>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Furkowe zagwózdki z bukami

furek 75

furek

Użytkownik
Nr. 25
Serie A
Sassuolo - Empoli
Sassuolo @ 2,20 x 20
EW: 44,00 pln
✅ 24 pln
3:1

Dlaczego taki bet? Mam jakieś dziwne przeczucie, że gospodarze odniosą dziś zwycięstwo. W poprzedniej kolejce pokonali w delegacji Parmę 3:1 i było to zarazem ich pierwsze zwycięstwo w bieżących rozgrywkach. Tydzień wcześniej oparli się Juve, co należy uznać za spory sukces. W szóstej serii spotkań minimalnie ulegli w Rzymie Lazio 2:3. W sumie, oprócz blamażu w meczu z Interem (0:7), wyniki nie są aż tak złe, biorąc dodatkowo pod uwagę to, z jakimi ekipami przyszło się im zmierzyć w pierwszej fazie sezonu. Oprócz wyżej wymienionych, Sassuolo mierzyło się już z Fiorentiną i Napali.
Reasumując forma zwyżkuje, ja liczę na potwierdzenie tego w dzisiejszym starciu.
Chodzi mi jeszcze po głowie typ over 1,5 gospodarzy również po zacnym kursie (2,25), jednak decyduję się dziś na czysty win, czy słusznie przekonam się ok 22:20 :grin:​

furek 75

furek

Użytkownik
Nr. 26
⚽ Serie A Torino - Parma: Torino @ 1,77 - 1:0
⚽ Serie A Cagliari - Milan: BTS TAK @ 1,55 - 1:1
⚽ Puchar Króla Sabadell - Sevilla: Sevilla @ 1,60 - 1:6
⚽ DFB Pokal Hamburger SV - Bayern: Bayern (-2) @ 2,23 - 1:3
AKO: 9,79 (4,39) x 14,07
EW: 137,72 pln (61,76 pln)
✅ 47,69 pln
Rzadko, bardzo rzadko grywam tasiemki. Dziś jakoś tak mnie naleciało :p
Więc próbujemy za drobne.
EDIT:
Cieszy mnie ten kupon. Fakt, mały niedosyt jest.
Jednak nie jest źle.
Bramka dla HSV troszkę, w moim mniemaniu, frajerska.
A to co w drugiej połowie wyprawiał w bramce Drobny - klasa.

furek 75

furek

Użytkownik
Nr. 27
⚽
Polska: II liga
Zagłębie Sosnowiec - Znicz Pruszków
Zagłębie over 1,5 @ 2,38 x 10
EW: 23,80 pln
✅ 13,80 pln
3:2

Sosnowiczanie przed startem rywalizacji na drugoligowych boiskach wskazywani byli jako główni faworyci do awansu. Niby drużyna nie gra najgorzej, jednak czegoś brakuje, żeby wspiąć się do ścisłej czołówki. Po remisie w ostatniej kolejce z liderem w Kluczborku morale jest zapewne na wysokim poziomie.
Zagłębie gra teraz dwa spotkania pod rząd na własnym terenie i wszyscy w klubie deklarują ostrą walkę o komplet punktów w obydwu pojedynkach.
Można więc wywnioskować, że determinacji i woli walki nie powinno zabraknąć.
Ja liczę dziś na minimum dwie bramki gospodarzy.
Mimo tego, że nie może dziś zagrać Sebastian Dudek (pauza za cztery żółte kartoniki). Być może kurs na over 1,5 Zagłębia dlatego jest, wg mnie, tak wysoki.
Próbujemy za małą stawkę.
EDIT:
Zagłębie w pół godziny zaaplikowało gościom trzy bramki????.
Niepokojąca jest jednak postawa w drugiej połowie, gdzie grając z przewagą zawodnika stracili dwa gole. Mam w planach zagrać pod nich również w kolejnej kolejce, jednak trzeba się będzie dokładnie zastanowić jaki to będzie bet, bo dziś ich kolejny przeciwnik, Kotwica Kołobrzeg, zastopował lidera z Kluczborka (swoją drogą to już trzeci kolejny remis).

furek 75

furek

Użytkownik
PAŹDZIERNIK
skuteczność: 50% 14 - 10 - 4

ZAINWESTOWANE: 1347,07
WYGRANE: 1621,81
ZYSK: ✅ 274,74
YIELD: ✅ 20,40%
Na wstępie małe sprostowanie, otóż nastąpiła pomyłka w numeracji i kupon nr. 8 występuje dwukrotnie. Więc kolejny podany typ będzie nosił nr 29.
Skuteczność może niezbyt imponująca, jednak zysk i yield jak najbardziej satysfakcjonujący.
Tutaj pytanko do Was.
Ja obliczając yield w przypadku zakładu rozliczanego jako zwrot, w ogóle nie wpisuje wartości w exelu. Czy słusznie?

owca26 171

owca26

Użytkownik
Witam, chciałem tylko napisać, że bardzo mi się podoba Twój temat. Po pierwsze to że szanujesz pieniądze, dobierasz mądrze stawki, nie szalejesz z nimi, nie obstawiasz na siłę tylko wtedy kiedy jesteś pewien plus temat wygląda przejrzyście i profesjonalnie. Tak trzymaj, jestem pewien, że większe pieniążki przyjdą z czasem. Powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +3
furek 75

furek

Użytkownik
Nr. 30 - live 71&#39; 0:1
Hiszpania: Primera Division
FC Barcelona - Celta Vigo
Barcelona @ 3,00 x 10 Unibet
EW: 30,00
⛔ 10 pln
0:1

EDIT:
Hmmm... Co tu dużo mówić, to mimo wszystko nie był zły mecz w wykonaniu Barcy.
Kapitalna postawa Sergio Alvareza i ........... poprzeczki, która trzykrotnie, jeśli dobrze liczę, ratowała Celtę

furek 75

furek

Użytkownik
Nr. 31
⚽ Anglia Premier League Aston Villa - Tottenham: BTS TAK @ 1,82 - 1:2
⚽ Francja Ligue 1 Ol. Marsylia - Lens: gospodarze wygrają co najmniej jedną połowę @ 1,12 - 2:1 (1:1)
AKO: 2,04 x 10 Unibet
EW: 20,38 pln
✅ 10,38 pln
Piłkarze Aston Villa od pięciu spotkań nie mogą znaleźć sposobu na pokonanie bramkarzy drużyn, z którymi rywalizują.
Oczywiście przełożyło się to na pięć kolejnych porażek, co dla mnie jest niezrozumiałe...
Przed tą fatalną serią ograli Hull i Liverpool na Anfield, więc ta drużyna coś sobą jednak reprezentuje.
Od kilku dni chodził mi już po głowie bet Aston over 0,5 lecz kurs niezbyt zachęcający.
Z kolei over 1,5 ciut ryzykowny jak dla mnie.
Dlatego zdecydowałem się na BTS, Koguty to zespół bardzo chimeryczny, w tym sezonie rozczarowuje jeszcze bardziej niż w latach poprzednich.
Grają futbol ofensywny, nie murują własnej bramki, dlatego wydaję się, że znajdą sposób, aby oszukać defensywę gospodarzy minimum jeden raz. Co nie powinno być zbyt karkołomnym zadaniem skoro w ostatnich pięciu meczach stracili aż 13 bramek.
A co do AV, to kiedyś w końcu muszą tą bramkę strzelić (nie mylić ze zwycięstwem).
Co do meczu Marsylia - Lens to przyznam się bez bicia, że szukałem jakiegoś rozsądnego i nie wysokiego kursu na podbicie AKO do min 2,00.
I ten bet spełnia moje oczekiwania.
Marsylczycy w tym sezonie grają nadspodziewanie dobrze i skutecznie, co przełożyło się pozycję lidera.
Na swoim stadionie zaliczyli co prawda wpadkę z Montpellier (0:2) ale kolejne cztery mecze już wygrali aplikują rywalom za każdym razem minimum dwie braki.
Nic nie wskazuje na to, aby dziś miało się to zmienić.

furek 75

furek

Użytkownik
Liverpool dziś wystawił rezerwowy skład na mecz z Realem na Santiago Bernabeu !!!!!
????HARAKIRI????
Z kolei Królewscy w optymalnym zestawieniu.
Dlatego spróbujemy zagrać dziś kilka kombinacji na to spotkanie.
⚽
Liga Mostrzów⚽
Real Madryt - Liverpool FC 1:0
Nr. 33 Real (-2) @ 1,80 x 40 EW: 72,00 pln ⛔ 40 pln
Nr. 34 Real (-1) HT @ 2,00 30 EW: 60,00 pln zwrot
Nr. 35 C. Ronaldo minimum 2 gole @ 2,40 x 20 EW:48,00 pln ⛔
Nr. 36 gol zdobyty 00:00-14:59 @ 2,40 x 10 EW: 24 pln ⛔ 10 pln

EDIT:
Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina.
Za bardzo się podjarałem, dawno się to już nie zdarzyło,
jednak dawny nawyk znowu dał o sobie znać.
trzeba znowu się wziąć w garść i spokojnie, bez napinki robić swoje.

furek 75

furek

Użytkownik
Nr. 38
⚽ Liga Europejska Fiorentina - PAOK Saloniki: Fiorentina (-1) @ 1,85 1:1
⚽ Liga Europejska Sparta Praga - Slovan Bratysława: Sparta (-1) @ 1,26 3:1
⚽ Liga Europejska Sevilla - St Liege: Sparta (-1) @ 1,40 4:0
AKO: 3,26 x 20 Unibet
EW: 65,26 pln

⛔ 20 pln
EDIT:
I znowu jeden mecz psuje kupon.
Trzeba troszkę zmodyfikować system gry.
Ogólny zamysł już jest.
Będę go testował do końca listopada.
Co do samych kuponów, od teraz tylko single i ewentualnie duble.
Tak jak to miało miejsce w październiku.
Nie będzie już również takiej sytuacji jak ta z Realem Madryt.

furek 75

furek

Użytkownik
Nr. 39
⚽

Polska: Ekstraklasa
Piast Gliwice - Górnik Łęczna
Piast DNB @ 1,63 x 35 Unibet
EW: 57,05 pln
:-|zwrot:-|
0:0

Nr. 40
⚽
Polska: Ekstraklasa
Piast Gliwice - Górnik Łęczna
Piast over 1,5 @ 2,25 x 10 bet365

EW: 22,50
⛔ 10 pln
0:0

Jak dla mnie zdecydowanym faworytem tego pojedynku są gospodarze.
Chociaż jestem kibicem Górnika (lokalny patriotyzm ;)).
Po nieudanym początku sezony Piastunki grają coraz lepiej, zwłaszcza na własnym stadionie, gdzie notują świetne wyniki: 3:0 z Zawiszą, 4:2 z Cracovią, 3:1 z Legią.
Później nastąpiła wpadka (nie wiem czy to dobre określenie) z Jagą 0:2, która jest w świetnej formie.
Do tego pogrom 5:0 w PP z Bełchatowem i ostatnio wyjazdowe 4:2 z Podbeskidziem, robią wrażenie.
Dlatego uważam że gliwiczanie tego spotkania nie przegrają.
Górnicy z Łęcznej po inauguracyjnym, wyjazdowym zwycięstwie nad Ruchem, doznali siedmiu kolejnych porażek w delegacji, w tym w PP z trzecioligową Stalą Rzeszów.
Do tego dorzucam za minimalną stawkę over 1,5 Piasta po kursie 2,25, który jak dla mnie jest bardzo atrakcyjny i watry gry.
EDIT:
Jestem trochę rozczarowany postawą gospodarzy.
Z przebiegu gry to Górnik bardziej zasługiwał na zwycięstwo.

furek 75

furek

Użytkownik
Nr. 42
⚽

Niemcy: Bundesliga
VfL Wolfsburg - Hamburger SV: Wolfsburg (-1) @ 2,00 - 2:0
Borussia Dortmund - Borussia M-G: Dortmund (-1) @ 2,02 - 1:0
AKO: 4,04 x 10 Unibet
EW: 40,40 pln
✅ 10 pln
Wilki utrzymują się w świetnej formie, po pięciu kolejnych zwycięstwach w lidze, wdrapali się na pozycję wicelidera Bundesligi.
Dziś powinni poradzić sobie z HSV, który na wyjazdach nie pokazuje niczego godnego uwagi. Tylko jedna strzelona bramka w delegacji, jednak od razu dająca zwycięstwo w Dortmundzie.
No właśnie w Dortmundzie, którego piłkarze ten sezon ligowy mają (przynajmniej na razie) wprost beznadziejny.
Aż siedem porażek w dziesięciu meczach - tego się nikt nie spodziewał.
Siedem meczy bez zwycięstwa, co się dzieje w Dortmundzie???
Chyba nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie,
tym bardzie, że w rozgrywkach LM to zupełnie inny zespół.
Wygrywają wszystko pewnie i przekonująco.
I ja mam nadzieję, że dziś w końcu zobaczymy na boisku to oblicze zespołu, którę tak przyjemnie się ogląda w LM
Postanowiłem zagrać te dwa spotkania w dublu za minimalną stawkę.
Mam przeczucie, że dziś zobaczymy dwa przekonujące zwycięstwa gospodarzy ;).
EDIT:
Pozwolę sobie napisać kilka słów odnośnie meczu obu Borussi.

Goście nie mieli pomysłu na grę. Gospodarze zagrali kapitalnie, świetny pressing, często odbierali piłkę rywalom nawet 30m od bramki przeciwnika.
Niemal wszystko funkcjonowało na bardzo wysokim poziomie, oprócz wykończenia.
22 strzały na bramkę przy tylko jednym niecelnym rywala. 7-0 RR.
I najśmieszniejsze jest to, że Dortmundczycy nie potrafili tej bramki strzelić.
Wyręczył ich Kramer lobując swojego bramkarza z około 45 metrów.
Bramka doprawdy kuriozum, ja przynajmniej takiej jeszcze nie widziałem.
Podsumowując, kryzys chyba już powoli zażegnany.
teraz trzeba systematycznie punktować.
DO czwartego miejsca tylko/aż 9pkt straty.

furek 75

furek

Użytkownik
Nr. 43
⚽
Anglia Johnstone&#39;s Paint Trofy Bristol City - Wimbledon: Bristol @ 1,45 2:1 ⚽ Niemcy Regionalliga Sudwest Offenbach - Kassel: Offenbach @ 1,40 1:0
AKO: 2,03 x 10 bet365
EW: 20,30
✅ 10,30 pln
Miałem dziś sobie odpuścić typowanie, ale z nudów prześledziłem ofertę i postanowiłem zagrać taki oto dubelek za minimalną stawkę.
Bristol City podejmuje dziś na własnym obiekcie Wimbledon w ramach 1/8 finału Johnstone&#39;s Paint Trofy.
Gospodarze są liderem League One i jak dotąd nie zaznali jeszcze goryczy porażki, zwyciężając w dziesięciu oraz remisując w sześciu spotkaniach.
Ich dzisiejszy przeciwnik występuje o klasę niżej, a mianowicie w League Two, gdzie jednak nie spisuje się za dobrze, dopiero siedemnasta lokata w stawce dwudziestu czterech ekip na kolana nie powala.
Kickers Offenbach to z kolei lider Regionalliga Sudwest, który na własnych obiektach jest niezbyt gościnny, jak dotąd wygrali wszystkie sześć spotkań.
I dla tego postanowiłem dorzucić ten mecz do dubla.
Jednak żadne z tych rozgrywek nie zbyt często obserwuje, powyższych słów nie należy traktować jako analizy, raczej jako przywołanie suchych faktów.​

furek 75

furek

Użytkownik
Nr. 44​

⚽ ANGLIA Conference Premier Kidderminster - Aldershot: Kidderminster lub remis @ 1,25 0: 2
⚽ TOWARZYSKI Turcja - Brazylia: Brazylia @ 1,57 0: 4
AKO: 1,96 x 10 bet365
EW: 19,64 pln
⛔ 10 pln
Przeglądając i czytając sobie dział &quot;TYPY DNIA&quot; zainteresowały mnie dwie, no w sumie trzy anazliy.
Pierwsza dotyczy meczu Kidderminster - Aldershot autorstwa maer
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-12-11-2014-sroda-114941.html#post4883224
Dwie kolejne potyczki Turcji oraz Brazyli autorstwa kolejno: Zendi94 i Damian678
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-12-11-2014-sroda-114941.html#post4883157
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-12-11-2014-sroda-114941-2.html#post4883849
Dzięki zawartym w nich analizach i małych modyfikacjach powstał taki oto dubelek widoczny powyżej.
Jeśli wejdzie to wszyscy trzej panowie dostaną plusiki, jeśli nie wejdzie to nie dostaną
:grin::grin::grin:​

furek 75

furek

Użytkownik
Nr. 45
⚽
NIEMCY: Regionalliga Bayern godz: 18:30
Wurzburger Kickers - Nurnberg II
Wurzburger [0:1] EH
Kurs: 1,69 x 15 Unibet
EW: 25,35
wynik: 2:0
✅ 10,35 pln
Na dziś wybrałem jedno spotkanie, a mianowicie potyczkę lidera Regionalliga Bayern, czyli czwartego poziomu rozgrywek w Niemczech, z Nurnberg II.
Goście na chwilę obecną zajmują odległą 15 pozycję w stawce (na 18 rywalizujących) z dorobkiem 19 pkt po 19 seriach gier.
Dorobek niezbyt imponujący, do tego aż 13 pkt wywalczyli na własnym terenie.
W delegacjach uciułali raptem 6 oczek: jedna zwycięstwo, trzy remisy, do tego pięć porażek, bilans bramek 5:13.
Nie wróże im dziś poprawienia tego bilansu, tym bardziej, że lider grając u siebie z reguły nie zawodzi: 10 meczy, osiem zwycięstw, jeden remis i również jedna porażka, bilans bramek 28:5, czyli dosyć imponujący.
Ciekawostką jest fakt, że z ośmiu wygranych u siebie aż siedem zakończyło się minimum dwubramkowymi zwycięstwami.
Dziś liczę na kolejne :grin:​

Otrzymane punkty reputacji: +1
furek 75

furek

Użytkownik
Nr. 46
⚽
El. EURO 2016 godz: 18: 00
Gruzja - Polska
Polska (-0,75) @ 2,14 x 20
Unibet
EW: 42,80
wynik: 0:4
✅ 22,80 pln

Jutro o godzinie 18:00 nasi reprezentanci rozegrają kolejny, już czwarty mecz w ramach eliminacji do EURO 2016. Ich przeciwnikiem będą Gruzini. Rywal co najmniej niewygodny, pozbawiony gwiazd, jednak potrafiący twardo bronić. Mecz na pewno nie będzie łatwy, co nie zmienia faktu, że należy go po prostu wygrać.
Rywale nie mogą się już pochwalić, jak to było kiedyś, zawodnikami pokroju braci Arweładze, Kaładze, Kindładze czy choćby obecny/były już selekcjoner Kecbaja, który właśnie ogłosił, że niezależnie od wyniku odchodzi z funkcji trenera kadry.
Ale co nas obchodzą ich problemy, my jedziemy do Gruzji po trzy punkty, co odważnie deklaruje Adam Nawałka. I bardzo dobrze, bo co ma powiedzieć, że jedziemy nie przegrać??? Bez jaj ten mecz po prostu trzeba wygrać. Nie ważne jak, ważne są tylko trzy oczka. Jeśli tak się nie stanie, historyczne zwycięstwo nad Niemcami może nic nam nie dać, przypomnijmy, że Szkoci i Irlandczycy już rywalizowali z Gruzją i pomimo męczarni udało im się wyszarpać wygrane.
Porównując kardy obu zespołów inny wynik niż nasze zwycięstwo należy uznać za niespodziankę i takie też jest moje zdanie. Może podchodzę do tego zbyt emocjonalnie, ale w końcu jest realna szansa na zbudowanie mocnej drużyny. Nie zrozumcie mnie źle, nie myślę tutaj od razu o medalu, chodzi mi bardziej o drużynę której trzeba się obawiać, która może dać się we znaki każdemu. 2:0 z mistrzami świata to chyba dobry początek.
Zmierzam do tego, że takich rywali jak Gruzini nie powinniśmy się obawiać, a łupić z marszu.
Chyba się trochę zagalopowałem...... ale tak już mam jako wierny kibic polskiego futbolu ???? .
Trzon zespołu wydaję się być wykrystalizowany: Szczęsny w bramce, Glik, Szukała i Piszczek w obronie, Krychowiak, Grosicki, Milik i Lewandowski. Bramka to chyba najlepiej obsadzona pozycja, w końcu wszyscy powołani golkiperzy grają regularnie w swoich klubach i to graja naprawdę dobrze. Newralgiczna (i to od lat) lewa obrona, na Wawrzyniaka, z całym szacunkiem, nie mogę się patrzeć, dobrą opcją wydaje się tutaj Jęrdzejczyk (mój pewniak), jest jeszcze Olkowski, który ostatnio świetnie prezentuje się w Bundeslidze. Na prawą obronę się nie wbije, ale już na lewą można próbować.
Krychowiak, czy ktoś przed sezonem mógł przewidzieć, że w takim tempie eksploduje jego talent, w Sewilli robi sobie dobrą reklamę. Jego partnerem w środku będzie Jodłowiec (mój typ) lub Mączyński, no chyba, że Nawałka znowu czymś zaskoczy. Na których skrzydłowych postawi trener. Pewniakiem wydaje się Grosicki a do pary Rybus albo Żyro, ten pierwszy jakoś nie przekonuje do końca w kadrze, z kolei Sobota średnio w tym sezonie sobie radzi a Błaszczu jeszcze nie jest gotowy na grę od początku spotkania, dlatego Żyro wydaje się dobrą opcją. W ataku Milik i Lewandowski, o ile trener zdecyduje się na dwójkę napadziorów. Mila zapewne wystąpi jako joker.
Uuffffff rozpisałem się z deczka.
Reasumując, wierzę w tą drużynę i liczę na zwycięstwo, być może nawet z handikapem.
DO BOJU BIOŁO- CZERWONI
https://www.youtube.com/watch?v=yUYSFoWGdFo

EDIT:
BRAWO

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom