>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

- > Game Center By Wonderkido < -

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL - Stanley Cup Playoffs / (6.05 / Poniedziałek)

:hokej: Ottawa Senators - Montreal Canadiens OT (2.08) ⛔ (6:1)

Stawka: 130 PLN / PW: 270,4 PLN ! / Buk: Unibet !

Trzeci mecz rundy, gdzie do Stolicy Kanady wyruszają Montrealczycy. W obu drużynach zagrają Ci sami bramkarze, co ostatnio i choć w dwóch meczach lepiej wygląda bramkarz dzisiejszych gospodarzy, to pójdę dziś w kierunku gości. Obraz gry nie zmienił się w konfrontacji dwóch ekip w ostatnim meczu, zmienił się natomiast triumfator meczu. Kanadyjczycy wyrównali serię na 1-1 po zwycięstwie 3:1. Mecz wciąż był wypełniony przez podobające się publice mocne wejścia ciałem i bezpardonową grę fizyczną. Ogromną przemianę przeszedł też Carey Price, jeden z najgorszych na placu gry w pierwszym meczu był zdecydowanie najlepszy w meczu numer dwa. Bramkarz Habs wybronił 29 z 30 strzałów, gole dla Montrealu uzyskali Ryan White, Brendan Gallagher i Michael Ryder. I myślę również, że dziś Ryder, będzie starał się o bramkę, nawet zastanawiałem się żeby go postawić, ale jednak zostawię jak jest, zwłaszcza jak jest power play, wielu graczy gra na niego, a on to umiejętnie wykorzystuje. Wygrana jest dla wielokrotnych zdobywców Pucharu Stanleya tym cenniejsza, że została zdobyta w mocno okrojonym składzie bez kontuzjowanych Larsa Ellera, kapitana Briana Gionty i najlepszego strzelca Maxa Pacioretty&#39;ego. Choć przyjezdnym nie będzie łatwo, ale mimo wszystko stawiam na gości.​

Wstyd i Hańba.. Koledzy z Montrealu chyba pozapominali jak się gra w playoffach.​

Otrzymane punkty reputacji: +13
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tennis Madryt / (6.05 / Poniedziałek)
Milos Raonic - Nikolay Davydenko (1.35) ✅ (7:5; 7:6)
F.Mayer/A.Seppi - D.Marrero/F.Verdasco (1.50) ✅ (1:6; 4:6)
Ako: 2.03 / Stawka: 100 PLN / PW: 203 PLN ! / Buk: Expekt !
Turniej w Madrycie, zacząć czas.. Raonic swoim mocnym i szybkim serwisem, powinien Ruska wysłać szybciej do domu niż przyjechał.. Swoje podania, zazwyczaj wygrywa gładko, Milos.. ale Rusek też swoje potrafi, choć mimo że kurs nie jest jakiś wybitnie mocny na Raonicia, to ruszam go i liczę na jego dobry występ w pierwszej rundzie. Natomiast, debel, Hiszpanów, przeciwko Seppiemu i Florianowi, również będzie zacięty, gdyż Mayer, ostatnio ze swoim kolegą Kohem, w pierwszej rundzie odprawili Janowicza co było dla nie których sensacją, ale dziś po drugiej stronie siatki będzie Seppi, którego absolutnie nie widzę w sprawach deblowych, dlatego mój ruch dziś na Hiszpanów.​

Otrzymane punkty reputacji: +2
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL - Stanley Cup Playoffs / (7.05 / Wtorek)
:hokej: New York Rangers OT - Washinghton Capitals (1.70) ✅ (4:3)
Stawka: 140 PLN / PW: 238 PLN ! / Buk: Unibet !
Obrońca Mike Green został bohaterem Washington Capitals po tym jak zdobył zwycięskiego i jedynego gola w spotkaniu przeciwko New York Rangers (1:0). W regulaminowym czasie gry bramek zabrakło, mimo to mecz mógł się podobać. Zwłaszcza kibice Stołecznych mogli być zadowoleniu z gry swoich ulubieńców - ataki Capitals sunęły na bramkę Rangers raz po raz, a jedyną poważną przeszkodą był wyśmienity tego dnia Henrik Lundqvist w bramce. Nowojorczycy nie mieli pomysłu na ofensywę i na stojąco rozgrywali nawet liczebne przewagi, jedynym który próbował poderwać zespół do walki był Rick Nash, ale w pojedynkę nic nie zdziałał. Dlatego dzisiaj dla Strażników jest to walka o być albo nie być, na własnych śmieciach prezentują się w kratkę, bo jak tracą dużo goli, to nie mogą znaleźć odpowiednich sterów, żeby przechylić szale na swoją korzyść, zwłaszcza, że Powerplay, nie funkcjonuję tak jak w regularnym sezonie, ale trzeba liczyć się z tym, że dzisiaj jeśli Stołeczni wygrają to będą jedną nogą w kolejnej fazie, a na to nie mogą pozwolić Strażnicy. Więc idę dziś w ich kierunku, zaufam im - mam nadzieje, że tym razem się poprawią.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tennis Madryt / (7.05 / Wtorek)
Fyrstenberg M/Matkowski M. - Almagro N/Marach O. (1.60) KRECZ
Stawka: 110 PLN = 110 PLN ZWROT / PW: 176 PLN ! / Buk: Unibet !
Mariusz Fyrstenberg i Marcin Matkowski – polski debel tenisowy występujący wspólnie w turniejach od 2000 roku. Wygrali 13 turniejów rangi ATP i 5 razy wystąpili w deblowych mistrzostwach kończących sezon ATP World Tour Finals (2006, 2008, 2009, 2010, 2011), a raz doszli w nich do finału (2011).Dziś po drugiej stronie Siatki gospodarz tego turnieju, Almagro, ale wydaję mi się, że on sam ze swoim kolegą deblistą nie będą w stanie pokonać naszych Polaków, zwłaszcza, że Nasi Polacy, mają więcej doświadczenia, w gry deblowej i choć mają nóż na gardle, potrafią wybronić piłki meczowe, jak to było rok temu. Hiszpan, może dobrym deblistą nie jest, potrafi zamieszać, ale z tego co mi się wydaje, będzie więcej sił szukał na gry w singlu, bo wczoraj wygrał z Kamke, a jutro czeka go kolejny wysiłek, choć w pierwszej rundzie, nie miał zbytnio problemów bo przeciwnik nie był zbyt wygórowany, to w 2 rundzie, znamy potencjał Hiszpana i jego &#39;&#39;głowę&#39;&#39; na kortach, kiedy przegrywa.. zatem myślę że dziś Polacy, spokojnie odbiją przeciwników, z rundy w Madrycie. Stawiam na Polaków.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL - Stanley Cup Playoffs / (8.05 / Środa)
Minnesota Wild - Chicago Blackhawks -1 (2.18) ✅ (0:3)
Stawka: 130 PLN / PW: 283,4 PLN ! / Buk: Pinnacle !
Za priorytetowe założenie Wild w ostatnim spotkaniu obrali sobie wygrywanie wszystkich siłowych pojedynków z Blackhawks. Pomysł trenera Mike&#39;a Yeo sprawdził się, w statystyce uderzeń ciałem przy odbiorze krążka Dzikusy zdominowały rywali i dzięki temu mieli więcej z gry.
- Mają kilku silnych zawodników, pomagała im też publiczność stwarzali duży hałas, puszczają do tego bardzo głośną muzykę w meczowych przerwach to utrudnia koncentracje. Trzeba było sobie radzić, ale to ciężki teren - powiedział Duncan Keith.
Pierwszego gola zdobyli goście. Johny Oduya trafił w 14. minucie, ale Wild odpowiedzieli pięć minut później gdy backhandu w prawidłowy sposób użył Bouchard. Bezbramkowo przebiegła tercja numer dwa, ale właśnie wtedy zaznaczyła się spora przewaga Minnesoty na bandach, co miało też przełożenie na ilość strzałów. Na prowadzeniu gospodarze znaleźli się w 43. minucie, oblężenie bramki Coreya Crawforda w końcu przyniosło oczekiwany efekt. Charlie Coyle wywalczył krążek za bramką, zagrał go do Zacha Parise, a ten świetnie wymierzonym backhandem pokonał Crawforda.
Chicago spięło się w sobie i zaatakowało frontalnie w ostatnich pięciu minutach meczu. Wild nie potrafili wyrzucić gry poza własną strefę i zemściło się to, gdy kolejny obrońca Blackhawks wpisał się na listę strzelców. Tym razem z lewego bulika zrobił to Duncan Keith i było 2:2. W dogrywce poważny błąd Crawforda sprawił, że Minnesota strzeliła gola na wagę zwycięstwa.
Krążek znajdował się w miejscu, z którego bramka paść nie powinna - bramkarz Chicago był jednak źle ustawiony i nie wstał z kolan przez co nie domknął prawego słupka. Zauważył to Jason Zucker i spróbował umieścić gumę z ostrego konta właśnie w górne rejony bramki, sztuka ta udała mu się i Wild skrócili dystans do Czarnych Jastrzębi w całej serii na 1-2. Ogółem wtedy już cały mecz mógł się podobać, ze względu na naciski z obu stron, mecz nie był monotonny, ale naszpikowanymi szybkimi kontrami i akcjami, przy rezultacie jeszcze 1:2 dla Dzikusów, sam zawodnik Hawks `Kane, mógł się spisać na listę strzelców, niestety tego nie uczynił, ale w tym meczu miał dwie asysty. Dziś również spodziewam się dobrego jego występu, zwłaszcza, że wiadomo o co jest walka. Przed Chicago, trudny teren do zdobycia, ale myślę, że w ich zasięgu. Choć Minnesota Wild po dogrywce pokonała najlepszy zespół fazy zasadniczej 3:2 w ostatnim meczu, to dziś uważam, że to więcej sytuacji, będą mieli goście, aby wyjechać na swoje śmiecie, z kompletem zwycięstwa, numer trzy nad Dzikusami, zatem idę w stronę gości, po bardzo fajnym handicapie, w którym gdzie będzie tylko jedna przewaga, mam już zwrot. Niestety meczu nie będę mógł oglądać, ale liczę na to, że jutro będę zadowolony wynikiem, Hawks.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL - Stanley Cup Playoffs / (9.05 / Czwartek)
