>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX minuty- progresja

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Panowie ale proszę nie spamujemy w tym temacie. Od tego jest osobny temat. Na potrzebny dyskusji możemy przyjąć że temat jest świetny/ tragiczny, a ja jestem zwykłym użytkownikiem/wysłannikiem bet365 powiązanym z KGB, NSA, CIA i Ligą Polskich Rodzin.
Skoro to już mamy wyjaśnione to chciałbym żeby w tym temacie było jak najmniej spamu na wypadek gdyby ktoś chciał się dowiedzieć coś więcej o tym systemie by go wypróbować/ wyśmiać.
Pozdrawiam/ Nie pozdrawiam

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Witam wszystkich. Dwa dni temu wystartowałem z system zaproponowanym przez Hanka jak narazie wszystko działa mój zysk to 209j. Co mnie nurtuje jeśli mamy mecz w, którym jest zdecydowany faworyt np. Lider gra u siebie z ostatnia drużyna w tabeli próbowaliście grać w takiej sytuacji tylko na bramkę faworyta meczu? Kursy sa lepsze ale ryzyko większe, a chytry dwa razy traci :), a gdzie jeśli mozna wiedziec wystawiacie swoje typy? Chciał bym trochę popasozytowac na was z pewnością za jakiś czas zacznę wystawiać swoje typy ale najpierw chce trochę pograć sam tylko dlatego, żeby przez swój błąd nie wsadzić kogoś na minę. Przepraszam wszystkich jeśli narobiłem jakiegoś bałaganu w temacie.
Pozdrawiam

firel 142

firel

Użytkownik
Co mnie nurtuje jeśli mamy mecz w, którym jest zdecydowany faworyt np. Lider gra u siebie z ostatnia drużyna w tabeli próbowaliście grać w takiej sytuacji tylko na bramkę faworyta meczu?
Nigdy tak nie rób

S 440

straszaksam

Użytkownik
Nigdy tak nie rób
no na pewno nie w sytuacji jak gra wyraźny faworyt z ogórem ;)
można próbować grać na gola danej drużyny, ale to już wyższa szkoła jazdy i mozna to robić, ale jeśli grają dwa bardziej równe zespoły i kursowo faktycznie będzie się to o wiele bardziej opłacało...
aczkolwiek taka modyfikacja to nie dla mnie, ale może być skuteczna w odpowiednich rękach.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Dzięki wszystkim za zainteresowanie moim postem. Program trochę wirtualnie na gola jednej drużyny, zobaczę jak to działa i opisze swoje spostrzeżenia za jakiś czas.

S 440

straszaksam

Użytkownik
wiesz, grając &#39;trochę&#39;, nie będziesz miał żadnego obrazu czy to przypadek czy Twoje odpowiednie wybory.
Graj normalnie za kasę gola ogólnego, a wirtualnie na gola danej druzyny i prowadź statystyki przez dłuższy czas. Jeśli chociaż wirtualnie uda Ci się osiągnąć dobre rezultaty, znaczy że jesteś dobrym typerem i może warto zastanowić się nad graniem również na gola danej drużyny.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Bez sesownie napisałem poprzedniego posta &quot;trochę&quot; miało oznaczać jakiś czas planuje grać wirtualnie miesiąc czasu na gola jednej drużyny i wtedy zobaczę jakie bedą tego efekty.
Tak poza tym popełniłem pierwszy błąd przerwałem progresję Na gola do 50 minuty- bukmacher zawiesił obstawianie w 38 minucie i uruchomił dopiero w 41 minucie wiec postanowiłem, ze odpuszczę 10 minut i postawie gola do 60 minuty gdy kurs dojdzie do 3,00 niestety w doliczonym czasie pierwszej połowy (dokładnie 46 minuta padł gol). Na błędach człowiek sie uczy narazie 164j na +

B 15

bollettieri

Użytkownik
Czy ktoś próbował kiedyś nieco zmodyfikować system i grać progresję na gola w 2 połowie, niezależnie od tego jaki jest wynik do przerwy, ale jeśli drużyna, która przeważa (najlepiej jeśli to faworyt meczowy), przegrywa? W takich sytuacjach najczęściej albo przeważający strzela, albo dostaje kolejną. Oczywiście można wziąć oprócz tego pod uwagę staty bramkowe obu drużyn i inne standardowe czynniki, tak by nie grać wszystkiego na oślep. Wydaje mi się, że ma to sens. Koszt takiej progresji jest dwukrotnie niższy niż klasycznej w myśl koncepcji autora, a szanse na bramę duże. W zasadzie przy 3 zwycięstwach można odrobić z lekką nawiązką jedną wtopę, co przy progresji od 1 minuty jest niewykonalne. Nie mówiąc już o zakładce rzecz jasna. Próbuję to od jakiegoś czasu i rezultaty są całkiem optymistyczne. Poddaję to pod waszą rozwagę ????

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
bolletieri, musialbyc dokonac niezbednych obliczen. Kurs na bramke w 2 polowie jest już sporo wyższy dlatego też mniej potrzeba żeby odrobić ew wtopa. Z tym że masz tylko 45 min.
Pamietac nalezy o tym że w Twoim przypadku wystepuje przedzial 80-end, a w tym przedziale kursy najczesciej nierozpieszczaja i czesto bedziesz musial czesto postawic na ten ostatni przedzial wiecej niż na wszystkie pozostale razem wziete. Moj system opiera się własnie na tym że sa zbyt male dysproporcje kursowe miedzy gol do 80min a over0.5. Stad jestem w stanei wyciagnac lepsze kursy niż sugeruje bukmacher przed meczem. W Twoim przypadku nie jestem pewien czy srednio zarabiasz w stosunku do over0.5 w 2 polowie. Testuj, licz i daj znać. Chociaż w tej kwestii nie jestem optymistą.
Pozdrawiam

B 15

bollettieri

Użytkownik
Co do ostatniego przedziału, gram w ten sposób, że rozkładam ostatni próg na 75 % na kurs jaki proponuje buk w 78-79 minucie i 25 % na kurs zaproponowany w okolicach 85 minuty. W przypadku bramki 80-85 jestem na zero mniej więcej. Progresja od 1 minuty jest o tyle kłopotliwa, że przewidywanie co do tego czy padnie bramka opiera się na czynnikach przedmeczowych. A nie raz bywa, że teoretycznie overowe drużyny grają spacerkiem i kończy się 0-0. Grając na gola w 2 połowie w meczu, w którym mamy pewność, że przynajmniej jedna drużyna robi wszystko, żeby strzelić jest moim zdaniem bezpieczniejsze. No i wtopa przy progresji od 1 minuty jest kompletnie nieadekwatna do zysków, jakie może przynieść gol bez zakładki (już nie mówiąc o golu 80&#39;+). Ale to tylko moje spostrzeżenia. Każdy gra to, co uważa za skuteczniejsze ????

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Ale zwróć uwagę, że grając od 1 minuty i np. w 20-30 minucie widząc, że tam się nic nie dzieje można od razu odpuścić a nie grać do końca. Za dużo nie zdążysz władować w krótkim czasie, i można iść na inny mecz ;p

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Bollettieri też zdarza się tak, że na drugą połowę wychodzą dwa inne zespoły i z meczu overovego staje się underowy. W innej sytuacji jeśli tak jak pisałeś faworyt meczowy przegrywa może się tak stać, że drużyna, która wygrywa będzie murować dostęp bramki, a faworyt będzie bił głową w mur i nic z tego nie wyjdzie. Nie zrozum mnie źle ja nie neguje Twojego systemu tylko rozważam wszystkie za i przeciw.

Takie pytanie-propozycje mam liczył ktoś z was kiedyś progresje na 16 progów i jeśli ją ma mógł by ją tutaj dodać? Bo co prawda gram krótko tym systemem ale jeszcze nie miałem sytuacji w której trafił bym 2 mecze z rzędu 0-0, na początku było trochę nerwowo ale to raczej ze względu na nieprzemyślane ruchy zły dobór zdarzeń i analizy, które robiłem tak samo jak przy obstawianiu 1x2, a jak u was grających dłużej tym systemem trafiliście kiedyś dwa mecze z rzędu 0-0. W przyszłości jak zbuduje duży bank ;-) chciał bym grać 4 mecze do 80 minuty jako jedną progresje bo wtedy ryzyko wtopy myślę, że zminimalizuje do jakiś 2%. Wszelkie opinie za i przeciw będą mile widziane :)

S 440

straszaksam

Użytkownik
Bollettieri też zdarza się tak, że na drugą połowę wychodzą dwa inne zespoły i z meczu overovego staje się underowy. W innej sytuacji jeśli tak jak pisałeś faworyt meczowy przegrywa może się tak stać, że drużyna, która wygrywa będzie murować dostęp bramki, a faworyt będzie bił głową w mur i nic z tego nie wyjdzie. Nie zrozum mnie źle ja nie neguje Twojego systemu tylko rozważam wszystkie za i przeciw.

Takie pytanie-propozycje mam liczył ktoś z was kiedyś progresje na 16 progów i jeśli ją ma mógł by ją tutaj dodać? Bo co prawda gram krótko tym systemem ale jeszcze nie miałem sytuacji w której trafił bym 2 mecze z rzędu 0-0, na początku było trochę nerwowo ale to raczej ze względu na nieprzemyślane ruchy zły dobór zdarzeń i analizy, które robiłem tak samo jak przy obstawianiu 1x2, a jak u was grających dłużej tym systemem trafiliście kiedyś dwa mecze z rzędu 0-0. W przyszłości jak zbuduje duży bank ;-) chciał bym grać 4 mecze do 80 minuty jako jedną progresje bo wtedy ryzyko wtopy myślę, że zminimalizuje do jakiś 2%. Wszelkie opinie za i przeciw będą mile widziane :)
Oj to krótko grasz i jeszcze się kiedyś możesz zdziwić ????

mój rekord to 3 razy z rzędu 0:0 i nawet było blisko 4x 0:0, ale na szczęście udało się przerwać tą nieszczęśliwą passę na jednym z meczów Leicester w poprzednim sezonie i to z ładną zakładką &lt;70 i &lt;80.

O 0

orenx69

Użytkownik
Witam. Chcialbym spytac w jaki sposob wyszukiwac na bet365 tego wydarzenia &quot;strzeli przed&quot; ? Ktore z tych trzech to to dobre ? A moze zadne ?
imgur com / kCl4SUS &lt; nie moge wklejac grafiki jeszcze ????

Pozdrawiam

cock 756

cock

Użytkownik
bolletieri, musialbyc dokonac niezbednych obliczen. Kurs na bramke w 2 polowie jest już sporo wyższy dlatego też mniej potrzeba żeby odrobić ew wtopa. Z tym że masz tylko 45 min.
A czy w drugich połowach nie pada więcej goli?

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Oczywiście, że pada ale nie o to tutaj chodzi. System Hanaka jest lepszą opcją over 0,5 w meczu (daje większe zyski).
Kursy na over 0,5 w drugiej połowie to około 1,20-1,25 i trzeba by było policzyć co da lepszy zysk postawić np. 200zł w całości na over 0,5, czy podzielić to w jakiś sposób na 5 progów ewentualnie 4 i zagrać progresją.

O 0

orenx69

Użytkownik
Witam. Chcialbym spytac co nalezy robic przy ostatnim progu jakim jest &quot;gol przed 80 minuta&quot; ? Postawic ten prog i co dalej jesli nie wejdzie ? Juz wtedy nic ie nie da zrobic ? Mialem tak 2 razy... Lech - Korona i Lyon - Lorient.

Pozdrawiam.

Do góry Bottom