>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

A 18

arko22

Użytkownik
14:30 Delhi Dynamos - Kerala Blasters
Nikomu nie polecam ale ja gram ???? . Zobaczymy czy sie uda za drobniej ???? . Nie wyzywac od idiotow :p
Na Moje szczescie nie ma minutowek

jako47 130

jako47

Użytkownik
latina - Lanciano ⛔
gram max 5 poziomow potem odpuszczam jak cos ( brak czasu)

jednak nie ma w ofercie gram

Pescara - Frosinione ⛔

niestety dwa minusy chociaz bramki padly ale juz nie gralem bo nie mialem czasu

ms15 87

ms15

Użytkownik
hank po raz kolejny udowadniasz ze jestes slaby w te klocki.zastanawia mnie skad takie informacje miales ze dzis we wloskiej serie b ma paść malo goli?już nie rob sie taki znawca.tam goli dzis bylo bardzo duzo jak na Włochy
Rozwalają mnie takie komentarze, pod każdym względem ???? Raz- autor systemu jest &#39;słaby w te klocki&#39;... Dwa- autor wpisu nawet nie wie o jakim meczu jest mowa, ale krytykuje opinie że hej. Trzy- poza fixami nie ma czegoś takiego jak informacja o ilości goli. Są tylko opinie i domysły innych graczy. I nawet gdyby była mowa o Serie B to twierdzić po fakcie, że ktoś jest słaby bo jego domysły się nie sprawdziły- to aż mi ciężko skomentować (szczególnie kiedy mowa o tym systemie, gdzie najlepsze analizy często można sobie wsadzić i nie ma to najmniejszego związku z &#39;umiejętnościami&#39; typującego).
Normalnie alfa i omega z Ciebie.

_hank_ 1,3K

_hank_

Użytkownik
hank po raz kolejny udowadniasz ze jestes slaby w te klocki.
Jakbym słyszał moją żonę :razz::razz::razz:

A tak na poważnie to dzieki Panowie za czujnosc, ale nie trzeba. Uwierzcie że skoro taka Estonia nie jest mnie w stanie zagotować to taki ,nazwijmy go &quot;niepochlebny&quot;, komentarz też nie jest ;)

Bandita ja nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek napisał że jestem lepszym typerem niż wy. Przypuszczam że skuteczność mam lepsza od jakiejś części z was i gorszą od pozostałych.

To że osiągam na tym zysk a wielu z was nie to raczej wypadkowa wszystkich potrzebny cech o ktorych juz pisałem. Miedzy innymi nie jestem pieniaczem żeby pisać tego typu komentarze ;)

Ale żeby nie było że nie ma ziarnka prawdy to faktycznie przegladalem te mecze we włoskiej serie B a żadnego nie gralem czyli uznalem ze nie warto.
A jak widać mozna było :grin:

Powtarzałem to niejednokrotnie i powtórze jeszcze raz. Nie mam monopolu na racje. Moje typy bądź sugerowanie że czegoś nie grać są tylko i wyłącznie moją opinią. Można korzystać bądź nie

emm 99

emm

Użytkownik
Daj Pan żyć... trzeba będzie o 20:45 szukać zwrotu.
20:00
Flamengo - Coritiba [brak minutowek takze przenosz sie na Santos] ✅
20:45
Turcja - Kazachstan ✅

D 7

drwiktor

Użytkownik
Czasami się zastanawiam jak to jest, że typuje 2 najbardziej overowe mecze i łapie faila, a wszędzie indziej bramy. Nawet w meczach których kijem bym nie tknął. Chyba trzeba spakować walizki;p

Otrzymane punkty reputacji: +2
A 18

arko22

Użytkownik
Dzis jak bedzie dostepne:
22:15 River Plate - Olimpo✅
Z brazylii cos pewnie. Peru Paragwaj. Trzeba sie odkuc.
Dzieki bogu wszystko wchodzi. Dobranoc

D 7

drwiktor

Użytkownik
Nie chce zapeszac ale podejście &quot;trzeba się odkuć&quot;to droga w jedną stronę, a granie ameryki południowej podchodzi pod masochizm. Poczekajmy na lepsze mecze.

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Dokładnie. Lepiej sobie odpuścić na chwilę, tymbardziej że we wtorek mamy jednak sporo spotkań towarzyskich z których na pewno będzie dało się coś wybrać.

Do góry Bottom