>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

From 2014 to...?

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
12. GKS Katowice - Widzew Łódź
Typ: BTS✅
Kurs: 1,83
Stawka: 50zł
Bet365

Zapowiada nam się ciekawy mecz w te popołudnie na zapleczu Ekstraklasy, do Katowic przyjeżdża ekipa Widzewa i będzie to ciekawy pojedynek nie tylko na boisku.

Ciężko wskazać faworyta, może minimalnym są gospodarze, ale nie jest powiedziane, że pokonają Widzew dość wysoko. Gieksa ma grać na 3 obrońców, co przy niezłej ofensywie gości może się skończyć utratą bramki. W ofensywie to wyglądało dość fajnie i zaliczyli całkiem niezłe wyniki.

Widzew w obronie nigdy nie był mocny i to się raczej nie zmieni, będą starać się odrabiać wszystko w ataku, co może spowodować braki z tyłu. Ciężka ekipa do ogarnięcia, nie mniej jednak coś powinni ukłuć. Jak dla mnie bramkowy remis.

13. Kortrijk - Standard
Typ: Kortijk lub remis⛔
Kurs: 1,57
Unibet

Kursy już pospadały, jednak nie chciało mi się wczoraj pisać analizy. Przed Standardem stoi piekielnie ciężki wyjazd do Aten i tam walka o 4 rundą LM. U siebie 0-0, nic z tego nie mają, a na ten moment awans do LM to ich główny cel.

Dziś przyjeżdżają na ciężki teren, Kortrijk dość małe miasto, lecz spory kocioł na stadionie. U siebie są bardzo groźni i nie raz już zabierali punkty najlepszym. W pierwszej kolejce porażka 0-2 z Waregem na wyjeździe, ale dziś zupełnie inny mecz.

Inauguracja sezonu u siebie z osłabionym Standardem, dla kibiców będzie to bardzo dobre, będzie się działo. Są w stanie ten mecz przede wszystkim wygrać, nie wiem do końca jakim składem wyjdą goście, jednak tak jak wspominałem będzie to bardzo pomieszany skład lub nawet sama rezerwa. Jeszcze warto.​

TEMAT: ✅176,5zł

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
14. Patro Eisden - ASV Geel
Typ: under 2,5✅
Kurs: 1,90
Stawka: 75zł
Unibet

Rozgrywki także zaczynają się w niższych ligach belgijskich i znalazłem ciekawy typ z Belgacom League. Beniaminek podejmie na własnym stadionie średniaka ligi i nie widzę w tym meczu faworyta.
Nie idę jednak w tym kierunku, lecz w bramki. Nie spodziewam się tutaj mega widowiska i szalonych ataków. Ekipa gospodarzy w 3 dywizji dość nieźle w ofensywie, ponad 60 bramek strzelonych na 30 parę meczów, lecz to jest inny poziom i tu nie będzie tak łatwo. Obrona całkiem niezła i nie było wiele roszad w składzie.
Roszady były za to u gości i to solidne. Pozbyli się oni 3 najbardziej skutecznych zawodników, odszedł Adesanya, Steurs i nie wiadomo co z Kolevem, który ma przejść do Botev Plovdiv. Jednak dziś raczej nie zagra. Szkoda zwłaszcza tego pierwszego, która miał 12 bramek strzelonych. Przyszło kilku grajków, ale żaden solidni, raczej zawodnicy z niższych lig.
Warto pograć under, goście osłabieni, gospodarze niespodzianka, jednak obrona ASV nie należała do najgorszych.​
TEMAT: ✅244zł

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
15. Mlada - Dukla
Typ: Mlada
Kurs: 1,67
Stawka: 100zł
Bet365

Sprawa Ligi Europy w przypadku gospodarzy tego meczu jest już załatwiona, 1-4 przed własną publicznością z Lyonem pogrążyło jakiekolwiek szanse na awans do kolejnej rundy.

Teraz liczy się przede wszystkim liga i trzeba zdobywać punkty, no i gdzie je zdobywać jak nie u siebie. Mlada w ubiegłym sezonie 11 wygrany i zaledwie 2 remisy i 2 porażki na własnym boisku. Bardzo mocny zespół pod tym względem i dzięki temu zajęli wysokie 3 miejsce. Start sezonu udany, 1-0 z Jihlavą i czas na kolejne punkty.

Rywal nie należy do najwyższej półki, remis z Ostrava 0-0 nie napawa optymizmem, a czeka ich ciężki mecz. Mecze przedsezonowe również słabe i nie spodziewam się nagle jakieś przemiany na trudnym terenie.

Gospodarze zatrzymali Scuka, swojego najlepszego strzelca ubiegłego sezonu, on też dał wygraną w pierwszym meczu. Mlada u siebie bardzo mocna drużyna, więc warto.​

Otrzymane punkty reputacji: +8
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
16. Cirstea - Ivanović
Typ: over 19,5g⛔
Kurs: 2,08
Unibet

Jak dla mnie kurs przesadzony, ja rozumiem, że może Cirstea nie jest w mega wysokiej formie, ale grać ta tenisistka potrafi i moim zdaniem jest to jeden z ciekawszych meczów dziś na kortach w Cincinnati. Potrafi zaatakować i skończyć wymianę, serwis całkiem i na pewno to się nie skończy typu 6:2, 6:2.
1,14 na Ivanović..hmm jak dla mnie za nisko, Stanford 3 runda, porażka z Sereną, Montreal dwa mecze i lepsza okazałą się Vandeweghe...Drugi mecz pokazuje, że jest do pokonania i nie gra czegoś żelaznego. Urwanie seta Williamsowej też nie zaliczam do mega osiągnięcia, bo Amerykanka obniżyła loty.
Kurs na over zbyt wysoki, a linia za niska, moim zdaniem mamy promo od bukmacherów i warto z tego skorzystać. Lekki wiatr ma być, co nie ułatwi zadania Serbce przy serwisie i możemy tu oglądać typowe WTA. H2H 2:1 dla Serbki, jednak Rumunka w tym roku właśnie wygrała 2:1. Dziś wynik możliwy powtórki.
17. Simon - Tomić
Typ: Simon✅
Kurs: 2,25
Bet365

Tutaj dość prosta analiza. Tomić młody gniewny utalentowany, ale jednak nie poukładany i to mu przeszkadza w wygrywaniu. Po Bogocie, gdzie hard był piekielnie szybki nie zachwyca. II runda w Waszyngtonie, III w Toronto, porażki z Istominem i Karloviciem, po drodze stracony set z Jazirim.
Tutaj hard aż taki szybki nie jest, co jest dodatni handicapem dla Francuza, Simon wraca po kontuzji, lecz jego cierpliwość, dobre trzymanie piłki w korcie i dobre kontry sprawią sporo problemów Bernardowi i szybko się może zagotować. W ten sposób w Toronto, Gilles pokonał Thiema.
Po kontuzji chyba ani śladu, nawet jeśli to w pierwszym meczu po lekkim odpoczynku nic się nie powinno odnowić. Moim zdaniem value i warto zagrać.​
TEMAT: ✅156,5zł

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
18. Pospisil - Stepanek
Typ: Pospisil✅
Kurs: 1,73
WilliamHill

Trochę kurs mi spadł na ten typ, no ale nie dziwię się. Ktoś tutaj wcześniej pisał o tym, że w tej części sezonu Stepanek gra dobrze, Pospisil średnio...ale moim liczy się tylko co tu i teraz. Komuś może pasować atmosfera turnieju, lecz gdy gra z trudnym rywalem to nic nie pomoże jeśli sam jest pod kreską.

Pospisil dobry występ w Waszyngtonie, doszedł tam do finału, ale odpłacił tym w Toronto i uległ Gasquetowi w pierwszej rundzie, ale odpoczynek mu się przyda i na pewno dziś będzie zmotywowany niepowodzeniem u siebie. Wiele już pisałem o nim, dobry serwis, przy siatce nieźle, jeśli trzeba trzyma piłkę w korcie odgrywając co zagranie to trudniej. Skończyć też potrafi i Stepanek nie będzie miał łatwo.

Czech słabiutko moim zdaniem, na przestrzeni trzech turniejów pokonał Gonzaleza i Pelle na hardzie, więc żadne osiągnięcia. Porażki z Jazirim, Karloviciem i Monfilsem, więc tenisistami, którzy nie zachwycają ostatnio, no może oprócz Ivo. Mimo wszystko jednak każdego z nich Pospisil by poskładał i tutaj będzie podobnie.

Radek pod kreską i nawet gra pod siatką mu tu nie pomoże, gdyż Vasek dobrze mija. Warto.

19. Tsonga - Youznhy
Typ: Tsonga⛔
Kurs: 1,27
Stawka: 150zł
ComeOn

Jak dla mnie petarda, kurs niski, ale można wchodzić mocniej. Nie bawię się w żadne 2:0 czy handicapy, gdyż to jest Jo. Francuz świetna grał w Toronto, pokonać Djoko, Murraya, Federera jednym turniej to nie lada wyczyn.

Francuz grał pewnie, dobry serwis i dobre ataki. Do tego poruszanie jakieś ciut lepsze w moich oczach w tym turnieju, co jest sporym plusem. Potrafi returnować i to wszystko powinno dziś wystarczyć. Myślę, że nie będzie odpuszczał, do US Open jeszcze czas, będzie jeszcze przerwa, więc pogra.

Mikhail pod kreską, przed Toronto grał na ziemi bez większego powodzenia, w Kanadzie gładka porażka z Fogninim i nie sądzę, by nagle wystrzelił, z resztą jeśliby nawet, to i tak będzie za mało na Francuza. Kilka gemów pewnie ugra jeśli będzie serwis siedział, a były z tym
problemy i to nie małe.

Warto wejść grubiej.​

TEMAT: ✅79,5zł

Otrzymane punkty reputacji: +1
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
20. Dordrecht - Zwolle
Typ: x2
Kurs: 1,55
Stawka: 75zł
Bet365

Na jutro dość pewnym betem wydaje mi się typ powyżej. Zwolle po zgarnięciu Superpucharu w gazie, 2-0 z Utrechtem na własnym boisku pokazuje, że są dobrze przygotowani do sezonu i jak na razie mają w planie same zwycięstwa. Passa się może dziś przedłużyć, gdyż ekipa Dordrecht nie jest jakimś mocarzem. Oczywiście byli aktorami sensacji w Heerenveen, gdzie pokonali tamtejszych zawodników 1-2.

Myślę jednak, że to była bardziej porażka gospodarzy niż zwycięstwo gości, mieli więcej szans, lecz to Heerenveen prowadziło grę i dostali kontrę w końcówce. Goście pokazują się z dobrej strony, dobra organizacja gry do przodu, z tyłu raczej też ok, jeszcze bez straty bramki w tych dwóch meczach.

Moim zdaniem bezpiecznie warto, kurs nie jest zły, a jestem przekonany do tego typu.

21. West Ham - Tottenham
Typ: over 2,5
Kurs: 2,00
Bet365

Derby w pierwszej rundzie i od razu będzie ciekawie. Nowy trener w Tottenham, ma być lepszy od poprzednika i wyciągnąć ich na wyższą pozycję niż w ubiegłym sezonie. Nowy trener, więcej ambicji u piłkarzy i chęć pokazania się i zapewne będzie ciąg na bramkę.

Po tournee w USA wrócili na stary kontynent, rozgromili Celtic i pokonali 2-1 Schalke, jednak bramki tracili i nie da się tego ukryć. Dziś ciężki mecz na wyjeździe, odstawiania nogi nie będzie na pewno. Oczywiście goście faworytem i tego nie neguję, ale gospodarze tanio skóry nie sprzedadzą.

Sierpniowe mecze WHU to wygrana po karnych z Schalke, porażka 0-2 z Malagą i wygrana nad Sampdorią 3-2. Na uwagę zasługuje to, że każdy strzela bramki i nie ma tego jednego, który by dominował, co moim zdaniem jak na taki zespół jest sporym +. Obrona nie jest żelazna i bramki niestety dla nich padają.

Biorąc pod uwagę te wszystkie czynniki, moim zdaniem warto wejść w over po takim kursie. Goście powinni wygrać, gospodarze coś ukłuć, sam jednak oscyluję w remis 2:2.​

Otrzymane punkty reputacji: +2
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Temat: ✅70,75zł
22. Hul - Stoke
Typ: under 1,5 gola
Kurs: 2,5
Stawka: 30zł
Bet365

Ja w tym spotkaniu idę dość odważnie, ale mój wybór jest raczej uzasadniony patrząc na pierwszą kolejkę i pierwsze mecze tych drużyn. Hull bardzo szczęśliwa wygrana, ogólnie nie przeważali w tym meczu, a dodatkowo QPR nie wykorzystało karnego, jednak defensywa najgorsza nie była. Stoke także niczego nie pokazał w pierwszej kolejce, porażka u siebie z AV w słabym stylu i nie sądzę by dziś miało się coś zmienić.
23. QPR - Tottenham
Typ: BTS
Kurs: 1,91
Bet365

Dość ciekawy mecz nam się zapowiada, patrząc na poczynania tych dwóch ekip. QPR całkiem niezły mecz w pierwszej kolejce, mimo porażki sądzę, że byli lepszym zespołem i przegrali niezasłużenie. Goście natomiast szczęśliwa wygrana, jednak od początku im nie szło, potem czerwona kartka i grali większą część meczu w dziesiątkę. Mimo to byli w stanie wyprowadzić ostateczny cios i w doliczonym czasie gry podtrzymali swoja passę zwycięstw. Grali w środku tygodnia z Limassolem, tam wygrana 1:2 na wyjeździe daje im spokój przed rewanżem i dziś mogą się swobodnie skupić na rywalizacji ligowej. BTS moim zdaniem dobra opcja, obie ekipy w ofensywie mogą postraszyć, a kurs dobry
24. Legia - Korona
Typ: over 2,5
Kurs: 1,73
Bet365

Najprostsze rozwiązanie na dziś oprócz zwycięstwa Legii. Wiadomo co się dzieje z obroną Korony i jakie błędy popełniają. Legia zapewne nie zagra takim samym składem jak w Kazachstanie, więc będzie kilku piłkarzy, którzy będą chcieli się pokazać Bergowo. Sytuacja do tego idealna, Korona ostatnia w tabeli z zaledwie jednym punktem i bilansem 3:11. Dziś zapewne ta druga rubryka w tym bilansie się podniesie, bo nie wyobrażam sobie innego meczu niż trippel-pack przyjęty przez gości. Legia w LE już raczej pewna, mogą się swobodnie tutaj skupić i gonić Górnika i Wisłę. Silna ofensywa kontra słaba defensywa daje nam over. Polecam.​

Otrzymane punkty reputacji: +17
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Jak tak patrzę, to wyszedłem gdzieś na zero ????
Wrzesień &#39;1
America RN - Portuguesa 2 dnb @ 2,50 zwrot
Joinville - Atletico GO 1 @ 1,62 \✅
Ako: 4,05-&gt;1,62 Stawka: 2j | Bet365

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Wrzesień &#39;2
Brest - Briancon 2 @ 1,55⛔
Stawka: 3j| Bet365
http://forum.bukmacherskie.com/f13/pozostale-ligi-2014-2015-a-112108.html#post4777513
Wrzesień &#39;3
Sarpsborg - Valerenga over 5,5 @ 1,75✅
Stawka: 2j | Bet365
http://forum.bukmacherskie.com/f13/shl-szwecja-sm-liiga-finlandia-get-ligaen-norwegia-sezon-2014-2015-a-112130.html#post4777534
Wrzesień &#39;4
Paderborn - Hannover 2 dnb @ 1,83⛔
Wrzesień &#39;5
Mainz - Dortmund over 2,5 @ 1,65⛔
Stawka: 3j | Bet365
http://forum.bukmacherskie.com/f24/4-kolejka-bundesligi-19-21-09-2014-a-112597.html#post4777563
Wrzesień &#39;6
Oostende - Gent BTS @ 1,73✅
http://forum.bukmacherskie.com/f29/6-kolejka-eredivisie-8-jupiler-pro-league-19-09-21-09-2014-a-112521.html#post4777607
⚽ ⛔2,3j
:hokej: ⛔1,5j

Otrzymane punkty reputacji: +1
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
US Sports / DEL / handball / tenis

NCAA-F #1
Boise State - Brigham Young(+7,5) @ 1,70⛔
Pinnacle
NHL #2
Oilers - Hurricanes po dogrywce @ 1,62✅