>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Furkowe zagwózdki z bukami

furek 75

furek

Użytkownik
Nr. 47
????
ATP: World Tours Finals - Londyn: Finał godz: 19:00
N. Djokovic - R. Federer
Federer @ 4,00 x 10
bet365
EW: 40,00
ZWROT
wynik: nieodbyty

Z reguły nie gram tenisa, alb przynajmniej bardzo rzadko.
Dziś jednak spróbuje zagrać na Rogera, tym bardziej, że kurs... zacny, a i w tym roku już trzykrotnie pokonał Novaka.
Za minimalną stawkę dla lepszego oglądania.​

furek 75

furek

Użytkownik
Nr. 48
⚽
Towarzyski godz: 20:45
Polska - Szwajcaria
over 2.0 azjan @ 1,60 x 90
bet365
EW: 144,00 pln
✅ 54 pln
2:2

Dzisiaj o godz: 20:45 we Wrocławiu nasi reprezentanci zmierzą się w meczu towarzyskim z silną drużyną Helwetów. Ja liczę dziś na dobre, otwarte widowisko w wykonaniu oby drużyn​

furek 75

furek

Użytkownik
Nr. 50
⚽
Argentyna: Primiera Division godz: 22:15
Defensa y Justica - Newell&#39;s Old Boys
Newell&#39;s 0.0 @ 2,00 x 20
bet365
wynik: 1:0
⛔ 20 pln

furek 75

furek

Użytkownik
Nr. 51
⚽
Polska
Ekstraklasa godz: 20:30
GKS Bełchatów - Legia Warszawa
over 2.0 azjan @ 1,60 x 30 bet365 EW: 48,00 wynik: 0:3
✅ 18,00 pln ✅

Dziś wieczorem obrońcy tytułu zagrają na boisku beniaminka w Bełchatowie pierwszy mecz rundy rewanżowej. I mają okazję do rewanżu za mecz pierwszej kolejki kiedy to niespodziewanie ulegli GKS-owi 0:1. Nie będzie to jednak łatwe zadanie. Bełchatów u siebie nie przegrywa, jak do tej pory odniósł cztery zwycięstwa i zanotował trzy remisy, bilans bramek 8:2. Do tego jest to ekipa wybitnie underowa. Nie idzie na wymianę ciosów tylko konsekwentnie wciąga przeciwnika na swoja połowę i czeka na wyprowadzenie zabójczej kontry. W dotychczasowych 15 kolejkach tylko 2 razy w meczach z ich udziałem padł over 2,5.
Z kolei Legia odwrotnie, aż 11 razy zanotowali over. I tutaj ciekawy fakt lepiej im to wychodzi (jeśli można tak napisać) w delegacjach, gdzie mają rekord 7 na 7 !!!!
Ja też dziś idę tym tropem, jednak z delikatną podpórką: over 2.0 azjan. Moim zdaniem zobaczymy tutaj minimum te dwie bramki. Nr. 52
⚽
Hiszpania
Primiera Division godz: 20:45
Athletic Club Bilbao - Espaniol Barcelona
Athletic @ 1,80 x 20 Unibet
EW: 36,00
wynik: 3:1
✅ 16,00 pln
✅
Gospodarze, czyli ekipa Athletic Bilbao, chyba już zażegnała kryzys z początkowego etapu sezonu. Pożegnali się już z LM i mogą się już skupić na lidze. I widać, że ostatnie wyniki są już naprawdę dobre. Poprzednia przerwa na reprezentacje miała dobry wpływ na piłkarzy, miejmy nadzieję że ta również dobrze im posłuży. Przypomnijmy, po porażce w Realem w Madrycie aż 5:0, przyszła wspomniana przerwa, po której Baskowie osiągali już zadowalające wyniki: 1:1 z bardzo dobrze radzącą sobiemimo odejścia Luisa Enrique Celtą Vigo, dwa zwycięstwa po 1:0, najpierw z Almerią w delegacji a później z Sevillą na pewno bardzo podniosły morale i wiarę w siebie dumnych Basków. Z kolejnego wyjazdu, tym razem do Valencii, również udało się przywieść korzystny rezultat - 0:0. Dodajmy, że Nietoperze wcześniej zaliczyli serię pięcie kolejnych wygranych na własnym obiekcie i była to ich pierwsza strata pkt w obecnych rozgrywkach, oczywiście biorąc pod uwagę mecze u siebie.
Widać, że Bilbao traci mało bramek.
Ich dzisiejszy Przeciwnik, czyli Espaniol na wyjazdach radzi sobie nie najlepiej, do tej pory 2 remisy i 3 porażki.
Moim zdaniem dziś nie poprawi tego bilansu i wróci do domu bez zdobyczy punktowej.​

furek 75

furek

Użytkownik
Nr. 53
⚽
Niemcy Bundesliga godz: 15:30
SC Paderborn - Borussia Dortmund
Borussia (-1) @ 1,65 x 30 Unibet
EW: 49,50
wynik: 2:2
⛔ 30,00 pln ⛔

Liga Mistrzów zaliczona, awans zaklepany na dwie kolejki przed końcem. Teraz pora zająć się na poważnie własnym podwórkiem. A tutaj jest co odrabiać.

Nr. 54
⚽
Anglia Premier League godz: 16:00
Newcastle United - QPR
Newcastle @ 1,85 x 20 bet365
EW: 37,00
✅ 17,00 pln
✅
Sroki prezentują ostatnio bardzo efektywny futbol, co odzwierciedla seria czterech zwycięstw pod rząd, w tym dwa wyjazdowe nad Tottenhamem i zwłaszcza nad Men City robią wrażenie. Dziś podejmują u siebie QPR. Kurs moim zdaniem bardzo atrakcyjny tym bardziej, że Londyńczycy na wyjazdach prezentują się żałośnie: jak dotąd nie zdobyli nawet oczka w delegacjach, zaliczając 5 porażek i srzelając tylko dwa gole przy 14 straconyhc.

Nr. 55
⚽
Polska Ekstraklasa ghodz: 18:00
Korona Kielce - Zawisza Bydgoszcz
Korona @ 2,00 x 20 Unibet
⛔ 20,00 pln
⛔
Już widać rękę Rysia Tarasiewicza, Korona zanotowała trzy zwycięstwa pod rząd. Kolejna przerwa reprezentacyjna moim zdaniem może im tylko wyjść na dobre. Żałosny Zawisza nie ugra raczej nic w Kielcach​

Otrzymane punkty reputacji: +1
furek 75

furek

Użytkownik
Nr. 57
⚽
Anglia Premier League godz: 21:00
Aston Villa - Southampton
Aston Villa i BTS: TAK @ 12,00 x 11 bet 365 EW: 132,00 wynik: 1:1
⛔ 11,00 pln
⛔
Miałem sobie spokojnie obejrzeć ten meczyk, jednak nie wytrzymałem...
Po prześledzeniu oferty moich dwóch ulubionych buków zdecydowałem się na dość ryzykowny zakład, ale za to w moim mniemaniu warty gry. O postawie każdej z drużyn zostało już na tym forum napisane naprawdę dosyć sporo.
Ja to widzę tak: AV w końcu musi się przełamać, 7 meczy bez zwycięstwa, ale ostatnio remis w delegacji z Młotami w Londynie, które w obecnych rozgrywkach spisują się nad podziw dobrze.
Często bywa tak, że pojedynczy mecz kończy jakąś serię, a czasem nawet kilka równocześnie. czy dziś będziemy świadkami takowego wydarzenia???? Przekonamy się po 23:00. Ja wierze w piłkarzy z Birmingham. I równocześnie spodziewam się bardzo dobrego widowiska. Dlatego właśnie zdecydowałem się na taki oto bet.
Powiecie, że ryzykowny, zgadza się, ale za małą stawkę można zgarnąć bardzo smakowity profit.
A więc:
&quot; Siadamy głęboko w fotelach, zapinamy pasy i startujemy &quot;

furek 75

furek

Użytkownik
Nr. 58 ⚽
Liga Mistrzów godz: 18:00 i 20:45
BATE Borysów - FC Porto @ 1,57
APOEL Nikozja - FC Barcelona @ 1,25
AKO: 1,96 x 50 bet35
EW: 98,21 wynik: 0:3 i 0:4 ✅ 48,21 pln ✅ Dziś zdecydowałem się na dubel z LM.
Smoki z Porto zmierzą się na Białorusi z miejscowym BATE Borysów. Zdecydowanym faworytem tego meczu wg mnie są piłkarze z Porto. A kurs 1,57 zaproponowany przez bukmachera jest bardzo atrakcyjny. Teoretycznie gospodarze nie są w stanie niczym zagrozić ekipie z Portugalii. Można powiedzieć, że przecież walczą o trzecie pozycję w grupie i ewentualne wiosenne występy w LE, ale powiedzmy sobie szczerze zwycięstwo nad Athletic Bilbao, które można rozpatrywać w rozmiarach mega sensacji, było dość szczęśliwe, a i okoliczności również sprzyjały Białorusinom, ponieważ w tamtym okresie Baskowie byli w naprawdę fatalnej dyspozycji. Potwierdzać może to fakt, że trzy pozostałe występy Bate w obecnej edycji LM należy uznać za, delikatnie mówiąc, nieprzekonujące: 0:6 w pierwszej kolejce z FC Porto własnie oraz fatalny dwumecz z Szachtarem Donieck - najpierw u siebie bolesne 0:7 i w rewanżu 0:5 na Ukrainie. Wydaję się więc że Porto nie powinno mieć problemów z zainkasowaniem komplety punktów, niezbędnych do utrzymania przodownictwa w grupie.
Podobnie rzecz ma się z FC Barceloną, która zmierzy się z mistrzem Cypru APOEL&#39;em i w tym pojedynku również inna opcja niż 3 pkt Katalończyków wydają się abstrakcją. Tym bardziej, że trzeba utrzymać jednopunktową stratę do PSG (o ile wygra z Ajaxem) bo w ostatniej kolejce dojdzie do meczu na szczycie decydującego o pierwszym miejscu w tabeli.​

furek 75

furek

Użytkownik
Nr. 59
⚽
LIGA MISTRZÓW
Arsenal Londyn - Borusia Dortmund
Arsenal over 5,5RR @ 2,05 x 30 Betano
EW: 61,50
wynik: 6
✅31,50 pln ✅

Patrząc po wynikach ostatnich meczy można dojść do wniosku, że Arsenal jest w dołku. Jednak rzut oka na same statystyki mówi nam już coś zupełnie innego. W meczach a Anderlechtem (tutaj jakaś niewytłumaczalna historia) zremisowanym 3:3 mimo trzy-bramkowego prowadzenia oraz dwóch ligowych porażkach 1:2 ze Swansea i MU Kanonierzy tworzyli mnóstwo sytuacji, grając bardzo ofensywnie, a liczba rzutów rożnych wywalczona w tych spotkaniach wygląda naprawdę imponująco. Cofnijmy się jeszcze o jeden mecz do spotkania z Burney (18 RR ????) i kolejno Andetlecht - 8, Swansea - 10, Men U - 11. Dlatego dziś zagram taki oto typ.​

furek 75

furek

Użytkownik
Trzeba przemnożyć bonus w Betano, a więc.....

Nr. 60
⚽
Liga Mistrzów
Zenit St Petersburg - Benfica Lizbona
Zenit @ 2,00 x 100 Betano
EW: 200,00
✅ 100,00 pln ✅

Nr.61
⚽
Liga Mistrzów
Ludogorets Razgard - Liverpool FC
Liverpool @ 2,00 x 100 Betano
EW: 200,00
⛔ 100,00 pln ⛔

Nr. 62
⚽
Liga mistrzów
Bayer Leverkuzen - AS Monaco
Bayer @ 1,65 x 170 Betano
EW: 280,50
wynik: 0:1
⛔ 170,00 pln ⛔

furek 75

furek

Użytkownik
Para wcielić z życie pewne zasady, których od dziś będę się konsekwentnie trzymał:

• stawkowanie procentowe
  • gramy tylko single i czasem duble
  • max stawka na pojedynczy bet będzie wynosić 5%, jednak będą to mecze, które moim zdaniem są bardzo prawdopodobne
  • standardowa stawka będzie wynosić 3% aktualnego kapitału
  • spotkania ryzykowne będą miały stawkę 10 pln
  • minimalny kurs zakładu to 1,60
  • test potrwa do końca tego roku

Nr. 63
⚽ LIGA EUROPEJSKA ⚽
KSC Lokeren - Legia Warszawa
Legia DNB @ 2,20 z 10
bet365
EW: 22,00
⛔ 10 pln
⛔

Piłkarze Legi rozegrają dziś kolejny mecz w LE. Szczerze to miałem sobie to spotkanie odpuścić i spokojnie obejrzeć. Jednak kurs na mistrzów Polski wystawiony przez bukmacherów sprawił, że zdecydowałem się zagrać za minimalną stawkę Legia DNB.
Ryzyko niewielkie, a jak już zdążyliśmy się przekonać, Legia w LE jest do bólu skuteczna, nie grają zbyt widowiskowo, za to bardzo efektywnie, cztery jednobramkowe zwycięstwa w czterech meczach to bardzo dobre osiągnięcia.
Niewiele osób zakładało taki scenariusz, no przynajmniej ja się aż takich wyników nie spodziewałem.
Nr. 64
⚽ LIGA EUROPEJSKA ⚽
Tottenham Londyn - Partizan Belgrad
Tottenham [0:1] @ 1,75 x 25
Betano
EW: 43,25
⛔ 25,00 pln ⛔

Koguty z Londynu podejmują dziś na White Hart Lane ekipę Partizana Belgrad.
Zdecydowanym faworytem tego meczu są gospodarze i takie jest też moje zdanie. Myślę, że nie odpuszczą oni tego meczu i zagrają w pełni skoncentrowani i zaangażowani. Jeśli tak się stanie prawdopodobnie odniosą dziś zwycięstwo z handicapem.

Nr. 65
⚽
LIGA EUROPEJSKA ⚽
Trabzonspor - Metalist Charków: Trabzonspor @ 1,40
Dynamo Kijów - Rio Ave: Dynamo (-1) @ 1,425
AKO: 1,99 x 20
bet365
EW: 39,90
wynik: 3:1 i 2:0
✅ 19,90 pln
✅

furek 75

furek

Użytkownik
Nr. 66 - live przerwa 0:1
⚽ LIGA EUROPEJSKA ⚽
Dynamo Moskwa - Panathinaikos Ateny
Dynamo lux X @ 1,65 x 20
Betano
EW: 33,00
wynik: 2:1
✅ 13,00
pln ✅
Po pierwszej połowie mała niespodzianka, gdyż goście z Grecji prowadzą po bramce Berga. Moim zdaniem piłkarze Dynama nie pozwolą sobie na porażkę na własnych śmieciach i w drugiej odrobią straty, ale czy zdołają strzelić dwie bramki nie tracąc żadnej - tego nie wiem. Kurs 1,65 na bet 1x bardzo atrakcyjny. Tak jak wcześniej Koniczynki moim zdaniem nie ytrzymają tego prowadzenia.​

furek 75

furek

Użytkownik
Nr. 67
⚽
Ligue 1 ⚽ Ol Marsylia - Nantes
Marsylia (-1) @ 2,00 x 20
bet365
wynik: 2:0
✅ 20,00pln ✅
Oba zespołu można uznać obecnie za rewelacje sezonu, Piłkarze z Marsylii liderują rozgrywkom, czego mało kto się chyba spodziewał przed startem sezonu. Podobne opinie panują na temat Kanarków, którzy wdrapali się aż na czwartą pozycję. Mecz zapowiada się na ciekawe widowisko. Olimpique na własnym stadionie przegrał jak dotąd jeden mecz a miło to miejsce w pierwszej kolejce z Montpelier, co z perspektywy czasu można uznać za wypadek przy pracy, ponieważ teraz mogą się pochwalić serią sześciu kolejnych wygranych, w tym cztery z handicapem. I taki jest dziś również mój typ na to spotkanie. Kurs 2,00 na bet (-1) jest jak najbardziej warty gry, tym bardziej, że w przypadku jedno-bramkowego zwycięstwa otrzymamy zwrot środków. Nie będzie to jednak spacerek, tak jak pisałem wyżej Nantes radzi sobie w tym sezonie nadspodziewanie dobrze, do tego trzy ostatnie wyjazdy zakończyły się ich zwycięstwami. Moim zdaniem czwarta kolejna wygrana w delegacji nie nastąpi. Reasumując liczę dziś na świetne widowisko i przedłużenie serii gospodarzy. Do 18-stki meczowej wracają N&#39;Koulou, Morel i Romao, jedynym piłkarzem z którego usług nie będzie mógł skorzystać Bielsa jest Andre Ayew. Przypuszczalne składy za goal.pl:
Marsylia: Mandanda - Mendy, N&#39;Koulou, Fanni, Djedje, Imbula, Romao, Thauvin, Payet, Alessandrini, Gignac
Nantes: Riou - Cissokho, Vizcarrondo, Djibodji, Veigneau, Hansen, Gomis, Bessat, Veretout, N&#39;Koudou, Bammou​

Nr. 68

⚽ Ligue 2⚽
Brest - Creteil
Brest (-0,75) @ 2,02 x 20
Pinnacle
EW: 40,40
⛔ 20,00 pln ⛔

Lider rozgrywek na zapleczu francuskiej ekstraklasy podejmuje dziś ekipę Cretail. Brest prowadzi z dorobkiem 30 pkt, z czego aż 19 zdobyli na swoim stadionie, na którym legitymują się świetnym rekordem 6-1-0 bramki 11:1. Goście plasują się na szesnastej pozycji z dorobkiem 16pkt, który nie powala na kolana. Do tego w ośmiu meczach wyjazdowych uciułali zaledwie cztery oczka po czterech porażkach i czterech remisach. nie radzą sobie na obcych stadionach i nic nie wskazuje na to aby dziś miało się to zmienić. Upatruję dziś jedno- lub dwu-bramkowego zwycięstwa Brestu. Kurs zacny więc gramy.​

furek 75

furek

Użytkownik
Nr. 69
⚽ CHAMPIONSHIP ⚽
Bournemouth - Millwall
Bournemouth @ 1,65 x 30
bet365
EW: 49,50
⛔ 30,00 pln
⛔

Goście z dziewięciu meczy rozegranych w tym sezonie na terenie rywala wygrali zaledwie jeden raz. Miało to miejsce w drugiej serii spotkań w Londynie z Fulham, który jak wiemy jeszcze pod wodzą Felixa Maghata prezentowali się katastrofalnie. Ogólnie Millwal zaliczył udany start: trzy zwycięstwa, po jednym remisie i porażce. Jednak w kolejnych trzynastu spotkaniach udało się wygrać zaledwie jeden mecz, sześć remisując oraz również sześć przegrywając. Bilans meczy rozgrywanych na obcych obiektach wygląda następująco: 1 - 4 -4, bramki 6:11.
Z kolei ekipa Bournemouth to rewelacja rozgrywek. Tak się składa, że to właśnie od momentu wypożyczenia Króla Artura rozpoczęła się świtna passa &quot;Wiśni&quot;: w jedenastu meczach zanotowali siedem wygranych, dwa remisy i tylko jedna porażka. Właśnie dwa ostatnie mecze (po serii sześciu zwycięstw) zakończyły się podziałem punktów, ale za to z bardzo wymagającymi przeciwnikami: 0:0 na wyjeździe z Middlesbrough (trzecia pozycja w lidze) oraz 2:2 z Ipswich u siebie (czwarta pozycja w lidze).
Teraz nadarza sie wyśmienita okazja do powrotu na zwycięska ścieżkę.

Nr. 70
⚽
EKSTRAKLASA ⚽
Jagiellonia Białystok - Zawisza Bydgoszcz
Jagiellonia @ 1,90 x 50
Unibet
EW: 95,00
wynik: 0:0
⛔ 50,00 pln ⛔

Nr. 71
⚽ EKSTRAKLASA ⚽
Jagiellonia Białystok - Zawisza Bydgoszcz
Jagiellonia (-1) @ 2,84 x 10
Pinnacle
EW: 28,40
⛔ 10 pln ⛔
W sobotę o godzinie 15:30 Jagiellonia podejmuje ostatniego w tabeli Zawiszę. Nie widzę w tym spotkaniu innej opcji niż zwycięstwo gospodarzy i to pewne zwycięstwo. Goście z siedmiu meczy w delegacji zdobyli zaledwie jedno oczko, przed tygodniem w Kielcach, pozostałe sześć spotkań przegrywając. Jaga po wspaniałej serii sześciu wygranych i jednym remisie wpadła w lekki dołek doznając dotkliwej porażki w Chorzowie (2:5) oraz równie przykrej u siebie z GKS Bełchatów (0:1). Teraz jednak wydaję się, że kryzys jest już zażegnany, przerwa na reprezentację dała trenerowi Probieżowi czas na spokojne przygotowanie zespołu na końcówkę jesieni. Co prawda zremisowali w Gdańsku z Lechią 1:1, ale w moim odczuciu ten wynik jest krzywdzący dla Jagi, prezentowali się zdecydowanie lepiej od rywali, ale koszmarne błędy sędziów pozbawiły ich zwycięstwa.

Nr. 72
⚽ PREMIER LEAGUE ⚽
Burney - Aston Villa
Aston Villa @ 3,78 x 10
Pinnacle
EW: 37,80
wynik: 1:1
⛔ 10,00 pln ⛔

O tym spotkaniu nie będę się za bardzo rozpisywał, po prostu liczę na przełamanie gości. Bliscy tego byli już w meczu ze Świętymi przed tygodniem. Myślę, że tym razem się uda :razz:

Nr. 73
LIGUE 1 PSG - Nice: PSG (-1) @ 1,26 - 1:0
PREMIER LIGA CSKA Moskwa - Ufa: CSKA (-1) @ 1,45 - 5:0
AKO: 1,82 x 25
bet365
EW: 45,67
✅ 11,25 ✅
Po dzisiejszym zwycięstwie Marsylii paryżanie znowu tracą cztery oczka do lidera. Mają jednak stosunkowo łatwego rywala aby dziś ten dystans znowu zniwelować do jednego punktu. CSKA w lidze od czterech kolejek bez zwycięstwa, to nie przystoi takiej drużynie jak oni, okazja do przełamania idealna.​

furek 75

furek

Użytkownik
Nr. 74
⚽ Primiera Division ⚽
Celta Vigo - Eibar
Celta @ 1,62 x 32
Unibet
EW: 51,84
wynik: 0:1
⛔ 32,00 pln ⛔

Ja się chyba nie znam na piłce..........​

furek 75

furek

Użytkownik
Nr. 75
⚽ Primiera Division ⚽
Atletico Madryt - Deportivo La Coruna
Atletico (-1,5) @ 1,675 x 40
bet365
EW: 67,00
wynik: 2:0
✅ 27,00 pln ✅

furek 75

furek

Użytkownik
LISTOPAD
skuteczność: 42,55 % 20 - 25 - 2
ZAINWESTOWANE: 1 330,23
WYGRANE: 1 094,09
ZYSK: ⛔ 236,14
YIELD: ⛔ 17,75 %

PODSUMOWANIE CAŁOŚCIOWE
skuteczność: 45,33 % 34 - 35 - 6
ZAINWESTOWANE: 2 677,30
WYGRANE: 2 715,90
ZYSK: ✅ 38,60
YIELD: ✅ 1,44 %

Za dużo kombinowania było w tym miesiącu z mojej strony. Trochę mnie poniosło w tym miesiącu. W grudniu będzie już dużo większa dyscyplina.
Skuteczność fatalna z mojej strony i nad tym trzeba popracować najbardziej. Stawkowanie też nie było moją mocną stroną, przeważnie w momencie zwiększania stawki występowały sromotne porażki.
Teraz będę grał stawką procentową, o której pisałem kilka postów wyżej, wyjątek stanowi ten nieszczęsny obrót o którym niżej.

furek 75

furek

Użytkownik
Nr. 1/11
⚽ PRIMIEIRA LIGA ⚽
⚽ EKSTRAKLASA ⚽
FC Porto - Rio Ave: FC Porto @ 1,22 - 5:0
Legia Warszawa - Cracovia Kraków: Legia @ 1,38 - 2:0
AKO: 1,68 x 300
OddsRing
EW: 504,00 pln
✅ 204,00 pln ✅

Ten kuponik będzie już rozliczny w grudniowym podsumowaniu, mimo tego, że porto gra dzisiaj.
Coś mnie podkusiło kilka dni temu wpłacić pieniądze na OddRing, no i przez ten czas nie zagrałem tam żadnego kuponu, zwyczajnie inni mają lepsze kursy, sporadycznie i tutaj trafi się jakaś perełka, jednak dotyczyło to meczu, które akurat mnie nie interesowały. A wpłaconych środków bez jakiegokolwiek obrotu po prostu nie można wypłacić. W gwoli ścisłości nie mam tutaj pretensji to tego buka, a raczej do siebie, ale pierwsza wpłata zaliczona, a i wymagany obrót do uzyskania bonusu może za jakieś 100 lat uda się wypracować. Dlatego zdecydowałem się zagrać taki oto dubel, ażeby móc wypłacić pieniążki, oczywiście jeśli żaden z faworytów nie zawiedzie.
Zestaw wydaje się bezpieczny, Porto z pięciu meczu rozegranych do tej pory na własnym stadionie cztery wygrało i tylko spotkanie derbowe z Boavista zakończyło się podziałem punktów (0:0), bilans bramkowy wynosi 9:1, co oznacza, że strzelić bramkę na Estadio do Dragao jest niezmiernie trudno i miejmy nadzieję, że dziś będzie podobnie. Ich dzisiejszy przeciwnik w trzech ostatnich delegacjach bramki nie strzelił co dobrze wróży mojemu typowi. Ogólny bilans spotkań między tymi dwoma zespołami w meczach gdzie gospodarzem było FC Porto jest miażdżący dla gości: na 14 meczy aż 13 zakończyło się wygraną Porto. Tylko pięciokrotnie Rio Ave było strzelić gola i to za każdym razem max jednego.
Drugie spotkanie to potyczka Legi Warszawa z Cracovią Kraków. Również w tym przypadku inne rozstrzygniecie niż wygrana gospodarzy będzie niemałą niespodzianką. Odkąd Pasy wróciły do Ekstraklasy w 2004 roku dziewięciokrotnie gościli na Łazienkowskiej w meczu ligowym. Migdy nie wygrali i tylko dwa razy potrafili zremisować, zdobyli tylko cztery bramki i nigdy nie więcej niż jedną w meczu. Niemal równo rok temu odbyło się ostatnie spotkanie miedzi tymi zespołami rozgrywane w Wa-wie, podł wtedy wynik 4:1, na początku tego sezonu Legia rozbiła Krakusów na ich terenie 1:3. Dlatego moim zdaniem strata punktów przez Legionistów w tym spotkaniu jest bardzo mało prawdopodobna, tym bardziej że Cracovia w tym sezonie na wyjeździe jeszcze nie wygrała.
Do składu Legii wraca, po pauzie za kartki, Łukasz Broź, do dyspozycji trenera Berga będzie również Ronan, nie wiadomo jeszcze czy wystąpi już Radović - to okaże się jutro.
Legia gra w tym sezonie bardzo nierówno w lidze, co spowodowane było postawieniem na pierwszym miejscu europejskich pucharów. Teraz jednak, na końcówkę rundy, wydaję się, że Wojskowi poważniej traktują również Ligę, może o tym świadczyć wynik poprzedniego meczu w Bełchatowie, wygranego jak wiemy aż 0:3.

EDIT:

ufff, jeden mecz za nami, Porto zmiotło przeciwnika, chociaż pierwsza połowa tego nie zapowiadała, ostatnie 15 min - masakra i cztery bramki

EDIT II:
Przypuszczalny skład Legii na Cracovię zdaniem legia.sport.pl, weszło.com i legia.net:
Kuciak - Broź, Rzeźniczak (Lewczuk), Astiz, Guilherme - Vrdoljak, Pinto - Żyro, Duda, Kosecki (Kucharczyk) - Sa (Radović).

furek 75

furek

Użytkownik
⚽ Nr. 2/11
Primeira Liga: Pacos Ferreira - Estoril
Ferreira (-0,25) @1,90 x 50
OddsRing
EW: 95,00
wynik: 1:1
⛔ 25,00 pln
Po udanym początku miesiąca i równie udanym odblokowaniu środków na OddsRing, spróbujemy jeszcze dzisiejszego wieczoru złapać kilka oringów.
za 1/4 wygranej obstawiamy dziś z delikatną podpórką na ekipę Pacos Ferreira, którzy ostatnio są w bardzo dobrej formie i powinni sobie dziś poradzić z pucharowiczem Estoril, który swój mecz z PSV w LE rozgrywał, jak wiemy przez dwa dni. Być może będą trochę rozkojarzeni. Do tego gospodarze dobrze radzą sobie u siebie, gdzie musieli uznać wyższość tylko FC Porto. Z kolei goście na wyjeździe wygrali tylko raz.

Do góry Bottom