>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Gem, set i mecz (zakaz komentarzy)

Status
Zamknięty.
gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
#37#
Spotkanie: Julien Benneteau vs. David Ferrer ⛔
Typ: Julien Benneteau
Kurs: 3.00

Statystyki:

Wygrane: 19
Przegrane: 18
Zwrot: 0
Skuteczność: 51%
Zysk:0.08j

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
#38#
Spotkanie: Roger Federer vs. Milos Raonic ✅
Typ: Roger Federer
Kurs: 1.50
Statystyki:

Wygrane: 20
Przegrane: 18
Skuteczność: 53%
Zysk:0.58j

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
#39#
Spotkanie: Roger Federer vs. David Ferrer ⛔
Typ: Under 21.5 gema
Kurs: 1.72
Sportingbet
#40#
Spotkanie: Benoit Paire vs. Robin Haase ⛔
Typ: Benoit Paire
#41#
Spotkanie: Ryan Harrison vs. Jan-Lennard Struff ✅
Typ: Ryan Harrison
Kurs: 1.66
Statystyki:

Wygrane: 21
Przegrane: 20
Zysk:-0.76j

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
#42#
Spotkanie: Frank Dancevic vs. Thomaz Bellucci ✅
Typ: Frank Dancevic
Kurs: 1.83
#43#
Spotkanie: Robby Ginepri vs. Paul-Henri Mathieu ⛔
Typ: Robby Ginepri
Kurs: 2.00
#44#
Spotkanie: Wayne Odesnik vs. Blaz Rola ⛔
Typ: Wayne Odesnik
#45#
Spotkanie: Guillermo Garcia-Lopez vs. Dustin Brown ⛔
Typ: Dustin Brown
Kurs: 2.00

Statystyki:

Wygrane: 22
Przegrane: 23
Skuteczność: 49%
Zysk:-2.93j

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Ostatnio nie idzie najlepiej, ale mam nadzieję, że forma przyjdzie na US Open. Nie poddajemy się i jedziemy dalej. Trochę typów na dzisiaj się znalazło, czy to Winston Salem, czy el. do US Open. Zobaczymy jak pójdzie z taką masówką. Wybaczcie, że nie ma analiz, ale mało czasu ostatnio.
#46#
Spotkanie: Jerzy Janowicz vs. Joao Sousa ✅
Typ: Jerzy Janowicz
Kurs: 1.44
#47#
Spotkanie: Steve Johnson vs. Sam Querrey ⛔
Typ: Steve Johnson
Kurs: 1.80
#48#
Spotkanie: Frank Dancevic vs. Donald Young ⛔
Typ: Over 21.5 gema
Kurs: 1.76
Unibet
#49#
Spotkanie: Paul-Henri Mathieu vs. Marcel Granollers ⛔
Typ: Paul-Henri Mathieu
Kurs: 2.10
#50#
Spotkanie: Ryan Harrsion vs. Lukas Rosol ZWROT
Typ: Over 22.5 gema
Kurs: 1.88
Unibet
#51#
Spotkanie: James Duckworth vs. Axel Michon ✅
Typ: James Duckworth
Kurs: 1.22
Bet-at-home
#52#
Spotkanie: Peter Polansky vs. Tennys Sandgren ✅
Typ: Peter Polansky
Kurs: 1.40
#53#
Spotkanie: Aljaz Bedene vs. Yann Marti ✅
Typ: Aljaz Bedene
bet-at-home
#54#
Spotkanie: Chase Buchanan vs. Malek Jaziri ⛔
Typ: Chase Buchanan
Kurs: 2.35
bet-at-home
Statystyki:

Wygrane: 26
Przegrane: 27
Zwrot: 1
Skuteczność: 49%
Zysk:-5.47j

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
#55#
Spotkanie: Jerzy Janowicz vs. Edouard Roger-Vasselin ✅
#56#
Spotkanie: Lukas Rosol vs. Pablo Andujar ✅
Typ: Lukas Rosol
Kurs: 1.61
#57#
Spotkanie: Donald Young vs. Guillermo Garcia-Lopez ⛔
Typ: Donald Young
Kurs: 1.66
Statystyki:

Wygrane: 28
Przegrane: 28
Skuteczność: 50%
Zysk:-5.36j

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
#58#
Spotkanie: Yen-Hsun Lu vs. Andreas Seppi ✅
Typ: Yen-Hsun Lu
#59#
Spotkanie: Jerzy Janowicz vs. David Goffin ✅
Kurs: 2.25
#60#
Spotkanie: Sam Querrey vs. Guillermo Garcia-Lopez ✅
Typ: Sam Querrey
Kurs: 1.44
Statystyki:

Wygrane: 31
Zysk:-2.95j

Otrzymane punkty reputacji: +8
gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
#61#
Spotkanie: Jerzy Janowicz vs. Sam Querrey ✅
Kurs: 2.30​

Kolejny typ w stronę JJ. Wczoraj spodziewałem się, że Polak będzie miał większe problemy z Goffinem, jednak poradził sobie rewelacyjnie. Prawie nie popełniał błędów (0 DF&#39;ów dawno się nie zdarzyło), pewnie grał przy własnym podaniu i wreszcie grał dojrzale. Odpowiednie dropshoty, zagrania w końcową linię. Trzeba też przyznać, że nie był to najlepszy mecz Belga, ale to już swoją drogą. Przecież też trzeba umieć to wykorzystać, a Jerzyk zrobił to perfekcyjnie zwyciężając w dwóch setach.
Jego dzisiejszym rywalem (a właściwie jutrzejszym, mecz o 00:30 czasu polskiego) jest reprezentant gospodarzy, Sam Querrey. Jankes w turnieju gra znakomicie. Do ćwierćfinału nie stracił nawet jednego seta, a pokonał między innymi Andersona czy ostatnio dobrze się spisującego Johnsona. W 1/4 finału miał kłopoty z Garcią-Lopezem. Pierwszego seta przegrał po tie-breaku, chociaż grał na wysokim poziomie. W decydującym gemie przydarzyły się proste błędy i Hiszpan bezlitośnie to wykorzystał. Także początek drugiej partii mógł się dla niego (i dla mnie :razz ???? skończyć tragicznie. Jankes bronił trzech break pointów, na szczęście skutecznie. Później gra GGL&#39;a jakby się ulotniła, pełno niewymuszonych błędów, tragiczna gra w wymianach. Querrey wygrał do dwóch, a w kolejnym secie przypieczętował swoją wygraną, chociaż też nie było łatwo. Przełamał dopiero w dziewiątym gemie. Także bardziej to wina reprezentanta Hiszpanii, niż olśniewającej gry Amerykanina. To był zdecydowanie najsłabszy mecz Sama w turnieju. Mimo dobrego serwisu nie potrafił łatwo ograć GGL&#39;a, a sądzę, że gdyby stracił to podanie na początku drugiej odsłony po prostu by to przegrał.
Styl gry obu tenisistów bardzo podobny, opiera się o pierwszy serwis. Technicznie nawet trudno ocenić mi, który z zawodników jest lepszy. Zarówno JJ, jak i reprezentant gospodarzy potrafią zagrać wspaniałe dropshoty, uderzać po końcowej linii, u obu jest problem z backhandem. Regularniejszy w turnieju jest na pewno Querrey, ale po nocnym meczu z Hiszpanem nie jestem już tak pewien co do wygranej Jankesa. Moim zdaniem jest tutaj podobnie jak wczoraj w meczu Jurka 50/50. Kursy wyższe na Janowicza, więc żal nie skorzystać, tym bardziej, że wczoraj Polak zagrał b. dobry mecz. Over gemowy jak najbardziej także do pogrania, bo jakoś nie widzę tutaj dużej liczby przełamań. Dobry serwis i sądzę, że obejrzymy przynajmniej jednego tie-breaka.
Statystyki:

Wygrane: 32
Zysk:-1.65j

Otrzymane punkty reputacji: +1
gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
#62#
Spotkanie: Yen-Hsun Lu vs. Lukas Rosol ⛔ Parodia WTA? Zapraszam do powtórek ????
Typ: Yen-Hsun Lu
#63#
Spotkanie: Aljaz Bedene vs. Peter Gojowczyk ⛔
Typ: Aljaz Bedene
#64#
Spotkanie: Peter Polansky vs. Taro Daniel ⛔ no comment :cool:
Typ: Peter Polansky
Kurs: 1.53
Statystyki:

Przegrane: 31
Zysk:-4.65j

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Nie może się obejść bez komentarza na temat meczu JJ. Janowicz jak i Querrey zrobili sobie kabaret na korcie. Kto nie oglądał, niech żałuje. Tak słabego meczu nie widziałem dawno. Tytuł w Winston Salem zdobędzie gracz, który kompletnie na to nie zasługuje, ale cóż takie realia ATP. Tym bardziej, że to turniej przed US Open.
Pozdrawiam całe HP, bo ubaw mieliśmy przedni. JJ złapany po @4.00

Otrzymane punkty reputacji: +4
gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
#65#
Spotkanie: Jerzy Janowicz vs. Lukas Rosol
Kurs: 1.61​

Wspaniała szansa przed Janowiczem na zdobycie tytułu. Myślę, że z taką grą w innych turniejach nie przebrnąłby nawet II rundy, ale wiadomo, że imprezy przed Szlemami rządzą się swoimi prawami. Słabo obsadzone Winston Salem Open i finał Polaka. W dotychczasowych meczach pochwalić go można tylko za występ z Goffinem. Z Berlocqiem także spisał się w miarę przyzwoicie, w reszcie meczy trzeba szczerze przyznać bardzo nierówno i zawdzięcza awans rywalom. Z Sousą - dobry pierwszy set, z Rogerem-Vasselinem - dobry trzeci set, drugi przyzwoity, z Querrey&#39;m - nie wiem czy tutaj można znaleźć jakieś wielkie pozytywy. Serwis w meczu z Amerykaninem nie był najgorszy patrząc na statystyki, chociaż oglądając mecz wydawało się, że podanie było na miernym poziomie (wcale tak nie było, pierwszy serwis powyżej 70%). Dużo błędów, to się na pewno rzuciło w oczy i przede wszystkim 20 break pointów dla rywala. Dawno, a może nigdy nie widziałem takiej komedii na korcie. Ale wracając do analizy, jeśli serwis będzie na przyzwoitym poziomie Jurek powinien łatwo ograć rywala.
Co do Rosola. Pewnie niektórzy już sobie poczytali kilka analiz i wiedzą, że Czech jest tutaj dzięki prezentom od rywali. II runda i krecz Harrisona, który wygrał pierwszego seta (6:3), III runda i nagły comeback Lukasa po przegranej pierwszej partii (1:6) z Andujarem, nie widziałem meczu ale z tego co słyszałem Hiszpan zaczął popełniać bardzo proste błędy. W ćwierćfinale walkower od Isnera, a w półfinale w awansie pomógł mu Lu. Na pewno najlepszy mecz na turnieju Rosol zagrał właśnie z reprezentantem Tajwanu. Dlaczego? Potrafił wykorzystać niedyspozycję Yen-Hsuna i zamienić to na łatwe punkty, sam oczywiście popełniał też błędy, ale nie było ich jakoś strasznie dużo (nie licząc drugiej partii). Serwis był na przyzwoitym poziomie, ale nie to cechuje Czecha. Lukas potrafi grać w wymianach, rozrzucać rywala i jak ma dzień to trafia dosłownie wszystko. Dawno takie spotkanie mu się nie trafiło i wątpię, że akurat będzie to w finale w Winston Salem, ale kto wie.
Krótko podsumowując, serwis po stronie Janowicza, wymiany myślę, że można uznać za wyrównane i tutaj po prostu będą decydować szczegóły. Psychika? Zaangażowanie? Zagadka nie do rozwiązania, co strzeli obu zawodnikom do głowy tego nie wie nikt (zaraz mi się kojarzy piosenka o Piechniczku :cool:). Mam nadzieję, że Jerzyk jednak dojrzał i wyciągnął wnioski z nocnego pojedynku z Jankesem i dzisiaj przystąpi skoncentrowany od samego początku. Pewnie zastanawia Was dlaczego nic nie wspomniałem o kontuzji JJ? Moim zdaniem było to zagranie taktyczne, by odpocząć. Łodzianin wrócił na kort i grał tak jak przed medicalem, nie było widać różnicy w wymianach/bieganiu. Wiadomo jednak, że być może w tych kilku gemach można było nic nie zauważyć, a dzisiaj po prostu będzie to bardziej dolegać. Nie czytałem żadnych konferencji po meczu, więc nie wiem czy JJ coś tam wspomniał o swojej stopie. Oby Janowicz wreszcie zdobył swój pierwszy tytuł w ATP Tour i pokazał się z dobrej strony na US Open, a ma szansę.

Statystyki:

Przegrane: 32
Skuteczność: 50%
Zysk:-5.65j

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Turnieje przed US Open nie są jak widać najlepsze do gry. Od kuponu nr 40. wpadła seria słabych typów i koniec końców jestem na minus w temacie. Teraz czas na ostatni Szlem w tym roku i mam nadzieję, że pójdzie podobnie jak sezon temu. Przypominam, było 21-4 i ponad 10% Yield o ile dobrze kojarzę.
Co do finału w Winston Salem - świetny mecz JJ. Nie ma co się martwić o jego formę, oby tylko był bardziej stabilny w grze i może powalczyć z Andersonem w II rundzie. Lajovica moim zdaniem powinien pokonać w trzech setach, ale to się okaże dopiero za 2-3 dni czy mam rację. Zapraszam po analizy, bo teraz zamierzam się przyłożyć i selekcjonować bardziej typy, by ktoś mógł na tym skorzystać ???? Zaczynam też stawkować, bo właśnie przez to zdaje mi się, że &quot;zysk&quot; wygląda jak wygląda.

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
US OPEN
#1#
Spotkanie: Julien Benneteau vs. Benoit Paire 5j ⛔ zaczynamy od pięknego meczu :cool:
Typ: Julien Benneteau
Kurs: 1.50 Nie wyobrażam sobie, żeby w tym spotani ku wygrał Paire. Benneteau zaprezentował się bardzo dobrze w Cincinnati (półfinał), w Toronto (III runda) także pokazał się z dobrej strony. Regularnością po prostu zniszczy swojego rodaka, który jest daleki od swojej optymalnej dyspozycji. Paire może nie odstaje aż tak bardzo umiejętnościami, ale forma zdecydowanie na plus Juliena. Do tego dochodzi solidność przygotowań do każdego Szlema. Kolejna zaleta Benneteau? Psychika, tutaj także zdecydowanie przewaga po stronie bardziej doświadczonego Francuza. Paire potrafi przegrać wygrany mecz, oddawać za darmo punkty. Innej opcji jak wygranej Juliena tutaj nie widzę, a kurs z kosmosu. Jedyne co przemawia za Benoitem to H2H (2-0). Tego raczej aż tak bardzo bym nie brał pod uwagę, ostatni mecz na clay&#39;u w 2013r.

#2#
Spotkanie: Donald Young vs. Blaz Kavcic 3j ⛔
Typ: Donald Young
Kurs: 1.40​
Kolejny dziwnie wystawiony kurs. Young w tym sezonie bije na głowę Kavcica nie tylko patrząc na umiejętności, ale przede wszystkim na dyspozycję. Reprezentant Słowenii głównie występował w Challengerach, a wiadomo jaka jest przepaść między tamtymi rozgrywkami, a ATP Tour. Jankes przyzwoicie w US Series, półfinał w Waszyngtonie, II runda w Toronto i III w Winston Salem. Blaz pograł sobie dwa mecze w pierwszych rundach (Waszyngton, Winston Salem). Przegrana z Beckerem i Mahutem, którzy są słabsi od Younga coś znaczą i nie jest to nic dobrego. Co może uratować Kavcica? Serwis, ale ostatnio też go brakuje, a w wymianach Young zje na śniadanie Słoweńca.

#3#
Spotkanie: Jo-Wilfried Tsonga vs. Juan Monaco 3j ⛔
Typ: Jo-Wilfried Tsonga DW 3:0
Tutaj także zdecydowany faworyt, nawet jeden z kandydatów do tytuły, chociaż moim zdaniem to lekko przesadzona teoria. Tsonga zagrał świetny turniej w Toronto, gdzie wygrał, po czym w pierwszej rundzie odpadł w Cincinnati. Drugiego Mastersa w ogóle bym nie brał pod uwagę, bo kto oglądał spotkanie ten widział, że Francuz po prostu oddał ten mecz. Monaco na hardzie wiadomo, że wirtuozem nie jest i tutaj spotkanie powinno się zakończyć w trzech setach. Argentyńczyk może doprowadzi do jakiś stykowych sytuacji, dlatego nie biorę undera 31.5 gema, bo jest jednak sporo ryzyka, a kurs tylko o trochę wyższy. Mam nadzieję, że Jo nie będzie chciał sobie potankować i nie przegra którejś z partii by sobie &quot;potrenować&quot;, bo umiejętności i papiery na harda to facet ma niewątpliwie.

#4#
Spotkanie: Tommy Robredo vs. Edouard Roger-Vasselin 4j ✅ 2.8j
Typ: Tommy Robredo -4.5 gema Unibet
Kurs: 1.70
Tommy spisuje się od jakiegoś czasu bardzo solidnie na hardzie i bez problemów ogrywa takich zawodników jak Vasselin. Na Szlemie będzie na pewno chciał pokazać się z jak najlepszej strony i obronić przede wszystkim punkty za ćwierćfinał. Nie może sobie pozwolić na jakieś przestoje w grze, a ostatnio naprawdę gra dobry tenis na kortach twardych. W Toronto III runda, w Cincinnati ćwierćfinał, zawiódł w Winston Salem, ale sądzę, że po prostu przyjechał sobie zgarnąć wpisowe i spokojnie przygotowywać się do US Open. Francuz wręcz przeciwnie, gra fatalnie w ostatnich tygodniach i urwanie tutaj seta Tommy&#39;emu byłoby dużym wyczynem, chociaż nie mówię, że to niemożliwe. Mimo to sądzę, że pojedynek powinien się skończyć w trzech partiach. Regularność Robredo + większe umiejętności i doświadczenie w Szlemach wystarczą na takiego &quot;grajka&quot; jak Roger-Vasselin. Wystarczy choćby przytoczyć mecz z naszym Janowiczem, gdzie reprezentant Francji przegrał go sobie na własne życzenie, a to, że Hiszpan prezentuje się regularniej od Jerzyka nie jest niczym nowym. Obym się nie zawiódł na Tommy&#39;m!

#5#
Spotkanie: Milos Raonic vs. Taro Daniel 4j ⛔ ten dziesiąty gem w trzecim secie :cool:
Typ: Under 29.5 gema Unibet
Kurs: 1.94​
Ja rozumiem, że gra Raonic i, że on często nie przełamuje, ale bez przesady. Japończyk nie jest nawet dobrym graczem w Challengerach, tutaj nie powinien mieć nic do powiedzenia. Milos swoim serwisem bez problemu będzie utrzymywał własne podanie, a na returnie myślę, że ten raz w każdym secie powinien przełamać rywala. Jak nie on to sam Daniel się przełamie, gracz jak wspomniałem nie jest najlepszy, a pokazują to choćby eliminacje do US Open, gdzie grał trzy mecze po 3. sety! Stracił 14. własnych podań, a grał z przeciętniakami. Raonic jeżeli tutaj nie zdoła pokryć tego undera po prostu się ośmieszy. To już nie jest ten drewniany Kanadyjczyk sprzed roku, gdzie tylko ma serwis, w wymianach ostatnio radzi sobie całkiem nieźle. Oczywiście zdarzają się błędy, ale to naturalne, jeżeli ktoś wali siłowo, a nie technicznie. Kurs jest bardzo wysoki i trzeba łapać póki jeszcze widnieje!

Statystyki:

Wygrane: 1
Przegrane: 4
Skuteczność: 20%
Zysk:-12.2j

Bez komentarza pozostawię ten dzień. Tylu niespodzianek się nie spodziewałem.

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
#6#
Spotkanie: John Isner vs. Marcos Giron 7j ✅ 3.36j
Typ: John Isner DW 3:0 Sportingbet
Kurs: 1.48​
Zwycięzca może być tylko jeden, tak samo pisałem wczoraj o Benneteau, jednak w tym przypadku jestem o wiele pewniejszy. Isner jak zwykle prezentuje się świetnie na hardzie, na US Open osiąga przyzwoite wyniki. Na pewno nie odpadnie w pierwszej rundzie, co więcej sądzę, że wygra bez problemowo ze swoim rodakiem. Giron zalicza debiut w Szlemach, ale na tym meczu jego przygoda w Nowym Jorku się skończy. Moim zdaniem jeśli doprowadzi choćby do tie-breaka będzie to dla niego duży sukces. &quot;Big John&quot; powinien bez problemu wypunktować serwisem młodszego kolegę z reprezentacji. Mam nadzieję, że chociaż raz przełamie w każdym z setów podanie Marcosa. Giron jest strasznie nieregularny, ale to nic nadzwyczajnego, trzeba wiele lat pracy, by grać na najwyższym poziomie, a to dopiero początek kariery Amerykanina. Isner 3-0 to dobra opcja na dzisiejszy dzień, a kurs jest jak na moje zawyżony.
#7#
Spotkanie: Richard Gasquet vs. Denis Istomin 5j ✅ 3.15j
Typ: Richard Gasquet -1.5 seta Sportingbet
Kurs: 1.63​

Również w tym pojedynku nie sądzę, by Gasquet miał problemy z pokonaniem rywala. Istomin w tym sezonie gra mega przeciętnie, a w ostatnim czasie przegrywał z takimi zawodnikami jak Lu, Cilic czy Young. Richarda ewentualnie można porównać poziomem do Chorwata, jednak też nie sądzę, by to było dobre porównanie. Francuz ostatnio kreczował w Toronto, ale przyjechał na US Open i sądzę, że będzie chciał obronić punkty sprzed roku (półfinał). Krótkie podsumowanie - umiejętności, forma i doświadczenie po stronie Gasqueta, czego chcieć więcej? Nie sądzę, by Istomin był w stanie urwać więcej niż jednego seta. Jego nieregularność na pewno wreszcie się odbije przy którymś z gemów i wtedy Rich to wykorzysta.
Statystyki:
Wygrane: 3
Przegrane: 4
Skuteczność: 42.86%
Zysk:-5.69j

Otrzymane punkty reputacji: +6
gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
#8#
Spotkanie: Alejandro Gonzalez vs. Dmitry Tursunov 2j ⛔
Typ: Dmitry Tursunov
Kurs: 3.40​
Ja rozumiem, że Rosjanin nic nie gra od początku sezonu, ale na hardzie akurat prezentuje się przyzwoicie i zdecydowanie lepiej od Gonzalza. Nie wiem na jakiej podstawie są wystawione kursy, ale value na Ruska jest ogromne. Według mnie jeśli tylko się zepnie powinien bez problemów zwyciężyć z Alejandro. Największe obawy? Czy Tursunovowi będzie się chciało ????
Ostatni turniej na jakim grał Dmitry to Wimbledon, gdzie zaskakująco szybko odpadł z turnieju. Ma szanse na rehabilitację, a łatwiejszego przeciwnika nie mógł dostać (chyba, że Benneteau :cool ???? . Musiałem walnąć tę dygresję, bo to co zrobił Francuz to nieporozumienie. Wracając do rywalizacji Kolumbijczyka z Rosjaninem. Gonzalez ostatnio na hardzie przegrał z Brownem, a to przynajmniej o klasę gorszy zawodnik. Kurs 3.40 biorę z pocałowaniem ręki, bo mam przeczucie. Stawka niska, bo to tylko przeczucie. Forma Tursunova jest wielką niewiadomą.
Statystyki:

Przegrane: 5
Skuteczność: 37.5%
Zysk:-7.69j

szpil 313

szpil

Użytkownik
Nie chciałbym śmiecić, ale czy nie uważasz, że te zawirowania kursów w typowanym przez Ciebie spotkaniu, nie są dziwne? Z 1.44 na 3.40, teraz jest 2.62. Zazwyczaj tak się dzieje, jak buki wywęszą jakieś przekręty. Ja bym tego meczu nie tykał =] Powodzenia.

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
To tylko gdybanie, będzie przekręt to będzie. Rusek jest do tego zdolny, ale to nie oznacza, że value znika ???? Tursunov jest lepszy na hardzie od Gonzaleza i jeśli tylko będzie chciał grać to wygra bez problemu. Stawka jak widzisz nie duża, więc wejdzie bądź nie to i tak za dużo nie stracę, a zyskać można wiele ????

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
#9#
Spotkanie: Feliciano Lopez vs. Ivan Dodig 7j ZWROT Jednak krecz :cool:
Typ: Over 3.5 seta ComeOn
Kurs: 1.43​
Krótko, bo nie ma co się rozpisywać - Lopez i Dodig to podobne umiejętności, forma obu jest tak naprawdę zagadką. Mimo, że w Toronto Feliciano zagrał świetnie, to Cincinnati i Waszyngtonu do udanych zaliczyć nie może. Dodig zagrał także w miarę przyzwoicie w Toronto, Cincinnati mimo porażki w pierwszej rundzie zaprezentował się dobrze w meczu z Gulbisem. Obaj lubią grać ofensywnie, ale więcej atutuów na harda posiada moim zdaniem Hiszpan. Jest regularniejszy, posiada podobny serwis, jednak w wymianach to on powinien wychodzić górą. Ivan również gra dobrze, lecz popełnia wiele niewymuszonych błędów i to może się na nim zemścić. Nie sądzę, jednak, żeby spotkanie skończyło się w trzech setach, jak najbardziej trzeba pobierać taki kurs.
#10#
Spotkanie: Jerzy Janowicz vs. Dusan Lajovic 5j ⛔ Troszkę spusiaczył w trzecim secie ????
Typ: Jerzy Janowicz -5.5 gema
Kurs: 2.00 Janowicz kilkukrotnie mnie już zawiódł w tym sezonie, w tym ostatnio w finale Winston Salem Open. Nie zraził mnie tak bardzo, by nie stawiać na niego, jeśli jest w dobrej formie. Finał w Winston Salem, III runda w Cincinnati, gra dobrze, ale strasznie nieregularnie i to może być największym problemem. Jeżeli serwis będzie &quot;siedział&quot; o typ jestem spokojny.
Lajovic nie gra nic nadzwyczajnego, niby zaliczył dwa ćwierćfinały w Bastad i Hamburgu, ale między clay&#39;em, a hardem mamy znaczącą różnicę. Serb z głębi kortu spisuje się solidnie, ale serwis ma przeciętny. Jeśli return JJ będzie na poziomie tego meczu z finału w Winston powinien go przynajmniej raz w każdym secie przełamać, a to wystarczy do pokrycia handicapu. Mam nadzieję, że nie zobaczymy kolejnej kompromitacji Janowicza i wreszcie przejdzie tą pierwszą rundę na US Open. H2H niekorzystne dla Polaka, ale mecze rozegrane na ziemi, więc to mało znaczący szczegół w tej rywalizacji. Come on Jerzyk!

#11#
Spotkanie: Marin Cilic vs. Marcos Baghdatis 6j ZWROT
Typ: Marin Cilic -1.5 seta Sportingbet
Cilic, a Baghdatis - jak dla mnie duża różnica w obecnych umiejętnościach. Pamiętam jak Marcos grał jeszcze w ATP Tour i potrafił niejednokrotnie zaskoczyć, teraz urzęduje w Challengerach, gdzie spisuje się świetnie, ale porównywać tych rozgrywek chyba nie trzeba? Każdy zajmujący się tenisem wie jaka przepaść dzieli te rozgrywki. Bagieta wygrał w Vancouver i Aptos, ale jedyny znaczący rywal to Kukushkin, reszta to &quot;ogóry&quot;.
Cilic to zupełnie inny poziom od tych rywali, z którymi się ostatnio mierzył reprezentant Cypru. Jeśli pierwszy serwis będzie z celnością 55-60% to Marin bez problemu pokryje ten handicap setowy. Do tego jeszcze trzeba dołożyć Marcosa, który popełnia pełno błędów i nie oszukujmy się potrafi oddać mecz bez walki. Mam nadzieję, że tutaj tak nie będzie i zobaczymy zmobilizowanego Baghdatisa, jednak ugrać dwa sety z Cilicem? Dla mnie to się wydaje bardzo mało prawdopodobne. Handicap -1.5 seta biorę w ciemno!

\\Byłby pewnie plus z dzisiejszego dnia, ale panowie postanowili sobie skreczować. Szkoda, bo zamiast odrabiać, znów tracę ????

Statystyki:

Przegrane: 6
Zwrot: 2
Skuteczność: 33.33%
Zysk:-12.69j

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
#12#
Spotkanie: John Isner vs. Jan-Lennard Struff 8j ✅ 6.8j
Typ: John Isner DW 3:0 Sportingbet
Kurs: 1.85​
Łapać kurs póki jeszcze jest na takim poziomie, u innych bukmacherów już spada w okolice 1.65 i ciągle spada. Isner pokazał w pierwszym meczu, że potrafi wygrać mecz samym serwisem i dzisiaj sądzę, że będzie podobnie. Rywal na podobnym poziomie, jak nie gorszym, trudno ocenić. Struff w ostatnich tygodniach gra bardzo słabo, od Wimbledonu wygrał tylko dwa mecze (jeden na US Open i jeden w Gstaad). Wystąpił w tym czasie w 5. turniejach, w 4. nie przebrnął pierwszego meczu. To tylko pokazuje, że do optymalnej dyspozycji mu daleko. Na kortach w Nowym Jorku pokonał Kukushkina po pięciu setach, ale mecz nie stał na wysokim poziomie (patrzę na statystyki, nie wiem czy były kamery na korcie).
Dał aż 19. break pointów, pięć razy został przełamany. W meczu z Amerykaninem może być podobnie, jeśli tylko serwis nie będzie lepszy, a był przeciętny w meczu z reprezentantem Kazachstanu. Dziwi mnie, że Niemiec to wygrał, ale cóż, zdarza się i mamy go w II rundzie na US Open. Bardziej obawiam się tego, że da o sobie znać kostka Isnera niż przeciwnik wygra set, ew. mecz, ale to by mi się zdawało bardzo nieprawdopodobne. W meczu z Gironem &quot;Big John&quot; nie biegał do każdej piłki, oszczędzał nogę i sądzę, że dzisiaj będzie podobnie. W TB grał dosyć pewnie, wyjątek to początek w pierwszym secie, gdzie przegrywał 2-4, ale po błędach Marcosa wygrał partię. Zobaczymy jak będzie dzisiaj, ale moim zdaniem typ na 90% wejdzie, a kurs bardzo fajny ????
#13#
Spotkanie: Guillermo Garcia-Lopez vs. Sam Querrey 2j ⛔
Typ: Guillermo Garcia-Lopez
Kurs: 2.62 Jak dla mnie value po stronie Hiszpana, który może nie gra świetnie, ale jest regularny i pokazuje to w kolejnym turnieju. Oczywiście zaraz ktoś będzie hejtował, że przegrywa mecze na swoje życzenie, że popełnia proste błędy, ale komu się to nie zdarza? W Winston Salem Open był w stanie wygrać z Querrey&#39;em i widziałem ten mecz, sam sobie go przegrał nie przełamując na początku drugiej partii. Dzisiaj nie sądzę, żeby popełniał już takie błędy, tym bardziej, że Amerykanin nie zagrał dobrego meczu z M.Gonzalezem i też się wiele razy mylił.
Hiszpan pewnie pokonał Lu, ale czy to zasługa jego, czy bardziej reprezentanta Tajwanu tego się nie dowiemy, tam kamer nie było, a wygrana w trzech setach zaskakuje. H2H 4-0 dla Sama i czas wreszcie na przełamanie, a kiedy to zrobić jak nie na Szlemie? Publiczność będzie za Querrey&#39;em, ale wątpię by miało to jakiś wpływ na pojedynek. Obaj tenisiści są bardzo doświadczeni, grali w wielu turniejach u siebie, jak i &quot;na terenie&quot; rywala, więc to bym raczej zepchnął na drugi plan. Przeczucie mi mówi, że GGL dzisiaj wygra, stawka lekka, bo to tylko przeczucie. Mecz 50/50, kurs większy na Guillermo, więc też rozsądniej pobrać coś w jego stronę. Warto też skusić się na over 3.5 seta po 1.43, bo to raczej pewniak.
#14#
Spotkanie: Nick Kyrgios vs. Andreas Seppi 6j ✅ 3j
Typ: Nick Kyrgios
Młody Kangur pokazał się z dobrej strony w pierwszym meczu przeciwko Youzhny&#39;emu i teraz wielki hura optymizm w jego stronę. Czy słusznie? Moim zdaniem ma bardzo dużą szansę na pokonanie Seppiego, ale czy to będą trzy, cztery, a może nawet pięć setów to już trudno przewidzieć. Włoch potrafi zaskoczyć, zarówno negatywnie jak i pozytywnie. W swoim pierwszym meczu zagrał przyzwoicie, chociaż na pewno martwi to, że dał aż 17. break pointów słabemu w tym dniu Stakhovsky&#39;emu. Gdyby Ukrainiec zagrał troszkę lepiej oglądalibyśmy pewnie 4-5 partii, a nie szybkie spotkanie, które zakończyło się trzema odsłonami.
Umiejętności wydają się podobne, albo nawet wyższe po stronie Kyrgiosa, jednak to młodzieniaszek, który może zagrać świetny mecz, a później zagrać fatalnie. Na hardzie nie pokazywał się w tym sezonie wiele razy i to też jest zagadka, czy mecz z Rosjaninem nie był przypadkiem. Reprezentant Włoch na kortach szybkich gra przeciętnie, chociaż w tym sezonie nie najgorzej i wcale się nie zdziwię jeśli dzisiaj by zwyciężył, ale zdaje mi się to mało prawdopodobne. Wiele własnych błędów, niby solidny w wymianach, ale w ważnych momentach się myli i to właśnie może przechylić szalę zwycięstwa na stronę Nicka. Zobaczymy co w dzisiejszym meczu pokaże nam Australijczyk, ale moim zdaniem to on awansuje do kolejnej rundy.

Statystyki:

Wygrane: 5
Przegrane: 7
Zwrot: 2
Skuteczność: 41.67%
Zysk:-4.89j

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom