjska jaka gralem tym systemem ;)
niewazne jaka liga wazne zeby byly bramki

S 440

straszaksam

Użytkownik
Widzę, że wy chyba mało co się orientujecie i oglądacie piłkę nożną z kontynentu zza oceanu ????
a co do indyjskiej... ja bym był ostrożny, bo to nowa liga dość.

Na dziś przerwa w grze.

jako47 130

jako47

Użytkownik
Dobra jedziemy z indyjska

MumBai City - GOA ⛔

stawka lekko rekreacyjnie z uwagi na poniedzialek jutro lepiej 4/8/12/20 potem odpadam

heh fajnie sie oglada tych &quot;ciapakow&quot; na tle anelki i piresa ???? lol

dobra nie ma gola do 40 min odpuszczam sobie

S 440

straszaksam

Użytkownik
dlatego gram wlasnie rekreacyjnie 4 poziomy lepiej cos bukowi dac zeby pozniej moc odebrac wiecej
wybacz, ale nie rozumiem w ogóle takiego myślenia. To gramy zeby wygrywac, czy zeby bawić się w sinusoidę?
Odpuśćcie sobie taką indyjską ligę, dobrze radzę. To jest naprawdę świeża liga i minie czasu, zanim nabierze trochę polotu. Parę podstarzałych gwiazd z Europy nie sprawi że to będzie overowa liga. Do wykrystalizowania się sytuacji niech minie chociaż połowa sezonu, czy tam jakieś 15-20 spotkań niech rozegrają; będzie można oceniać kto jak tam gra.

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
wybacz, ale nie rozumiem w ogóle takiego myślenia. To gramy zeby wygrywac, czy zeby bawić się w sinusoidę?
Odpuśćcie sobie taką indyjską ligę, dobrze radzę. To jest naprawdę świeża liga i minie czasu, zanim nabierze trochę polotu. Parę podstarzałych gwiazd z Europy nie sprawi że to będzie overowa liga. Do wykrystalizowania się sytuacji niech minie chociaż połowa sezonu, czy tam jakieś 15-20 spotkań niech rozegrają; będzie można oceniać kto jak tam gra.
Tam już bliżej końca sezonu, niż początku, bo to nie liga tylko 3 miesięczny cyrk objazdowy.

S 440

straszaksam

Użytkownik
mhm, to jeszcze lepiej :razz:
myślałem, że to normalna liga, a z racji że mało zespołów gra, to będą grali parokrotnie ze sobą... to w takim razie to trochę cyrk i na pewno nie będę na tamten rynek wchodził.

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Anglia
20:45 Wycombe - Burton Albion ✅
Ja w to wchodze
czyżby kolega podbierał typy z innego tematu???:grin:
A nawet jeśli to na zdrowie ;)trzep kasiorę ile wlezie ????

Na razie 20 typów bez 0:0
aż w 17-stu bramkę zdobyli goście (więc kursy pewnie lepsze)
a w 13-stu gospodarze
Więc moje typy z tematu &quot;overa2,5&quot;jak na razie by się sprawdziły w tym waszym sposobie...choć pewnie nie we wszystkich były by minutówki...

A 18

arko22

Użytkownik
Tak skorzystałem. Poza tym okiem i tak zawsze zerkam na ostatnie mecze h2h itd. A ze byly dostepne minutowki i w h2h bylo ok to gralem ???? . Wczoraj jeszcze byla francja - anglia u21 dostepna. Nie pisalem ale gralem i to.

_hank_ 1,3K

_hank_

Użytkownik
Ktoś ogląda ta Japonie ? Bo staty nie powalaja ;/
edit :bramka padła w 60:45 a zaklad masz do 59:59 wiec nie wiem jak chciales zakladke ????

emm 99

emm

Użytkownik
Ja rozumiem, ze towarzyskie ale nikt nic nie gra... nie wierze? :eek:
Licho cos, lekki minus na Brazyli bo patrzac po przebiegu gry wlasnie ten prog gralem asekuracyjnie pomimo tego ze pogralem po kursie 4.
Ktos oglada np. Francuzow?

Do góry Bottom