Bollettieri też zdarza się tak, że na drugą połowę wychodzą dwa inne zespoły i z meczu overovego staje się underowy. W innej sytuacji jeśli tak jak pisałeś faworyt meczowy przegrywa może się tak stać, że drużyna, która wygrywa będzie murować dostęp bramki, a faworyt będzie bił głową w mur i nic z tego nie wyjdzie. Nie zrozum mnie źle ja nie neguje Twojego systemu tylko rozważam wszystkie za i przeciw.
Takie pytanie-propozycje mam liczył ktoś z was kiedyś progresje na 16 progów i jeśli ją ma mógł by ją tutaj dodać?
Bo co prawda gram krótko tym systemem ale jeszcze nie miałem sytuacji w której trafił bym 2 mecze z rzędu 0-0, na początku było trochę nerwowo ale to raczej ze względu na nieprzemyślane ruchy zły dobór zdarzeń i analizy, które robiłem tak samo jak przy obstawianiu 1x2, a jak u was grających dłużej tym systemem trafiliście kiedyś dwa mecze z rzędu 0-0. W przyszłości jak zbuduje duży bank ;-)
chciał bym grać 4 mecze do 80 minuty jako jedną progresje bo wtedy ryzyko wtopy myślę, że zminimalizuje do jakiś 2%. Wszelkie opinie za i przeciw będą mile widziane