>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

- > Game Center By Wonderkido < -

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL - Stanley Cup Playoffs / (18.05 / Sobota)

:hokej: Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators / Over 1.5 # trzecia tercja (1.62) ⛔ &#39;1

Stawka: 160 PLN / PW: 259,2 PLN ! / Buk: Unibet !

Drugie starcie, dzisiaj w Pensylwanii gdzie Pingwiny znowu będą gościć Senatorów. Poszedłem w tym kierunku, bo widzę, że tu Ottawa, mimo ostatniej porażki będzie chciała pokazać się z jak najlepszej strony.. a żeby funkcjonował im powerplay, to również Pingwiny mogą być w lekkich tarapatach.. Trzecia tercja, na pewno będzie bitwą, o to, kto ten mecz przezwycięży i choć jestem za Pingwinami, dzisiaj upatruję szansę dla Ottawy, mimo tego idę w over trzeciej tercji. W ostatnim meczu, więcej Ottawa sprawiała zagrożenia pod bramką Vokouna, który dziś również zasili konto między słupkami, ale to Pingwiny byli bardziej efektywniejsi. Spodziewam się dzisiaj ogólnie całego meczu z gradem bramek, ale również na większy over sobie odpuszczam.. bo nie wiadomo jak to się wszystko potoczy. Neal, ostatnio nie strzelał, ale może i dziś się przebudzi, Crosby, również wielka siła da znać dziś o sobie.. Anderson na bramce, w Montrealu zagrał mecze na najwyższych obrotach.. ale wiadomo, że forma nie może wiecznie trwać. Letang, również defensor solidny.. wie jak się zachować kiedy na prawdę jest sytuacja w meczu na ostrzu noża. Idę dziś po over, w trzeciej tercji.. a mimo tego, wierzę, że mecz będzie równie ciekawy, jak i naszpikowanymi szybkimi akcjami z obu stron.​

Mimo przegranego kuponu, wygrana Pingwinów cieszy najbardziej, a w dodatku Crosby ubił Hattricka.. ajjj ????

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL - Stanley Cup Playoffs / (19.05 / Niedziela)
:hokej: San José Sharks OT - Los Angeles Kings (1.78) ✅ (2:1 OT)
Stawka: 180 PLN / PW: 320,4 PLN ! / Buk: Unibet !
Dzisiaj późną nocą trzecie starcie, w Kalifornii gdzie to Rekiny będą gościć obrońców tytułu Los Angeles Kings. Natomiast w ostatnim meczu, chwilową słabość Kings została przez Sharks wyczuta niczym krew w wodzie. W 49. minucie goście z San Jose po raz pierwszy wyszli na prowadzenie, gdy pod bramką Quicka nieoczekiwanie znalazł się Marc-Edouard Vlasic i strzelił swojego pierwszego w karierze gola w play-off. Dustin Brown i Trevor Lewis strzelili gole w odstępie 22 sekund podczas dwóch ostatnich minut spotkania. Kings przegrywali przed tymi wydarzeniami 2:3, ale ostatecznie zakończyli drugą bitwę o Kalifornie zwycięsko 4:3. Dzisiaj w rezultacie już dwóch wygranych Kings, widzę nieco inaczej dzisiejsze starcie w delegacji. W regularnym sezonie, Królowie, nie potrafili ani razu wygrać z gospodarzami.. I choć ich powerplay, w sezonie był jednym z najlepszych w lidze, to dzisiaj widzę przełamanie passy, przez gospodarzy i wejście na odpowiedni tor, by mieć jeszcze jakieś szansę w tej fazie playoff. Rekiny u siebie maja bardzo solidne spotkania, z niełatwymi przeciwnikami, z którymi dość ambitnie sobie radzili. Zważając na fakt, że będą dzisiaj pod presja, jednak widzę w nich większe szanse, aby to oni dzisiaj na swoich śmieciach, podołali zgranej ekipie Kings. Będzie to z pewnością nie łatwe spotkanie, dla gospodarzy, ale liczę dziś na ich wygraną chociażby po dogrywce.. mimo, że znając ich potencjał nie będą grali ze spuszczoną głową. Uderzam w stronę Sharks, today!​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
MLB - Baseball / (19.05 / Niedziela)
:baseball: New York Yankees - Toronto Blue Jays (1.72) / ZWROT - Mecz Przełożony
Stawka: 50 PLN / PW: 86 PLN ! / Buk: Expekt !

:baseball: Cleveland Indians - Seattle Mariners (1.96) ✅ (6:0)
Stawka: 50 PLN / PW: 98 PLN / Buk: Pinnacle !
Spróbujemy sił w nowej dziedzinie. Jak poczytam więcej o drużynach, które będę stawiał, będę pisać dane analizy, na razie za drobne próbujemy, co z tego wyjdzie. Nocą na pewno puszczę coś z NHL. W końcu dziś Pingwiny!​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL - Stanley Cup Playoffs / (20.05 / Poniedziałek)

:hokej: Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins / Over 2.5 PENS ! (1.68) ⛔ &#39;1

Stawka: 100 PLN / PW: 168 PLN ! / Buk: Unibet !

Trzecie starcie, w stolicy Kanady, zacząć czas. W tym spotkaniu niewątpliwie będzie się działo i &#39;&#39;posypią się wióry&#39;&#39; Po ostatni meczu mogę śmiało stwierdzić, że mimo Pingwiny wygrały jedną bramką, są w pełni zdeterminowane, aby kolejny mecz przechwycić na swoją korzyść. Patrząc w ostatnim meczu, jak zagrali w pierwszej tercji, widać było u nich zawziętość i nieskazitelną walkę. Czego nie było w pierwszym meczu.. Crosby po tym co pokazał ostatnio, również mogę stwierdzić, że żaden przeciwnik mu nie straszny i potrafi, sam umiejętnie pokonać 3 przeciwników by być sam na sam z bramkarzem. Dużo dzisiaj rotacji w składzie Ottawy, trener Paul MacLean, jest świadomy, że jeśli dzisiaj przegrają to mają marne szanse na awans.. i szczerze myślę, że dziś to Ottawa będzie bardziej agresywna w grze i nie będzie popełniała tyle błędów co ostatnio, ale mimo wszystko widzę tu dużo bramek, jak i po jednej stronie jak i po drugiej. Choć w najlepszym składzie, jaki grała Ottawa, w sezonie regularnym, a Pingwiny grali w okrojonym składzie, to właśnie goście potrafili wygrać 3:1 a dziś znowu na bramce będzie Vokoun, który z meczu na mecz coraz lepiej sobie radzi.. Spodziewam się wyrównanego spotkania, z nawiązką trzech goli dla Pingwinów i niech się dzieje co chce.. ale mimo tego, chciałbym aby goście mieli wygraną.. ale Playoff, to nie byle co.. tu walka jest z meczu na mecz.​

MLB - Baseball / (20.05 / Poniedziałek)

:baseball: Texas Rangers - Detroit Tigers (1.83) ✅ (11:8)

Stawka: 50 PLN / PW: 91,5 PLN ! / Buk: Pinnacle !

Znowu spróbujemy sił w MLB. Gospodarze, mają bardzo dobre wyniki u siebie i choć nie znam się na tym całkowicie, to pójdę w stronę gospodarzy, za drobne, może się uda.​

z 4:1 przegrywać a, wygrać.. to jest dopiero siła.. Huhuhu, zaczynam lubić te całe &#39;&#39; Major League Baseball &#39;&#39; ;)

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
MLB - Baseball / (20.05 / Poniedziałek)
:baseball: Cleveland Indians - Seattle Mariners (1.87) ✅ (10:8)
Stawka: 50 PLN / PW: 93,5 PLN ! / Buk: Unibet !
Dzisiaj znowu MLB, znowu granie na gospodarzy. Seria, między tymi ekipami, gospodarzy jest imponująca. 6:0, 5:4, 6:3; 1:5. 6:5 Widać ze u siebie czują się dobrze i wygrywają śmiało. Ofensywa gości troszkę kuleje w tej serii, więc nie rozpisując się idę w stronę gospodarzy.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
MLB - Baseball / (21.05 / Wtorek)
:baseball: Texas Rangers - Oakland Athletics (1.80) ⛔ (2:9)
Stawka: 50 PLN / PW: 90 PLN ! / Buk: Unibet !
Texas, po wielkim wyczynie, z wczorajszego meczu gdzie dostawali 4:1 powrócili do meczu, w pięknym stylu wychodząc na prowadzenie i wygrywając całe spotkanie. Dzisiaj po drugiej stronie, chimeryczna drużyna, która na wyjazdach plasuje się tragicznie, a u siebie Texas z rywali, choć potrafią przegrywać wysoko, zdołają spokojnie wygrać. Dziś liczę również, na wysokie zwycięstwo, gospodarzy, bo wszystko jest w ich rękach.. zwłaszcza, że goście to nie jacyś super w delegacjach..​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
MLB - Baseball / (22.05 / Środa)
:baseball: New York Mets - Cincinnati Reds (1.79) ✅ (0:4)
Stawka: 60 PLN / PW: 107,4 PLN !
:baseball: Houston Astros - Kansas City Royals (1.74) ✅ (3:7)
Stawka: 70 PLN / PW: 121,8 PLN ! / Buk: Unibet !
:baseball: Texas Rangers - Oakland Athletics (1.51) ⛔ (0:1)
Stawka: 100 PLN / PW: 151 PLN ! / Pinnacle !

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL - Stanley Cup Playoffs / (24.05 / Piątek)
:hokej: Detroit Red Wings OT - Chicago Blackhawks (2.10) ✅ (2:0)
Stawka: 100 PLN / PW: 210 PLN ! / Buk: Unibet !
Detroit w tegorocznych playoff, grają bardzo solidnie, walczą o każdy mecz, by wyjść z opresji i zdobywać jak najcenniejsze zwycięstwa w tych finałach.
Począwszy, od tego jak odprawili Kaczki za burtą na ich tafli, zagrali fenomenalne spotkania, na swoich śmieciach z Chicago. Nigdy nie wątpiłem w ich temperament, oraz to jak traktują mecze kiedy walka jest o puchar stanleya. Howard, również spisuję się na medal, kapitan Skrzydeł, również odwala kawał dobrej roboty, przynajmniej w meczu, musi asystować, albo strzelić, a przypomnę, że Chicago to również nie byle kto, bo to jedna z najsilniejszych ekip na zachodzie. Kane i spółka próbowali za wszelką cene u siebie kiedy było drugie spotkanie, ten mecz wygrać, ale Detroit się tak spięło, że z przeciwników tylko pozostawili lekkie złudzenia, bo już później wyjeżdżali w delegacje.
Trzeci mecz rundy, również, z początku ataki gości 7 strzałów w ciągu pięciu minut, na 2 Detroit, w pierwszej tercji, spekulowałoby rzecz, że Chicago, przyjechało odrabiać straty, ale jednak zabrakło u nich precyzji, wyszło jak wyszło.. i dzisiaj mają kolejne ciężkie spotkanie i choć szczerze ich nie skreślam, ale wydaję mi się, że zbytnio nie będą mieli dużo do powiedzenia..​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL - Stanley Cup Playoffs / (25.05 / Sobota)
:hokej: Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators (1.72) ✅ (6:2)
Stawka: 400 PLN / PW: 688 PLN ! / Buk: Unibet !
Po bardzo udanej nocce, dzisiaj czas zakończyć serie w Pensylwanii i mój ruch wykonuję w stronę najlepszej ekipie jaką znam. Pingwiny w ostatnim meczu, pokazali nie dość, że klasę, to również to, że nawet jak przegrywają tercję, są gotowi stawić czoła wszystkiemu i spotkanie wygrać. Może bramki nie były jakieś specjalnie piękne, ale np Sid, samodzielnie wykończył swoją akcje, fundując sobie kolejną bramkę w playoff. O mały włos, by James Neal, nie ubił hattricka, a dzisiaj znowu go zobaczymy w składzie i myślę, że będzie czyhał na bramkę Andersona. Cała plejada Pingwinów składa się z niesamowitych graczy, którzy wiedzą, co zrobić na tafli żeby upokorzyć rywala. Ottawa, w tej fazie, z Pingwinami miała grzecznie mówiąc &#39;&#39;farta&#39;&#39; wygrywając jedno spotkanie u siebie, po którym ledwo co wbili bramkę na mecz w dogrywce, na 30sekund przed końcem, całego spotkania. Pingwinów i tak to nie zraziło, bo pare dni później ufundowali nie tylko kibicom Ottawy, słusznie ich gasząc, grad bramek. Dzisiaj na swoich śmieciach, jestem na 95% pewny, że znowu Pittsburgh, z neutralizuję całą Ottawę i wyślę ich z kwitkiem, do domu prędzej niż przyjechali. Pingwiny wiedzą, że tylko to spotkanie, dzieli ich już do finału, konferencji, a ja jestem przekonany, że zrobią to na swojej tafli i będzie finał.. Nie stawiam tu nawet dogrywki, bo wg mnie jej nie będzie, stawiam jasno na wygraną Pingwinów w regular time. Liczę na kolejny grad goli, w wykonaniu Pens, oraz dobre granie... i oczywiście, na awans!​
I don&#39;t even dignify Crosby haters with a response. His career stats speak for himself. If someone doesn&#39;t think he&#39;s the best player in the NHL maybe it&#39;s because they never learned to count !!! ????

Otrzymane punkty reputacji: +12
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Roland Garros / (27.05 / Poniedziałek)

Jerzy Janowicz - Albert Ramos (1.70) ✅ (7:6; 7:5; 6:3)

Stawka: 120 PLN / PW: 204 PLN ! / Buk: Unibet !

Jurek, w Paryżu, jeszcze nie notował obiecujących wyników, ale dzisiaj po drugiej stronie siatki, Hiszpan, z którym sam Polak w Katalonii przegrał w setach 1:2 Dzisiaj spodziewam się rewanżu naszego Rodaka, który poskromi Hiszpana i awansuje do kolejnej rundy. Jeśli tylko Jurkowi będzie siedział serwis, a myślę, że ogarnie to na spokojnie, to wygra ten mecz. Posiadający gigantyczny serwis, wie jak zrobić miazgę z przeciwników nasz Polak. Nie takich rywali pokonywał, mączka na Rolandzie jest dość szybka, więc serwis powinien śmiało funkcjonować. Ramos, 64 w rankingu, wg mnie plasuje się jeszcze wyżej.. a Jurek, to się rozwija z dnia na dzień i wierzę dzisiaj w niego.. Także Jurek trzymam kciuki za pomyślny wynik i spodziewam się wygranego meczu!​

Genialny mecz Jurka! ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL - Stanley Cup Playoffs / (28.05 / Wtorek)
:hokej: Detroit Red Wings OT - Chicago Blackhawks (2.10) ⛔ (2:4)
Stawka: 100 PLN / PW: 210 PLN ! / Buk: Unibet !
Taki kurs, na Detroit, wcale nie jest promocją, ale widać jedynie tylko, że buki faworyzują Chicago. Z racji tego, że zostali najlepszą ekipą na zachodzie. Ale to są playoffy. Tu nikt się nie oszczędza. Detroit, w tej serii gra rewelacyjnie, mimo, że ostatni mecz przegrali 1:4 Dzisiaj na swoich śmieciach goszczą Chicago, solidną mocną ekipę, ale spodziewam się dzisiaj jednak tego, że to właśnie gospodarze będą dyktować warunki. Mecz o wszystko, dla gospodarzy! Goście, są pod presją, będzie im ciężko, pokonać Howarda, na swojej tafli, gra fenomenalnie. Zettenberg, kapitan Skrzydeł, dzisiaj za pewne, będzie robił wszystko aby przechylić swoją drużynę do awansu finałów! Oczywiście, nie lekceważę gości, którzy jak złapią wiatr w żagle, będzie trudno ich zatrzymać, ale w delegacjach, w playoff, wyglądają słabo.. w lidze, co prawda, gromili Wings, grubo ale w playoff, tak jak mówiłem tu jest walka, jeszcze większa niż w regularnym sezonie. Spodziewam się wyrównanego meczu, z nawiązką dla Detroit!​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Roland Garros / (28.05 / Wtorek)
Vesely J. - Kohlschreiber P. (1.20) ✅ (6:7; 6:1; 5:7; 2:6)
Wawrinka S. - De Bakker T. (1.08) ✅ (7:5; 6:3; 6:7; 7:5)
Dodig I. - Pella G. (1.47) ⛔ (6:4; 4:6; 3:6; 6:2; 10:12)
Paire B. - Baghdatis M. (1.20) ✅ (3:6; 7:6; 6:4; 6:4)
Ako: 2.29 / Stawka: 200 PLN / PW: 457,23 PLN ! / Buk: Unibet !
No to kolejny dzień w Paryżu, zapowiadali deszcze, troszkę pokropiło, ale znowu zaczynamy mnożyć, kapitał..​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Roland Garros / (29.05 / Środa)
Cepelova, J. - Kerber, A. (1.12) ✅ (2:6; 2:6)
Rogers, Schelby - Suarez Navarro (1.13) ✅ (6:3; 4:6; 4:6)
Brunstrom Jo. / Klaasen R. - Marrero D. / Verdasco F. (1.36) ✅ (3:6; 2:6)
Ako: 1.72 / Stawka: 130 PLN / PW: 223,76 PLN ! / Buk: Unibet !

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Roland Garros / (30.05 / Czwartek)
Paire, B - Kubot, Ł (1.22) ✅ (7:6; 6:2; 6:4)
Janowicz, J - Haase, R (1.33) ✅ (6:4; 4:6; 6:4; 6:3)
Ako: 1.62 / Stawka: 500 PLN / PW: 810 PLN ! / Buk: Unibet !
Fenomenalna forma Jurka, powinna spokojnie sobie poradzić, z chimerycznym zawodnikiem, który często jest łamany, który nawet specjalnego podania nie ma, a tu w Rolandzie, zazwyczaj daleko nie zachodził, zwłaszcza, że po drugiej stronie siatki Jurek, z potężnym serwisem. Natomiast, drugi meczyk, Kubota, z Paire, tu raczej nie ma się co rozwodzić i myślę, że Francuz naszego rodaka, odprawi z kwitkiem i wyślę na debel. Patrząc na formę obu zawodników, znacznie wyżej jest Benoît i lepiej wygląda na mączce na swoich śmieciach, a nawet bardzo ładnie pograł w Rzymie, dziś również widzę jego dobry występ, i dość szybki.. stawka, może ryzykowny, ale wydaję mi się, że te 2 mecze śmiało wejdą..​

Otrzymane punkty reputacji: +10
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Statystyki za Maj.
Kupony podane: 54
Kupony trafione: 31
Kupony nietrafione: 21
Kupony zwrócone 2
Suma Stawek: 7870 PLN
Suma Wygranych: 8792,76 PLN
Zystk/Strata: 922,76 PLN !
Yield: 11,73%

Otrzymane punkty reputacji: +8
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Roland Garros / (1.06 / Sobota)
Cermak F. / Mertinak M. - Marrero D. / Verdasco F. (1.40) ✅ (7:6; 6:3)
Haas T. - Isner J. (1.30) ✅ (7:5; 7:6; 4:6; 6:7; 10:8)
Bryan B. / Bryan M. - Butorac E. / Sock J. (1.12) ✅ (7:5; 7:6)
Ako: 2.04 / Stawka: 100 PLN / PW: 204 PLN ! / Buk: Unibet !
Nowy miesiąc, cel ten sam, dziś trzy mecze, z Paryskich kortów, wybrałem trzy perełki.. choć miałem się rozwodzić na temat innych meczy, ale nie ma co gdybać, mecze od 11ej, o ile nie będzie padało. Para deblowa Hiszpanów, rozumie się idealnie, na korcie nie popełniają DF, ani nie uderzają na siłę, ale powoli, przechodzą z każdym meczem, po zwycięstwo. Braci Braynów nie muszę opisywać, numer jeden w deblu, powinni gładko to przejść. I singiel Thomasa, z Johnem, Niemiec to geniusz tenisa, w czystej postaci.. mimo swoich &#39;&#39;lat&#39;&#39; gra najlepszy tenis swojego życia, mimo że był po operacji. Gość wie co zrobić, żeby rywali wyrzucić do domu. Potrafi mieć dla przeciwnika przy swoim podaniu 0-40 a i tak jeszcze odwrócić gema, na swoją korzyść. Niebanalna technika, dobry mocny serwis, doskonały Bekhend, forehand też również bity obiecujący, cross również w jego wykonaniu wygląda dobrze, choć Isner, bije często asy, za asami i tak myślę, że dziś to będzie jego koniec meczy w Paryżu.​
// Haas did not save 12 match point... it was Isner, and yes it was a great match! =)​

Otrzymane punkty reputacji: +16
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Roland Garros / (2.06 / Niedziela)

Agnieszka Radwańska - Ana Ivanović / Aga wygra chociaż jednego seta (1.30) ✅
Tommy Robredo - Nicolas Almagro / Tommy wygra chociaż jednego seta (1.57) ✅

Ako: 2.04 / Stawka: 100 PLN / PW: 204 PLN ! / Buk: Bwin !

Kolejny dzień z Rolandem Garrosem. Dzisiaj obrałem dwa cele. Agę, której do końca nie wierzę, że może dzisiaj Anę pokonać, mimo że stosunek meczy między sobą jest dla Agi. Ale od momentu kiedy zagrała w Rzymie, słaby mecz z Rumunką Halep, mam mały uraz, ale liczę na to, że Agę zobaczymy w kolejnej rundzie mimo wszystko. Robredo mi zaimponował, kiedy obronił 3 piłki meczowe, z Monfilsem, gospodarzem turnieju.. Choć ma już szmat czasu rozegrany na korcie, Hiszpan, dzisiaj po drugiej stronie siatki będzie miał kolegę z tego samego kraju i liczę na dobry występ obu panów, gdzie mogą się panowie zmagać, nawet w 4 setach, a dla publiki myślę, że Nicolas, troszkę pomoże koledze, i będzie równie ciekawy pojedynek. Robredo, to taka zagadka kortowa, nie zawsze wiadomo jaki ma dzień, i jak zagra.. ale to co pokazał 2 dni temu, to trzeba bić brawa na stojąco. Dziś z przyjacielem, będzie rozgrywał swoje kolejne spotkanie, a jestem niemalże pewny, że tutaj obaj zawodnicy będą chcieli zagrać świetny tenis, dla oka również dla widza.

,, Agnieszka, Świetnie dziś grałaś, lepiej się nie dało. Chodź więcej do przodu w każdym meczu, to będą jeszcze lepsze rezultaty!
A&#39;propos hot doga jeszcze - Mats Wilander Cię komplementował. Powiedział, że nigdy tego nie widział w wykonaniu kobiety i stwierdził że jesteś &quot;real artist&quot;, takiemu tenisiście wpaść w oko to jest coś!
???? &#39;&#39;

Otrzymane punkty reputacji: +5
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL - Stanley Cup Playoffs / (3.06 / Poniedziałek)
:hokej: Chicago Blackhawks - Los Angeles Kings / Over 59.5 Shots (1.85) ⛔ 57..
Stawka: 50 PLN / PW: 92,5 PLN ! / Buk: Unibet !
Próbujemy sił w strzałach, drugiego meczu Finałowego w playoff. Gdzie Chicago u siebie bije jak oszalałe, ale Królowie po wczorajszej porażce na pewno będą polować, na bramkę gospodarzy.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Mix - Roland Garros &amp; NBA Playoff / (4.06 / Wtorek)
Agnieszka Radwańska - Sara Errani (1.63) ⛔ (4:6; 6:7)
Miami Heat - Indiana Pacers (1.25) ✅ (99-76)
Ako. 2.04 / Stawka: 100 PLN / PW: 204 PLN !
Aga, po niezłym meczu z Serbką, ma po drugiej stronie siatki dzisiaj Włoszkę, która rok temu była w finale tegorocznego turnieju. I szczerze zastanawiam się jakim cudem, bo według mnie ona bardziej pasuje do debla, niż do singla, ale nie będę jej krytykował, bo jako że jest mała, to ma atut zwinności, więc Aga musi uważać na skróty, jak będzie chciała jej sprawić. Drugie spotkanie, dzisiaj w nocy, Miami grają na swoich śmieciach z dość mocną Indianą, muszą to spotkanie dzisiaj wygrać, żeby trafić do finału. I znając, życie Król LEBRON, znowu sam wygra mecz, dzięki temu awansując do finału. Walka będzie na pewno zacięta i z pewnością w tym meczu nie będzie nudy, więc choć kurs nie jest jakiś wysoki, to stawiam, na gospodarzy.​

Otrzymane punkty reputacji: +1
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Mix - NHL &amp; NBA Playoff / (4.06 / Wtorek)
:hokej: Pittsburgh Penguins OT - Boston Bruins (1.50) ⛔ (1:6) / Nie wierze..
???? Miami Heat - Indiana Pacers (1.25) ✅ (99-76)
Ako: 1.88 / Stawka: 130 PLN / PW: 243,75 ! / Buk: Unibet !
O Miami, pisałem już we wcześniejszym kuponie. Pingwiny po ostatniej porażce, muszą dziś się mocno spiąć, żeby następne mecze w delegacji, nie zaczynać od dwóch porażek z rzędu. Patrząc obiektywnie, to Pingwiny powinni pierwszy mecz wygrać, ale zgubili gdzieś swoją pewność siebie i goalie Vokoun, też miał gorszy dzień. Dziś zamiast Vokoun&#39;a, będzie bronił w końcu Fleury. Mam nadzieje, że ta jego przerwa, z powodowana, decyzją trenera nie będzie sprzyjać na jego bronienie dzisiaj. Odkąd bronił przeciwko niedźwiadkom, to Pingwiny na swoich śmieciach wygrywali, dziś liczę na to samo, gdyż, wiem, że łatwo nie będzie. Ale, chyba każdy kto zna się odrobinę na potencjale Pingwinów ten wie, że w tym meczu, to już oni będą dyktować warunki i to oni będą dzisiaj ganiać za każdym razem przeciwników tak, by juz w delegacji, mieć stan rywalizacji 1-1 I mam głęboką nadzieje, że z tej &#39;mąki, będzie chleb&#39; Sid, na konferencji prasowej powiedział, zgubiła ich pewność siebie i zbyt łapczywe głupie błędy, przy których w trzeciej tercji nie mogli się już wykaraskać. Tamten mecz to już Historia, dzisiaj Pingwiny to wygrywają i nie ma innej opcji.. i oczywiście, mam również nadzieje, że zespół Lebrona, również, podoła..​

Do góry Bottom