Ja też musiałem wczoraj wysłałem skany i dzisiaj otrzymałem wiadomość że wszystko w porządku.Panowie mieliscie sytuacje z ponowna weryfikacja konta?
Mam teraz pewne ograniczenia bo musze wyslac do beta skany dwoch dokumentow, dlaczego i w jakim celu oraz ile to wszystko trwa, ktos wie.. bo doczekac sie na czata teraz to ok 1,5h... ????
Też tak mam. Dzisiaj np. dostałem bonus i nie mogę odebrać. Dokumenty wysłane więc czekam :?Panowie mieliscie sytuacje z ponowna weryfikacja konta?
Mam teraz pewne ograniczenia bo musze wyslac do beta skany dwoch dokumentow, dlaczego i w jakim celu oraz ile to wszystko trwa, ktos wie.. bo doczekac sie na czata teraz to ok 1,5h... ????
nie jakoś super grubo, ale zgłaszam sięuhuhu
kto jeszcze grubo grał gola konkretnie Argentyny ? ???? ???? ????
Dużo się różnią kursy na gola danej drużyny ?uhuhu
kto jeszcze grubo grał gola konkretnie Argentyny ? ???? ???? ????
Wszystko wskazuje na to, że za mocno ich ogrywasz ????Panowie mieliscie sytuacje z ponowna weryfikacja konta?
miałem to samo z tym ze ja wysalam skan dowodu bo tylko miałem, a skan prawka miałem zrobić wieczorem i im dosłać, wieczorem wchodzę na konto a oni piszą ze już zweryfikowane i drugiegoPanowie mieliscie sytuacje z ponowna weryfikacja konta?
Bo 10 minutowki dodają bardzo często dopiero przy relacji liveNie wiem... u mnie w Bet365 nie ma zakładów 10 min na Czeską U21 i w ogóle nie ma dzisiaj żadnego meczu na zakłady 10 min.... dopiero o północy Urugwaj-Kostaryka.
Dlatego ciekawi mnie czy ta czeska liga jest u innego buka a jeśli tak, to wyglądałoby na to że inny buk ma bogatszą ofertę na 10 minutówki.
A to gramy ????Bo 10 minutowki dodają bardzo często dopiero przy relacji live