:hokej: St.Louis Blues OT - Los Angeles Kings (1.80) ⛔ (2:3 OT)
Stawka: 170 PLN / PW: 306 PLN ! / Buk: Pinnacle !
Matchup piątej rundy, playoff. Dziś postanowiłem pójść w tym kierunku. Pojedynek rywalizacji, dwóch ekip wynik jest 2:2, ale dzisiaj Królowie, żeby obronić swój pobyt w po i przybliżyć swój awans, muszą dość pewnie wygrać, to spotkanie. Ale tutaj już zaczynają się schody. Nutki u siebie, są niezwykle mocni, zwłaszcza, że jak się rozkręcają to nie żaden &#39;diabeł im straszny&#39; W pierwszym meczu, playoff, oddali aż 42 strzały w tym 29 Kings, w drugim natomiast również na swoich śmieciach, troszkę mniej od pierwszego meczu po 25, a Królowie, znowu 29. Wniosek jest prosty, Nutki, będą dziś głodni zwycięstwa na swojej tafli, będą robili wszystko, aby wyrzucić z PO, obrońców tytułu. Ken Hitchcock ma na pewno powody do dumy, zwłaszcza w playoffach, gdzie na swojej tafli nie dali cienia szans, swoim podopiecznym drużyny pana Darryle&#39;a Sutter&#39;a, wygrywając dwa mecze tym samym wynikiem 2:1. Natomiast już w czwartej rundzie, w delegacji Nutki, już po pięciu minutach prowadzili 2:0. Więc zdeterminowani są równie mocno, nie ważne, czy u siebie, czy na wyjeździe. Na bramce będzie prawdopodobnie, Brian Elliott który jak tylko złapię wiatr w żagle, to wyłapuję jak szalony. Dziś niewątpliwie będzie to pojedynek bramkarzy, którzy mają wiele do udowodnienia. I choć Kings, chcą za wszelką cenę obronić tytuł, z przed roku, będzie im niezmiernie ciężko, na tak trudnym terenie zdobyć zwycięstwo, mimo, że ostatnio Quick, powoli odnajduję rytm, ale tak jak pisałem wcześniej, jest to arcy trudny teren `Scottrade Center i nie jeden tu z górnej czołówki NHL, przegrywali.. mimo, że już swoje potrafili wbić.. Spodziewam się wyrównanego spotkania, ale z nawiązką dla Blues! Mecz o 3:00 Polskiego czasu.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Koszykówka ABL / (9.05 / Czwartek)
Wliczając dogrywkę.
Kapfenberg Bulls - Basketclubs Vienna (1.72)
Stawka: 100 PLN / PW: 172 PLN ! / Buk: Betsson !
Tutaj krótko, walka o wejście do finału, gospodarze na swoim parkiecie, znacznie lepiej wyglądają niż goście, a jeśli ten mecz wygrają mają już finał zapewniony, więc idę w stronę gospodarzy.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL - Stanley Cup Playoffs / (10.05 / Piątek)
:hokej: Pittsburgh Penguins - New York Islanders
over 1.5 # pierwsza tercja (1.70) ⛔ (0:0)
Stawka: 140 PLN / PW: 238 PLN !
over 1.5 # trzecia tercja (1.60) ⛔ (0:1)
Stawka: 140 PLN / PW: 224 PLN ! Buk: / Betsson !
Zapowiada się kolejny bardzo ciekawy pojedynek w którym nie zabraknie emocji ani zapachu nudy, pomiędzy Pingwinami, z Wyspiarzami. Będzie to piąte starcie, w którym z pewnością żaden z zawodników nie będzie lekceważył trudu tego spotkania. Dan Bylsma dzisiaj, wystawił na mecz między słupkami, Voukona, który może ten jego start być najlepszy w jego karierze. Raz gościom w tych tegorocznych playoff, po przewadze dwubramkowej przez Pens, Isles zdążyło jeszcze przed regulaminowym czasie gry, wbić dwie bramki, co końcem meczu wygrywając spotkanie 3:4. Consol Energy Center, na tej tafli gospodarze już prowadzili w drugiej rundzie, 3:1 w pierwszej tercji, ale zgubili gdzieś koncentrację i lekko zlekceważyli naciski z prawej, albo lewej franki gości. Sidney Crosby, kapitan Pingwinów dzisiaj będzie grany już od pierwszych minut, raczej nie widać po nim objawów, żeby narzekał na grę po kontuzji strzelił już dwa gole a miał ku temu okazję aby była nawet trzecia. Sam obiecał swoim kibicom w konferencji prasowej, że dziś to Pingwiny odnotują zwycięstwo i zrobią wszystko aby to uczynić, mimo że są świadomi jaka to będzie ciężka przeprawa. Ja głęboko w niego wierzę, bo wiadomo jaki ma potencjał i co zrobić z krążkiem. Ale Isles, posiadają Tavaresa, który ostatnio w PO, ma już dwa gole na koncie, przeciwko Pingwinom, i muszą na niego gospodarze również uważać, aby nie było jak ostatnio. Choć Letang, na pewno jakoś go powstrzyma.. I choć widzę kursy, buki faworyzują oczywiście, Pingwinów, bo są faworytami, ale dziś ja postanowiłem, że pójdę w innym kierunku. Ale Sercem, jestem żeby Pingwiny zrobili z nich miazgę.. ale wiadomo jak to w Playoff, tu nikt się nie oszczędza.​
Szczerze? nawet się nie zdenerwowałem że ten kupon przegrałem, bo Pingwiny zrobili miazgę z Isles.. 4:0 i bardzo dobrze ich sprawa wygląda, w dodatku, sam Kapitan Crosby ukuł bramę na wagę trzeciej bramki w spotkaniu i jak widać.. nie spuszcza z tonu, jutro rewanż.. ! ????

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL - Stanley Cup Playoffs / (11.05 / Sobota)

Washington Capitals OT - New York Rangers (1.72) ✅ (2:1 OT)

Stawka: 220 PLN / PW: 378,4 PLN ! / Buk: Unibet !

Piąte starcie i z pewnością najbardziej ciekawe dzisiejszego dnia w Stanach.
Mianowicie, będzie to niewątpliwie pojedynek najlepszych bramkarzy, w tegorocznych playoff. Braden i Henrik, zasługują na medal, w ciągu 4 meczy, grają na wysokich obrotach i dziś to będzie zależało bardziej od nich, która z ich drużyn przeniesie szale na swoją korzyść. Strażnicy, w delegacjach, wyglądają krucho, w ostatnim meczu kiedy przegrali co prawda, po dogrywce, powerplay, wyglądał strasznie nie mówiąc brzydko, &#39;tragicznie&#39; mając przewagę, potrafili stracić wielokrotnie krążek przy czym, Capitals, potrafili zagrozić bramce. Niekoniecznie dziś to się może powtórzyć, ale na własnej tafli, gospodarze czują się jak ryba w wodzie i zapewne Oveckhin, dziś zagra już na 200procent.. mimo że ostatnio, gracze z Nowego Jorku mu to uniemożliwiaili.. Sam on, potrafi całą defensywę Rangersów pokonać.. bo technikę to on ma jak mało kto, w tym starciu.. i myślę, że dziś też będzie od niego wiele zależało. Natomiast patrząc również, na mecz Gospodarzy, kiedy wynik zakończył się tylko 1:0 i gdyby nie Lundqvist, mecz skończył się wg mnie znacznie wyższym wynikiem dla Capitals.. To dzięki niemu i tylko dzięki niemu, ten mecz tak się potoczył jak się potoczył. A dzisiaj jeszcze mecz piątej rundy, wchodzi w powoli decydujące starcie, Stołeczni muszą ten mecz wygrać, aby w Delegacji, mieć w rewanżu lepszą sytuację.. niż przegrać i wyjeżdżać.. bo jak to czasem bywa, trudniej zdobywa się bramki na wyjazdach, niż u siebie. Stawiam na gospodarzy.​

What an amazing OT. So many near heartattack moments!​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Bundesliga / (11.05 / Sobota)
Wczorajszy typ, na dzisiaj którego tu zapomniałem zanotować na niedziele, ale już daję screen.
Wolfsburg - Borussia Dortmund / over 1.5 # pierwsza połowa (2.10) ✅ (3-1)
Stawka: 210 PLN / PW: 441 PLN ! / Buk: Unibet !
Dowód: ][/url]
Krótka analiza, odnośnie meczu. Dlaczego taki typ dałem? Wiadomo.. Borussia w meczach czy wyjazdowych czy u siebie plasuje minimum dwa gole.. ale Wolfsburg, w swojej ekipie również ma pare talentów, co potrafią szybko ukuć gole, już w pierwszej połowie.. jak widać się opłaciło to zagrać. Szkoda, że nie zagrałem overa 2.5 do pierwszej z kursem 5.4 ale cóż.. ważne że weszło. Najpierw się wahałem nad tym czy Lewy strzeli czy over bramkowy, do połowy.. Przeczucie się nie pomyliło.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tennis, Madryt / (11.05 / Sobota)
Wawrinka S. - Berdych T. (2.07) (6:3; 4:6; 6:4) ✅
Stawka: 120 PLN / PW: 248,4 PLN ! / Buk: Pinnacle
Staś, kontra Tomaszek.. Dziś w finale widzę zdecydowanie Stasia, chociażby dlatego, że jest bardziej wyszkolony technicznie od Toma i posiada więcej autów, które dzięki niemu powinny ten mecz wygrać. Czas dla Czecha, dziś powinien się skończyć, jak dla mnie to za daleko zaszedł, bo już z Andersonem powinien odpłynąć, ale dzisiaj przyjdzie jego kres. W trwającym ponad dwie godziny meczu, wygranym przez Berdycha 7:6(3), 6:4 z Andy, najlepszy obecnie tenisista naszych południowych sąsiadów posłał na drugą stronę kortu dwa asy, nie popełnił ani jednego podwójnego błędu serwisowego, wykorzystał trzy z siedmiu szans na przełamanie, samemu dwukrotnie tracąc podanie, zdobył także łącznie siedem punktów więcej od przeciwnika. Natomiast w drugim meczu Finałowa odsłona należała jednak do Szwajcara w meczu z Tsongą w trzecim secie, który w piątym gemie zanotował breaka, a uzyskanej przewagi nie roztrwonił już do samego końca. Dzięki temu zwycięstwu Wawrinka w sobotę stanie przed szansą na awans do drugiego w karierze finału turnieju z serii Masters 1000. Uderzam dzisiaj w Win, Szwajcara, który mam nadzieje odeśle z Kwitkiem Thomasa do domu..​
Oprócz tego typu wcześniejszego dałem jeszcze debel.
WTA Tennis, Madryt / (Dzisiaj)
Black C/Erakovic M - Pavlyuchenkova A/Safarova L (1.72) ✅ (2:6; 4:6)
Stawka: 180 PLN / PW: 309,6 PLN ! / Buk: Unibet !
Krótko i na temat, ostry i zacięty Forehand Rosjanki może sam wprowadzić zamęt, przeciwko słabej parze deblistek, które wg mnie dopiero poznają się grze w debla.. dziś śmiało idę w kierunku Czeszki i Rosjanki, które dobrze się rozumieją na kortach.

Otrzymane punkty reputacji: +8
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL - Stanley Cup Playoffs / (12.05 / Niedziela)

:hokej: New York Islanders - Pittsburg Penguins / over 5.5 (1.70) ✅ (3:4 OT)
Stawka: 130 PLN / PW: 221 PLN !
Over 2.5 Pittsburg Penguins / (1.50) ✅
Stawka: 200 PLN / PW: 300 PLN ! / Buk: Unibet !

Kolejny wielki meczyk się zapowiada, czekam na niego, z utęsknieniem. Będzie to bardzo ważne spotkanie dla Wyspiarzy. Jeśli ten mecz przegrają, będą już za burtą fazy playoff, co bardzo by mnie cieszyło, ale nie mogę ich tu za bardzo skreślić, zwłaszcza, że w ostatnim meczu przegrali 0:4. Podobna sytuacja miała miejsce, jak pierwszy mecz przegrali 5:0 a w drugim meczu już złapali wiatr w żagle. Dzisiaj grają na swoich śmieciach i będą atakować od samego początku, aby wybić z rytmu Pingwinów. Strzec bramki nad atakami gości będzie stanowił dzisiaj znowu, Nabokov dla gospodarzt, który we wszystkich meczach wpuścił 21 bramek. Nie jest to wynik obiecujący dla niego, zwłaszcza że każdy zna potencjał jaki drzemie u gości. Zapewne, dzisiaj Pingwiny chcą zakończyć już tę serie, z Isles, bo dzięki temu mają już zapewniony awans, do kolejnej rundy. Crosby vs Tavares, ostatnio Tavaresa jak by nie było.. nic nie zagroził Letang odrobił lekcje, ale w dodatku w ostatnim meczu znakomicie spisywał się Vokoun. 0 strat! w tym obronionych 31 strzałów! Dzisiaj w bramce zespołu z Pensylwanii ma zasilić konto Fleury, który też wie jak bardzo ważny jest to ten mecz, w tej decydującej fazie. Natomiast Pingwiny czy w delegacji czy u siebie dużo strzelają, niezależnie od tego czy przegrywają 2:0.. Podoba mi się ich zapał do gry, w którym przegrywają nie poddają się i robią wszystko, aby przybliżyć się do awansu. Wynik w starciach jest 3:2 dla przyjezdnych i liczę na to, że dziś już będzie wygrana numer cztery, ale choć nie ryzykuję i zostawiam win albo po dogrywce Pingwinów idę w kierunku bramek. W ostatnim meczu było już 5 goli, w pierwszej tercji, co za tym idzie. Duże zaangażowanie, obu ekip, walka i jeszcze raz walka. Spodziewam się wyrównanego spotkania, z dużą ilością goli.
Mecz o 1 Polskiego czasu, na espn america !!! będzie się działo niewątpliwie. Pozwolę sobie napisać skład cały w jakim dzisiaj będą grali Pingwiny, zdradzę a co mi tam..
Dupuis-Crosby-Iginla
Kunitz-Malkin-Neal
Morrow-Sutter-Cooke
Adams-Vitale-Kennedy
(Glass-Jokinen-Bennett)
Orpik-Martin
Despres-Letang
Murray-Niskanen
Eaton-Engelland
Chyba jednak śmiało widać, że trener Dan Bylsma nie oszczędza nikogo i będzie tu gradobicie! ;)
The Return of a King!​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL - Stanley Cup Playoffs / (12.05 / Niedziela)

:hokej: New York Rangers OT - Washington Capitals (1.70) ✅ (1:0)

Stawka: 180 PLN / PW: 306 PLN ! / Buk: Unibet !

Kolejny obiecujący matchup się zapowiada, już miejmy nadzieje nieostatni w tej serii. Stołeczni, ostatni mecz zagrali bardzo statycznie, ale nie spoczywali na laurach. Gdyby nie bramkarz, Strażników, który pełni rolę bohatera z meczu na mecz, to mogłoby się potoczyć różnie. Co prawda, szybko Rangersi objęli prowadzenie, ale z minuty na minutę byli bardziej agresywni i nie mogli być efektywniejsi. Lundqvist, pokazuje w każdym meczu jaką ma w sobie siłę i ile w nim potencjału drzemie, potrafi wybronić każdy strzał, każdą sytuację sam na sam.. nie popełnia głupich błędów i co najważniejsze, jest rozsądny i ma łeb na karku. Po drugiej stronie Capitals, z Owcą na czele, ale Owca, oprócz pierwszego meczu, nie pokazał nic, więc nie ma za bardzo co na niego liczyć że dziś może on pokusić się o pokonanie Henrika. Szybko biegnie z kijem, szybko traci.. gra mu chyba zbrzydła. Albo po prostu nie może się odnaleźć. Nash, co prawda, też gra słabiutko w tych spotkaniach, ale są również bardzo inne ważne istoty w Rangers, które pokrzyżują plany Stołecznym, mam na myśli tu: Zuccarello, (wspaniały grajek, niski szybki zwinny, potrafi zmylić nie jednego przeciwnika, Callahan (gość z numerem 24 na koszulce, również, do słabeuszy nie należy, wie kiedy się znaleźć w najmniej oczekiwanym momencie dla rywala..) Mógłbym jeszcze wymienić paru, ale nie o to się tu rozchodzi. Strażnicy, dobrze się czują na swojej tafli, choć będą dzisiaj pod presją, bo muszą ten mecz wygrać, aby przedłużyć tę szalę &#39;&#39;goryczy&#39;&#39; bo jeśli wygrają znowu czeka ich wyjazd do Stolicy.. ale wierzę w nich, że dzisiaj będzie kolejny big match, z kolei gospodarzy jak i przyjezdnych, z nawiązką dla Rangers! Poprawili grę w powerplay, w których pierwszych meczach, kiedy posiadali przewagę liczebną grali zbyt himerycznie, a ostatnie dwa mecze pokazały, jednak że wzięli się za siebie i walczą o każdą bramkę.. Holtby - również znakomity goalie, który będzie stał dziś między słupkami, zatrzymując wszystkie ataki gospodarzy, ale ściany i kibice odpowiednio będą motywować dziś Rangersów, co bramkarza gości, z dekoncentruję i powinien wyłapać pare krążków, z bramki.. Liczę dziś na gospodarzy!​

HENRIK Lundgvist! What another outstanding performance... whooohoo!

Otrzymane punkty reputacji: +2
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tennis, ATP Rzym / (13.05 / Poniedziałek)

Giraldo, S - Janowicz, J (1.71) ✅ (5:7; 2:6)

Stawka: 120 PLN / PW: 205,2 PLN / Buk: Unibet !

Choć dużo osób dzisiaj odradzało mi Jurka, ja Natomiast poszedłem w jego kierunku, posłuchałem siebie i dobrze na tym wyszedłem. Screen, bo dziś miałem napięty dzień z braku czasu go tu nie wpisałem, już daję dowód - screen, niżej i, ważne, że kolejny dzień na plus.​

brawo Jerzyk!

NHL - Stanley Cup Playoffs / (13.05 / Wtorek)

Wliczając dogrywkę.

:hokej: Washington Capitals - New York Rangers / Under 4.5 (1.90) ⛔ (0:5)

Stawka: 100 PLN / PW: 190 PLN / Buk: Unibet !

A ja sobie dziś postanowiłem, że pójdę w kierunku bramek, tym razem underowych. Już tłumaczę dlaczego. Zapowiada się kolejny emocjonujący pojedynek, w którym z pewnością znowu zobaczymy w niebanalnej formie Henrika i Jego przeciwnika, który również będzie chciał przed swoją publicznością zrobić wszystko, aby to Stołeczni dziś awansowali do next round. Strażnicy wybierają się w delegacje do Stolicy, do na pozór trudnej tafli, w której to większość gospodarze rozdają karty, ale jak to dziś, w tym meczu rozdawać karty będą bramkarze, to oni kto będzie gorzej &#39;bronił&#39; ten jego zespół awansuje. Zważając na fakt, że sam Nash, który w tych meczach nie istniał ma mnóstwo do nadrobienia, Owca, w pierwszym meczu ustrzelił mi kupon, swoim trafieniem, dzisiaj będzie na pewno polował na Henrika.. ale Henrik, to co pokazał ostatnio, to klasa sama w sobie. Determinacja, koncentracja w dwustuprocentach, świadczy o tym, że jest gotowy na starcie z każdym! Dla jednych i drugich jest to arcyważny mecz, dzięki wygranej, którejś z ekip jest awans, w plaayoff, do kolejnej rundy. I jakoś specjalnie nie widzę tutaj za bardzo gradu goli, patrząc na formę obu bramkarzy. Holtby, również wywarł na mnie ogromne wrażenie, ale wczorajszy mecz mimo wszystko stanę murem za Henrikiem. Ostatnie sekundy.. i kapitalna obrona.. Chłopak wie jak bronić i znakomicie się w tym odnajduję. Duże nadzieje również, pokładam na under ze względu na to, że Strażnicy, w delegacjach aż tak pełno bramek nie strzelają, natomiast Stołeczni, w regular season, bili ich na zawołanie.. kiedy zaczęła się walka o playoff.. ale dziś nocą, to są właśnie playoffy, tutaj nikt się nie oszczędza, patrząc na formę obu bramkarzy, widzę tu tylko under.​

Dobra robota Henrik!, Stołeczni za burtą!

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tennis WTA, Rzym / (14.05 / Wtorek)
Agnieszka Radwańska - Simona Halep (1.32) ⛔ (7:6; 2:6; 2:6)
Stawka: 200 PLN / PW: 264 PLN / Buk: Unibet !
Agnieszka, po ostatnim nie udanym występie w Madrycie, wyrusza do Stolicy Włoch, gdzie zagra z Rumunką Simoną Halep. Do tej pory spotkały się dziewczyny trzykrotnie i trzy razy była górą Aga. Po ostatnim meczu, z Laurą Robson, widać było, że jednak zawodniczki leworęczne, nie piszą się znacznie dla naszej Agi, ale dzisiaj po drugiej stronie, Halep, zawodniczka, która często popełnia podwójne faulte, która nie ma aż tak mocnego serwisu, (w sam raz na drop-shoty, dla Agi) Specjalnie nie widzę jej w drugiej rundzie, a Aga, mimo, że przed sobą ma wielki szlem, to chciałaby wymazać z pamięci ostatnią szybką potyczkę w Madrycie i coś tutaj zawalczyć. W tych trzech meczach kiedy ze sobą rywalizowały, jeszcze ani razu, nie urwała Rumunka seta, naszej rodaczce. Jeśli tylko Aga, będzie trafiała pierwszym serwisem i umiejętnie czytała grę Rumunki, to powinna na spokojnie w dwóch setach, ten mecz poprowadzić do zwycięstwa, dziś ruszam jej wygrana, wiec Aga nie zawiedź Nas!​
Powiem krótko, naucz się Radwańska grać bo to co ostatnio pokazujesz, jest jedna wielka żenada.. A najlepiej popracuj nad serwisem, bo lżejszego chyba nie dało się serwować.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL - Stanley Cup Playoffs / (15.05 / Środa)
:hokej: Pittsburgh Penguins OT - Otttawa Senators (1.45) ✅ (4:1)
Stawka: 210 PLN / PW: 304,5 PLN ! / Buk: Unibet !
Pingwiny odprawili Islanders, czas na Senators! W ostatnim meczu Pingwinów z Wyspiarzami, na lodzie można było zobaczyć dwóch finalistów do nagrody Hart Memorial Trophy (MVP sezonu) - Sidneya Crosby&#39;ego i Johna Tavaresa. Pierwszy swoją wielką klasę zaczął udowadniać Tavares. W szóstej minucie center Wyspiarzy otrzymał dobre podanie w korytarz międzybulikowy i wybornie wycelował w lewe okienko otwierając wynik.
Crosby z odpowiedzią nie czekał, dwie minuty później popędził prawą stroną osłaniając krążek backhandową stroną wjechał w bramkę Nabokowa. Rosyjski bramkarz utrzymał gumę przed linią bramkową, ale z interwencją spóźnili się obrońcy i Jarome Iginla popchnął krążek za czerwoną linię wyrównując stan meczu.
Dziś po drugiej stronie, Senatorzy, którzy bardzo dobrze spisali się w Montrealu i napsuli im dużo krwi. Ale dziś wyjeżdżają do Pensylwanii aby zmierzyć się z najlepszą ekipą na wschodzie. Czeka ich ciężka przeprawa, powiedział trener Ottawy - Paul MacLean. Zważając na fakt, że Pingwiny mają najlepszych grajków jakie tylko mogłaby sobie Ottawa wyobrazić, to będzie dla nich bardzo, ale to bardzo trudno. Mam na myśli tu oczywiście kapitana, Pingwinów Crosby&#39;ego, Malkina, a nawet Neala, który dzisiaj z pewnością będzie grał. Konfrontacja ta przyniesie ze sobą wiele ciekawych dyskusji. Będzie to między innymi pierwsze spotkanie na lodzie Matta Cooke&#39;a z Erikiem Karlssonem, od czasu kontrowersyjnej sytuacji, w której Cooke według wielu w celowy sposób najechał łyżwą na tył nogi Szweda. W wyniku tego starcia zerwane zostało ścięgno Achillesa, które wykluczyło najlepszego obrońce poprzedniego roku na kilka miesięcy. Liczę na dobry występ gospodarzy i o tym, że to właśnie oni będą dyktowali warunki w tym meczu.. Cooke, trzymaj nogę na wodze.. ;) Mój ruch to PINGWINY!​

Otrzymane punkty reputacji: +3
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Zapodaję screeny meczów, które zrobiłem telefonem, zapodałem w pracy, nie mogąc tu wcześniej napisać.

Pierwszy mecz, to:

Piłka Nożna, Finał Pucharu UEFA!

Chelsea Londyn - Benfica Lizbona / Obie ekipy strzelą (1.72) ✅
Stawka: 200 PLN / PW: 344 PLN !

Screen -- &gt;

Dlaczego taki kupon? hmm.. nie ma się co za bardzo rozpisywać, wiadomo o co zawodnicy grają i co dzięki temu meczu osiągną, a że obie ekipy są bardzo zdeterminowane, to na pewno tu bramki dla obu ekip się posypią. Szkoda, że nie było Hazarda, ale druga połowa.. miodzio. ^^​

Drugi mecz to:

Tennis, WTA - Rzym.

Suarez Navarro C. - Oprandi R. (1.70) ✅ (6:4; 6:2)

Stawka: 130 PLN / PW: 221 PLN ! / Buk: Unibet !

Screen -- &gt;

No to Hiszpanka, z 3:0 w pierwszym secie podniosła się na tyle wysoko, że wygrała całego seta i do tego cały mecz.. mój typ, sugerowałem się tym, że ona na mączce, znacznie lepiej sobie radzi, niż na twardej.. posiada rozmaitą techniką, która często myli przeciwniczki.. jeszcze gdyby popracowała nad bieganiem na korcie to będzie znacznie lepiej.. ale ważne, że kolejny dzień na plusie.​

// Proszę wybaczyć, że nie pisałem tego wcześniej, ale w pracy nie miałem wglądu do strony forum.. screeny, dowody są.. także nie powinno być nieporozumień, zaraz jakiś typ na noc zapodam jeszcze.. \\​

NIE WLICZAM TEGO DO STATYSTYK!

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL - Stanley Cup Playoffs / (16.05 / Czwartek)
:hokej: Chicago Blackhawks - Detroit Red Wings / over 0.5 Hawks # 1tercja (1.65) ✅
Stawka: 120 PLN / PW: 198 PLN ! / Buk: Unibet !
Do kolejnej rundy przygotowywać się mogą też Chicago Blackhawks, którzy odprawili po pięciu meczach (4-1) Minnesota Wild. W tej parze o niespodziance nie może być mowy, bo to Chicago od pierwszego meczu stało pod presją osiągnięcia łatwego i szybkiego sukcesu i tą presję zaspokoili. Dzisiaj po drugiej stronie, skrzydła, które niejednej solidnej ekipie przysporzyła zmartwień ale wyjeżdżają w delegację do jednego z najtrudniejszych terenów, do zdobycia. Do najlepszej ekipy na zachodzie i jakoś nie wierzę by dzisiaj to oni dyktowali warunki. Kane, Toews, Hossa i spółka Chicago wiedzą jak strzelać Howardowi, zwłaszcza, że ten jak tylko złapie wiatr w żagle ciężko mu wbić, ale wiadomo o co w tym meczu się rozchodzi i jaką stawką jest wygranie tego meczu, dlatego gospodarze od pierwszych minut będzie naciskać tak aby mogli dyktować warunki w tym meczu, dziś ruszam over w pierwszej tercji dla gospodarzy (jedna bramka) wydaję mi się, że jest do zrealizowania.. mecz o 2 w nocy. Espn America!​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tennis, WTA Rzym / (16.05 / Czwartek)
Simona Halep - Roberta Vinci (1.75) ⛔ (6:4; 6:2)
Stawka: 60 PLN / PW: 105 PLN ! / Buk: Expekt !
No to dzisiaj próbujemy na włoszkę. Nie stawiam to za jakąś wygórowaną stawkę, bo Halep potrafi zaskoczyć a wcale nie wygląda najgorzej od Włoszki. Ruszam w stronę Włoszki bo wydaję mi się, że u siebie nie powinna tego meczu przegrać, mimo, iż to ona będzie grała na korcie, nie kibice to raczej ich nie zawiedzie. Mocny bity serwis, powinien załatwić sprawę, ale jak to wygląda często w WTA, to trzeba być przygotowany na wszystko. Halep, pokazała się z bardzo dobrej strony ogrywając Radwańską, drugi i trzeci set, robiła sobie co tylko chciała, tylko że nasza nie potrafiła nawet przebijać, a rezultat był jaki był. Dziś po drugiej stronie siatki doświadczona zawodniczka, która na mączce, choć w Rzymie jest ta wolniejsza, będzie musiała od siebie dużo dać, żeby wygrać to spotkanie, awansując tym trzecią rundę. Ale jeśli już Włoszka wygrywa z Vesniną, zawodniczką, która jest wg mnie znacznie lepsza od Włoszki, to znaczy, że Roberta nie traktuję tego turnieju na jeden mecz.. Zatem dzisiaj ruszam w stronę gospodyni.. i mam nadzieje, że Halep szybko odprawi..​

Otrzymane punkty reputacji: +4
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Mix / (17.05 / Piątek)
FC Honka - JJK / over 1.5 (1.30) ✅ (3-2)
Monfils, G - Alund, M (1.30) ✅ (6:4; 7:5)
Gicquel, M - Liodra, M (1.40) ✅ (1:6; 6:7)
Ako: 2.37 / Stawka: 120 PLN / PW: 284,4 PLN ! / Buk: Unibet !
Fińska liga, nie dawno się zaczęła, a zespół gości chyba zapomniał jak się strzela, ale myślę że w dzisiejszym meczu, przeciwko FC Honka, zrehabilitują się i zaczną coś strzelać, bo w przeszłym sezonie, mieli najwięcej bramek w lidze i liczę na ich przebudzenie. Monfils i Liodra, obaj panowie grają u siebie, z mniej doświadczonymi zawodnikami, co prawda to tylko Challenger, ale obaj muszą dużo trenować, wygrywać, przed wielkim szlemem. Wczoraj Monfils, przegrywając pierwsze seta, potrafił się spiąć i wygrać cały mecz, a dzisiaj już przeciwnik nie jest taki wygórowany. Liodra, raczej nie należy do Francuzów, co się poddają i u siebie słabo grają. Liczę dziś na Francuzów.​

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom