>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

German Masters 2015 (4-8.2.2015)

Status
Zamknięty.
kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Xiao Guodong - Tony Drago
Typ : Xiao Guodong @ 1.20 ✅
Barry Pinches - Barry Hawkins
Typ : Barry Hawkins @ 1.14 ✅
Neil Robertson - Jamie Jones
Typ : Neil Robertson @ 1.25 ✅
Michael Holt - Zhang Anda
Typ : Michael Holt @ 1.50 ✅
AKO : 2.57 B365 ✅

Nie ma zbyt wiele czasu żeby wysnuwać tutaj wielkie opowieści ale gołym okiem, że idę w stronę trzech faworytów czyli Xiao Guodonga, Hawkinsa i Neila Robertsona.
Xiao jak już niejednokrotnie mówiłem jest moim ulubionym chińskim zawodnikiem i graczem, który według mnie jest drugim najlepszym chińczykiem w tourze. Można się z tym sprzeczać i spierać ale ja osobiście bardzo lubię Xiao, ponieważ w takich meczach zazwyczaj nie zawodzi. Za przeciwnika ma emeryta Drago, który obija typowych słabeuszy albo popaprańców typu Dale&#39;a, którzy mają sieczkę zamiast mózgu. Guodong prezentuje bardzo fajną grę punktową z dużymi breakami w dodatku jest dość mocny psychicznie i to wszystko sprawia, że jestem przekonany o jego dzisiejszej wygranej nad blisko 50 letnim zawodnikiem z Malty.
Hawkins po żenującej wpadce z Bondem w UK Championship z całą pewnością ma wiele do udowodnienia zarówno sobie jak i wszystkim fanom snookera, taka porażka jaką poniósł właśnie w tym turnieju była oznaką naprawdę straszliwej mierności. Mimo wszystko Hawkins to gracz dobry i jestem przekonany, że zrobi wszystko żeby w niezbyt odległym czasie grać najlepiej jak tylko potrafi żeby zmazać plamę z Anglii. Przeciwnik to Barry Pinches czyli zawodnik, który po pierwsze ma już 44 lata, a w dodatku słynie z tego, że jest słaby. Gracz niskiej półki, który potrafi od czasu do czasu wygrać z kimś w turniejach ET albo pokonać zawodników jeszcze gorszych od niego czyli amatorów i wszystkich początkujących w tourze. Nie widzę tutaj szans na porażkę Hawkinsa, ponieważ wszystko przemawia za nim, a motywacja powinna być naprawdę spora.
Robertson we wczorajszym meczu musiał zmierzyć się z naprawdę dobrze dysponowanym Mannem, który wbijał bardzo wysokie breaki jak z rękawa. Mimo wszystko ogarnął ten mecz i wygrał go po deciderze wbijając z nim 135 punktowy break. Świadczy to o jednym - że jest to kapitalny gracz, który potrafi pozbawić wszelkich złudzeń swojego rywala. Nie ma co porównywać klasy Jonesa i Neila, bo to dwa różne światy. Zresztą nie wydaje mi się, żeby Neil rozegrał drugi tak słaby mecz w przeciągu 2 dni. Jones to typowy średniak, któremu ostatnio udało się wygrać z Xiao co uważam za sukces. Ale ogólnie szału nie robi, ogrywa tych słabeuszy, a przegrywa z lepszymi. Neil to czołówka światowa, z całą pewnością będzie chciał walczyć o najwyższe cele w tym turnieju i żeby to osiągnąć musi uruchomić swoją dobrą grę okraszoną wysokimi breakami, a przede wszystkim wygrać dzisiejszy mecz.
Na koniec dość niestandardowy typ w którym upatruje faworyta pary w Holcie, który jak już wspominałem potrafi grać. Cechuje go to, że wygrywa z graczami słabszymi od siebie ale ma ogromne problemy z wygrywaniem z lepszymi zawodnikami. Anda nie robi żadnego szału, według mnie lekko cofa się w swoim rozwoju, a już w ogole wszyscy zawodnicy z Chin nie robią takich wielkich postępów. Nie oczekuje tutaj oczywiście jakiegoś mega łatwego meczu, bo Anda powinien urwać kilka frejmów ale jako zwycięzce tej pary widzę gracza z Anglii. Jeszcze raz warte podkreślenia jest to, że ten zawodnik w ubiegłorocznym turnieju dotarł do ćwierćfinału tego turnieju. O czymś to świadczy i po takim kursie myślę, że warto spróbować pograć właśnie Holta.

Otrzymane punkty reputacji: +46
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Drabinka turnieju głównego:

Format poszczególnych rund:

1. runda - best of 9 frames
2. runda - best of 9 frames
Ćwierćfinały - best of 9 frames
Półfinały - best of 11 frames
Finał - best of 17 frames​

Kursy na mecze 1. rundy (Toto-Mix):

Zapraszam do dyskusji i pisania analiz

kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Tak słowem wstępu, bo turniej co raz bliżej na pierwszy rzut oka pary są naprawdę bardzo bardzo wyrównane i podejrzewam dużo niespodzianek i potencjalnych wtop po małych kursach. Ciężko znaleźć jakąś realną dużą dysproporcję w danych parach. W dodatku format do 5 wygranych frejmów to też nie zbyt wysoki format turnieju w którym można swobodnie gonić rywala po złym początku spotkania.

Z całej tej oferty wydaje mi się, że Gould i Murphy nie powinni mieć większych problemów z przejściem swoich rywali. Carty w tym całym towarzystwie wygląda co najmniej śmiesznie i jest zdecydowanie najsłabszym zawodnikiem z całej puli snookerzystów, którzy staną w walce o wygranie German Masters. Co do Wasleya to też nie widzę dla niego zbyt wielkich szans w spotkaniu z tak fenomenalnie dysponowanym Murphym, który w ostatnim czasie wygląda wprost fenomenalnie.

Ogólnie jak dla mnie to kursy strasznie zaniżone w niektórych przypadkach, bo czym sugerują się bukmacherzy skoro wystawiają taki kurs na słabego ostatnio Selby&#39;ego w spotkaniu z zawsze groźnym i solidnym McGillem? Przykładów można mnożyć, bo według mnie następujący zawodnicy mogą mieć naprawdę duże problemy z awansem do kolejnej rundy : Higgins, Hawkins, Robertson, Guodong, Ding, Bingham, Burden, Ronnie, Allen, Perry, Wenbo.

Nie wiem czemu ale w mojej opinii w naprawdę w prawie każdym meczu jest możliwość niespodzianki, a kursy serwowane przez bukmacherów są dla mnie dziwne, bo strasznie faworyzują niektórych zawodników i mamy na nich bardzo małe kursy, a przeciwnicy znów posiadają dość duże value.

Tak jak mówię oprócz tych dwóch podanych na samym początku typów na Goulda i Porkiego myślę, że będzie warto rozważyć grę w kierunku underdogów, bo powinno sypnąć niespodziankami.

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Tak słowem wstępu, bo turniej co raz bliżej na pierwszy rzut oka pary są naprawdę bardzo bardzo wyrównane i podejrzewam dużo niespodzianek i potencjalnych wtop po małych kursach. Ciężko znaleźć jakąś realną dużą dysproporcję w danych parach. W dodatku format do 5 wygranych frejmów to też nie zbyt wysoki format turnieju w którym można swobodnie gonić rywala po złym początku spotkania.
Z całej tej oferty wydaje mi się, że Gould i Murphy nie powinni mieć większych problemów z przejściem swoich rywali. Carty w tym całym towarzystwie wygląda co najmniej śmiesznie i jest zdecydowanie najsłabszym zawodnikiem z całej puli snookerzystów, którzy staną w walce o wygranie German Masters. Co do Wasleya to też nie widzę dla niego zbyt wielkich szans w spotkaniu z tak fenomenalnie dysponowanym Murphym, który w ostatnim czasie wygląda wprost fenomenalnie.
Ogólnie jak dla mnie to kursy strasznie zaniżone w niektórych przypadkach, bo czym sugerują się bukmacherzy skoro wystawiają taki kurs na słabego ostatnio Selby&#39;ego w spotkaniu z zawsze groźnym i solidnym McGillem? Przykładów można mnożyć, bo według mnie następujący zawodnicy mogą mieć naprawdę duże problemy z awansem do kolejnej rundy : Higgins, Hawkins, Robertson, Guodong, Ding, Bingham, Burden, Ronnie, Allen, Perry, Wenbo.
Nie wiem czemu ale w mojej opinii w naprawdę w prawie każdym meczu jest możliwość niespodzianki, a kursy serwowane przez bukmacherów są dla mnie dziwne, bo strasznie faworyzują niektórych zawodników i mamy na nich bardzo małe kursy, a przeciwnicy znów posiadają dość duże value.
Tak jak mówię oprócz tych dwóch podanych na samym początku typów na Goulda i Porkiego myślę, że będzie warto rozważyć grę w kierunku underdogów, bo powinno sypnąć niespodziankami.
Serio nie widzisz dużej dysproporcji w niektórych parach? Chyba naprawdę przeszacowujesz szansę dog&#39;ów, bo ja naliczyłem co najmniej 6 par, gdzie faworyt jest jasny, a Ty wymieniasz 11 zawodników, którzy mogą mieć problemy. Owszem, w sporej liczbie przypadków pary są wyrównane, ale nie przesadzaj i nie szukaj kwadratowych jaj. Kurtuazyjne wypowiadanie się, że podejrzewasz dużo niespodzianek też jakoś mnie nie przekonuje. To jest turniej Masters, a nie jakieś PTC i na dodatek jeden z najbardziej lubianych turniejów całym cyklu. 2-3 niespodzianki to standard. Co do kursów to nie wiem jakich się spodziewałeś. Są wystawione prawidłowo i byłyby dużo niższe, gdyby zawodnicy byli w lepszej formie.

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Takie 2 kuponiki sobie zmontowałem póki co oba bet365:

Martin Gould - Ashley Carty 1 1,25 [5-3]✅
Stephen Maguire - David Gilbert 1 1,33 [5-3]✅
Anthony McGill - Mark Selby over 6,5 1,40 [4-5]✅
Neil Robertson - Fergal O&#39;Brien over 5,5 1,11 [5-0]⛔

Kurs 2,59⛔

Gould jest faworytem w spotkaniu z Cartym i według mnie wygra. Carty dość nieobliczalny potrafi zagrać dobry mecz żeby później kilka meczy z rzędy zagrać bardzo słabych. Gould to taki przynajmniej jak dla mnie średniak ale z tej górnej półki. Zazwyczaj tych których ma pokonać to pokonuje a schody zaczynają się z tymi najlepszymi.
Maguire potrafi wbić wysokiego brejka ale jeśli to nie idzie potrafi pograć na odstawne i przymulić trochę zawodnika. Do zera nie wygra ale nie sądzę aby w tym meczu mogło dojść do nerwówki.
McGill niewygodny zawodnik i od czasu do czasu potrafi z tymi najlepszymi powalczyć. Jutro zmierzy się z Selbym którego forma nie jest najwyższa. Po 2 wygrane frejmy jednego i drugiego jak dla mnie na spokojnie. Mecz zakończy się w 8-9 frejmach.
Robertson niby słabiszy niż w ubiegłym sezonie ale to nadal światowa czołówka. O&#39;Brien jest według mnie niedoceniany i takie kursy to przegięcie. Gram tu że w meczu będzie minimum 6 frejmów co przy takim zestawieniu zawodników uważam za pefke. Jeśli Robertson zacznie się wykładać na &quot;prostych&quot; bilach to O&#39;Brien może mu napsuć nerwów.

John Higgins - Peter Ebdon over 6,5 1,28 [2-5]✅
Xiao Guodong - Liam Highfield over 6,5 1,30 [5-4]✅
Li Hang - Liang Wenbo over 6,5 1,25 [1-5]⛔
Michael Georgiou - Alfie Burden over 6,5 [3-5] 1,28✅
Ding Junhiu - Ryan Day over 6,5 1,33 [4-5]✅

Kurs 3,58⛔

Drugi kuponik gram w każdym z meczy na minimum 7 frejmów. W żadnym ze spotkań nie widzę takiego zdecydowanego faworyta który by mógł rozgromić rywala. Łącząc tych 5 spotkań mamy już naprawdę fajny kurs. Ding Junhui czy Wenbo dalecy od swojej formy i nic nie zapowiada na to żeby nagle odpalili. Higgins potrafi wygrać 2-3 partie żeby później dostać muła i oddać 2-3 partie rywalowi a Ebdon w ostatnim czasie dużo grywał i jeśli tylko dostanie szanse z pewnością ja wykorzysta.

Otrzymane punkty reputacji: +38
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Neil Robertson v Fergal O’Brien
Najwyższy break meczu
Typ: Neil Robertson @ 1.36 ✅ 84-24
Judd Trump v Michael Holt
Najwyższy break meczu
Typ: Judd Trump @ 1.36 ✅ 104-22
Mark Davis v Ronnie O’Sullivan
Najwyższy break meczu
Typ: Ronnie O’Sullivan @ 1.36 ✅ 110-117
AKO: 2.54 ✅
Bet365

EDIT: (teraz dopiero zauważyłem, że sportingbet daje nawet wyższe kursy @2,67)

Trebel dość oczywisty, nawet statystycznie, bo trudno nie stawiać na wyższe brejki 3 liderów rankingu setek w tym sezonie. W moim przekonaniu dobre kursy na wyższe brejki faworytów w tych meczach, jak dla mnie prawdopodobieństwo niewiele mniejsze od końcowej wygranej, za to kursy bez porównania wyższe. Robbo już chyba doszedł do ładu ze swoją formą co udowodnił w Mastersie, finał mu wprawdzie nie poszedł, ale wcześniej w meczach z Carterem (6-1) i O’Sullivanem (6-1) pokazał zjawiskową formę. O’Brien to nie jest gracz szukający wysokiego brejka za wszelką cenę, przy najmniejszym ryzyku pudła od razu się odstawia. W tej parze chyba powinno być najłatwiej. Trump to zdecydowany lider w setkach w tym sezonie (już 56), w Mastersie mu nie poszło (choć forma była dobra), wylot już w 1 rundzie, ale też Maguire zagrał świetny mecz. Holt to niezły świr, przy dobrym układzie potrafi zaskoczyć wysokim brejkiem, ale kiedy jest w formie, a z tym jest problem od dłuższego czasu, ostatnio w CLS również mizeria. Trampek zdecydowanym faworytem. Wreszcie mecz O’Sullivana z Davisem czyli powtórka finału Grupy 5 CLS sprzed paru dni, w którym Ronnie poszkapił sprawę wtapiając wygrany mecz (z 2-0 na 2-3). To był wypadek przy pracy, swój normalny poziom Rakieta pokazał choćby z meczu z O’Brienem ogrywając rywala w 21 minut trzema błyskawicznymi brejkami (128, 97, 101). W Berlinie będzie okazja do rewanżu w dużo bardziej prestiżowych okolicznościach przyrody, Davis pokazał dobrą formę w CLS, ale turnieje rankingowe to zupełnie inna bajka, zwłaszcza kiedy startuje się przeciwko takiemu rywalowi, który na dodatek ma coś do udowodnienia.
John Higgins v Peter Ebdon
Typ: John Higgins @ 1.50 ⛔ 2-5 Higgins beznadzieja z 2-1 na 2-5
Mecz weteranów, który może się nieco przedłużyć. Ebbo pokazał się dobrej strony w CLS, ale trudno te rozgrywki uważać za w pełni miarodajne oddanie formy. Higgins to już raczej równia pochyła, ale ciągle to wyższa półka niż Anglik, a czasem stać go jeszcze na fajerwerki jakimi chwilami błysnął w Mastersie.
Anthony McGill v Mark Selby
Typ: Powyżej 6.5 @ 1.40 ✅ 4-5
Ding Junhui v Ryan Day
Typ: Powyżej 6.5 @ 1.33 ✅ 4-5
Wielcy mistrzowie w dołku formy i tego obrazu nie może zmienić nawet błysk geniuszu Selby’ego w meczu z Murphym, kiedy to prawie wygrał wracając z1-5 na 5-5. Z mistrzem świata jest przeciętnie, ale zjazd formy Dinga w tym sezonie to chyba jeszcze większe zaskoczenie, tym bardziej, że nie widać specjalnej poprawy. Obaj mają groźnych rywali, z ponadprzeciętną smykałką do wbijania i budowania wysokich podejść. Moim zdaniem pogrom ze strony faworytów wykluczony, a jeśli będą dalej tak pudłować, to może i wyższe linie mogą być do gry, bo McGill z Dayem wbijać potrafią.
Li Hang v Liang Wenbo
Typ: Powyżej 7.5 @ 1.80 ⛔ 1-5
Jak dla mnie najbardziej wyrównana para pierwszej rundy. Jeszcze parę lat temu to byłby oczywisty mismatch, ale Hang w ostatnich latach mocno podniósł swój poziom gry, a Liang nieco przygasł. Scenariusz operowy całkiem prawdopodobny, albo inaczej, obaj gracze na podobnym poziomie i trudno się spodziewać dominacji któregoś z nich. W końcowym rozrachunku nieco więcej szans dawałbym underdogowi, Hang wbijać potrafi, ale over jednak chyba pewniejszy.
Kursy z bet365

Otrzymane punkty reputacji: +7
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Maraton wystawił ciekawą ofertę na cały turniej, niektórymi długoterminówkami chyba warto skorzystać.
Tournament. Specials
Number of Century Breaks
Typ: Powyżej 25.5 @ 1.86 Marathon ⛔ 23
Linia na brejki w turnieju głównym wystawiona dość ostrożnie, jak na mój gust nieco zbyt i powinna być do przekroczenia. W zeszłym roku było 30 setek, 2 lata temu 26, a przecież w tym roku turniej dużo lepiej obsadzony choćby przez sam fakt, że do Berlina zawita Ronnie O’Sullivan, który opuszczał wcześniejsze edycje. Rakieta sam gwarantuje kilka setek extra, do tego mamy Robbo i Trumpa ścigających się w rankingu setek, jest Murphy podbudowany niedawnym triumfem w Masters, są w końcu też gwiazdy jak Ding, Selby czy Allen z Binghamem, których forma może nieco zagadkowa, ale setką zawsze grożą. Nie można też zapominać o starych mistrzach jak Higgins czy Williams a i kilku underdogów nie ma problemów z wbijaniem i powinno się dołożyć do overa (McGil, Day, Hang Li, Wenbo). Będzie miał kto punktować, dla mnie warto spróbować.
Highest Tournament Finishing Position
S.Maguire vs J.Higgins
Typ: Maguire, Stephen @ 1.72 Marathon ✅ Higgins już out, Maguire w 2 rundzie, typ jeszcze nie rozliczony, ale już na plus
Chyba nikt nie ma już wątpliwości, że po zakończeniu kariery przez Hendry’ego i sporej obniżce poziomu gry Higginsa palma pierwszeństwa w szkockim snookerze przeszła w ręce Maguire’a. Przemawia za tym nie tylko ranking, ale głównie forma Magsa, która obecnie jest wyraźnie wyższa niż Johna i trudno jej cokolwiek zarzucić. Półfinał Ruhr Open, półfinał UKC, wygrana w Lizbon Open i wreszcie ćwierćfinał Masters, w którym przegrał po dobrej grze z późniejszym zwycięzcą turnieju Murphym. John nawet nie zbliżył się do takich wyników i ciężko mu będzie w Berlinie przeskoczyć Maguire’a, bo młodszemu Szkotowi również sprzyja drabinka. Do ćwierćfinału ma dość prosto, bo najpierw Gilbert, a potem wygrany z pary King/Hawkins, w ćwierćfinale może być trudno, bo czekał będzie prawdopodobnie Robbo. Tylko, że do tego czasu Higgins może być już dawno poza turniejem, już w pierwszej rundzie czeka go niełatwe wyzwanie (Ebdon), potem jest tylko trudniej bo w następnej rundzie czeka lepszy z pary McGill/Selby, a w ewentualnym ćwierćfinale pewnie Trump. Istna droga cierniowa, która nawet przy topowej formie Johna nie byłaby łatwa do przejścia, a co dopiero teraz. Dla mnie jeden z lepszych typów na ten turniej (W przypadku wylotu w tej samej rundzie decydują wygrane frejmy, a potem punkty).
Player to Win 1st Quarter
Typ: Stuart Bingham @ 3.75 Paddy Power ⛔
Pierwsza ćwiartka chyba najsłabsza z całej drabinki i faworytów jest praktycznie dwóch, Ding i Bingham i na dobrą sprawę nie mają z kim przegrać, kiedy rywalami są Selt, Burden, Georgiou czy nieregularni Wenbo z Hangiem. Forma Binghama faluje, ale co powiedzieć o Dingu, który pewnie sam nie wie jaką formę przywiezie do Berlina. Oczywiście potencjał Chińczyka jest nieskończony, ale jakoś w tym sezonie gra może 40% tego co potrafi, a taka forma oznacza, że nie może być pewny wygranej nawet w 1 rundzie z Dayem. W każdym razie, w ewentualnym starciu w ćwierćfinale z Dingiem Bingham nie będzie stał na straconej pozycji i taki kurs na wygranie ćwiartki i awans do półfinału jawi się jako value.

Otrzymane punkty reputacji: +3
siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Selby - Mcgill 5-4
Typ:
Mcgill @4,4 Marathonbet ⛔ Bylo blisko
Mcgill +2,5 @1,87 Marathonbet
✅
Tak pisalem o Selbym przed Mastersem:
&quot;Selby we wspomnianym UK Championship odpadł już w 2 rundzie, Davidem Morrisem, co wielu mogło zdziwić ale nie do końca powinno tak być, dlaczego? Selby w listopadzie został tatą! I otwarcie mówi że chce wiele czasu spędzać z córką. Mówił też, że chce pogodzić snookera z rolą taty, ale to nie takie proste. Jak widzimy do UKC (dla Anglików najważniejszy turniej zaraz po MŚ) nie dał rady się solidnie przygotować.&quot;
I w zasadzie nic się nie zmieniło. Chyba nie muszę porównywać rangi turnieju Masters a German Masters. Skoro na Mastersa nie był w stanie się solidnie przygotować to tym bardziej tutaj.
Mcgill to solidny grajek, który potrafi napsuć krwi czołówce. W UK urwał O&#39;sullivani 4 partie co jest sporym sukcesem. Przez kwale przeszedł bez większych problemów pokonując Astleya 6-3 i Sean O&#39;sullivana 6-3. Kursy na Szkota zdecydowanie przesadzone dlatego polecam coś w jego stronę.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Anthony McGill (+3.5) vs Mark Selby 1 @ 1.28 ✅
Liam Highfield (+3.5) vs Xiao Guodong 1 @ 1.20 ✅
Martin Gould vs Ashley Carty 1 @ 1.25 ✅
Judd Trump vs Michael Holt 1 @ 1.20 ✅

@ 2.40 Bet365
✅ ✅ ✅

Na pierwszy dzień leci takie ako.
McGil i Highfiled na pewno nie będą w swoich spotkaniach statystami. Obaj to solidni zawodnicy, którzy dostając niezły układ bił na stole potrafią porządnie za punktować. Ich szanse można także upatrywać w nie najlepszej formie rywali. Xiao cały ten sezon ma bardzo nierówny. Mnóstwo słabych spotkań. Natomiast Selby także mocno spuścił z tonu. Doszły narodziny dziecka i snooker spadł na dalszy plan. Teoretyczni outsiderzy nie powinni mieć większych problemów z ugraniem tych dwóch partii.
Gould i Trump na start dostają zawodników o mniejszym potencjale. Jeżeli obaj nie zagrają jakoś bardzo poniżej swojego poziomu to ich zwycięstwo powinno być formalnością. Posiadają zdecydowanie większą łatwość budowania brejka, ich gra jest dużo skuteczniejsza. Wystarczy ze od początku zagrają swój ofensywny snooker, unikną jakiś prostych błędów i to na pewno wystarczy na awans do kolejnej rundy.

Otrzymane punkty reputacji: +24
macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
M. Gould - A. Carty 1 @ 1,25 ✅ 5-3
N. Robertson - F. O&#39;Brien 1 @ 1,20 ✅ 5-0
J. Trump - M. Holt 1 @ 1,20 ✅ 5-0

X. Guodong - L. Highfield 1 (+1,5) @ 1,22 ✅ 5-4 Highfield mistrz ????
AKO: 2,20 @ Bet365 ✅
German Masters to dość specyficzny turniej. Osobiście najbardziej denerwuje mnie fakt, że w Tempodromie rozstawionych jest nawet 5 stołów na sesję, ale w telewizji zobaczymy relację tylko z 1. Kibice jednak zawsze dopisują, atmosfera bardzo fajna, snookerzyści lubią ten turniej. Nie chce jakoś specjalnie kombinować na ten dzień, bo wyłowiłem jak dla mnie najlepsze mecze w których nie widzę specjalnych niespodzianek.
Martin jak już kiedyś wspominałem to grać mocno niedoceniany. Rzadko pojawia się też na stołach telewizyjnych. Facet w tym sezonie nie jeździ na wszystkie turnieje, ale finał w Sofii czy 1/2 finału w Wuxi to cenne rezultaty, które pozwalają mu utrzymać się w topowym gronie snookerzystów. Sam Gould jest dość inteligentnym graczem. Potrafi zagrać przyzwoicie na odstawnych, czekać na swoją okazję i zrobić solidnego break&#39;a. Carty swój udział w German Masters może zawdzięczać w głównej mierze ślepemu Milkinsowi oraz chyba casusowi UKC w przypadku Cahilla. Widziałem go w meczu z Hawkinsem, gdzie dostał srogie lanie. Nie wyróżnia się z grona tych wszystkich amatorów. Coś tam powbija, by potem się wywalić na prostym układzie. Martin w tym sezonie prezentuje się solidnie i odpadnięcie z takim młokosem to byłaby spora sensacja.
Robertson po blamażu z Murphy&#39;m będzie chciał się odbudować. Nie jestem do końca pewien czy przejście na dietę wegańską było tak naprawdę dobrym pomysłem, bo wyników oszałamiających nie robi w tym sezonie. Na dobrą sprawę ten sezon ma bardzo słaby, porównując do poprzedniego. Fergal to już można powiedzieć powoli emeryt, jednak robi przyzwoite wyniki, a na poziomie PTC jest wciąż niewygodnym rywalem, który lubi zagrać taktycznie i czasem przymulić. Powalczyć z Kangurem z pewnością będzie mógł, ale 2-3 frame&#39;y to maksimum moim zdaniem. Pod warunkiem, że blondasek będzie długo wchodzić w mecz. Wygrana Irlandczyka bardzo by mnie zaskoczyła, bo Robertson niby nie jest w wybitnej formie, ale takich graczy powinien odprawiać bez problemów.
Holt to strasznie chimeryczny gracz. Ci, co śledzą snooker od paru lat z pewnością pamiętają kilka jego śmiesznych wyników. Sympatyczny instruktor fitnessu pieniążki do rankingu skrupulatnie zbiera, ale jak na jego możliwości to trochę bieda. Porządne breaki potrafi zrobić, ale i wywalić się na prostych bilach, a już wychodzenie ze snookerów w stylu &#39;hit and hope&#39; to jego firmowe zagranie. Hitman to nerwus i po takim zagraniu potrafi walnąć pięścią w stół. Trump sezon ma bardzo dobry i tylko szkoda tych nie wykorzystanych szans w finałach z Rakietą czy Allenem. Gdyby sięgnął po więcej trofeów to może by całkiem odpalił. O jego &#39;&#39;niegrzecznym snookerze&#39;&#39; słyszał każdy, więc nie ma co się zbytnio rozwodzić. Wygrana z zawsze groźnym Michałem to absolutne minimum. Judd jak zacznie trafiać i będzie skupiony to wbije jeszcze jakąś setkę, czy dwie i nie powinien mieć problemów.
Xiao to prócz Dinga, Wenbo i Fu najgroźniejszy Chińczyk z całej tej plejady Azjatów. W tym sezonie trochę mu nie idzie i nie notuje takich fajnych wyników jak jeszcze rok temu. Prócz posiadania śmiesznych butów ma także inną zaletę, a mianowicie lekkość w budowanie break&#39;ów. Z łatwych układów buduje wysokie podejścia, z trudnych stara się wyciągać jak najwięcej, wbija sporo setek. Highfield przebił się kilka lat temu do grona profesjonalistów i tak sobie pyka w tego snookera. Wybitny nie jest, przeważnie pałęta się gdzieś w okolicach 70-80 miejsca w rankingu. W eliminacjach ograł 5-2 Marco Fu, ale jak Azjacie nie chciało się jechać do Berlina to taki wynik mógł być do przyjęcia. Z Guodongiem grał w tym sezonie już 2 krotnie i za każdym razem w formacie do 5 wygranych przegrywał. Ja wolę się zabezpieczyć, bo Xiao jest zawodnikiem dużo lepszym, ale dawno go nie widziałem, więc nie wiem w jakiej formie obecnie się znajduje.

Otrzymane punkty reputacji: +10
ciechuu 428

ciechuu

Użytkownik
Mark Davis - Ronnie O&#39;Sullivan
over 0,5 centuries w meczu @1,53
Bet365 ✅ 110
Rakieta w gazie, w UK tylko w 1 meczu nie wbił setki, w Mastersie natomiast w każdym z 3 rozegranych meczy zanotował stupunktowe podejście. Myślę, że ten typ nie wymaga jakiejś wielkiej analizy. Gram tutaj typ na setkę w meczu, gdyż na setkę Ronniego kurs jest niewiele wyższy (1,66), a może akurat Mark Davis dorzuci coś od siebie.

Otrzymane punkty reputacji: +10
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Ryan Day (+3.5) vs Ding Junhui 1 @ 1.25 ✅ 5-4
Li Hang (+2.5) vs Liang Wenbo 1 @ 1.33 ⛔ 1-5
Mark Allen (+1.5) vs Mark Williams 1 @ 1.28 ✅ 5-2

@ 2.14 Bet365
⛔
Pora na kolejne ako.
Forma Dinga w tym sezonie jest daleka od optymalnej. Olbrzymie wahania i brak jakiejkolwiek regularność. Brakuje pewności w grze Chińczyka, a co gorsze nie jest w stanie w ogóle tego zmienić. W ostatnim czasie mnóstwo słabych spotkań i zawstydzających porażek. Ktoś taki jak Day spokojnie może wykorzystać słabszą dyspozycję rywala. Walijczyk ma lekkość wbijania. Potrafi konstruować wysokie brejki i nawet jak nie będzie w stanie pokonać Azjaty to na pewno może go mocno postraszyć. Ugranie dwóch frejmów nie powinno być dla niego zadaniem bardzo trudnym. Swoje szanse dostanie i coś z nich wykorzysta.
W chińskich derbach Wenbo jest faworytem chyba tylko z racji swojego nazwiska. Tak się ułożyło, że Li Hang w tym sezonie zrobił spory postęp, polepszył swoją grę, a Wenbo jakoś przygasł. Ostatnie wyniki Lianga nie napawają optymizmem. Porażki ze zawodnikami, których normalnie powinien ogrywać bez problemu. Sama gra też daleka od ideału. Beznadziejny występ w CLS, gdzie prezentował się po prostu tragicznie. Li Hang nie stoi tutaj na straconej pozycji. Pojedynek zapowiada się na bardzo wyrównany. Trzy frejmy wygrane przez Li Hanga to takie minimum, bo w moim odczuciu spokojnie stać go na końcowe zwycięstwo w całym spotkaniu.
Na koniec chyba najciekawsze spotkanie I rundy. Dwóch zawodników ofensywnych, którzy za pewne pójdą na wymianę ciosów. Możemy być świadkami wysokich brejków i kilku ładnych wbić. Na pewno faworytem jest Allen. Mimo wszystko to on jest tym zawodnikiem, który na przestrzeni całego spotkania potrafi utrzymać wyższy poziom skuteczności. Jest graczem równiejszym, bez dłuższych przestojów w grze. Williams oczywiście dalej potrafi grać na solidnym poziomie, ale u niego te wahania formy są dosyć częste. Są spotkania kiedy wszystko wpada, ale są też takie kiedy każde kolejne wbicie sprawia mu ogromny kłopot. Nie powinien być to pojedynek jednostronny, ale zwycięsko z niego wyjdzie Allen. Na wszelki wypadek pobieram lekki handicap.

psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
M.Davis vs R.O&#39;Sullivan
Typ: O&#39;Sullivan, Ronnie @ 1.222 ✅ 1-5
M.Wasley vs S.Murphy
Typ: Murphy, Shaun @ 1.20 ✅ 1-5
N.Robertson vs X.Guodong
Typ: Robertson, Neil @ 1.24 ✅ 5-0
J.Trump vs M.Gould
Typ: Trump, Judd @ 1.25 ✅ 5-1
AKO: 2.273 ✅
Marathon
Składak na oczywistych faworytów, Robbo i Trump już sprawdzeniu w boju we wczorajszych demolkach (obaj po 5-0). Dzisiaj pewnie nie będzie tak wysoko, ale wygrane nie powinny być ani przez moment zagrożone. Guodong z Gouldem wyraźnie dalecy od swojej najlepszej formy, a to nie jest dobry prognostyk przed starciem z gigantami w dobrej formie. Ronnie z Murphym dopiero startują w Berlinie, ale biorąc pod uwagę ich aktualną formę trudno dostrzegać tu wielkie szanse na niespodzianki. Davis trochę powbijał ostatnio w CLS, nawet utarł nosa Rakiecie w finale 5 grupy tych rozgrywek. Ale właśnie z tego powodu dzisiaj O’Sullivan jest dla mnie nawet większym faworytem, bo dochodzi jeszcze chęć rewanżu, a poza tym co innego na poły treningowe rozgrywki , a co innego turniej rankingowy przed wielką publiką. Co do Murphy’ego to od jego wygranej w Mastersie minęło ledwie 2 tygodnie, zdecydowanie za mało żeby stracić wielką formę. Wasley mógłby sprawić problemy faworytowi tylko gdyby był w formie z MŚ, ale to w tym sezonie nie miało miejsca i Anglik szybko wrócił w odmęty przeciętności.

P.Ebdon vs M.Selby
Typ: Ebdon, Peter (+2.5) @ 1.666 ⛔ 1-5
Zdobywca najwyższego brejka
Typ: Ebdon, Peter @ 2.75 ⛔
Kursy wystawione chyba tylko i wyłącznie za nazwisko i tytuł jaki dzierży Selby, bo na pewno nie za formę, która pod początku sezonu mocno przeciętna i w tej materii nic się nie zmienia. Wczoraj McGill grał tylko poprawnie, a mimo to nie miał żadnych problemów, żeby wrócić do meczu z 1-4 na 4-4 i podnieść ciśnienie mistrzowi świata w nerwowym deciderze. Ebdon odwrotnie, pewna wygrana z Higginsem, inna sprawa, że Szkot nie tryskał formą, ale od stanu 1-2 Ebbo nie dał mu żadnych szans wygrywając resztę frejmów jednym podejściem (65, 80, 133, 66). Jeśli forma Selby’ego znacząco się nie poprawi to przegra i wcale nie musi to być wyrównany mecz, Ebbo w dobrej formie ma wszelkie narzędzia by spacyfikować najlepszych, do tradycyjnych odstawnych dochodzi grube punktowanie, a to zabójcza kombinacja, którą zwykle straszył Selby, teraz może paść od własnej borni. Wszelkie typy w stronę Crazy Petera to w moim przekonaniu value.
Kursy z Marathonu

Otrzymane punkty reputacji: +8
macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
M.Davis vs R.O&#39;Sullivan 2 @ 1,16 ✅ 1-5
M.Wasley vs S.Murphy 2 @ 1,16 ✅ 1-5
N.Robertson vs X.Guodong 1 @ 1,25 ✅ 5-0
J.Trump vs M.Gould 1 @ 1,22 ✅ 5-1
AKO: 2,07 @ Bet365 ✅
Psotnick w nocy wdarł się w moją głowę i zobaczył taki sam kupon, po czym podstępnie go wrzucił przede mną. :razz: Prawda jest taka, że czekałem na kursy z Bet365, żeby mieć jakąś podpórkę i móc zamknąć, gdyby któryś z graczy dostał kontuzji mózgu. Napisze coś od siebie, aby wzmocnić wyżej wymienione typy.
Rakieta nie po to przylatuje do Berlina, aby odpaść w 1 rundzie. Rok temu w kwalifikacjach przegrał z Thepczajną, ale bardzo dobrze pamiętam ten mecz i Anglik po prostu nie chciał grać w tym turnieju. W kwalifikacjach dostał 2 słabych rywali i ciężko było z nimi przegrać, a kasa zawsze wpadnie. Forma w tym sezonie dobra, może nie licząc tej katastrofy z Robertsonem. Karma jednak wróciła i Neil zagrał podobnie z Shaun&#39;em. Davis ma nadzwyczajnie dobry sezon, kilka fajnych wyników. W garażu Binghama nawet udało mu się ograć swojego dzisiejszego rywala, ale myślę, że w takim turnieju już tego nie powtórzy.
O Wasley&#39;u wszyscy usłyszeli, gdy rok temu w MŚ sensacyjnie ograł Dinga. W tym sezonie idzie mu raczej średnio: 1/4 finału w Sofii, niezły występ w Shanghaju i tyle. Na dużych turniejach nie błyszczy, kasy nie zarabia i raczej w niedługim czasie wchłonie go końcówka rankingu. Na drugim biegunie jest Murphy, który gra po prostu świetnie. Wygrana w Mastersie i skompletowanie potrójnej korony mówią same za siebie. Chyba jakaś naprawdę solidna kontuzja mózgu wyeliminowałaby z turnieju bardziej utytułowanego Anglika.
Xiao na dobrą sprawę nie powinno tutaj być. Liam najpierw zrobił 47 punktów w podejściu i oddała stół, Chińczyk wstał i wygrał partię umiejętnym punktowaniem robiąc 4-4. W deciderze podobna sytuacja, bo Highfield robi 50 w breaku, oddaje stół, a Azjata robi 55 w podejściu, a potem jeszcze 2 podejścia i wygrywa mecz. Guodong zagrał raczej średnio, kilka niezłych podejść, ale więcej szarpanej gry. Robertson łatwe 5-0 z Fergalem, ale bez najwyższych break&#39;ów. Neil zaczął grać bardziej taktycznie, więcej myśli, ale nie wiem czy na dobre to wychodzi. Na Azjatę powinno to jednak spokojnie wystarczyć, bo szarpana gra w starciu z Kangurem raczej się nie sprawdzi. Australijczyk taktycznie jest lepszym zawodnikiem i będzie wykorzystywać swoje szanse.
Gould sporo się namęczył z Carty&#39;m. Zamiast 5-3 mógł spokojnie wygrać 5-1 lub 5-2. W kluczowych momentach oddawał stół po dobrym break&#39;u, nie zostawiał jakiś zabezpieczeń i frame&#39;y wylatywały. Trump 5-0 z Holtem i Hitman nie miał zbytnio nic do powiedzenia. 2 setki, niegrzeczny snooker i skończyło się bardzo szybko. Nawet mimo mojej sympatii do Martina, to nie widzę, aby jakoś zawojował za wiele z Juddem. Carty pokazał, że można wykorzystać szanse, które Gould rozdaje, a jest amatorem. Trump sam potrafi sobie wykreować sytuację i będzie robił wysokie break&#39;i.

Otrzymane punkty reputacji: +14
kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Michael Wasley vs Shaun Murphy
Typ: Powyżej 6.5 @ 1.50 ⛔
Sam typ może wydawać się trochę irracjonalny ale wydaje mi się, że po takim wysokim kursie z tak niską linią po prostu warto spróbować. Samo zwycięstwo Murphy&#39;ego po 1.15 to już dość śmieszny kurs - można go porównać z (+4,5) frejma na Wasleya, który stoi w B365 po 1.11.
Oczywiście Murphy ostatnio w naprawdę bardzo ale to bardzo dobrej formie i właśnie dla mnie to jest sygnał do tego, że pewne załamanie powinno w końcu nadejść, bo zwyczajnie nie da się utrzymywać topowej dyspozycji przez długi okres czasu. W dodatku jest to jego pierwsze spotkanie w tym turnieju także można spodziewać się jakichkolwiek chociaż małych trudności z wygraniem tego meczu. Dla mnie oczywiście Murphy jest dużym faworytem ale przy takiej passie wygranych w jego wykonaniu włącza mi się zawsze lampka w głowie, która mówi, że Porkiemu zdarza się sprawić niemiłą sensacje. Dzisiaj myślę, że mimo wszystko wygrać powinien ale kurs na co najmniej 7 frejmów w tym spotkaniu jest naprawdę bardzo ale to bardzo dobry. Wasley jest jak najbardziej w stanie urwać przynajmniej dwa frejmy, a Murphy swoje oczywiście zagra. Warto dodać, że Michael w tym sezonie wygrywał z Perrym, Trumpem, Wenbo (w turniejach PTC) i urwał 4 frejmy Binghamowi w kwalach do IC. Tak jak mówię raczej nie dopuszczam do możliwości totalnego rozbicia swojego rywala i kurs tego typu jest dla mnie bardzo przyjemny przy tak niskiej linii.

ciechuu 428

ciechuu

Użytkownik
Judd Trump - Martin Gould
Judd Trump over 0,5 centuries @1,90
Bet365 ⛔ 84, było blisko...
Na wieczorną sesję wybieram typ na setkę Trumpa. W I rundzie odpuściłem ten typ, gdyż obawiałem się o formę Anglika. Okazało się jednak, że Judd jest w fenomenalnej formie i już w I rundzie zmasakrował rywala 5-0 i zapakował mu 2 stupunktowe podejścia. Jest zdecydowanym liderem rankingu setek w tym sezonie, posiada już 56 takich podejść, natomiast drugi Robertson ma ich o 20 mniej. Spodziewam sie, że po meczu z Gouldem licznik setek Trumpa będzie pokazywał co najmniej 57 ????

grycu 1,9K

grycu

Użytkownik
Stephen Maguire - Mark King
Stephen Maguire (-1.5) @ 1.61 ✅

W tym meczu faworyt jest tylko jeden i jest nim Szkot. Osobiście widzę dość pewną wygraną Maguire&#39;a. Stephen jest dla mnie zawodnikiem dużo lepszym niż jego przeciwnik zarówno pod kątem osiągnięć, umiejętności jak i aktualnej formy. Od pewnego czasu Maggi jest w naprawdę dobrej formie. Śmiem twierdzić, że najlepszej od 2008 roku kiedy był w TOP 4 razem z O&#39;Sullivanem, Selby&#39;m i Murphy&#39;m. Znakomite turnieje UK Championship oraz Lisbon Open. Bardzo dobra gra również w Mastersie gdzie Stefek poległ po kapitalnym widowisku z późniejszym zwycięzcą turnieju Murphy&#39;m. Tutaj w pierwszym meczu 5-3 z niewygodnym Gilbertem, który dla mnie też jest trudniejszym przeciwnikiem niż King. Warto wspomnieć, że Szkot prowadził tam 4-0 i wówczas chyba przyszło lekkie rozluźnienie spowodowane wysokim prowadzeniem, ale koniec końców Maguire i tak zamknął mecz. King dla mnie od dawna totalny przeciętniak. Kiedyś solidne TOP 32 rankingu (w pewnym momencie nawet 16). Obecnie zwykły średniak z kilkoma przebłyskami w sezonie (pojedyncze mecze), coraz rzadziej widywany w fazach telewizyjnych. Ok, Król wygrał z Hawkinsem, zrobił nawet setkę. Tylko co z tego. W jakiej formie jest od pewnego czasu Hawkins to każdy widzi i naprawdę nie trzeba wiele, by ograć Barrego (szokująca wtopa z Bondem z 5-0 na 5-6, baty od Cartera w Masters). Dla mnie King to obecnie wciąż za słaby zawodnik by skutecznie powalczyć z Maggim i myślę, że 3 partie to jest dzisiaj maks na co stać Anglika.
Bet365

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Na wieczór tripel z bet365 :
Mark Selby - Peter Ebdon (+3,5) 2 1,22 [5-1] ⛔
Judd Trump (-1,5) - Marting Gould 1 1,40 [5-1]✅
Neil Robertson (-1,5) - Xiao Guodong 1 1,44 [5-0]✅
Kurs 2,47 ⛔
Wczoraj Selby strasznie się męczył z McGillem i to było do przewidzenia co za tym idzie potwierdza sie iż Mark Selby nadal jest daleki od swojej wysokiej formy i przede wszystkim nazwisko ma wpływ na tak wystawione kursy bo innego wytłumaczenia poprostu nie ma. Ebdon tak jak pisałem kilka postów wyżej ostatnio dobrze się prezentuje i wczoraj ograł Higginsa 5-2 wbijając kilka wysokich brejków(54,65,80,133,66). Forma jest zatem dzisiaj nie zdziwi mnie wygrana jednak gram mega bezpieczną opcje bo kursie który do tripla pasuje jak znalazł.
Trump wczoraj bardzo dobry mecz. Potwierdził swoją dobra formę. Wbił dwie setki 102,104. Dzisiaj rywal nieco bardziej niewygodny jednak wczorajszy mecz potwierdził ze z tymi słabszymi Gould sobie radzi (ale nie bez problemów) a z tymi z wyższej półki przegrywa. Dzisiaj 2 frejmy myślę,że może ugra.
Robertson wczoraj zaskoczył mnie tym,że wygrał 5-0 ale z drugiej strony zaskoczeniem jest brak setki w Jego meczu. Ogólnie tylko jedno wygrywające podejście 84pkt. Jednak tym dzisiaj bym sie nie martwił bo gorzej nie będzie a rywal naprawdę mało wymagający. Wczoraj już był jedną noga poza turniejem ale jakimś niesamowitym fartem udało Mu się wygrać mecz ktory był przegrany. Męczarnia z Highfieldem i tylko jedno wygrywające podejście 85pkt. Dzisiaj z taką grą nie wróżę Mu jakiegoś dobrego wyniku i jestem przekonany że Robertson wygra szybko i pewnie.

grycu 1,9K

grycu

Użytkownik
Liang Wenbo - Stuart Bingham
Stuart Bingham @ 1.41
⛔
W tej parze po prostu wyżej cenię Anglika. Wenbo zagrał przyzwoity mecz z Hangiem i dość zaskakująco łatwo poradził sobie w chińskich derbach. Liang jest jednak graczem strasznie nieregularnym. Po dobrym meczu z reguły przychodzą trzy słabe. Wiadomo, że umiejętności stricte snookerowe Chińczyk ma ogromne, ale właśnie brak stabilności i problemy z utrzymaniem równej i wysokiej formy są głównymi przyczynami dla których Wenbo w snookerze jeszcze nic wielkiego nie ugrał. Bingham na jego tle wypada dużo lepiej. Stu od pewnego czasu zadomowił się w czołówce i nie zamierza jej opuszczać. Anglik ma za sobą trudny mecz z będącym w życiowej formie Seltem, ale poradził sobie. Forma dopisuje, a że Bingham jest zawodnikiem lepszym taktycznie i po prostu równiejszym niż jego dzisiejszy przeciwnik to wydaje mi się, że to on tutaj będzie górą.
Marathonbet

ciechuu 428

ciechuu

Użytkownik
Ryan Day - Alfie Burden
Powyżej 6,5 frejmów @1,30
BET365 ✅ 5-2 (7 frejmów)

Tutaj gram over frejmowy. Obaj zawodnicy nie błyszczą formą, Day w I rundzie co prawda wygrał z Dingiem, ale kto oglądał, ten wie, że to była porażka Dinga na jego własne życzenie (pudło na różowej dającej mu zwycięstwo 5-3). Alfie w I rundzie odprawił Georgiou, moim zdaniem była to najsłabsza para turnieju (dużym zaskoczeniem jest już sama obecność tych zawodników w turnieju). Bezpośrednie pojedynki Day-Burden wypadają zdecydowanie na korzyść tego drugiego (7 spotkań, 2 zwycięstwa Daya i 5 Alfonsa). Day w I rundzie prezentował dość szarpany styl gry, wiele dziwnych i nielogicznych zagrań, masa kicków. Z zapisu gry Burdena też można wywnioskować, że zdarzyło się trochę szarpanych partii. Generalnie spodziewam się tutaj wyniku 5-3 lub nawet rozstrzygnięcia w deciderze, aczkolwiek gram bezpiecznie over 6,5 partii. Do tego czysto statystycznie można zaryzykować typ na setkę w meczu @2,20, gdyż w dotychczasowych 7 spotkaniach zawsze takowa padała.

Typ gram jako dubel ze zwycięstwem Binghama @1,44 Bet 365 ⛔ Wenbo 5-4

AKO @1,87 Bet365 ⛔

Judd Trump - Mark Selby
Judd Trump over 0,5 centuries @2,20
Bet365 ✅ 147 ????

Na wieczorną sesję konsekwentnie wierzę w setkę Judda. Myślę, że w tym wypadku nie ma co się rozpisywać, gdyż analiza byłaby bardzo podobna do tej z poprzedniego mojego postu. Można tylko dopisać, że w poprzedniej rundzie Trumpek utrzymał wysoką formę, wbił 4 brejki &gt; 50 pkt, z czego 3 były brejkami wygrywającymi, niestety setka nie padła. Kurs zachęcający, dość wysoki, czego przyczyną jest zapewne nazwisko Selby w przeciwnym narożniku ???? .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom